johndouk Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) On 17/5/2024 at 1:16 ΠΜ, VIPdriver said: Με άλλα λόγια τσάμπα νέο νουμερο και 1 μήνα απερ ομιλία και +7€ μάσα. Σίγουρα; Νομίζω ότι τα 13€ θα πρέπει να τα πληρώσεις τα δε 20€ θα είναι δώρο στο υπόλοιπό με τους συνήθεις περιορισμούς. (Διάρκεια 30 μέρες, block σε Smart pocket κλπ). Αν όμως όχι, τότε είναι σούπερ προσφορά, όχι μόνο για όσους θέλουν πολλά data για 1+1 μήνα. ΥΓ: Τελικά κατάλαβα λάθος. Τα 20€ είναι κουπόνι e-food. Edited 17 Μαΐου by johndouk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 3 ώρες πριν, johndouk said: Σίγουρα; Νομίζω ότι τα 13€ θα πρέπει να τα πληρώσεις τα δε 20€ θα είναι δώρο στο υπόλοιπό με τους συνήθεις περιορισμούς. (Διάρκεια 30 μέρες, block σε Smart pocket κλπ). Αν όμως όχι, τότε είναι σούπερ προσφορά, όχι μόνο για όσους θέλουν πολλά data για 1+1 μήνα. Σούπερ προσφορά ήταν η προηγούμενη με τα unlimited για 9 μήνες. Αυτή είναι απλή προσφορά. 😉🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Γιατι εγω καταλαβαινω οτι πληρωνεις 13€ κάρτα και παιρνεις 20€ κουπονι e-food? Δεν μπαινουν στο υπόλοιπο αυτά,ουτε τα 20 ουτε 7. Αφού το λέει μετά την ενεργοποίηση της σύνδεσης μέσα σε 5 μέρες έρχεται sms με το κουπόνι. Για φαγητό είναι και τα 20. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Ναι βρε παιδια, συνολικα το βλεπω. Δινεις 13, παιρνεις 20 (σε φαγητο), άρα +7 κερδος. Τα 13 τα κανεις πακετο 11,80 που δινει απερ ομιλια κ πολλά gb (λογω προσφορας) για 1 μηνα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Σούπερ προσφορά ήταν η προηγούμενη με τα unlimited για 9 μήνες. Αυτή είναι απλή προσφορά. 😉🙂 Βρε μήπως είσαι τίποτα vegan; 😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Μιάς και μιλάμε για φαγιά, απόψε 19:00-21:00 το CookieMan στη Μακένζι Κινγκ στη Θεσσαλονίκη δίνει δωρεάν παγωτό... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Ωχ ουρες χιλιομετρων σαν τους αλλους με τα μακαρόνια... 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Μιάς και μιλάμε για φαγιά, απόψε 19:00-21:00 το CookieMan στη Μακένζι Κινγκ στη Θεσσαλονίκη δίνει δωρεάν παγωτό... Έχει και delivery;; 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου παιδες, βλεπω οτι το αφερντικο τρελαθηκε...... εγω παντως δεν αντεξα στον πειρασμο 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 1 hour ago, HEO said: παιδες, βλεπω οτι το αφερντικο τρελαθηκε...... εγω παντως δεν αντεξα στον πειρασμο Διάβασα "κάπου", ότι εάν στείλεις mail στην εξυπηρέτηση, μπορείς να τους πεις και για κωδικό bring a friend. Δεν ξέρω αν τελικά, γίνεται. Δεν το έχω δοκιμάσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Εαν καποιος θελει να πληρωσει με αντικαταβολή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 1 ώρα πριν, sou_d said: Διάβασα "κάπου", ότι εάν στείλεις mail στην εξυπηρέτηση, μπορείς να τους πεις και για κωδικό bring a friend. Δεν ξέρω αν τελικά, γίνεται. Δεν το έχω δοκιμάσει. πιθανον να γινεται, παραδειγμα τους εστειλα οτι δεν θελω να ενεργοποιησουν πακετο και να αφησουν τα λεφτα μεσα να τα φαω και αυτα οταν ερθει η ωρα τους 🙂 τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα και απαντουν αμεσα στα μηνυματα 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Καλησπέρα. Σκέφτομαι να φύγω από F2G και να έρθω Vodafone. Κάπου διάβασα ότι θα καταργηθεί το liquid αλλά δεν βρίσκω την ανακοίνωση της εταιρίας. Υπάρχει κάποιο Link; Επίσης το ημερήσιο πακέτο με απεριόριστα δεδομένα πόσο διαρκεί; Πχ στη Nova αν το ενεργοποιήσω στις 00:01 Σάββατο θα λήξει στις 23:59 της Κυριακής. Δηλαδή 2 ημέρες. Ισχύει και στο CU αυτό; 1 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 39 minutes ago, snapp said: Κάπου διάβασα ότι θα καταργηθεί το liquid αλλά δεν βρίσκω την ανακοίνωση της εταιρίας. Υπάρχει κάποιο Link; https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/paratasis-megaloy-diagonismoy-cu-neon-prosforon-kai-metavolon-se-ypiresies-kai-paketa 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Εαν καποιος θελει να πληρωσει με αντικαταβολή; Θα πάρει ένα @.. 1 ώρα πριν, snapp said: Καλησπέρα. Σκέφτομαι να φύγω από F2G και να έρθω Vodafone. Κάπου διάβασα ότι θα καταργηθεί το liquid αλλά δεν βρίσκω την ανακοίνωση της εταιρίας. Υπάρχει κάποιο Link; Επίσης το ημερήσιο πακέτο με απεριόριστα δεδομένα πόσο διαρκεί; Πχ στη Nova αν το ενεργοποιήσω στις 00:01 Σάββατο θα λήξει στις 23:59 της Κυριακής. Δηλαδή 2 ημέρες. Ισχύει και στο CU αυτό; Ίσως δεν σε συμφέρει το ημερήσιο πακέτο γιατί διαρκεί 24 ώρες αυστηρά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Από τις διευκρινίσεις της προσφοράς για νέο αριθμό. Υπάρχει περίπτωση να ακυρώσουν τα ακουστικά αν βάλουμε τον κωδικό για 20€ e-food? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 8 minutes ago, gpapas640 said: Από τις διευκρινίσεις της προσφοράς για νέο αριθμό. Υπάρχει περίπτωση να ακυρώσουν τα ακουστικά αν βάλουμε τον κωδικό για 20€ e-food? Ετσι οπως το γραφει ναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου ΟΧΙ 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου (edited) 15 minutes ago, gpapas640 said: Από τις διευκρινίσεις της προσφοράς για νέο αριθμό. Υπάρχει περίπτωση να ακυρώσουν τα ακουστικά αν βάλουμε τον κωδικό για 20€ e-food? Κοίτα που το προχώρησα τι λέει.. ότι δεν θα δώσει τα ακουστικά. @HEOκοίτα στο screenshot κάτω κάτω.. Edited 17 Μαΐου by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 2 ώρες πριν, snapp said: Link; Επίσης το ημερήσιο πακέτο με απεριόριστα δεδομένα πόσο διαρκεί; Πχ στη Nova αν το ενεργοποιήσω στις 00:01 Σάββατο θα λήξει στις 23:59 της Κυριακής. Τέλος το 0,90 € στο f2g. Πήγε 2€. Τα υπόλοιπα ισχύουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου (edited) 14 minutes ago, Teiresias_ said: @HEOκοίτα στο screenshot κάτω κάτω.. σε εμενα στο μειλ της επιβεβαιωσης λενε ρητα οτι τα δινουν τα ακουστικα.... οποτε θα τα περιμενω διορθωση.... αν δειτε το μηνυμα που λεει ο τειρεσιας.... λεει δε οχι ΔΕΝ .... εχει διαφορα.... Edited 17 Μαΐου by HEO 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 3 minutes ago, HEO said: διορθωση.... αν δειτε το μηνυμα που λεει ο τειρεσιας.... λεει δε οχι ΔΕΝ .... εχει διαφορα.... Θα έπρεπε να έχει και κόμμα όμως.. Η προσφορά δε, συνδυάζεται... Επίσης θα έπρεπε να μιλάει και για κάτι άλλο νωρίτερα ώστε με το "δε" να έρχεται σε αντίθεση. Τεσπα αν ήξερε ο Μήτσος να γράφει, δεν θα δούλευε στις κινητές τηλεφωνικές. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 1 minute ago, Teiresias_ said: Επίσης θα έπρεπε να μιλάει και για κάτι άλλο νωρίτερα ώστε με το "δε" να έρχεται σε αντίθεση. Τεσπα αν ήξερε ο Μήτσος να γράφει, δεν θα δούλευε στις κινητές τηλεφωνικές. δεν τα παω καλα με την ορθογραφια, αλλα εμενα μου εγραψαν οτι θα τα στειλουν και δεν νομιζω οτι μου εκαναν χαρη 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Just now, HEO said: δεν τα παω καλα με την ορθογραφια, αλλα εμενα μου εγραψαν οτι θα τα στειλουν και δεν νομιζω οτι μου εκαναν χαρη 🙂 Μακάρι. Εδώ θέλουμε για όλους το καλύτερο. Μην ξενερώσεις φοβάμαι.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου μπα δεν νομιζω πριν λιγες μερες στο προηγουμενο νουμερο που ειχα παρει τους ειχα πει να μην μου ενεργοποιησουν το πακετο και να μου αφησουν τα λεφτα μεσα για μελλονντικη χρηση, μου εστειλαν απαντηση οτι θα το φροντισουν αλλα το ξεχασαν και μου ενεργοποιησαν πακετο τους εστειλα μειλ και τους ειπα οτι αλλα μου ειπαν και αλλα εκαναν, ε μου επεστρεψαν τα λεφτα και αφησαν και το πακετο και βεβαια βρηκα ευκαιρια να κανω κουπονι και να ξεκοκαλησω το υπολοιπο σε πιτογυρα μιας και αυτο δεν ηταν liquid και ηθελε πακετο για να κανει κουπονι 🙂 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts