Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελαττωματική κάρτα sim. 

Αντίκατασταση κάρτας σε κατάστημα δώρεαν, άψογη εξυπηρέτηση από την vodafone για άλλη μια φορά. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

18 ώρες πριν, sou_d said:

Που το ξετρύπωσες ρε μάντη; Ωραίος!

Μη φανταστείς.. story στο fb ήτανε από την επίσημη σελίδα του CU.😉

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Ελαττωματική κάρτα sim. 

Αντίκατασταση κάρτας σε κατάστημα δώρεαν, άψογη εξυπηρέτηση από την vodafone για άλλη μια φορά. 

Όταν είχα κάνει φορητότητα στη Vodafone μου είχαν στείλει άλλη sim και όχι αυτή που είχαν ενεργοποιήσει. Τουλάχιστον μου την είχαν αλλάξει δωρεάν και μένα.

Μιας που μιλάμε για Sim.. έχω χάσει τη μπάλα με τις δεύτερες Sim που στέλνουν στις φορητότητες και δεν ξέρω πόσα νούμερα μπορεί να είναι στο όνομά μου..

Υπάρχει τρόπος να τα διαγράψω ώστε να μπορώ να πάρω κι άλλα ή μόνο να τα αφήσω να διαγραφούν από μόνα τους;

2 minutes ago, Teiresias_ said:

Μιας που μιλάμε για Sim.. έχω χάσει τη μπάλα με τις δεύτερες Sim που στέλνουν στις φορητότητες και δεν ξέρω πόσα νούμερα μπορεί να είναι στο όνομά μου..

Υπάρχει τρόπος να τα διαγράψω ώστε να μπορώ να πάρω κι άλλα ή μόνο να τα αφήσω να διαγραφούν από μόνα τους;

Μπορείς να ζητήσεις από τον πάροχο να ακυρώσει έναν τηλεφωνικό αριθμό. Το όριο είναι στους διακριτούς αριθμούς.

3 minutes ago, Teiresias_ said:

Πρίν λίγες μέρες που έκανα φορητότητα, είχε επιλογή να μην πάρω δώρο δεύτερο αριθμό. Σε εσένα δεν είχε?

11 minutes ago, minast said:

Μπορείς να ζητήσεις από τον πάροχο να ακυρώσει έναν τηλεφωνικό αριθμό. Το όριο είναι στους διακριτούς αριθμούς.

Να παω λες σε κατάστημα να ρωτήσω τι υπάρχει στο όνομά μου και να ζητήσω ακύρωση;

Τι είναι διακριτοί αριθμοί @minast;;

10 minutes ago, Alexandros201285 said:

Πρίν λίγες μέρες που έκανα φορητότητα, είχε επιλογή να μην πάρω δώρο δεύτερο αριθμό. Σε εσένα δεν είχε?

Πρέπει να μπήκε τελευταία αυτή η επιλογή. Στην τελευταία μου φορητότητα δεν υπήρχε.

Edited by Teiresias_

αν την δευτερη σιμ που δεν την θελεις

την κοψεις κομματακια λυθηκε το προβλημα :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

54 minutes ago, Teiresias_ said:

Πρέπει να μπήκε τελευταία αυτή η επιλογή. Στην τελευταία μου φορητότητα δεν υπήρχε.

Την είχε από παλιά (κανένα 6μηνο σίγουρα), απλώς εκεί που το έχει το παραβλέπεις καμιά φορά

51 minutes ago, Teiresias_ said:

Να παω λες σε κατάστημα να ρωτήσω τι υπάρχει στο όνομά μου και να ζητήσω ακύρωση;

Πήγα πρόσφατα σε κατάστημα και Κοσμοτέ και Βόνταφον και διέγραψα από το όνομά μου από τρεις αριθμούς καρτοκινητών. Απλώς είχα σημειώσει σε ένα χαρτάκι τους αριθμούς που ήθελα να διακόψω. Η Κοσμοτέ μου έστειλε και μήνυμα, ξεχωριστά για κάθε αριθμό, πως οι αριθμοί διαγράφηκαν από το όνομά μου. Στη Βόνταφον απλώς μου είπε ο υπάλληλος… εντάξει!

49 minutes ago, HEO said:

την κοψεις κομματακια λυθηκε το προβλημα :)

Είναι θέμα του πόσο "αυτιστικός" είναι ο καθένας!! 😂😂

Edited by Teiresias_

1 hour ago, Teiresias_ said:

Τι είναι διακριτοί αριθμοί @minast;;

39 minutes ago, HEO said:

την κοψεις κομματακια λυθηκε το προβλημα 🙂

Υπάρχει περιορισμός από την ΕΕΤΤ στο πλήθος των τηλεφωνικών συνδέσεων (αριθμών) που μπορεί να έχει καταχωρημένους ένα φυσικό πρόσωπο. Νομίζω ότι είναι 15, αλλά δεν θυμάμαι με βεβαιότητα.

Σε κάθε δεδομένη στιγμή, μπορείς να ζητήσεις από οποιονδήποτε πάροχο να ακυρώσει μία σύνδεση που δεν χρησιμοποιείς, για να προσθέσεις νέες.

Καταλαβαίνω ότι ο @HEOέκανε πλάκα, αλλά για να μην γίνει παρανόηση, το κόψιμο της SIM δεν ακυρώνει τη σύνδεση 😉

Για αυτό άμα δεν θέλουμε νέα σύνδεση επιπλέον της παραγγελίας μας είτε είναι φορητότητα είτε νέος αριθμός να προσέχουμε να μην είναι επιλεγμένη η αντίστοιχη επιλογή

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Για αυτό άμα δεν θέλουμε νέα σύνδεση επιπλέον της παραγγελίας μας είτε είναι φορητότητα είτε νέος αριθμός να προσέχουμε να μην είναι επιλεγμένη η αντίστοιχη επιλογή

αυτή η επιλογή τώρα μπήκε γιατί ολοι πήγαιναν σε καταστήματα και ακυρώνανε τα νούμερα επειδή μαζεύονταν στα ΑΦΜ τους. 

On 25/4/2024 at 6:18 ΜΜ, sou_d said:

Και έψαχνα στους κανόνες για αυτό. Ωραίος, θενξ!

Κάτι παίζει εδώ...

https://www.facebook.com/share/MdPXjqPZJvMJr9qk/

Screenshot_2024-04-25-18-20-05-19_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Εχετε δει κατι παρομοιο για τις αχρησιμοποιητες sim, τελευταια;

Απο που βγαινουν αυτες οι προσφορες? 

4 ώρες πριν, alteisei said:

ΓΙα τη 2η sim που μου είχε έρθει με τη φορητότητα και δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμη, μου ήρθε προσφορά με SMS στο κύριο νούμερο ενώ σε κάποια φάση με πήραν και τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την προσφορά!

Επειδή όμως την κρατάω για ενεργοποίηση μετά το καλοκαίρι, που θα τη δώσω στον μικρό όταν ξεκινήσουν τα σχολεία (Γυμνάσιο γαρ), δεν ασχολήθηκα περισσότερο - δεν μπορώ να ταϊζω και δεύτερο νούμερο αυτό το διάστημα, ό,τι προσφορά και να μου δώσουν.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

7 ώρες πριν, alteisei said:

Τι να σου πω φίλε. Σέρφαρα και το είδα

14 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

αυτή η επιλογή τώρα μπήκε γιατί ολοι πήγαιναν σε καταστήματα και ακυρώνανε τα νούμερα επειδή μαζεύονταν στα ΑΦΜ τους. 

Τον Ιανουάριο κάτι γνωστοί μου που έκαναν φορητότητα,την είχε την επιλογή από ότι με ενημέρωσαν,αλλά ήθελε ψάξιμο για να την βρεις

Στο δεύτερο βήμα του αιτήματος φορητότητας στο site του CU, έχει κουτάκι που λέει: "Αποδέχομαι τους όρους προσωπικών δεδομένων και επικοινωνιών σύμφωνα με τις παρακάτω Ρυθμίσεις προσωπικών δεδομένων". Πατάς πάνω στο υπογραμμισμένο και ανοίγουν οι ρυθμίσεις για το αν θα αποδέχεσαι επικοινωνία για σκοπούς προώθησης, κλπ και έχουν προσθέσει πλέον και την επιλογή "Αποστολή πρόσθετων δώρων στη διεύθυνση μου" (εννοώντας ουσιαστικά τη δεύτερη SIM) και δηλώνεις αν θέλεις ή όχι.

Edited by pluss

1 ώρα πριν, pluss said:

Στο δεύτερο βήμα του αιτήματος φορητότητας στο site του CU, έχει κουτάκι που λέει: "Αποδέχομαι τους όρους προσωπικών δεδομένων και επικοινωνιών σύμφωνα με τις παρακάτω Ρυθμίσεις προσωπικών δεδομένων". Πατάς πάνω στο υπογραμμισμένο και ανοίγουν οι ρυθμίσεις για το αν θα αποδέχεσαι επικοινωνία για σκοπούς προώθησης, κλπ και έχουν προσθέσει πλέον και την επιλογή "Αποστολή πρόσθετων δώρων στη διεύθυνση μου" (εννοώντας ουσιαστικά τη δεύτερη SIM) και δηλώνεις αν θέλεις ή όχι.

Αυτό είναι για τυχόν δώρο που έχει η προσφορά την περίοδο που κάνεις την νέα σύνδεση/φορητότητα. 

On 4/5/2024 at 8:41 ΜΜ, minast said:

Καταλαβαίνω ότι ο @HEOέκανε πλάκα, αλλά για να μην γίνει παρανόηση, το κόψιμο της SIM δεν ακυρώνει τη σύνδεση 😉

ενοοειται οτι κανω πλακα :)

αλλα αν την καρτα δεν την ενεργοποιησεις αυτη παυει να υφισταται
και μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα [διμηνο;] διαγραφεται

το λεω αυτο διοτι ειχαν δωσει μια καρτα στην αδερφη μου οταν της εβγαλαν την ταυτοτητα αιμοδοσιας της (τις ταυτοτητες αυτες τις εβγαζε η voda οπως τις φοιτιιτικες) 

το ειχα το νουμερο της στο γραφειο μου μη ενεργοποιημενο, ε οταν πηγα καποια στιγμη να το ενεργοποιησω μετα μερικες εβδομαδες το νουμερο απλα δεν συνδεοταν *

συμφωνα με τους ορους οι συδεσεις ειναι 20

Είμαι άνω των 18 και με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι τα ανωτέρω στοιχεία είναι ακριβή. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω στα στοιχεία μου περισσότερες από 20 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας στο σύνολο των ελληνικών τηλεπικοινωνιακών εταιρειών και ότι αποδέχομαι τους όρους χρήσης της καρτοκινητής.

* να προσθεσω οτι η καρτα δεν ειχε περασει την ημερομηνια που εγραφε στην συσκυεασια οτι ληγει

Edited by HEO

1 ώρα πριν, HEO said:

αλλα αν την καρτα δεν την ενεργοποιησεις αυτη παυει να υφισταται
και μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα [διμηνο;] διαγραφεται

Ναι αλλά αυτή έρχεται ενεργοποιημένη..

3 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Ναι αλλά αυτή έρχεται ενεργοποιημένη..

οχι δεν ερχεται ενεργοποιημενη 

ερχετε ταυτοποιημενη

εκτος και αν αλλαξε κατι απο την τελευταια φορα που εκανα φορητοτητα και μου εστειλαν μια προσθετη 

Για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός στη βονταφον θέλει μια κλήση στο 1252, αλλά λογικά και να μην γίνει η κλήση η διάρκεια του πάλι 13 μήνες δεν θα είναι μέχρι να λήξει κ να διαγραφεί? Εφόσον είναι σε όνομα τακτοποιημένη.

7 ώρες πριν, HEO said:

οχι δεν ερχεται ενεργοποιημενη 

ερχετε ταυτοποιημενη

εκτος και αν αλλαξε κατι απο την τελευταια φορα που εκανα φορητοτητα και μου εστειλαν μια προσθετη 

Θα σου πω μόνο ένα σκηνικό και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.. η δεύτερη που μου ήρθε την τελευταία φορά υποτίθεται είχε διπλασιασμό της κάρτας για κάποιους μήνες. Εγώ δεν την πείραξα. Μου στέλνουν προσφορά για τη δεύτερη πως θα έχω 3 μήνες unlimited αν βάλω κάρτα. Εγώ έβαλα κάρτα αλλά δεν διπλασιάστηκε το υπόλοιπο.

Άρα ή ήταν ενεργοποιημένη και πέρασε η προθεσμία διπλασιασμού. Ή δεν μου δώσανε για κάποιο λόγο τον διπλασιασμό (που δεν το νομίζω).

Παρεμπιπτόντως, γνωρίζουμε ποια προσφορά συνοδεύει τη 2η sim τώρα; Ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω στις λεπτομέρειες.

Edited by Teiresias_