HEO Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Δεν ξέρω αν έχει πάρει, αλλά εφόσον είναι νόμος ισχύει για όλους. Sent from my Galaxy A40Αυτό ακούγετε λογικό, αλλά μπορεί να βρει πολλά πατήματα για να το αρνηθεί. Να μην πω για την ασχετοσυνη των υπαλλήλων που πολλές φορές λενε ότι θελουν Άλλωστε και η εμπειρία μου στην wind αυτό έδειξε, μέχρι να βρω σωστούς υπαλλήλους και σωστό κανάλι ενημέρωσης δυσκολεύτηκα. Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εξακολουθώ να έχω προβλήματα με την online παρουσία του CU, κατάφερα πριν λίγο μετά από δεκάδες προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες να ανανεώσω και να αγοράσω πακέτο από το CU app και τώρα δεν κάνει login ούτε στις εφαρμογές CU app, Vodafone app ούτε στο vodafonecu.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Κι εγώ τα ίδια ... Ωραια η «αναβάθμιση συστημάτων» που έκαναν !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Καλή η προσφορά αλλά κάντε το για 15 η 20 μέρες βρε παιδιά! Αφού τέτοιες προσφορές δεν είναι για ένα μήνα τουλάχιστον να είναι για 15 μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 το πακετο dialy voice στο vodafone cu που ενεργοποιησα δεν ισχυει για 24 ωρες αλλα για παραπανω , πιο συγκριμενα το ειχα ενεργοποιησει στις 14:00 και την επομενη ημερα δεν ερθει μυνημα οτι εχει ληξει το πακετο αλλα μου ηρθε την επομενη ημερα . Το εχει παρατηρησει καποιος αλλο αυτο ; . Εγω επειδη μιλαω μονο με cu και με data μεσω viber επειδη ακομα μου κρατανε το φοιτητικο cu ενεργο, το dialy voice μου εχει λυσει τα χερια διοτι αμα τυχει να κανω κλησεις με βολευει διοτι ειναι λιγες . παντως στο site του cu γραφει οτι ισχυει για 24 ωρες https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/daily-voice/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 (edited) Οπότε πρακτικά κραταει 2 ημέρες; Edit Στο νούμερο που μου το εκαναν cu special εμφανίστηκε και έξτρα προσφορά cu student offer που δίνει 20gb για 10 ημέρες με 2.5€ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 23, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Καλή η προσφορά αλλά κάντε το για 15 η 20 μέρες βρε παιδιά! Αφού τέτοιες προσφορές δεν είναι για ένα μήνα τουλάχιστον να είναι για 15 μέρες! Ήρθε και σε μένα. Θα μου ήταν χρήσιμο για Χριστούγεννα, Πάσχα ή καλοκαίρι:D Τέτοια εποχή τι να το κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 το πακετο dialy voice στο vodafone cu που ενεργοποιησα δεν ισχυει για 24 ωρες αλλα για παραπανω , πιο συγκριμενα το ειχα ενεργοποιησει στις 14:00 και την επομενη ημερα δεν ερθει μυνημα οτι εχει ληξει το πακετο αλλα μου ηρθε την επομενη ημερα . Το εχει παρατηρησει καποιος αλλο αυτο ; . Εγω επειδη μιλαω μονο με cu και με data μεσω viber επειδη ακομα μου κρατανε το φοιτητικο cu ενεργο, το dialy voice μου εχει λυσει τα χερια διοτι αμα τυχει να κανω κλησεις με βολευει διοτι ειναι λιγες . παντως στο site του cu γραφει οτι ισχυει για 24 ωρες https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/daily-voice/Λίγες κλήσεις κάνεις και με callback από το telz, αν έχεις ίντερνετ βολεύει Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 (edited) Λίγες κλήσεις κάνεις και με callback από το telz, αν έχεις ίντερνετ βολεύει Sent from my Power 3 using Tapatalk πως δουλευει αυτο; , εγω εχω viber out μοναδες και intertelecom αλλα γενικα δεν ακουγεται καλα η κληση μεσω ιντερνετ και εχει διακοπες για αυτο και κανω κλησεις μεσω της vodafone και οταν χρειαστει ενεργοποιω το dialy voice πακετο. Εαν μπορεις ενημερωσε με το telz . Οσο για το call me back της intertelecom το ειχα δοκιμασει παλια οπως και σε μια αλλη εταιρεια και εκανες κληση και σε επαιρνε στο κινητο σου και χρεωνωσουνα την κληση προς το κινητο σου και την χρεωση του προορισμου που θα καλουσες. επισης μου εστειλαν sms αμα βαλω καρτα εως 30/10 θα παρω 30gb δωρο για 15 ημερες και εχει ολους τους τροπους ανανεωσης και απο περιπτερο και απο καταστημα ή online. Edited October 23, 2020 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Mε τον ίδιο τρόπο με το viber out δουλεύει. Το viber out από προσωπική εμπειρία δεν έχει τόσο καλή ποιότητα. Σχετικά με το voip δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8090097#post8090097 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 (edited) Για περισσότερες πληροφορίες πάμε στο ανάλογο θεμα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Edited October 24, 2020 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Πασχαλινή προσφορά 20gb που δίνει 50gb τον Οκτώβριο :lol: Μάλλον έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εκεί στην Vodafone :lol: Τουλάχιστον δίνουν 50gb και χωρίς κόφτη πλέον. ;) Ps: το πρωί δεν γινόταν πάλι login ούτε στα 2 app ούτε στην σελίδα της cu. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Πασχαλινή προσφορά 20gb που δίνει 50gb τον Οκτώβριο :lol: Μάλλον έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εκεί στην Vodafone :lol: Τουλάχιστον δίνουν 50gb και χωρίς κόφτη πλέον. ;) Ps: το πρωί δεν γινόταν πάλι login ούτε στα 2 app ούτε στην σελίδα της cu. :X Αυτά είναι τα καλά και τα ωραία και τα τυχερά ας είναι και καλοκαιρινή δε βαριέσαι...!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Λίγο σουρεαλιστικό το σκηνικό! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Νέος στο cu. Συμφέρον πακέτο για data? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Νέος στο cu. Συμφέρον πακέτο για data? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατεβασε το bing bang game και παιξε τα παιχνιδια και δες εκει στο shop τα πακετα ιντερνετ θεωρω οτι αυτα συμφερουνε περισοτερο διοτι υπαρχουνε πακετα που μονο με κρυσταλλους τα αγοραζεις και δεν γινεις και χρηματα. Αλλιως υπαρχουνε τα πακετα nata giga δες εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa/ επισης υπαρχει προσφορα για τον Οκτωβριο 50GB (ναι! 50GB) για 10 ημέρες μόνο με 6.90€ δες εδω https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-october-promo/ επισης μην ξεχνας το δωρεαν panic button που σου προσφερει για 1 ωρα 500mb internet 2 φορες τον μηνα εντελως δωρεαν. δες εδω https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/panic-button/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Δεν έχω καταλάβει το ακριβώς πρέπει να κάνω στο big bang. Κάνω ταπ στους πλανήτες αλλά ποτέ δε μαζεύω αυτά που πρέπει. Το ίδιο Και στο άλλο με το γρίφο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Αν θέλεις γράψε στο θέμα του bigbang για να μην σπαμάρουμε εδώ στο γενικό του cu http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8091317#post8091317 Σου απάντησα εκεί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ηρθε προσφορα 50 giga στα 6.5 ευρω....για 10 μερες. Οποιος καιει η μπιρει να καψει 50 giga σε 10 μερες ειναι τυχερος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Super Offer! ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 1GB 600 λεπτά προς Vodafone 300 λεπτά προς Όλους 100 sms προς Όλους ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ!!! +10GB ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!! Πες μας να σε καλέσουμε και να σου τα εξηγήσουμε όλα! το βρηκα στο site του cu εδω https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/super-offer-gia-vodafone-kartoprogramma/ πατησα να με ενημημερωσουνε για το κοστος για να ξερω. Απο οτι καταλαιβαινω αφορα ολα τα νουμερα cu . Ξερει κανενας σε τι τιμη το δινουνε; δεν παιζει να το βαλω αλλα θελω να μαθω την τιμη και μονο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Γύρω στα 15€ υπολογίζω με πρόφαση το ότι θα αυξηθεί το κόστος της κάρτας κλπ κλπ. Δεν συμφερει με 1GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 14,70 τελική τιμή. Δεν συμφέρει κυρίως λόγω Internet. 1Gb ειναι ανεπαρκές σήμερα Συγγενής μου το πήρε πριν 2 μήνες και τελικά είδε οτι δεν τον βόλεψε. Πήρε 2-3 φορές στο call center και παραπονέθηκε. Περιέργως αντι να τον γειώσουν (μιας και ειχε ήδη συμβόλαιο 18-μηνο) του πρότειναν να πάει στο Red Start με 23 Ευρώ τελική τιμή οπότε το προχώρησε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Σε ποσους μηνες τελικα σταματανε οι εισερχομενες κλησεις αν ΔΕΝ βαλεις καρτα; Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 (edited) καλησπερα εχτες που εβαλα καρτα μου ηρθε απο το παρε να εχεις και ενω γραφει οκ! διπλα σε νουμερο εδω μονο σε 1 εγραφε οκ! στα αλλα 2 εγραφε οτι δεν ειναι cu!! . Το επισυναπτω για να παρακολουθουμε τα μυνηματα που μας στελνει οταν βαζουμε καρτα ετσι ωστε να τα αλλαξουμε με αλλα νουμερα cu. Εντωμεταξυ παιρνω το 13830 και ρωταω διοτι στελνωντας αυτα τα 2 νουμερα στο 1283 με sms μου λεει οτι ειναι cu , οποτε μπαινοντας στο my cu site διαγραφω αυτα τα 2 νουμερα και προσπαθω να ξανα περασω και μου βγαζει οτι δεν ειναι cu. Παντως μου ειπανε στο 13830 οτι ειναι καρτοπρογραμμα δεν μπορω να καταλαβω τι προσφορα θα τους εκαναν πιο οικονομικη απο cu . Επισης μου ειχανε ερθει μυνηματα και πηρα 31gb+500mb δωρο!! :-) Σε ποσους μηνες τελικα σταματανε οι εισερχομενες κλησεις αν ΔΕΝ βαλεις καρτα; Opto νομιζω στο 3ο μηνα διοτι σε 2 μηνες χανεται το υπολοιπο. Edited October 28, 2020 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Δηλαδη εκει που λεει ληξη υπολοιπου συν 3 μηνες. Και μετα αν βαλω καρτα στον 4 μηνα πχ επανερχονται και οι κλησεις φανταζομαι;; Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts