Mikakilo Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Δεν υπάρχει περίπτωση να έφαγα 3gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μήπως ήταν hotspot σε λαπτοπ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μήπως ήταν hotspot σε λαπτοπ ;; Οχι 10χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Τελικά το καλύτερο δώρο για τις ημέρες που έρχονται το έκανε η voda. Και κυρίως δωρεάν. Τα καλά να λέγονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 5gb ή 300 λεπτά με 0.90 για το 4ημερο!!! Θεαρα η Voda!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 + 3000 κρύσταλλοι. Καθόλου άσχημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) Δυνατή αντεπίθεση η βονταφον. Σωστή εποχή επέλεξα να αφησω την κιου, να ριξω στη δευτερη θεση το γουατσαπ και να αναστησω το βονταφον. Edited October 23, 2019 by Mikakilo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Κι ενεργοποίηση μέχρι τις 28, δλδ τη μέρα που λήγουν τα 3GB των 7 ημερών, καλή φάση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 5gb ή 300 λεπτά με 0.90 για το 4ημερο!!! Θεαρα η Voda!!!!! το λεει και στο 1252 απο εκει το ακουσα εγω. αλλα για τους κρυσταλλους προφανως θα το αναφερει στην εφαρμογη mu cu app ; ετσι δεν ειναι; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 το λεει και στο 1252 απο εκει το ακουσα εγω. αλλα για τους κρυσταλλους προφανως θα το αναφερει στην εφαρμογη mu cu app ; ετσι δεν ειναι; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Εάν ξαναγορασετε τα ΜΒ του 0,9€ θα προστεθεί το υπόλοιπο που έχετε από το πρώτο 0,9€ και θα λήγουν όλα μαζί σε 4 μέρες. Μέχρι αύριο βράδυ η ενεργοποίηση της προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 (edited) Έλαβα σήμερα χρεώση από 5ψήφιο χωρίς να έχω στείλει ποτέ μήνυμα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Εντωμεταξύ η Vodafone λέει να μπω στην εφαρμογή της να κάνω opt out και δεν υπάρχει πουθενά επιλογή! Τι κάνουν; Βάζουν νούμερα στην τύχη; Edited October 28, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 (edited) Έλαβα σήμερα χρεώση από 5ψήφιο χωρίς να έχω στείλει ποτέ μήνυμα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Εντωμεταξύ η Vodafone λέει να μπω στην εφαρμογή της να κάνω opt out και δεν υπάρχει πουθενά επιλογή! Τι κάνουν; Βάζουν νούμερα στην τύχη; Υπάρχει στο My Vodafone -->Ρυθμίσεις --> Διαχείρηση 5ψήφιων SMS τρίτων εταιριών Edited October 28, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Υπάρχει στο My Vodafone -->Ρυθμίσεις --> Διαχείρηση 5ψήφιων SMS τρίτων εταιριών Δεν μου βγάζει τίποτα, ούτε στο website, ούτε στο mobile app. Μόνο για εμπορική προώθηση έχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Κάποια άλλη ρύθμιση υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 απο οτι βλεπω απο το μενου με τις αγορες του cu big bang λειπουν τα 100 gb με τους 30000 κρυσταλλους και το πακετο των 5gb για 30 ημερες με 7 ευρω θελει 6000 αντι των 8000 κρυσταλλων.Μαλλον το μυριστηκε η vodafone και σου λεει το επομενο καλοκαιρι θα μου διαλυσουν το δικτυο αν αρκετοι μαζεψουν τους κρυσταλλους και μπαινουν μεσα με 3gb την ημερα και κοστος 10ευρω το μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 ναι 7 ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μήπως ξέρει κανείς αν η μεταφορά χρόνου ομιλίας ανανεώνει το δίμηνο στον αριθμό που δέχεται το ποσό; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μου έστειλαν 10€ και δεν ανανεώθηκε η ημερομηνία λήξης. Προστέθηκε όλο το ποσό στην ήδη υπάρχουσα ημερομηνία λήξης Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ευχαριστώ. Μου είχε στείλει μια προσφορά με 2€ 200' προς όλους και 3gb. Το σκεφτόμουν αλλά δεν το πήρα. Τα λεπτά με ενδιέφεραν καθώς gb έχω μπόλικα λόγω φοιτητικού, και δεν τα ξοδεύω. Ωστόσο σήμερα έσκασε κάτι πιο ενδιαφέρον. Να κάνω μια οποιοδήποτε ανανέωση και θα μου δώσει 200' και 2gb προς όλους. Δεν χρειάζομαι χρήματα, αλλά στις 10 του μήνα πρέπει να βάλω στους δικούς μου. Οπότε έβαλα 15€, θα βάλω και άλλα 10 αύριο γιατί δε με αφήνει 2η ανανέωση την ίδια μέρα, και θα τα μεταφέρω στους δικούς μου. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχει διαφορά, το υπόλοιπο τους λήγει στις 10 του επόμενου μήνα, οπότε μπορώ να τα μεταφέρω και από αύριο. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μου έστειλαν 10€ και δεν ανανεώθηκε η ημερομηνία λήξης. Προστέθηκε όλο το ποσό στην ήδη υπάρχουσα ημερομηνία λήξης Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη Vodafone δε μεταφέρεται η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Να υποθέσω ότι το Combo με το Combo Max δεν στακαρουν, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Θέλει το ίδιο πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Θέλει το ίδιο πακέτο Thnx για την επιβεβαίωση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Επανήλθε το πακέτο των 100gb 10€ στο cu bingbang Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts