nikkal Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Καλησπέρα. Όταν επιλέγουμε την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου, πότε αυτή πραγματοποιείται; Γιατί βλέπω ότι γράφει "μετά από ανανέωση". Δηλαδή το πακέτο θα ενεργοποιείται κατευθείαν μόλις θα πραγματοποιώ ανανέωση χρόνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 On 29/10/2021 at 11:08 ΜΜ, nikkal said: Καλησπέρα. Όταν επιλέγουμε την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου, πότε αυτή πραγματοποιείται; Γιατί βλέπω ότι γράφει "μετά από ανανέωση". Δηλαδή το πακέτο θα ενεργοποιείται κατευθείαν μόλις θα πραγματοποιώ ανανέωση χρόνου; Ακριβώς. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 On 2/11/2021 at 5:49 ΜΜ, Ilovemetal said: Ακριβώς. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Το my Vodafone app δεν μου ανοίγει. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Kαι σε εμένα δεν ανοίγει. Προφανώς κάποια αναβάθμιση/συντήρηση θα κάνουν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Όντως δεν ανοίγει Μια ειδοποίηση μου έβγαλε και έλεγε κάτι για αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Βγαζει αυτο το μηνυμα. Οπότε οι χρήστες που ανανεώνουν με cashback θα πρέπει να περιμένουν μετά τις 15/11Στάλθηκε από το SM-A037G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Αναμένοντας το ποιές αλλαγές θα έχει το CashBack, που εάν είναι δυσμενείς όσο κι αν μπορεί να ευαγγελιστούν ως "αναβάθμιση" (γνωστό το κόλπο των λόγων vs πράξεις στη χώρα μας), πχ εάν μπει ελάχιστο € που τελικά θα αποβεί εις βάρος της εταιρείας μακροχρόνια παρά τα όσα μπορεί να ελπίζουν, όποιος/-α επιθυμεί μεταφορά (ή νέο αριθμό) CU μπορεί να βάλει το κουπόνι προσφοράς ANDROID προκειμένου να πάρει τα παρακάτω extra: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 On 9/11/2021 at 11:11 ΠΜ, bbbb said: Βγαζει αυτο το μηνυμα. Οπότε οι χρήστες που ανανεώνουν με cashback θα πρέπει να περιμένουν μετά τις 15/11 Στάλθηκε από το SM-A037G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok με το CashBack. Δεν αλλαξαν το ελαχιστο ποσο € προκειμενου να γινει παραταση υπολοιπου για αλλους 2 μηνες. Απλα απαιτειται ενημερωση του app MyVodafone για να μπει κανεις στο menu CashBack. Μολις παρετεινα για αλλους 2 μηνες τα € με 0,04€ που ειχα απο supermarket απο πριν την 7ημερης διαρκειας αναβαθμιση που κανανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Εμένα το google play δεν μου βγάζει νέα αναβάθμιση και δεν μπορώ να μπω στο cash back... Redmi εχω Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 19 minutes ago, Mobileras said: Εμένα το google play δεν μου βγάζει νέα αναβάθμιση και δεν μπορώ να μπω στο cash back... Redmi εχω Δυστυχώς ούτε εμένα ....μου βγάζει αναβάθμιση μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε ,κάποια στιγμή θα έλθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Οντως χρειαζεται την 4.11 εκδοση οπου κυκλοφορησε χτες. Για οσους την χρειαζονται επιγοντως και δεν τους την εμφανιζει στο PlayStore την εχω ανεβασει στο GDrive https://drive.google.com/file/d/1e549nGUSeeLyDmeMWCsE9mzlO78C6RD7/view?usp=sharing Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Ok με το CashBack. Δεν αλλαξαν το ελαχιστο ποσο € προκειμενου να γινει παραταση υπολοιπου για αλλους 2 μηνες. Απλα απαιτειται ενημερωση του app MyVodafone για να μπει κανεις στο menu CashBack. Μολις παρετεινα για αλλους 2 μηνες τα € με 0,04€ που ειχα απο supermarket απο πριν την 7ημερης διαρκειας αναβαθμιση που κανανε.Μια χαρά :)... ευχάριστα νέα μας έφερεςSent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής οι αποδείξεις στο cashback περνάνε μόνο με φωτογραφία. Όπως στο pockee. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Ρε παιδιά πώς γίνεται σε κάποιους να εμφανίζεται το update του application και σε κάποιους άλλους όχι; Το ίδιο play store δεν έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 9 ώρες πριν, dnikolidak said: Ρε παιδιά πώς γίνεται σε κάποιους να εμφανίζεται το update του application και σε κάποιους άλλους όχι; Το ίδιο play store δεν έχουμε; Και σε μένα άργησε να έρθει. Τί να σου πω. Ίσως τα στέλνουν και αυτά σε ομάδες συνδρομητών. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Κάποια μαμακια με την αναβάθμιση μάλλον παίχτηκε και άρα περιμένουμε πάλι ...😁😁😁😁😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Σε iPhone πάντως όλα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 εμένα παίζει μια χαρά μετά την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Πόσα θέλει η Google να μας τρελάνει; Όπως προανέφερα δεν βλέπω στο play store την έκδοση 4.11 . Κοιτάω στο κινητό του υιού που δεν την έχει εγκατεστημένη και τσουπ έχει την 4.11, ελέγχω έκδοση play store ακριβώς ίδια. Τσεκαρω στο tablet που είναι περασμένα και τα δύο Gmail και στο δικό μου μου δίνει την 4.10 και στου γιού την 4.11 από όπου και την εγκατεστησα και δουλεύει μια χαρά (και το cashback). Έχουμε καμία εξήγηση η κατέβηκαν εξωγήινοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Η Voda CU ξαναρχισε να αποδίδει τα "δώρα ανανέωσης" ακόμα και με CashBack πχ με 0,05€ από supermarket. Δοκιμάστε το... . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Έχω Vodafone You που το ανανεώνω με 10-12€ και σήμερα μου εμφανίστηκε αυτή η προσφορά, που μου φαίνεται υπερβολικά καλή για να είναι αληθινή. Αξίζει;Τι θα γίνει μετά από 18 μήνες, θα το πάνε στα 50€;Οι παροχές μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 7 ώρες πριν, brownie said: Έχω Vodafone You που το ανανεώνω με 10-12€ και σήμερα μου εμφανίστηκε αυτή η προσφορά, που μου φαίνεται υπερβολικά καλή για να είναι αληθινή. Αξίζει; Τι θα γίνει μετά από 18 μήνες, θα το πάνε στα 50€; Οι παροχές μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Όχι,μείνε σε καρτοκινητο 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Όχι,μείνε σε καρτοκινητοΓιατί το λες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 44 minutes ago, brownie said: Γιατί το λες αυτό; Δεν αξίζει γιατί θα είναι καρτοπρογραμμα. Σταθερός λογαριασμός αλλά τα αρνητικά του είναι η δέσμευση και λιγότερες προσφορές σε σχέση με το CU.Είχα Cu φοιτητικό και CU καρτοσυμβολαιο. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts