kmpatra Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Στην πεινατα δεν υπάρχει πεδίο να βαλεις αλλο κωδικό, οποτε οχι. Με τον κωδικό αυτό που θα πάρεις όμως από το smart pocket θα έχεις επίσης και 10% έκπτωση. Και ανάλογα με το ποσό κάποια gigabyte για λίγες μέρες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 16 ώρες πριν, Bas said: Έκανε αυτογκόλ η vf... 16 ώρες πριν, VIPdriver said: Και θα φάει και κόκκινη κάρτα... Παιδιά χωρίς παρεξήγηση, η vodafone δεν έχει να χάσει κάτι από όσους συντηρούσαν νούμερα με το cashback. Φαίνεται ότι ήταν πρόβλημα για τα συστήματα τους ή απλά αποφάσισε να κλείσει μια ακόμη τρύπα για να αναγκάσει τους χρήστες να κάνουν πραγματικές ανανεώσεις. Εδώ και καιρό η καρτοκινητή τείνει να γίνει συμβόλαιο. Μια η αύξηση του ελάχιστου κόστους ανανέωσης, μια η υποχρεωτική ανανέωση πλέον κάθε δίμηνο (πιθανώς να γίνει και μηνιαία), σταμάτησε να θυμίζει την καρτοκινητή που προλάβαμε οι παλιότεροι με μια ανανέωση το χρόνο κλπ. 4 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 2 minutes ago, geoponer said: Παιδιά χωρίς παρεξήγηση, η vodafone δεν έχει να χάσει κάτι από όσους συντηρούσαν νούμερα με το cashback. Φαίνεται ότι ήταν πρόβλημα για τα συστήματα τους ή απλά αποφάσισε να κλείσει μια ακόμη τρύπα για να αναγκάσει τους χρήστες να κάνουν πραγματικές ανανεώσεις. Εδώ και καιρό η καρτοκινητή τείνει να γίνει συμβόλαιο. Μια η αύξηση του ελάχιστου κόστους ανανέωσης, μια η υποχρεωτική ανανέωση πλέον κάθε δίμηνο (πιθανώς να γίνει και μηνιαία), σταμάτησε να θυμίζει την καρτοκινητή που προλάβαμε οι παλιότεροι με μια ανανέωση το χρόνο κλπ. Γνώμη μου, καλύτερα να έχεις εναν πελατη σε εσενα, εστω και τσαμπα, που μπορει καποια στιγμή να βάλει χρήμα, παρά να μην τον έχεις καθόλου. Μολις εμαθα για το τελος του κασμπακ, κάθισα και υπολόγισα το κοστος να βαζω καρτα στο Ολυμπιακός και να αγοράζω το μοναδικό combo που εχει, με άλλα λογια να το κάνω κύριο μου νουμερο. Δυστυχως ομως δεν συμφερει το πακετο, αφου ειναι για 25 ημερες. Ιδιο ετήσιο κόστος με το what's up έχει, οπότε παραμένω what's up με καλύτερο σήμα και χωρις να ευχομαι να βαζει γκολ ο Ολυμπιακός. Δηλαδή το κόβουν το κασμπακ, αλλά δεν βοηθάνε να τους μείνει ο πελάτης. 4 1 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος (edited) Παιδιά οποίος θέλει κάτι από τα σημερινά drop, ας μου pm.. Πιο πολύ για την πίτσα το λέω που ίσως ενδιαφέρει περισσότερο.. Εγώ μόνο το ΑΒ τις Πέμπτες χρησιμοποιώ.. Edited 13 Νοέμβριος by Teiresias_ 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 51 minutes ago, VIPdriver said: Γνώμη μου, καλύτερα να έχεις εναν πελατη σε εσενα Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το cashback γιατί έχω μόνο έναν αριθμό, που τον ταΐζω όσο και όταν χρειάζεται. Συμφωνώ με αυτά που λες γιατί κι εγώ σε παρόμοια φάση είμαι, ψάχνω το πιο οικονομικό κάθε φορά - να είναι καλά το παλληκάρι που έγραψε εδώ για το Big Bang combo και μου άνοιξε τα μάτια! Βάλε τώρα αυτό Χ3 (και για τα δύο κινητά των μικρών), τί ψάξιμο θέλει κάθε μήνα για πακέτα και προσφορές.... 5 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος καλά ήταν όσο κράτησε ☺️ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 58 minutes ago, sou_d said: καλά ήταν όσο κράτησε ☺️ Δηλαδή όπως καταλαβαίνω θα ανανεωθεί και για 2η χρονιά, αν ανανεώσεις την κάρτα νέων και στείλεις τον κωδικό. Μακάρι να είναι έτσι. Έχω συνδέσει κάρτα νέων στο κινητό της κόρης μου αλλά είχα διαβάσει ότι είναι μόνο μια ένα χρόνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 6 minutes ago, balkos said: Δηλαδή όπως καταλαβαίνω θα ανανεωθεί και για 2η χρονιά, αν ανανεώσεις την κάρτα νέων και στείλεις τον κωδικό. Μακάρι να είναι έτσι. Έχω συνδέσει κάρτα νέων στο κινητό της κόρης μου αλλά είχα διαβάσει ότι είναι μόνο μια ένα χρόνο. Ναι έτσι καταλαβαίνω κι εγώ, αλλά τα έχω τα χρονάκια μου και δεν με πιάνει. Εκτός κι αν βγάλουν πάλι την προσφορά. Έχω το προνόμιο της αναμονής , οπότε μπορώ να περιμένω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 15 ώρες πριν, kmpatra said: Στην πεινατα δεν υπάρχει πεδίο να βαλεις αλλο κωδικό, οποτε οχι. Με τον κωδικό αυτό που θα πάρεις όμως από το smart pocket θα έχεις επίσης και 10% έκπτωση. Και ανάλογα με το ποσό κάποια gigabyte για λίγες μέρες ευχαριστω πολυ!δλδ αγοραζοντας πχ κουπονι 10 ευρω μπορει να μου βγει μηδενικη η παραγγελια των 11 πχ?Χοντρικα 4 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος (edited) Τόσο οριακά δεν θα το πηγαινα. Αλλα ναι κάπως ετσι παει. Τα υπόλοιπα κόστη όπως φιλοδώρημα ή χρέωση υπηρεσίας (όπου υπάρχει το delivery της εταιρείας) δεν υπολογίζονται στις εκπτώσεις. Το πληρώνεις κανονικά. Edited 13 Νοέμβριος by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 2 minutes ago, kmpatra said: Τόσο οριακά δεν θα το πηγαινα. Αλλα ναι κάπως ετσι παει. Τα υπόλοιπα κόστη όπως φιλοδώρημα ή χρέωση υπηρεσίας (όπου υπάρχει το delivery της εταιρείας) δεν υπολογίζονται στις εκπτώσεις. Το πληρώνεις κανονικά. Καλυτερα δλδ να παρουμε μικροτερης αξιας κουπονι για να ειμαστε σιγουροι απ οτι καταλαβαινω 3 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Εγώ έτσι το κάνω, και κάποια άλλοι το είχαν αναφέρει εδώ μέσα ότι δεν πρέπει να πάει οριακά, κυρίως για να μην πέσουμε σε λάθος υπολογισμό από τη μεριά μας. Προσωπικά δεν θυμάμαι που υπολογίζεται το 10%, και εχω καιρο να βγαλω οριακό κουπόνι. Ας γράψει και άλλος που το έχει δοκιμάσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος (edited) 10 minutes ago, kmpatra said: Εγώ έτσι το κάνω, και κάποια άλλοι το είχαν αναφέρει εδώ μέσα ότι δεν πρέπει να πάει οριακά, κυρίως για να μην πέσουμε σε λάθος υπολογισμό από τη μεριά μας. Προσωπικά δεν θυμάμαι που υπολογίζεται το 10%, και εχω καιρο να βγαλω οριακό κουπόνι. Ας γράψει και άλλος που το έχει δοκιμάσει. συντελεστη 0.88 βαζω και πληρωνω κατι λεπτα + οσο υπαρχει αυτο και γεμιζουμε τα στομαχια μας, γιατι το βλεπω να πηγαινει και αυτο απατο Edited 13 Νοέμβριος by HEO 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Παιδιά αυτή είναι η τελευταία παραγγελία μου. Με κουπόνι 12€ κάλυψε όλο το ποσό των 15€. Δεν καταλαβαίνω τη λογική. Αν κάποιος ξέρει, ας μας πει. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Βασικά κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες. Το διαθέσιμο ποσό όταν πας να βγάλεις κουπόνι φαίνεται μεγαλύτερο από το υπόλοιπο... Σε νούμερο με μηδέν υπόλοιπο βγάζει υπόλοιπο smart pocket 0,4... άβυσσος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος προφανως bugs του συστηματος που αν τα παρουν πρεφα θα τα κοψουν 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 9 minutes ago, Teiresias_ said: Παιδιά αυτή είναι η τελευταία παραγγελία μου. Με κουπόνι 12€ κάλυψε όλο το ποσό των 15€. Δεν καταλαβαίνω τη λογική. Αν κάποιος ξέρει, ας μας πει. 12€ από το κουπόνι και 10%*15=1,5. θα έπρεπε να έχει υπόλοιπο 1,5€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος (edited) 3 ώρες πριν, paanos said: 12€ από το κουπόνι και 10%*15=1,5. θα έπρεπε να έχει υπόλοιπο 1,5€ Δεν είχε όμως.. Κάτι που μόλις συνειδητοποίησα.. αύριο στα ΑΒ θα έχει στους καφέδες 6€ επιστροφή με 15€ αγορών. Σε συνδυασμό με το drop, θα φτάσει η τιμή από τις κάψουλες Starbucks στα 2€ και κάτι. (Για αγορά 3 συσκευασιών) Όσοι πιστοί σπεύσατε!! Edited 13 Νοέμβριος by Teiresias_ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, Teiresias_ said: Δεν είχε όμως.. Κάτι που μόλις συνειδητοποίησα.. αύριο στα ΑΒ θα έχει στους καφέδες 6€ επιστροφή με 15€ αγορών. Σε συνδυασμό με το drop, θα φτάσει η τιμή από τις κάψουλες Starbucks στα 2€ και κάτι. (Για αγορά 3 συσκευασιών) Όσοι πιστοί σπεύσατε!! ναι αλλά οι starbucks δεν πίνονται καρντιά μου! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, Teiresias_ said: Δεν είχε όμως.. Κάτι που μόλις συνειδητοποίησα.. αύριο στα ΑΒ θα έχει στους καφέδες 6€ επιστροφή με 15€ αγορών. Σε συνδυασμό με το drop, θα φτάσει η τιμή από τις κάψουλες Starbucks στα 2€ και κάτι. (Για αγορά 3 συσκευασιών) Όσοι πιστοί σπεύσατε!! Πάλι βέβαια τα χρήματα που θα πληρώσεις στο ταμείο θα πρέπει να είναι πάνω από 15€ για τα 3€ του κουπονιού από drop.. Δηλαδή θα πρέπει να αγοράσεις προϊόντα αξίας άνω των 24€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Just now, sou_d said: ναι αλλά οι starbucks δεν πίνονται καρντιά μου! Δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι γιατί κάποιοι που τους πίνουν θα ενοχληθούν.. Αυτό είναι προσωπικό και υποκειμενικό. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 1 minute ago, sou_d said: ναι αλλά οι starbucks δεν πίνονται καρντιά μου! Προσωπικά γούστα είναι αυτά. Για μένα κανένα είδος καφέ δεν πίνεται. Σιχαίνομαι την γεύση του καφέ! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 1 minute ago, opmgls said: Πάλι βέβαια τα χρήματα που θα πληρώσεις στο ταμείο θα πρέπει να είναι πάνω από 15€ για τα 3€ του κουπονιού από drop.. Δηλαδή θα πρέπει να αγοράσεις προϊόντα αξίας άνω των 24€. 5,17 κάνουν οι caramel x3 = 15,51 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 1 minute ago, Teiresias_ said: 5,17 κάνουν οι caramel x3 = 15,51 Αυτό λέω! Θα πρέπει να πάρεις και άλλα προίοντα μεχρι το σύνολο να φτάσει τα 24€. Γιατί πρωτα θα εφαρμοστεί η επιστροφή 6€ στους καφέδες οπότε θα πληρώσεις 9.51 που δεν καλύπτει την προϋπόθεση 15€ για να εφαρμοστεί το κουπονι 3€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 1 minute ago, opmgls said: Αυτό λέω! Θα πρέπει να πάρεις και άλλα προίοντα μεχρι το σύνολο να φτάσει τα 24€. Γιατί πρωτα θα εφαρμοστεί η επιστροφή 6€ στους καφέδες οπότε θα πληρώσεις 9.51 που δεν καλύπτει την προϋπόθεση 15€ για να εφαρμοστεί το κουπονι 3€. Ρε αδερφέ η 6€ επιταγή πάει για την επόμενη αγορά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts