JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Στα iphone έτσι ακριβώς ήταν Sent from my iPhone using Tapatalk μπορει να ητανε και αυτο τωρα με μπερδεψες. Τελος παντων ητανε ενας ηχος που δεν ειχαμε ξανα ακουσει και τρομαξαμε ολοι!! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Εντωμεταξύ το δικό μου κινητό έφαγε μια γερή τούμπα χθες το απόγευμα απ' τη μηχανή και έσπασε λίγο πάνω στη γωνία και έκανε κάποιες γρατζουνιές στην οθόνη, όταν άρχισε να βαράει ο συναγερμός λέω πάει..... τα παιξε το κινητό, αυτό είναι το κύκνειο άσμα του!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Έσκασε "προσφορά" στο cu!5gb ανά ΣΚ για τρία συνεχόμενα με μόλις 2€!Διαθέσιμη ως τις 28/3 λέει!Τι λέτε, ρε παιδιά;Αντί να μας τη δώσετε δωρεάν εν μέσω κορωνοϊού; Ευχαριστώ, δε θα πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Η βονταφον εδώ και καιρό χρεώνει ακόμη και τα "δώρα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Αν ήταν από την αρχή του Μάρτη για όλα τα σκ οκ λογικό μου φαίνεται αφού πάντα η Vodafone ζητάει το κάτι τι της για "δώρα" που η πράσινη τα δίνει δωρεάν. Για 3 σκ μόνο και 2€ μου φαίνεται ακριβό αλλά οκ. Ας το ενεργοποιήσουν αυτοί που το χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 (edited) Σαν προσφορά δεν είναι άσχημη. Δεν είναι δώρο βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν το διαφημίζει κι έτσι. Edited March 12, 2020 by XP130TD off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μόλις το είδα για όποιον ενδιαφέρεται. Στάλθηκε από το Mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Κάτοχος Vodafone CU και What's Up. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι προσωπικές προσφορές που έχει η κόκκινη, απλά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στην δεύτερη. Όσον αφορά την προσφορά, είναι μια χαρά για όσους θέλουν να κάνουν χρήση αρκετών δεδομένων το σκ. Αν τα 2€ είναι πολλά, μάλλον κάποιοι στο τέλος ζητήσουν και μισθό από την εταιρεία. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. March 12, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Διαγράφτηκαν μηνύματα εκτός όρων και συγκριτικά. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και προσβολές απαγορεύονται, παρακαλώ να μην επαναληφθούν. Διαφορετικά οι χρήστες που το κάνουν συστηματικά θα έχουν κυρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Κάτοχος Vodafone CU και What's Up. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι προσωπικές προσφορές που έχει η κόκκινη, απλά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στην δεύτερη. Όσον αφορά την προσφορά, είναι μια χαρά για όσους θέλουν να κάνουν χρήση αρκετών δεδομένων το σκ. Αν τα 2€ είναι πολλά, μάλλον κάποιοι στο τέλος ζητήσουν και μισθό από την εταιρεία. Αυτό ελειπε.Αν δεν έκανε τις όσες προσφορές όλοι θα ειχα φύγει στη πράσινη. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Μόλις το είδα για όποιον ενδιαφέρεται. Meh 1.66 euro, δεν θα ψηνόμουν να βάλω νέα κάρτα, ειδικά από την στιγμή που θα είμαι εντός σπιτιών (aka WiFi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Κάτοχος Vodafone CU και What's Up. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι προσωπικές προσφορές που έχει η κόκκινη, απλά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στην δεύτερη. Όσον αφορά την προσφορά, είναι μια χαρά για όσους θέλουν να κάνουν χρήση αρκετών δεδομένων το σκ. Αν τα 2€ είναι πολλά, μάλλον κάποιοι στο τέλος ζητήσουν και μισθό από την εταιρεία. Κι εγώ CU και What's up έχω. Όντως οι προσφορές του CU πολύ καλύτερες, χώρια τα πακέτα Big bang που είναι σωτήρια για έκτακτες ανάγκες. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Έχει παρατηρήσει κάποιος πως τα λεπτά ομιλίας που δεν καταναλωνονται μέσα σε 30 ημέρες ΔΕΝ μεταφέρονται πλέον όπως παλιά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Έχει παρατηρήσει κάποιος πως τα λεπτά ομιλίας που δεν καταναλωνονται μέσα σε 30 ημέρες ΔΕΝ μεταφέρονται πλέον όπως παλιά;;; Εγώ που είχα combo 600 και τώρα "με πήγε" στο CU combo, τα λεπτά ομιλίας μεταφέρθηκαν κανονικά!! Τα μόνα που χάθηκαν ήταν τα λεπτά ομιλίας που ήταν από bonus online ανανεώσεις! Εγώ είχα περίπου 1300 λεπτά από online bonus χάθηκαν όλα! Τα λεπτά όμως του προγράμματος (CU combo 600) πέρασαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εγώ που είχα combo 600 και τώρα "με πήγε" στο CU combo, τα λεπτά ομιλίας μεταφέρθηκαν κανονικά!! Τα μόνα που χάθηκαν ήταν τα λεπτά ομιλίας που ήταν από bonus online ανανεώσεις! Εγώ είχα περίπου 1300 λεπτά από online bonus χάθηκαν όλα! Τα λεπτά όμως του προγράμματος (CU combo 600) πέρασαν! Εαν πας στα πακέτα "CU Combo", "CU Combo L" & "CU Combo XL" και πατήσεις εκεί που λέει "Tell me more" το λέει ξεκάθαρα στο τρίτο σημείο: "Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες από την ενεργοποίηση και με τη λήξη του πακέτου τα λεπτά δεν μεταφέρονται αλλά χάνονται." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εαν πας στα πακέτα "CU Combo", "CU Combo L" & "CU Combo XL" και πατήσεις εκεί που λέει "Tell me more" το λέει ξεκάθαρα στο τρίτο σημείο: "Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες από την ενεργοποίηση και με τη λήξη του πακέτου τα λεπτά δεν μεταφέρονται αλλά χάνονται." Αυτό, έχω την εντύπωση, ότι το έλεγε και πριν, στα παλιά προγράμματα. Νομίζω ότι εννοεί πως δεν μεταφέρονται ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ, όχι αν ανανεώσεις πριν τη λήξη! Εγώ έτσι έχω καταλάβει..... Εξάλλου όπως προανέφερα σε μένα απ' το combo 600 πέρασαν στο CU combo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Λοίπον πήρα τηλέφωνο και είναι όπως τα λες. Μετα φέρονται κανονικά τα λεπτά ομιλίας. Απλά αν λήξει το πακέτο χωρίς να ανανεωθεί τότε και μόνο χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Πάντα αυτό έλεγε. Αλλά δεν ίσχυσε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Αν λήξει θα φύγουν όλοι και το ξέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τηλεφωνητή για κάποιους σπαστικους που αν δεν κτυπησει 20 φορές δεν το κλείνουν. Αλλά δεν θέλω να αφήνουν και μηνύματα σε τηλεφωνητή. Απλώς να γειωνονται Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Αυτόματο γειωμα έχουν πολλές εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Με αριθμό κουδουνίσματα;;; Ποια;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τηλεφωνητή για κάποιους σπαστικους που αν δεν κτυπησει 20 φορές δεν το κλείνουν. Αλλά δεν θέλω να αφήνουν και μηνύματα σε τηλεφωνητή. Απλώς να γειωνονται Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλυτερα ενεργοποιησε το voice mms και οχι τον κανονικο τηλεφωνητη καλωντας το 1285 Το καλο με το voice mms ειναι οτι οταν σου αφηνουνε μυνημα στον τηλεφωνητη σου ερχεται με δωρεαν mms στο κινητο σου ! ( προσεχε αμα εχεις iphone αμα δεν εχεις δεδομενα ενεργοποιημενα δεν ερχεται το mms , διοτι ετσι δουλευει η ληψη mms στο iphone!) . Tο κακο στο mms ειναι οτι δεν φαινεται ο αποστολεας. Επισης καλωντας δωρεαν το 1255 ακους δωρεαν το φωνητικο μυνημα. ( επισης αμα δεν μπορει να γινει η ληψη του μμς σου στελνουνε sms να καλεσεις δωρεαν το 1255 για να το ακουσεις δωρεαν. Ενας αλλος τροπος για γειωση ειναι να απορριπτεις την κληση ή να τους βαλει στην λιστα απορριψης κλησεων και ετσι θα τους κλεινει την γραμμη αυτοματα. Επισης μεσα απο την εφαρμογη truecaller οριζεις καποια κληση ως σπαμ και οριζεις αμα θελεις να μην χτυπαει το τηλεφωνο σου καθολου (αθορυβο!) και να απορριπτει την κληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Δεν καταλάβατε Δεν θέλω black list Θέλω για όλες τις κλήσεις να κτυπησει αλλά μόνο 6 φορές Μετά γειωμα ή κάτι αλλο Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Πως μπορώ οταν τελειώνουν τα mb να μην χρεωνομαι καθόλου ούτε με το γκιγκα ολη μερα ούτε με το 0.20 ανα μβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts