vasilimertzani Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 πολιτικη της vf hellas ειναι να κλειδωνει αν δεν εχεις πακετο roaming η της vf πανευρωπαικα; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αυτο θέλει ψάξιμο αλλά τείνω προς την ελληνική πατέντα :) Παντως όλες οι εταιρίες κανουν εδω και 2 χρονια τα πάντα για να μειώσουν τα καρτοκινητά και να τα εξαφανίσουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Επειδη εχω καρτοκινητο απο vodafone Ρουμανιας το ιδιο ισχυει κι εκει. Βεβαια με 8€ που το φορτωνω μου δινει και 2000 credits (1 credit = 1 λεπτο) για σταθερα στην Ευρωπη. https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/roaming/tarife-standard/index.htm?cid=dis-ro-prepaid-SEM-roaming-text_ads#tab-1 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited May 14, 2017 by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλησπέρα. Το apn για τα καρτοκινητά είναι "vodafone"; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 internet.vodafone.gr Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 απαντήθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Επειδη εχω καρτοκινητο απο vodafone Ρουμανιας το ιδιο ισχυει κι εκει. Βεβαια με 8€ που το φορτωνω μου δινει και 2000 credits (1 credit = 1 λεπτο) για σταθερα στην Ευρωπη. https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/roaming/tarife-standard/index.htm?cid=dis-ro-prepaid-SEM-roaming-text_ads#tab-1 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk μιας και σε βρήκα :P άμα πάω Ρουμανία πόσο θα μου κοστίσει να έχω ιντερνετ κλήσεις για Ελλάδα και εκεί αρκετά για κάνα πενθήμερο; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) μιας και σε βρήκα :P άμα πάω Ρουμανία πόσο θα μου κοστίσει να έχω ιντερνετ κλήσεις για Ελλάδα και εκεί αρκετά για κάνα πενθήμερο; Αν και οφτοπικ θα το γραψω εδω κι αν ειναι ας μεταφερθει. Την καρτα στη δινουν ετσι χωρις ταυτοποιηση κι εχει μηδενικο υπολοιπο. Μπορεις να παρεις μεχρι 3 αριθμους αν και θα σε ζορισουν λιγο να ξερεις ακομα και στην πρωτη επειδη εισαι ξενος. Τη φορτωνεις με τα πακετα που εδωσα παραπανω στο λινκ εκεινη τη στιγμη στο ταμειο. Προς vodafone κλησεις και μηνυματα απεριοριστα δωρεαν. Για αυτο το μηνα δινει με το πακετο των 8€ περιπου +22gb data παραπανω απο τα 7gb που εχει με δωρεαν sms που στελνεις + την εισοδο στη ρουμανικη εφαρμογη, συνολο δηλαδη 29gb data με 4g παντου! Μπονους παιζουνε καθε μηνα οποτε σε data δεν εχεις κανενα θεμα. Οι 2000 μοναδες αντιστοιχουνε σε συγκεκριμενα προθεματα αριθμων στα οποια δεν ανηκουνε κινητα ελλαδας αλλα μονο σταθερα. Καθε μοναδα αντιστοιχει σε 1 λεπτο εισερχομενης ή εξερχομενης κλησης. Για να καλεσεις κινητο ελλαδας πρεπει ή να βαλεις εξτρα πακετο ή να εχεις απλα χρηματα μεσα αναλογα τη χρηση σου. Επισης, ολα αυτα εχουν διαρκεια 5 βδομαδων κι οχι 4 οπως εδω. Τελος, σου προτεινω vodafone διοτι απ οσο γνωριζω ειναι η μονη που τη φορτωνεις απο εξωτερικο μεσω καρτας. Αυτα :) Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited May 14, 2017 by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αν και οφτοπικ θα το γραψω εδω κι αν ειναι ας μεταφερθει. Την καρτα στη δινουν ετσι χωρις ταυτοποιηση κι εχει μηδενικο υπολοιπο. Μπορεις να παρεις μεχρι 3 αριθμους αν και θα σε ζορισουν λιγο να ξερεις ακομα και στην πρωτη επειδη εισαι ξενος. Τη φορτωνεις με τα πακετα που εδωσα παραπανω στο λινκ εκεινη τη στιγμη στο ταμειο. Προς vodafone κλησεις και μηνυματα απεριοριστα δωρεαν. Για αυτο το μηνα δινει με το πακετο των 8€ περιπου +22gb data παραπανω απο τα 7gb που εχει με δωρεαν sms που στελνεις + την εισοδο στη ρουμανικη εφαρμογη, συνολο δηλαδη 29gb data με 4g παντου! Μπονους παιζουνε καθε μηνα οποτε σε data δεν εχεις κανενα θεμα. Οι 2000 μοναδες αντιστοιχουνε σε συγκεκριμενα προθεματα αριθμων στα οποια δεν ανηκουνε κινητα ελλαδας αλλα μονο σταθερα. Καθε μοναδα αντιστοιχει σε 1 λεπτο εισερχομενης ή εξερχομενης κλησης. Για να καλεσεις κινητο ελλαδας πρεπει ή να βαλεις εξτρα πακετο ή να εχεις απλα χρηματα μεσα αναλογα τη χρηση σου. Επισης, ολα αυτα εχουν διαρκεια 5 βδομαδων κι οχι 4 οπως εδω. Τελος, σου προτεινω vodafone διοτι απ οσο γνωριζω ειναι η μονη που τη φορτωνεις απο εξωτερικο μεσω καρτας. Αυτα :) Sent from my Nexus 6P using Tapatalk αναλυτικοτατος σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Κάλεσα την εξυπηρετηση για ενα δευτερο καρτοκινητό που έχω να ρωτήσω για τις χρεώσεις roaming για ένα ταξίδι μετά την 1/6 που ισχύει υποτίθεται το δωρεάν roaming. Μου είπαν για τα καρτοκινητά ότι θα χρεωθώ 8 ευρώ για ένα ειδικό πακέτο που θα έχει 30 λεπτά, δωρεάν εισερχόμενες , 300mb και κάποια sms αν θυμάμαι καλά. με ισχύ για 1 βδομάδα.. και μόνο όταν τελειώσω αυτά τα λεπτά ή mb θα καταναλώνω ό,τι άλλο έχω στα πακέτα από Ελλάδα. Ρώτησα τι θα γίνει αν δεν έχω στην κάρτα 8 ευρώ και μου είπαν ότι θα έχω μόνο 3 λεπτά δωρεάν εισερχόμενες και μετά ουσιαστικά το κινητό θα κλειδώσει και δεν θα χρησιμοποιείται.. Αυτό είναι το δωρεάν roaming δηλαδή για τα καρτοκινητά;; Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που σου είπαν. Η ανακοίνωση εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40476&dateFrom=&dateUntil= το λέει ξεκάθαρα. Μετά την κατανάλωση των παροχών (λεπτών ομιλίας, SMS και ΜΒ) ή την παρέλευση των επτά (7) ημερών, oι συνδρομητές μπορούν είτε να ανανεώσουν την παραμονή τους στο νέο πρόγραμμα, είτε να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία περιαγωγής με χρέωση: για συνδρομητές καρτοκινητής €0,65/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις, €0,19 για αποστολή sms και €1,01/15ΜΒ/Ημέρα, ενώ για τους συνδρομητές καρτοπρογράμματος οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε €0,59/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις, €0.17 για αποστολή SMS και €1.01/15MB/Ημέρα. Απλά χρυσώνει το χάπι λέγοντας: Σε περίπτωση που υπάρχουν από προηγούμενο πρόγραμμα (του 8ευρου δηλαδή) υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας προς τρίτα εθνικά δίκτυα, SMS και ΜΒ, αυτά θα είναι διαθέσιμα με το νέο πρόγραμμα, για εθνική χρήση και χρήση περιαγωγής εντός Ε.Ε., χωρίς να τροποποιείται η αρχική ημερομηνία λήξης τους. Δηλαδή αν σου περισσέψουν λεπτά, τα χρησιμοποιείς και Ελλάδα (για τις 7 μέρες μέχρι να λήξουν...) . Και μάλιστα αν πάρεις και δεύτερο πακετάκι γιατί σου τελείωσαν τα mb για παράδειγμα, ότι σου είχε περισσέψει από το 1ο πακέτο λήγει στο 7ήμερο, δεν μεταφέρονται όλα στην ημερομηνία λήξης του 2ου πακέτου, γιατί όπως λέει: δεν τροποποιείται η αρχική ημερομηνία λήξης! Edited May 14, 2017 by sdoe21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Εμένα προσωπικά με καίει η φραγή των εισερχομένων κλήσεων αφού θα βρίσκομαι στο εξωτερικό για κάποιους μήνες. Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να δίνω 8€ τη βδομάδα απλώς για να μπορούν να με πάρουν τηλ. Το να κλειδώσουν τις εισερχόμενες σε περίπτωση μη αγοράς του πακέτου των 8€ το θεωρώ απαράδεκτο. Θα περιμένω να δω την πολιτική και των άλλων τριών και αν έχω εναλλακτική θα μεταφέρω τον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κλειδώνουν της εισερχόμενες..... να μην πω ότι είναι τελείως ξεφτίλα το να πω;;;.... θα δουμε Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εμένα προσωπικά με καίει η φραγή των εισερχομένων κλήσεων αφού θα βρίσκομαι στο εξωτερικό για κάποιους μήνες. Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να δίνω 8€ τη βδομάδα απλώς για να μπορούν να με πάρουν τηλ. Το να κλειδώσουν τις εισερχόμενες σε περίπτωση μη αγοράς του πακέτου των 8€ το θεωρώ απαράδεκτο. Θα περιμένω να δω την πολιτική και των άλλων τριών και αν έχω εναλλακτική θα μεταφέρω τον αριθμό. Δες τη Wind,και πιο συγκεκριμενα F2G.Θεματα περιαγωγης με αναγνωριση δεν θα εχεις και πακετο για Ε.Ε και ελλαδα με 10€/μηνα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα κάνουν οι άλλες εταιρίες. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι εξερχόμενες γιατί κάνω τη δουλειά μου με κλήσεις μέσω ίντερνετ, αλλά να μην μπλοκάρουν τις εισερχόμενες. Μέχρι τώρα μόνο η vodafone λέει πως θα μπλοκάρει το roaming στα καρτοκινητά αν δεν βάλεις πακέτο.Οι άλλες όμως δεν έχουν ανακοινώσει τι θα κάνουν και αυτό που φοβάμαι είναι μην ακολουθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα κάνουν οι άλλες εταιρίες. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι εξερχόμενες γιατί κάνω τη δουλειά μου με κλήσεις μέσω ίντερνετ, αλλά να μην μπλοκάρουν τις εισερχόμενες. Μέχρι τώρα μόνο η vodafone λέει πως θα μπλοκάρει το roaming στα καρτοκινητά αν δεν βάλεις πακέτο.Οι άλλες όμως δεν έχουν ανακοινώσει τι θα κάνουν και αυτό που φοβάμαι είναι μην ακολουθήσουν. Δεν το λέει πουθενά αυτό η Vodafone. To τι λέει, επίσημα στην ανακοίνωση της, το έγραψα 4 post πιο πάνω. €1,01/15ΜΒ/Ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 αυτος ο σεβασμος προς τους πελατες της ειναι απιστευτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Δεν το λέει πουθενά αυτό η Vodafone. To τι λέει, επίσημα στην ανακοίνωση της, το έγραψα 4 post πιο πάνω. €1,01/15ΜΒ/Ημέρα Από την εφαρμογή της vodafone: Αλλαγές στις υπηρεσίες roaming στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συνδρομητές καρτοκινητής & καρτοπρογράμματος * Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που θα γίνουν στις υπηρεσίες περιαγωγής (roaming υπηρεσίες) με ισχύ από την 1η Ιουνίου 2017. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία περιαγωγής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα διατίθεται στα υφιστάμενα πακέτα του Καρτοκινητού Vodafone/Vodafone CU και του Καρτοπρογράμματος. Οι συνδρομητές που επιθυμούν τη χρήση υπηρεσιών περιαγωγής και συγκεκριμένα την πραγματοποίηση και λήψη εξερχομένων/εισερχομένων κλήσεων, την αποστολή SMS και το σερφάρισμα στο internet κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να αιτηθούν την ένταξή τους στο νέο πακέτο της Vodafone για χρήση εντός Ελλάδος και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως αν δεν ενεργοποιήσω το πακέτο δεν θα έχω roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Από την εφαρμογή της vodafone: Αλλαγές στις υπηρεσίες roaming στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συνδρομητές καρτοκινητής & καρτοπρογράμματος * Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που θα γίνουν στις υπηρεσίες περιαγωγής (roaming υπηρεσίες) με ισχύ από την 1η Ιουνίου 2017. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία περιαγωγής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα διατίθεται στα υφιστάμενα πακέτα του Καρτοκινητού Vodafone/Vodafone CU και του Καρτοπρογράμματος. Οι συνδρομητές που επιθυμούν τη χρήση υπηρεσιών περιαγωγής και συγκεκριμένα την πραγματοποίηση και λήψη εξερχομένων/εισερχομένων κλήσεων, την αποστολή SMS και το σερφάρισμα στο internet κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να αιτηθούν την ένταξή τους στο νέο πακέτο της Vodafone για χρήση εντός Ελλάδος και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως αν δεν ενεργοποιήσω το πακέτο δεν θα έχω roaming. Τι θα πει....νεο πακετο; Φυσικα, πρεπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδηποτε εξτρα χρεωση, και ας το λενε οπως θελουν, πακετο, τουβλο, νεο μπλοκ, οκ ας το βαφτισουν οπως θελουν, ΑΛΛΑ χωρις χρεωση...enough... Edited May 15, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 ΘEΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞENOIAΣTA ΣTA SOCIAL MEDIA; ΠPΩTH ΦOPA SOCIAL MEDIA ΠAKETO ΓIA OΣO FACEBOOK, INSTAGRAM, SNAPCHAT K AΛΛA SOCIAL ΘEΣ MONO ME 3€! ΣTEIΛE 11 ΣTO 1252 ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) για κάτω των 24ρων? Edited May 15, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 για κάτω των 24ρων? Ναι φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. May 16, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Σβήστικαν εκτός θέματος posts. Ανούσιες κόντρες για το roaming μεταξύ των παρόχων δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο εδώ πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλησπέρα στην παρεα. Εχω τα τηλεφωνα μου σε απλά καρτοκινητά vodafone cυ χωρις συμβολαια. Θέλω να φύγω από vodafone cu και να παο σε αλλη εταιρία. Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ για να φυγω? η τα κανει η αλλη εταιρία ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλησπέρα στην παρεα. Εχω τα τηλεφωνα μου σε απλά καρτοκινητά vodafone cυ χωρις συμβολαια. Θέλω να φύγω από vodafone cu και να παο σε αλλη εταιρία. Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ για να φυγω? η τα κανει η αλλη εταιρία ολα? Στην άλλη εταιρία απευθειας πηγαινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλησπέρα στην παρεα. Εχω τα τηλεφωνα μου σε απλά καρτοκινητά vodafone cυ χωρις συμβολαια. Θέλω να φύγω από vodafone cu και να παο σε αλλη εταιρία. Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ για να φυγω? η τα κανει η αλλη εταιρία ολα? εσύ θα ζητήσεις φορητότητα μόνο τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η άλλη εταιρία με το ανάλογο κόστος βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts