bbbb Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 100gb προφανώς για όλο το χρόνο και όχι κάθε μήνα.. 1 ώρα πριν, GMF80 said: Απο οτι καταλαβα ειναι διαφορετικη τιμη στον καθενα και οποιος τσιμπισει.. απο ανέκαθεν έτσι το θυμάμαι προσωπικά ότι ήταν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 7 ώρες πριν, optostyle said: Παιδια εκανε κανεις το καρτοπρογραμμα μεσα απο το Cu app με 9,82 και 300' +600sms+ 3gb?? Δε με νοιαζουν και πολυ οι παροχες,αρκει να ειναι το ποσόν που λενε καθε μηνα OptoStyle Ποιος ασχολείται με τέτοια προγράμματα? Και η γιαγιά μου που είναι 82 ετών, περισσότερες παροχές από αυτές ζητάει! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 ότι να ναι έχει μηνιαίο πακέτο που να δίνει όσα δίνει η προσφορά με 9,82?Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΠαιδια εκανε κανεις το καρτοπρογραμμα μεσα απο το Cu app με 9,82 και 300' +600sms+ 3gb??Δε με νοιαζουν και πολυ οι παροχες,αρκει να ειναι το ποσόν που λενε καθε μηναOptoStyleδεν το χω κάνει αλλά γιατί να μην τα δίνει? άλλωστε θα σε πάρουν τηλέφωνο ...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 17 ώρες πριν, optostyle said: Παιδια εκανε κανεις το καρτοπρογραμμα μεσα απο το Cu app με 9,82 και 300' +600sms+ 3gb?? Δε με νοιαζουν και πολυ οι παροχες,αρκει να ειναι το ποσόν που λενε καθε μηνα OptoStyle Από την στιγμή που η τιμή αυτή είναι επίσημη για σένα μέσω του app δεν έχει κάτι να φοβάσαι.Αν γράφει τελική τιμή κλπ,το βγάζεις μια φωτογραφία,ρωτάς και στο τηλέφωνο για επιβεβαίωση και προχωράς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Παιδιά ξέρετε πόσο καιρό χρειάζεται για να περάσουν οι αποδείξεις στο Cashback? Έχω περάσει μια από τις 19/4 και ακόμα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 γίνεται η εκκαθάριση σε 2 3 εργάσιμες άλλες φορές αργούν περισσότερο,η εκκαθάριση γίνεται από το pockee πάντως Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 1 hour ago, pavlos77 said: Παιδιά ξέρετε πόσο καιρό χρειάζεται για να περάσουν οι αποδείξεις στο Cashback? Έχω περάσει μια από τις 19/4 και ακόμα τίποτα... Σε ελάχιστα supermarket καταστήματα συγκεκριμένα (που θα κάνουν το ίδιο και την επόμενη φορά) αργεί τόσο πολύ η εκκαθάριση και απόδοση του CashBack. Μέσα από το app MyVodafone στείλε e-mail στο pockee (πχ κυρία Ioanna Par..... θα σου απαντήσει), διατηρώντας τον αριθμό ("Κωδικό υποστήριξης") που γράφει κάτω-κάτω μόλις σου ανοίξει την εφαρμογή mail να τους στείλεις, με συνημμένη τη φώτο απόδειξης. Επιπλέον πάρε τώρα, πριν το απόγεμα Μεγάλης Παρασκευής που θα κλείσουν και θα ξανανοίξουν την Τρίτη του Πάσχα, τηλέφωνο στο 2103007070 να τους εκθέσεις το θέμα, μπας και στην περάσουν από τα κεντρικά. Αλλιώς θα περιμένεις έως ότου σου περάσουν το ποσό CashBack από το συγκεκριμένο supermarket, που μπορεί να έχουν αυτή τη στιγμή πολύ δουλειά και άδειες εργαζόμενων στο supermarket και να πρέπει να περιμένεις ως την Τρίτη του Πάσχα ίσως και πιο μετά για να σου περάσουν το ποσό CashBack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Ποιος ασχολείται με τέτοια προγράμματα? Και η γιαγιά μου που είναι 82 ετών, περισσότερες παροχές από αυτές ζητάει!Για φωτισε μαςOptoStyle Αυτο εννοεις; 9.82; Εμενα μου το δινουν σε σουπερ τιμη που εχω το νουμερο απο OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 (edited) Βλέπω αλλάξανε το δώρο σε 100GB για 12 μήνες. Χμ @optostyleφαινεται ο αριθμός του κινητού σου 🙂 Edited April 22, 2022 by paanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 7 ώρες πριν, paanos said: Βλέπω αλλάξανε το δώρο σε 100GB για 12 μήνες. Χμ @optostyleφαινεται ο αριθμός του κινητού σου 🙂 Αυτή την προσφορά μπορεί και να την τσιμπουσα!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 100gb... το τυράκι... Τι να πεις γι αυτή την προσφορά που μου στέλνει αυτή τη φορά!... Και λέει -65%! Δηλαδή αυτό το πακέτο (6gb, 600', 300sms) έχει αρχική τιμή 68€;!... και πρέπει τώρα να τρέξω να την προλάβω;... Τι να πω... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Νομίζω είναι καλή η προσφορά για εμένα. Αυτή την στιγμή βάζω 12 ευρώ κάθε μήνα και αγοράζω το cu combo με 10 ευρώ. Τι λέτε? Έχετε ιδέα τι θα συμβεί μετά τους 18 μήνες;Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 13 minutes ago, maden123456 said: Νομίζω είναι καλή η προσφορά για εμένα. Αυτή την στιγμή βάζω 12 ευρώ κάθε μήνα και αγοράζω το cu combo με 10 ευρώ. Τι λέτε? Έχετε ιδέα τι θα συμβεί μετά τους 18 μήνες; Sent from my iPhone using Tapatalk Το γυρνάς σε κάρτα είτε ανανεώνεις στις ίδιες παροχές και τιμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Το γυρνάς σε κάρτα είτε ανανεώνεις στις ίδιες παροχές και τιμή. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως, ή θα συμφέρει να το κρατήσω ή να το κάνω Cu ξανά.Πώς το βλέπεις σαν προσφορά?Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 1 minute ago, maden123456 said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως, ή θα συμφέρει να το κρατήσω ή να το κάνω Cu ξανά. Πώς το βλέπεις σαν προσφορά? Sent from my iPhone using Tapatalk Είσαι δικαιούχος απαλλαγής του τέλους κινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Είσαι δικαιούχος απαλλαγής του τέλους κινητής; Όχι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 1 minute ago, maden123456 said: Όχι Sent from my iPhone using Tapatalk Οι ανάγκες σου είναι ομιλία, data ή όλα μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Οι ανάγκες σου είναι ομιλία, data ή όλα μαζί; 100 SMS, 300 λεπτά, 5gb πρέπει να είναι αρκετά. Αυτό που με φοβίζει είναι τι θα κάνω αν κάποιο μήνα χρειαστώ πάνω από 5gb. Το cu έχεις αρκετά εργαλεία - πακέτα. Στο πρόγραμμα τι γίνεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 22 minutes ago, maden123456 said: 100 SMS, 300 λεπτά, 5gb πρέπει να είναι αρκετά. Αυτό που με φοβίζει είναι τι θα κάνω αν κάποιο μήνα χρειαστώ πάνω από 5gb. Το cu έχεις αρκετά εργαλεία - πακέτα. Στο πρόγραμμα τι γίνεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Μα το πρόγραμμα σου δίνει και τα 100GB για 12 μήνες. Άρα για ένα χρόνο είσαι κομπλέ. Για τους 6 που απομένουν να προσέχεις που θα έχεις καλομάθει.. 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Θα πας σε καρτοσυμβολαιο με λιγωτερες παροχές και περισσότερα χρήματα . Πακέτο για εξωτερικό δεν έχει. Έξτρα πακέτα 100 λεπτά με 5ευρω. Το καρτοσυμβολαιο είναι απείρως χειροτερο από το cu 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 (edited) Εγώ θα έμενα CU. Kαι μόνο που έχει δέσμευση χωρίς παροχές δεν αξίζει, άσε που το δίνει λιγότερο από 9 ευρώ το ίδιο πρόγραμμα σε άλλους. Γελάω με το 68.20 που λέει αρχική τιμή σαν το black friday ένα πράγμα, που τα βρίσκουν. Edited April 23, 2022 by user2163 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Την δικασατε την προσφορά !Ευχαριστώ!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 13 ώρες πριν, user2163 said: Εγώ θα έμενα CU. Kαι μόνο που έχει δέσμευση χωρίς παροχές δεν αξίζει, άσε που το δίνει λιγότερο από 9 ευρώ το ίδιο πρόγραμμα σε άλλους. Γελάω με το 68.20 που λέει αρχική τιμή σαν το black friday ένα πράγμα, που τα βρίσκουν. Ναι αλλά αν πας να φύγεις , το πρόστιμο θα ειναι με βάση το 68,20...... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 Και μην ξεχνάμε και το rollover στο cu, αν βάζεις κάθε μήνα το ίδιο πακέτο. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 17 ώρες πριν, user2163 said: Γελάω με το 68.20 που λέει αρχική τιμή σαν το black friday ένα πράγμα, που τα βρίσκουν. Το καρτοπρογραμμα έχει τεράστια αρχική τιμή και τα πρόσθετα πακέτα είναι ακριβά. Αυτά είναι συνδυασμός καρτοπρογράμματος και έξτρα πακέτων, για αυτό είναι και τόσο υψηλή η αρχική τιμή. Πολλές τέτοιες προσφορές έχουν 1 σελίδα γεμάτη πακέτα και εκπτώσεις 😛 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts