kotsianis7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Κανονικά έπρεπε να πάρεις και το online bonus. Μίλα με το live chat. Υποψιάζομαι ότι αν λήξει πριν τις 30 μέρες και ανανεωθεί αυτόματα ΔΕΝ παίρνεις το bonus των 500 mb :shifty: Μίλα όμως με τοι live chat γιατί κι αυτό εικασία είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Κανονικά έπρεπε να πάρεις και το online bonus. Μίλα με το live chat. Υποψιάζομαι ότι αν λήξει πριν τις 30 μέρες και ανανεωθεί αυτόματα ΔΕΝ παίρνεις το bonus των 500 mb :shifty: Μίλα όμως με τοι live chat γιατί κι αυτό εικασία είναι Τι εννοείς να λήξει πριν τις 30 ημέρες? Αφού κάθε 30 ημέρες πρέπει να ανανεωθεί. Αν τα mb τελειώσουν σε 2 μέρες, τότε θα ανανεωθεί σε 2 ημέρες? Σόρρυ, δεν κατάλαβα. :( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Συμφωνα με την ανακοίνωση της Vodafone 8/5/15 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40288&dateFrom=&dateUntil= Το πακέτο ανανεώνεται και πριν τις 30 ημέρες αν τελειώσει Από 08 Ιουλίου 2015, τα πακέτα καρτοκινητής Surf & Email 60 και Surf & Email 100 που παρέχουν 120ΜΒ (αντί για 60MB) και 500ΜΒ (αντί για 100ΜΒ) με αυτόματη μηνιαία ανανέωση, θα ανανεώνονται αυτόματα και μόλις καταναλωθούν, εάν αυτό συμβεί πριν την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου πακέτου, με αυτόματη αφαίρεση του ποσού από το υπόλοιπο του συνδρομητή. Η αυτόματη μηνιαία ανανέωση θα συνεχίσει να πραγματοποιείται ένα μήνα μετά την εκάστοτε τελευταία ανανέωση πακέτου, εφόσον αυτό δεν έχει καταναλωθεί νωρίτερα. Εάν το υπόλοιπο του συνδρομητή δεν επαρκεί για την αυτόματη ανανέωση του πακέτου, τότε το πακέτο θα ενεργοποιείται αυτόματα μετά την ανανέωση χρόνου ομιλίας του συνδρομητή Edited July 4, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Υπαρχουν πολλα ιδρυματα που αποστελεις sms με χρεωση 1-2€. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Συμφωνα με την ανακοίνωση της Vodafone 8/5/15 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40288&dateFrom=&dateUntil= Το πακέτο ανανεώνεται και πριν τις 30 ημέρες αν τελειώσει Από 08 Ιουλίου 2015, τα πακέτα καρτοκινητής Surf & Email 60 και Surf & Email 100 που παρέχουν 120ΜΒ (αντί για 60MB) και 500ΜΒ (αντί για 100ΜΒ) με αυτόματη μηνιαία ανανέωση, θα ανανεώνονται αυτόματα και μόλις καταναλωθούν, εάν αυτό συμβεί πριν την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου πακέτου, με αυτόματη αφαίρεση του ποσού από το υπόλοιπο του συνδρομητή. Η αυτόματη μηνιαία ανανέωση θα συνεχίσει να πραγματοποιείται ένα μήνα μετά την εκάστοτε τελευταία ανανέωση πακέτου, εφόσον αυτό δεν έχει καταναλωθεί νωρίτερα. Εάν το υπόλοιπο του συνδρομητή δεν επαρκεί για την αυτόματη ανανέωση του πακέτου, τότε το πακέτο θα ενεργοποιείται αυτόματα μετά την ανανέωση χρόνου ομιλίας του συνδρομητή Μπραβο τους, μονο που οταν διαλεγω ενα πακετο διαβαζω τη συντομη περιγραφη του στην εφαρμογη της vodafone, δεν,εζω την πολυτελεια να αναζητω παλαιοτερες ανακοινωσεις της εταιριας. Το θεμα ειναι οτι ειχα πολλα mb απο ανανεωσεις κλπ , αλλα προτιμησε να αρχισει να καταναλωνει τα mb του συγκεκριμενου πακετου. Οπως και να εχει, σε ευχαριστω για την ενημερωση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 το bonus της ευρωπαϊκής κάρτας νέων δεν ανανεώνεται όπως και τα υπόλοιπα πακέτα του cu πρέπει να λήξει κανονικά δηλαδή μετα τις 23:59 της ημερομηνίας λήξης για να σου πιστωθεί ο διπλάσιος χρόνος ομιλίας.Οποτε και δεν συμφέρει για κάποιον που θέλει να ανανεώνει τα πακέτα του εγκαίρως.Αν και είναι αρκετά ύπουλο προσπαθώ να βγάλω άκρη με την εξυπηρέτηση γιατί γίνεται αυτός ο διαχωρισμός.Θα επιστρέψω με καινούριο post. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τι εννοείς ότι δεν συμφέρει; Σου δίνει 10€ για 30 ημέρες να τα κάνεις ότι θέλεις. Εκτός και αν έχεις σκοπό να φορτώνεις το υπόλοιπο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 ε ναι το θέμα είναι να μεταφέρονται τα υπόλοιπα σου στον επόμενο μήνα όχι να τα χάνεις, για αυτό λέω εγκαίρως.Και δεν το αποσαφηνίζει κάπου ότι χρειάζεται συν μία μέρα για να λήξει,οπότε είναι λάθος της Vodafone. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Νέο πακέτο για internet που εμφανίζεται στην cu εφαρμογή με κόστος 5€ και διάρκεια 62 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Παίδες χαιρετώ. Σήμερα μου έκλεισε οριστικά το cu. Μετά την αναγκαστική ανανέωση ανα τρίμηνο αποφάσισα να το καταργήσω. Ενημερωτικά δεν το κοψαν στους 13 μήνες αλλά στους 16 από την τελευταία ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Νέο πακέτο για internet που εμφανίζεται στην cu εφαρμογή με κόστος 5€ και διάρκεια 62 μέρες. που εν τω μεταξύ αυτή την "προσφορά" τν έδινε εντελώς δωρεάν άλλες φορές Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Εγώ ένα χρόνο με cu δεν έχω δει τόσο καλή προσφορά. Τώρα εσύ αν θες να έχεις τσάμπα data για μισή μέρα επί δύο μήνες, πάω πάσο...:X Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 που εν τω μεταξύ αυτή την "προσφορά" τν έδινε εντελώς δωρεάν άλλες φορές Για 2 μήνες μέχρι 1,5gb την ημέρα; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Για 2 μήνες μέχρι 1,5gb την ημέρα; Sent from my XT1562 για ένα μήνα σίγουρα ναι.και δεν είναι ακριβώς ημέρα είναι για 12 ώρες τη μέρα Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ναι, σαφώς και είναι για μισή ημέρα, αλλά και πάλι αν το χρησιμοποιείς τότε έχεις το δικαίωμα πρακτικά να "φας" 93gb σε αυτό το διάστημα. Απλά νομίζω πως είναι καλή προσφορά για τις διακοπές, έστω και με 5€. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ναι, σαφώς και είναι για μισή ημέρα, αλλά και πάλι αν το χρησιμοποιείς τότε έχεις το δικαίωμα πρακτικά να "φας" 93gb σε αυτό το διάστημα. Απλά νομίζω πως είναι καλή προσφορά για τις διακοπές, έστω και με 5€. Sent from my XT1562 κοιτά αν δεν δώσει τζάμπα κάτι όπως όλα τα χρόνια μείον είναι.κατ'εμε 1-6 το ξημέρωμα είναι άχρηστο αν στο έδινε για όλη την ημέρα τότε ναι άξιζε με κλειστά μάτια Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 κοιτά αν δεν δώσει τζάμπα κάτι όπως όλα τα χρόνια μείον είναι.κατ'εμε 1-6 το ξημέρωμα είναι άχρηστο αν στο έδινε για όλη την ημέρα τότε ναι άξιζε με κλειστά μάτια Στo μηνυμα γραφει : απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Μακάρι να γινόταν μόνιμο πακέτο. Το θεωρώ απίστευτη προσφορά! Εγώ πάντως το ενεργοποίησα. Εδώ άλλοι δίνουν 5€ για 1 GB, και με αυτό το πακέτο ξενοιαζεις για το μισό καλοκαίρι. Τι συζητάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 κοιτά αν δεν δώσει τζάμπα κάτι όπως όλα τα χρόνια μείον είναι.κατ'εμε 1-6 το ξημέρωμα είναι άχρηστο αν στο έδινε για όλη την ημέρα τότε ναι άξιζε με κλειστά μάτια Ε αφου δεν αξίζει μην το αγοράσεις. :rolleyes: :lol: Με κάτι τέτοιες προσφορές αντικειμενικά δεν αξίζουν τα συμβόλαια! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Ε αφου δεν αξίζει μην το αγοράσεις. :rolleyes: :lol: Με κάτι τέτοιες προσφορές αντικειμενικά δεν αξίζουν τα συμβόλαια! καλα σαφώς δεν θα αγοράσω μόνο από τα μπόνους έχω δυο γιγα ;) Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 καλα σαφώς δεν θα αγοράσω μόνο από τα μπόνους έχω δυο γιγα ;) Τα οποία φυσικά δεν τα χάνεις και μπορείς να τα καταναλώσεις μετά το τέλος του μπόνους. Το μεγάλο κέρδος με αυτή την προσφορά, εκτός από τα gb που σου δίνει για το καλοκαίρι, είναι ότι θα σου μείνει μεγάλο υπόλοιπο gb από τα μπόνους που θα έχεις μαζέψει αυτό το διάστημα και θα μπορείς να το καταναλώσεις αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Τα οποία φυσικά δεν τα χάνεις και μπορείς να τα καταναλώσεις μετά το τέλος του μπόνους. Το μεγάλο κέρδος με αυτή την προσφορά, εκτός από τα gb που σου δίνει για το καλοκαίρι, είναι ότι θα σου μείνει μεγάλο υπόλοιπο gb από τα μπόνους που θα έχεις μαζέψει αυτό το διάστημα και θα μπορείς να το καταναλώσεις αργότερα. δεν ξέρω μήπως εφόσον ενεργοποιεις τώρα την προσφορά αυτή,ισχύει οποίο λήγει πρώτο σε κατανάλωση (δλδ τα bonus)ή αν δεν πιάνονται οι μέρες αλλά οι ώρες κάθε μέρας ως λήξη.Θα ρωτησω εξυπηρέτηση για σιγουριά. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Από την ανακοίνωση είναι σαφές ότι : Κάθε απόγευμα μετά τις 6 και μέχρι τις 6 το πρωί , καταναλώνεις από το νέο πακέτο άσχετα πιο λήγει πρώτα. Δεύτερον το πακέτο είναι είναι για 62 ημέρες και μπορεί να ενεργοποιηθεί μία μόνο φορά. Εγώ τα έδωσα τα 5 ευρώ ( πρόσεξα επίσης ότι είναι 5 ευρώ και όχι 5,04 ) γιατί είχα μόνο 487 ΜΒ και ελπίζω ότι θα εξοικονομήσω πολλά ΜΒ αφού τα απογεύματα συνήθως είμαι εκτός σπιτιού. Το νέο πακέτο καλοκαιριού ενεργοποιείται μόνο από mycu app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 καλα σαφώς δεν θα αγοράσω μόνο από τα μπόνους έχω δυο γιγα ;) Κι εγώ κοντά στα 3 έχω, αλλά δεν λέει κάτι αυτό... Θα στοκάρουμε για χειμώνα πλέον, αν δεν φαγωθούν σε άσκοπα πρωινά downloads, youtube κλπ :) Απλά δεν θα έχει νόημα πια το wifi. Μόνο για να εξοικονόμηση μπαταρίας...:p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Από την ανακοίνωση είναι σαφές ότι : Κάθε απόγευμα μετά τις 6 και μέχρι τις 6 το πρωί , καταναλώνεις από το νέο πακέτο άσχετα πιο λήγει πρώτα. Δεύτερον το πακέτο είναι είναι για 62 ημέρες και μπορεί να ενεργοποιηθεί μία μόνο φορά. Εγώ τα έδωσα τα 5 ευρώ ( πρόσεξα επίσης ότι είναι 5 ευρώ και όχι 5,04 ) γιατί είχα μόνο 487 ΜΒ και ελπίζω ότι θα εξοικονομήσω πολλά ΜΒ αφού τα απογεύματα συνήθως είμαι εκτός σπιτιού. Το νέο πακέτο καλοκαιριού ενεργοποιείται μόνο από mycu app. ναι δεν τ είχα προσέξει αυτό ίσως το βάλω αν δεν δώσει κάτι άλλο δωρεάν για αυγουστο Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts