dasnowy Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Και εμένα χτες τα ξημερώματα έκανε update αυτόματα στην 5.0.1 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 23 minutes ago, VIPdriver said: Ποιά έκδοση έχεις τώρα; 12 minutes ago, konstantinos77 said: Η v5.0.1 είναι η έκδοση που μου ήρθε χθες. Ντοινγκ.. την ίδια έχουμε. Οπότε τι τους ήρθε να μου στείλουν αυτό το μήνυμα. Φαίνεται θα ήταν αυτοματοποιημένο άνευ κριτηρίων. 3 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 48 minutes ago, HEO said: ηρθε και απο εδω το μηνυμα με τα δωρεαν δεδομενα για τα επομενα 4 ΣΚ ολα ειναι μια ομορφια, οταν ειναι ΤΖΑΜΠΑ 🙂 Είναι προσωπικό ή να το περιμένουμε όλοι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 26 minutes ago, Inevar said: Ντοινγκ.. την ίδια έχουμε. Οπότε τι τους ήρθε να μου στείλουν αυτό το μήνυμα. Φαίνεται θα ήταν αυτοματοποιημένο άνευ κριτηρίων. το μηνυμα μιλάει για υποχρεωτική αναβάθμιση στις 8/3, αύριο δηλαδή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 2 minutes ago, kmpatra said: το μηνυμα μιλάει για υποχρεωτική αναβάθμιση στις 8/3, αύριο δηλαδή. Σωστό, αναμένουμε νέα ενημέρωση!! Εν τω μεταξύ μου ήρθε μόλις τώρα και εμένα η προσφορά! 4 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 4 minutes ago, kmpatra said: το μηνυμα μιλάει για υποχρεωτική αναβάθμιση στις 8/3, αύριο δηλαδή. Ναι αλλά αν λάβουμε υπόψιν τις αναβαθμίσεις που έχει δώσει η Vodafone στην συγκεκριμένη εφαρμογή, δεν νομίζω να έχουμε αύριο νέα αναβάθμιση... 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 4 minutes ago, Inevar said: Σωστό, αναμένουμε νέα ενημέρωση!! Εν τω μεταξύ μου ήρθε μόλις τώρα και εμένα η προσφορά! Δεν είναι σωστό που δεν τη δίνουν στο app.. Πώς θα γίνει όταν χειρίζεται κάποιος τα νούμερα όλης της οικογένειας; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 37 minutes ago, Vibraphone said: Είναι προσωπικό ή να το περιμένουμε όλοι; προσωπικο ειναι αλλα υποπτευομαι οτι θα το δωσει σε αρκετους 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christod Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Τελικά από χθες είμαι επίσημα σε δίκτυο vodafone μετά από 25 έτη σε telestet-tim-wind-nova. Μου ενεργοποίησαν και τους 9 μήνες απεριόριστα (μετά από αίτημα μου) παρότι έκανα την αίτηση φορητότητας στις 29/2. Έχω και volte με το pixel 7a που δεν είχα στη Nova. Σε όσα σημεία πήγα χθες και σήμερα (ήταν αρκετά εκτός από δουλειά -σπίτι ) είχα καλό σήμα και 5g. Στο Παγκράτι κάπου γύρισε σε LTE. Το λέω γιατί το είχα πάρει από φόβο με όσα είχα διαβάσει . 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 15 minutes ago, christod said: Τελικά από χθες είμαι επίσημα σε δίκτυο vodafone μετά από 25 έτη σε telestet-tim-wind-nova. Μου ενεργοποίησαν και τους 9 μήνες απεριόριστα (μετά από αίτημα μου) παρότι έκανα την αίτηση φορητότητας στις 29/2. Έχω και volte με το pixel 7a που δεν είχα στη Nova. Σε όσα σημεία πήγα χθες και σήμερα (ήταν αρκετά εκτός από δουλειά -σπίτι ) είχα καλό σήμα και 5g. Στο Παγκράτι κάπου γύρισε σε LTE. Το λέω γιατί το είχα πάρει από φόβο με όσα είχα διαβάσει . Καλύτερα από Nova;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christod Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Καλύτερα από Nova;;;; Το ίδιο πάνω κάτω θα έλεγα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις σε ταχύτητες. Δεν μέτρησα ταχύτητες ποτέ, ούτε με Nova, ούτε τώρα. θα πρέπει να κατεβάσω και κανά αρχείο να δω. Απλά είχα σκεφτεί τα χειρότερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Επικοινώνησα μέσω της φόρμας της Vodafone από της 19/2 και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα να ανησυχήσω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Με liquid μπορούμε νά έχουμε τό Vodafone tv με 2.5€? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) εγώ έστειλα 600 στο 125700 αλλά τίποτα καμία απάντηση ΧΩΡΙΣ να μου έρθει μήνυμα όμως πριν ήρθε τελικά και γιοκ Edited 8 Μαρτίου by akalos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Just now, akalos said: εγώ έστειλα 600 στο 125700 αλλά τίποτα καμία απάντηση ΧΩΡΙΣ να μου έρθει μήνυμα όμως Πρέπει να είναι προσωπική προσφορά. Μου ήρθε και εμένα και το ενεργοποίησα κανονικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 25 minutes ago, tolisfar said: Με liquid μπορούμε νά έχουμε τό Vodafone tv με 2.5€? Όχι… Τα 2,5€ που λέει είναι ότι το αντίστοιχο πακέτο με tv είναι 2,5€ ακριβότερο. Δεν μπορείς να δώσεις μόνο 2,5 για το tv. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, tolisfar said: Με liquid μπορούμε νά έχουμε τό Vodafone tv με 2.5€? Αν εχεις ΔΕΗ για ρεύμα μπες στον λογαριασμό, έχει 9 μήνες δώρο ΑΝΤ1+ 🤪 Edited 8 Μαρτίου by Yrrah 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου (edited) το μήνυμα με τα δωρεαν δεδεομενα τα 4 επομενα σαββατοκυριακα ηρθε στην αδερφη μου ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΕΙΛΕ 600 ΣΤΟ 125700 ΜΕΧΡΙ 27/03! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ! προσπαθησε να το ενεργοποιησει και της ειπε οτι δεν το δικαιούται....wtf? H ΠPOΣΦOPA ΔEN ENEPΓOΠOIHΘHKE. ΠAPAKAΛOYME ΔOKIMAΣTE APΓOTEPA H EΠIKOINΩNHΣTE ME ENAN EKΠPOΣΩΠO MAΣ. Edited 9 Μαρτίου by HEO 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 9 minutes ago, HEO said: το μήνυμα με τα δωρεαν δεδεομενα τα 4 επομενα σαββατοκυριακα ηρθε στην αδερφη μου ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΕΙΛΕ 600 ΣΤΟ 125700 ΜΕΧΡΙ 27/03! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ! προσπαθησε να το ενεργοποιησει και της ειπε οτι δεν το δικαιούται....wtf? H ΠPOΣΦOPA ΔEN ENEPΓOΠOIHΘHKE. ΠAPAKAΛOYME ΔOKIMAΣTE APΓOTEPA H EΠIKOINΩNHΣTE ME ENAN EKΠPOΣΩΠO MAΣ. Να στείλει στο live chat. Μου ήρθε και εμένα και στέλνω και δεν μπορώ έρχεται απάντηση,αλλά ούτε και ενεργοποιείται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Σε εμένα ήρθε αυτό το μήνυμα αλλά δεν έχω cu 😭 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου @HEOμίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου ειπαν ότι προώθησε το θέμα στο αρμόδιο τμήμα η κοπέλα στο live chat. Προτείνω να κάνει το ίδιο και η αδερφή σου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Μου ήρθε αυτό το μήνυμα.... Άλλαξε κάτι...? Γιατί εγώ εξακολουθώ να μην βλέπω Dominos, Simply κλπ. στο Smart Pocket.... 1 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 17 minutes ago, kokalo said: Μου ήρθε αυτό το μήνυμα.... Άλλαξε κάτι...? Γιατί εγώ εξακολουθώ να μην βλέπω Dominos, Simply κλπ. στο Smart Pocket.... Αν δεν ισχύει στην πράξη,είναι παραπλανητικό. Ούτε σε εμένα μου δείχνει άλλους συνεργάτες εκτός από το efood 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) Ειμαι νεος συνδρομητης cu μήπως κάποιος γνωρίζει αν τα bring a friend και τα welcome data κάνουν rollover ? Τα υπόλοιπα από πακέτα κάνουν? πότε χάνονται? Ισχύουν τα ίδια για το liquid αν μπω ? Ευχαριστώ Edited 10 Μαρτίου by neofitosgr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Στο μεταξύ όσον αφορά το efood.. έβαλα κουπόνι 1,80 η παραγγελία ήταν 21€ και πλήρωσα 17,10 τελικά. Τελικά το 10% γίνεται επί όλου του ποσού άσχετα με το ποσό του κουπονιού που βγάζεις από CU;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts