Mikakilo Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Τα χρήματα λήγουν σε 2 μηνες από την τελευταία ανανέωση χρημάτων, ενώ τα πακέτα έχουν διαφορετική λήξη, άλλα λήγουν σε 1 μηνα, άλλα σε 1 εβδομάδα, άλλα σε 1 ημέρα. Θέλει λίγο ψάξιμο το καρτοκινητο, δεν είναι σαν το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Αυτ'ο που συμβαίνει είναι ότι ο Δεκέμβριος έχει 31 ημέρες. Τα πακέτα στην Vodafone δεν κρατάνε ένα μήνα αλλά κρατανε 30 ημέρες. Για αυτόν τον λόγο σου λήγει μία ημέρα νωρίτερα. Μόνο αν ήταν Φεβρουάριος θα σου έληγε μία ή δύο μέρες αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 μπορειτε να κανετε ανανεωση ή να πληρωσετε τον λογαριασμο σταθερης; παντως καρτα της alpha δεν μου την δεχεται και μου πεταει αυτο το μηνυμα.. Sent from my iPhone using Tapatalk Έβαλα κάρτα χτες χωρίς πρόβλημα (με χρήση PayPal). Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Παιδιά υπάρχει τρόπος να πληρώσω στο google playstore με το υπόλοιπο της CU; Δεν βρίσκω κάτι, κ λέω μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι, γιατί έχω 2 sim κ με την πρώτη της Cosmote μου δίνει επιλογή, αλλά όχι με την CU.Τελικα βρήκες τίποτα;;; Μόνο με συμβόλαιο ισχύει; Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Τελικα βρήκες τίποτα;;; Μόνο με συμβόλαιο ισχύει; Για Vodafone δεν έχει στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες απο ό,τι είδα υποστηρίζεται. Νομίζω σου στέλνει sms για επιβεβαίωση, άρα δεν παίζει ρόλο αν έχεις συμβόλαιο ή κάρτα. Μια ερώτηση για όσους ασχολούνται: Χρειάζομαι χοντρικά 3GB δεδομένα το μήνα. Τι με συμφέρει να κάνω; Γιατί τα pass κλπ δεν μου γεμίζουν το μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Για Vodafone δεν έχει στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες απο ό,τι είδα υποστηρίζεται. Νομίζω σου στέλνει sms για επιβεβαίωση, άρα δεν παίζει ρόλο αν έχεις συμβόλαιο ή κάρτα. Μια ερώτηση για όσους ασχολούνται: Χρειάζομαι χοντρικά 3GB δεδομένα το μήνα. Τι με συμφέρει να κάνω; Γιατί τα pass κλπ δεν μου γεμίζουν το μάτι. Είτε περιμένεις μήπως η Vodafone αυξήσει τα data στα καρτοκινητα είτε πας what's up. To what's up έβγαλε 3gb με 8.5 ευρώ με αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Χμμμ μάλιστα, δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ :) Edit: Βλέπω 1,2 Gb, όχι 3 στο whatsup, αλλά ίσως δεν μου ήρθε ακόμα. Edited December 11, 2019 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Για Vodafone δεν έχει στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες απο ό,τι είδα υποστηρίζεται. Νομίζω σου στέλνει sms για επιβεβαίωση, άρα δεν παίζει ρόλο αν έχεις συμβόλαιο ή κάρτα. Μια ερώτηση για όσους ασχολούνται: Χρειάζομαι χοντρικά 3GB δεδομένα το μήνα. Τι με συμφέρει να κάνω; Γιατί τα pass κλπ δεν μου γεμίζουν το μάτι.5gb με 7 ευρώ και 6000 κρυστάλλους τους οποίους μαζεύεις άνετα κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Χμμμ μάλιστα, δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ :) Edit: Βλέπω 1,2 Gb, όχι 3 στο whatsup, αλλά ίσως δεν μου ήρθε ακόμα.Είναι στο πακέτο με το 1 gb το 1.2 το άφησαν ως έχει για κάποιο λόγο αλλά δεν έχει νόημα ύπαρξης. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Εφόσον ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι η vodafone διπλασίασε το shake (ελπίζω δηλαδή να μην ήταν καμμια προσωπική προσφορά) σε 2.4gb θεωρώ οτι ειναι η μόνη προς το παρόν που έδωσε πραγματικό διπλασιασμό mb δωρεάν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 εκανα ανανεωση μεσω cu εφαρμογης το cu shake ηταν 1200mb απλα μετα ηρθε προσωπικο δωρο 500mb για 7 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 5gb με 7 ευρώ και 6000 κρυστάλλους τους οποίους μαζεύεις άνετα κάθε μήνα Αυτο ή το πακέτο που δινει με 2€ και 1500 πόντους 1gb την εβδομάδα και 100 προς όλους αν χρειάζεσαι και τα λεπτα ομιλιας μαζι και με μια δεκαρα καρτα 8€ συνολική τιμή και μαζι με το shake βγάζεις 5gb και ομιλια για 28 ημέρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι η Vodafone θα ακολουθήσει και θα αναβαθμίσει τα πακέτα δεδομένων. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι η Vodafone θα ακολουθήσει και θα αναβαθμίσει τα πακέτα δεδομένων. Φανταζομαι απο τις 17, αφου τοτε θα βγαλει και τα νεα πακετα συμβολαιου.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Το σήμα να κοιτάξει να φτιάξει λίγο, γιατί τι να τα κάνεις τα δεδομένα αν δεν έχεις παντού 4g τουλάχιστον στην Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Εφόσον ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι η vodafone διπλασίασε το shake (ελπίζω δηλαδή να μην ήταν καμμια προσωπική προσφορά) σε 2.4gb θεωρώ οτι ειναι η μόνη προς το παρόν που έδωσε πραγματικό διπλασιασμό mb δωρεάν Που γράφτηκε? Μόνο για what's up πήρε το μάτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Που γράφτηκε? Μόνο για what's up πήρε το μάτι μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7944389#post7944389 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7944389#post7944389 Thnx, τυφλός. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Το δοκίμασε κάποιος άλλος; 2.4gb το shake??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Στο καρτοκινητό πάντως και οι προσφορές εχουν μείνει στα ίδια επίπεδα αλλα και στα πακετα βλέπω ίδιες τιμές και τα πακέτα ίντερνετ τα ίδια. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Εκανα ανανεωσεις σε 2 cu on line σημερα και σε 1 χτες το cu shake παραμενει το ιδιο 1200mb για να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο σαν στελνω τα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Την βοήθεια σας... Εχθές γύρισα τον αριθμό μου σε cu από συμβόλαιο και έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας 12€ στο κατάστημα... Είχα υπόλοιπο 10,.... € Ξαφνικά σήμερα έχω υπόλοιπο 0.18€......που μπορεί να πήγαν τα χρήματα? Ο γιος μου έπαιζε Bing bang υπάρχει τρόπος να του τα πήραν από εκεί? Δεν έχω κανένα πακέτο αγορασμένο.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Κατ αρχήν καλεσε το 1252 για να βεβαιωθείς ότι δεν έχει αγοράστεί αυτόματα κάπιο πακέτο. Στην συνέχεια μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών η οποία μπορεί να σου πει που πήγαν. Το BIG BΑNG δεν χρεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Την βοήθεια σας... Εχθές γύρισα τον αριθμό μου σε cu από συμβόλαιο και έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας 12€ στο κατάστημα... Είχα υπόλοιπο 10,.... € Ξαφνικά σήμερα έχω υπόλοιπο 0.18€......που μπορεί να πήγαν τα χρήματα? Ο γιος μου έπαιζε Bing bang υπάρχει τρόπος να του τα πήραν από εκεί? Δεν έχω κανένα πακέτο αγορασμένο.... Κοίτα στα μηνύματα μήπως στα τσίμπησε τα λεφτά κανένα 5ψηφιο. Πάρε και στην εξυπηρέτηση να ρωτήσεις. Είναι μόδα πάντως πλέον να κλέβουν τα λεφτά του κόσμου με τα 5ψήφια και η εεττ ακόμα να τους βάλει χέρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Καλησπέρα συγνώμη αλλά μετά από ψάξιμο είδα ότι έκανα κατά λάθος μία κλήση 13 από Την cu Χωρίς πακέτο.......... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts