Gm87 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Αυτό με τα 3 ευρώ είναι για παλιούς συνδρομητές? Ποιο πακέτο είναι? Προφανώς, πρόκειται για το παλιό bonus ανανέωσης του νέου καρτοκινητού Vodafone (όχι CU), που παλιά έδινε 300' προς όλους δωρεάν, με ανανέωση 10€. Τώρα δίνει 400' προς όλους, αλλά με αφαίρεση 3€ από το ποσό της ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Προφανώς, πρόκειται για το παλιό bonus ανανέωσης του νέου καρτοκινητού Vodafone (όχι CU), που παλιά έδινε 300' προς όλους δωρεάν, με ανανέωση 10€. Τώρα δίνει 400' προς όλους, αλλά με αφαίρεση 3€ από το ποσό της ανανέωσης. Ακριβώς αυτό είναι. Φυσικά τα χρήματα που μένουν κάθε μήνα (κάπου 5 ευρώ) μεταφέρονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε άλλο καρτοκινητά της οικογένειας στο οποία μπαίνει κάρτα πλέον μια φορά το τρίμηνο και ενεργοποιείται το πακέτο των 200 λεπτών το μήνα με 5 ευρώ. Έτσι με συνολικό κόστος 12χ10 για το δικό μου και 4χ10 για το άλλο καρτοκινητό, δηλαδή 160 ευρώ ετησίως ή 13.33 ευρώ το μήνα έχουμε δύο τηλέφωνα με πάρα πολύ χρόνο ομιλίας και τα δύο και πολύ ιντερνετ το ένα από τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Δεν μπορείς να μεταφέρεις ΜΒ Αλλά κάθε φορά που βάζεις κάρτα 3 φίλοι σου παίρνουν από 100 ΜΒ Αυτό είναι το πρόβλημα. Πάνε στην γυναίκα μου που δεν χρησιμοποιεί ίντερνετ στο κινητό κι έλεγα μπας και μπορώ να τα πάρω εγώ με κάποιον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ακριβώς αυτό είναι. Φυσικά τα χρήματα που μένουν κάθε μήνα (κάπου 5 ευρώ) μεταφέρονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε άλλο καρτοκινητά της οικογένειας στο οποία μπαίνει κάρτα πλέον μια φορά το τρίμηνο και ενεργοποιείται το πακέτο των 200 λεπτών το μήνα με 5 ευρώ. Έτσι με συνολικό κόστος 12χ10 για το δικό μου και 4χ10 για το άλλο καρτοκινητό, δηλαδή 160 ευρώ ετησίως ή 13.33 ευρώ το μήνα έχουμε δύο τηλέφωνα με πάρα πολύ χρόνο ομιλίας και τα δύο και πολύ ιντερνετ το ένα από τα δύο. Αν σ'ενδιαφέρει, μπορείς με τα ίδια χρήματα, να παίρνεις ακόμα περισσότερα: Μπορείς να μετατρέψεις το άλλο καρτοκινητό της οικογένειας σε CU και να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στο vodafonecu.gr. Έτσι, αντί για το πακέτο των 200' με 5€, θα μπορείς να ενεργοποιείς online το πακέτο talk2Vodafone 300, που προσφέρει 300' προς όλους+200' προς Vodafone, με 5€. υγ. Από νέο καρτοκινητό σε CU, γίνεται κανονικά το sharing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) καλησπέρα μου ήρθε πριν λίγο αυτό το μυνημα << AN TAΞIΔEYEIΣ ΣTO EΞΩTEPIKO EXEIΣ ΠΛEON TO KINHTO ANOIXTO ΓIATI ME TO DAILY TRAVEL PACK EXEIΣ 30ΛEΠTA+30SMS+100MB ΓIA 24ΩPEΣ (2,99E ΣTHN EYPΩΠH&8,99E ΣTON YΠOΛ.KOΣMO).ΓIA NA EIΣAI ETOIMOΣ ΣTO EΠOMENO TAΞIΔI ΘA ENEPΓOΠOIHΘEI H YΠHPEΣIA XΩPIΣ XPEΩΣH ΣTON APIΘMO ΣOY AΠO 20/5-24/5. AN ΔEN ΘEΣ ΣTEIΛE "OXI" ΣTO 1338 EΩΣ 19/5>> . Σας το αντιγράφω όπως μου ήρθε και συγνώμη για τα κεφαλαία γράμματα, αλλά δεν μπορώ να το βλέπω και να γράφω με μικρά γράμματα επειδή μπαίνω μόνο από κινητό.Στην γραμμή μου έχω ενεργό το Vodafone passport για αυτό μάλλον το έλαβα. Προτείνω όλοι να στείλετε το μυνημα για απενεργοποίηση μην σας χρεώσει 3 ευρώ. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί έχει μόνο 20-24/5 ότι θα ενεργοποιηθεί? τι φάση ? το έχει λάβει κανένας?. Δεν λέω μάλλον γίνεται για προστασία της γραμμής μας αλλά άμα μας χρεώσει? πιστεύω ότι έπρεπε να ενημερώνεται ο κόσμος πριν φύγει για το εξωτερικό τώρα που το Vodafone passport σταματάει! Edited April 13, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS προσθήκη και διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 καλησπέρα μου ήρθε πριν λίγο αυτό το μυνημα << AN TAΞIΔEYEIΣ ΣTO EΞΩTEPIKO EXEIΣ ΠΛEON TO KINHTO ANOIXTO ΓIATI ME TO DAILY TRAVEL PACK EXEIΣ 30ΛEΠTA+30SMS+100MB ΓIA 24ΩPEΣ (2,99E ΣTHN EYPΩΠH&8,99E ΣTON YΠOΛ.KOΣMO).ΓIA NA EIΣAI ETOIMOΣ ΣTO EΠOMENO TAΞIΔI ΘA ENEPΓOΠOIHΘEI H YΠHPEΣIA XΩPIΣ XPEΩΣH ΣTON APIΘMO ΣOY AΠO 20/5-24/5. AN ΔEN ΘEΣ ΣTEIΛE "OXI" ΣTO 1338 EΩΣ 19/5>> . Σας το αντιγράφω όπως μου ήρθε και συγνώμη για τα κεφαλαία γράμματα, αλλά δεν μπορώ να το βλέπω και να γράφω με μικρά γράμματα επειδή μπαίνω μόνο από κινητό.Στην γραμμή μου έχω ενεργό το Vodafone passport για αυτό μάλλον το έλαβα. Προτείνω όλοι να στείλετε το μυνημα για απενεργοποίηση μην σας χρεώσει 3 ευρώ. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί έχει μόνο 20-24/5 ότι θα ενεργοποιηθεί? τι φάση ? το έχει λάβει κανένας?. Δεν λέω μάλλον γίνεται για προστασία της γραμμής μας αλλά άμα μας χρεώσει? πιστεύω ότι έπρεπε να ενημερώνεται ο κόσμος πριν φύγει για το εξωτερικό τώρα που το Vodafone passport σταματάει! Πάντως λέει: "ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ": http://i67.tinypic.com/wsl3ci.png Δεν έχω σκοπό να βρεθώ abroad εκείνες τις μέρες, οπότε το'στειλα: http://i65.tinypic.com/3apll.png Κι εγώ έχω (ή είχα, δεν ξέρω!!) το Vodafone Passport. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Πάντως λέει: "ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ": http://i67.tinypic.com/wsl3ci.png Δεν έχω σκοπό να βρεθώ abroad εκείνες τις μέρες, οπότε το'στειλα: http://i65.tinypic.com/3apll.png Κι εγώ έχω (ή είχα, δεν ξέρω!!) το Vodafone Passport. πιστεύω ότι μόνο σε συνδρομητές που έχουν ενεργό το Vodafone passport το στέλνουν. πάντως μέχρι 30/4 η χρέωση για επερχόμενες κλήσεις στο εξωτερικό είναι 0.06ευρώ ανά λεπτό, για εξερχομενες κλήσεις 0.23 ευρώ το λεπτό και το μυνημα 0.07 ευρώ και μετά τις, 30/4 η χρέωση είναι για εισερχόμενεσ κλήσεις 0.01 ευρώ το λεπτό και για εξερχομενες κλήσεις 0.06 ευρώ το λεπτό. και μου είπε ότι το mb έχει 0.23 επίσης το μυνημα 0.02 ευρώ . εάν εξαιρέσουμε το ίντερνετ οι τιμές είναι παμφηνες!! όποτε δεν συμφέρει το πακέτο με τα τρία ευρώ την ημέρα! μόλις άκουσα τις τιμές είπα καλά καταργήθηκε το Vodafone passport συμφέρει περισσότερο όπως είναι. πχ άμα σε πάρουν τηλέφωνο και μιλήσεις μια ώρα θα χρεωθείς 0.60 ευρώ, ενώ με το Vodafone passport θα σε χρέωνε 0.83 ευρώ !! μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα με τόσο χαμηλές τιμές αλλά και μετά πακέτα μια χαρά βολευόμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 πιστεύω ότι μόνο σε συνδρομητές που έχουν ενεργό το Vodafone passport το στέλνουν. πάντως μέχρι 30/4 η χρέωση για επερχόμενες κλήσεις στο εξωτερικό είναι 0.06ευρώ ανά λεπτό, για εξερχομενες κλήσεις 0.23 ευρώ το λεπτό και το μυνημα 0.07 ευρώ και μετά τις, 30/4 η χρέωση είναι για εισερχόμενεσ κλήσεις 0.01 ευρώ το λεπτό και για εξερχομενες κλήσεις 0.06 ευρώ το λεπτό. και μου είπε ότι το mb έχει 0.23 επίσης το μυνημα 0.02 ευρώ . εάν εξαιρέσουμε το ίντερνετ οι τιμές είναι παμφηνες!! όποτε δεν συμφέρει το πακέτο με τα τρία ευρώ την ημέρα! μόλις άκουσα τις τιμές είπα καλά καταργήθηκε το Vodafone passport συμφέρει περισσότερο όπως είναι. πχ άμα σε πάρουν τηλέφωνο και μιλήσεις μια ώρα θα χρεωθείς 0.60 ευρώ, ενώ με το Vodafone passport θα σε χρέωνε 0.83 ευρώ !! μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα με τόσο χαμηλές τιμές αλλά και μετά πακέτα μια χαρά βολευόμαστε! Αυτό που δεν κατάλαβα ΣΑΦΩΣ {Και εγώ που έστειλα ΟΧΙ} θα έχω τις χρεώσεις του Vodafone Passport πχ την 30/8/2016; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Κι εγώ που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το passport μου ήρθε μήνυμα. Άνευ ουσίας. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Αυτό που δεν κατάλαβα ΣΑΦΩΣ {Και εγώ που έστειλα ΟΧΙ} θα έχω τις χρεώσεις του Vodafone Passport πχ την 30/8/2016; οχι εχει καταργηθει το vodafone passport απο οτι μου ειπανε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) οχι εχει καταργηθει το vodafone passport απο οτι μου ειπανε .. Πάντως δε γνωρίζω τι νέο (κόλπο??) είναι αυτό [ως την 15 Ιουνίου 2017 που καταργούνται όλα τα τέλη περιαγωγής για κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων κειμένου, μηνυμάτων MMS και χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου (mobile internet) στο εξωτερικό, εντός της Ε.Ε]. http://news247.gr/eidiseis/koinonia/allages-sthn-kinhth-thlefwnia-prosoxh-mhn-pesete-thumata-yperxrewshs.4005869.html Από 30.4.2016 έως τις 14.6.2017 θα ισχύουν μειωμένες χρεώσεις, σύμφωνα με τον Kανονισμό 2120/2015 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χάρη στον Kανονισμό αυτό, που ισχύει από 30.4.2016 και έχει ταυτόχρονη εφαρμογή στους καταναλωτές και των 28 κρατών μελών, η Ευρώπη θέτει τέρμα στις υπέρογκες χρεώσεις περιαγωγής, υπό τον όρο της λελογισμένης χρήσης. Η χρονική περίοδος από 30 Απριλίου 2016 ως και 14 Ιουνίου 2017 ορίζεται από τον Κανονισμό ως μεταβατική. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,0114 ευρώ ανά λεπτό για εισερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί: Αποτελεί υποχρέωση των εταιρειών τηλεπικοινωνίας και όχι πρόσθετη παροχή από αυτές, όπως αναφέρουν σε ορισμένες διαφημίσεις τους η κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής από τις 15 Ιουνίου 2017. Επίσης, για την περίοδο από 30 Απριλίου 2016 ως 14 Ιουνίου 2017 πρέπει να διευκρινίζουν με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών της επιλογής τους, αν στο δικό τους πρόγραμμα παρέχεται ήδη η κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής ή αν θα χρεώνονται με μειωμένες τιμές και σε ποιο ποσό ανά λεπτό, με βάση τις ανωτέρω ανώτατες τιμές. Σε περίπτωση παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών ή παράβασης των ανωτέρω οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» ή, για διασυνοριακές διαφορές, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδος. Κάποιος που ξέρει περισσότερα, ας μας κατατοπίσει: 1) Τί είναι αυτό το Daily Travel Pack; Εμπίπτει στον παραπάνω κανονισμό (από 30/4/2016 ως 14/6/2017); 2) Τί νόημα έχει αυτό το Στείλε "ΟΧΙ" που μας έστειλε η VF; Αν καταργείται στην καρτοκινητή το VF Passport σε όσους το έχουν από 9/5/2016; Ωωωωπ, το'πιασα το "κόλπο": Κάντε Sούμα: Ε.Ε.: 30΄ x 0,05€ =1,50€ 30sms x 0,02€ = 0,60€ 100ΜΒ x 0,05€ = 5,00€ ___________________ 7,10€ Κομπλέ στα δίνει ΟΛΑ (Θες ΔΕ Θες) με 2,99€ < 7,10€ και : Ικανοποιείται ο Kανονισμός 2120/2015 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν έχω άλλα λόγια: Ελληνικά (μην πω τίποτα άλλο) κόλπα: ΟΚ! Edited April 13, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Η χρονική περίοδος από 30 Απριλίου 2016 ως και 14 Ιουνίου 2017 ορίζεται από τον Κανονισμό ως μεταβατική. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,0114 ευρώ ανά λεπτό για εισερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Ωωωωπ, το'πιασα το "κόλπο": Κάντε Sούμα: Ε.Ε.: 30΄ x 0,05€ =1,50€ 30sms x 0,02€ = 0,60€ 100ΜΒ x 0,05€ = 5,00€ ___________________ 7,10€ Κομπλέ στα δίνει ΟΛΑ (Θες ΔΕ Θες) με 2,99€ < 7,10€ και : Ικανοποιείται ο Kανονισμός 2120/2015 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν έχω άλλα λόγια: Ελληνικά (μην πω τίποτα άλλο) κόλπα: ΟΚ! Ααααα, ΟΚ: Είναι "πακέτο".... Όποιος ΔΕΝ το ενεργοποιήσει θα έχει τις "κανονικές" χρεώσεις στην Ε.Ε. Να που (κάποτε) ΔΕ συμφέρουν τα πακέτα: Η χρονική περίοδος από 30 Απριλίου 2016 ως και 14 Ιουνίου 2017 ορίζεται από τον Κανονισμό ως μεταβατική. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,0114 ευρώ ανά λεπτό για εισερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Γνωρίζει κάποιος ποιές είναι οι χρεώσεις περιαγωγής εκτός "πακέτου"; Έχουν ανακοινωθεί κάπου για την καρτοκινητή για μετά από 1/5/2016; Οι παραπάνω είναι οι max μέγιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Οι ανωτέρω δεν είναι οι μέγιστες. Είναι η μέγιστη προσαύξηση 'Ολοι οι υπολογισμοί σου είναι λάθος. οι χρεώσεις περιαγωγής εκτός πακέτου είναι: όσο στοιχίζει η αντίστιχη Εθνική υπηρεσία + οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,0114 ευρώ ανά λεπτό για εισερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Κλήσεις 0,0082 € / δευτ Χ 60 =0,492 εδώ δεν έχει προσαυξηση εισερχόμενες 0+0,0114Χ1,23 =0,014 Μηνύματα 0,11 ούτε εδώ εφαρμόζεται προσαύξηση internet = 1 ευρώ τα 15 ΜΒ +0,05χ15χ1,23 = 1,92 τα 15 ΜΒ Edited April 13, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) οι χρεώσεις περιαγωγής εκτός πακέτου είναι: όσο στοιχίζει η αντίστιχη Εθνική υπηρεσία + οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,0114 ευρώ ανά λεπτό για εισερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Κλήσεις 0,0082 € / δευτ Χ 60 =0,492 εδώ δεν έχει προσαυξηση Μηνύματα 0,11 ούτε εδώ εφαρμόζεται προσαύξηση internet = 1 ευρώ τα 15 ΜΒ +0,05χ15χ1,23 = 1,92 τα 15 ΜΒ Ευχαριστώ. Κατάλαβα. Οι ανωτέρω δεν είναι οι μέγιστες. Είναι η μέγιστη προσαύξηση 'Ολοι οι υπολογισμοί σου είναι λάθος. Edited April 13, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Οι ανωτέρω δεν είναι οι μέγιστες. Είναι η μέγιστη προσαύξηση 'Ολοι οι υπολογισμοί σου είναι λάθος. οι χρεώσεις περιαγωγής εκτός πακέτου είναι: όσο στοιχίζει η αντίστιχη Εθνική υπηρεσία + οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,0114 ευρώ ανά λεπτό για εισερχόμενες φωνητικές κλήσεις τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Κλήσεις 0,0082 € / δευτ Χ 60 =0,492 εδώ δεν έχει προσαυξηση εισερχόμενες 0+0,0114Χ1,23 =0,014 Μηνύματα 0,11 ούτε εδώ εφαρμόζεται προσαύξηση internet = 1 ευρώ τα 15 ΜΒ +0,05χ15χ1,23 = 1,92 τα 15 ΜΒ άρα αλλά ντι άλλων μου είπε η κοπέλα, στην εξυπηρέτηση πελατών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 μετά τις, 30/4 η χρέωση είναι για εισερχόμενεσ κλήσεις 0.01 ευρώ το λεπτό και για εξερχομενες κλήσεις 0.06 ευρώ το λεπτό. και μου είπε ότι το mb έχει 0.23 επίσης το μυνημα 0.02 ευρώ . εάν εξαιρέσουμε το ίντερνετ οι τιμές είναι παμφηνες!! δε σου ειπε βλακειες απλα σου ειπε τη μιση αληθεια. Αυτες ειναι οντως οι νεες χρεωσεις με τη προυποθεση οτι εχεις πακετο ενεργοποιημενο. Πχ εγω εχω δωρεαν λεπτα προς ολους και δωρεαν mb οντως θα χρεωθω αυτα που σου ειπαν και απλα θα ξοδευω απο το πακετο μου τα δωρεαν συν αυτη τη μικρη χρεωση. Στα sms που δεν εχω ομως θα χρεωνομαι με 0,19 οσο κανειντο sms δηλαδη Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Εν τέλη που καταλήγουμε, να στείλουμε όχι ώστε να απενεργοποιήσουμε την υπηρεσία; Αν την αφήσουμε ως έχει, θα χρεωθούμε το πακέτο μόλις συνδεθεί το κινητό σε ξένο δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Δειτε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434294 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αν σ'ενδιαφέρει, μπορείς με τα ίδια χρήματα, να παίρνεις ακόμα περισσότερα: Μπορείς να μετατρέψεις το άλλο καρτοκινητό της οικογένειας σε CU και να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στο vodafonecu.gr. Έτσι, αντί για το πακέτο των 200' με 5€, θα μπορείς να ενεργοποιείς online το πακέτο talk2Vodafone 300, που προσφέρει 300' προς όλους+200' προς Vodafone, με 5€. υγ. Από νέο καρτοκινητό σε CU, γίνεται κανονικά το sharing. ευχαριστώ για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 σας παρακαλω, θυμιστε μου παλι το 5ψηφιο που καλεις για να πας σε σι γιου με φορητοτητα... που είναι χωρις χρεωση μεταφορας. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 σας παρακαλω, θυμιστε μου παλι το 5ψηφιο που καλεις για να πας σε σι γιου με φορητοτητα... που είναι χωρις χρεωση μεταφορας. ευχαριστω πολυ 13894 αν δεν κάνω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 13894 αν δεν κάνω λαθος δεν μου θυμιζει κατι, αλλα ευχαριστω παντως, θα το δοκιμσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 πως απενεργοποιώ την αυτόματη ενεργοποίηση ΜΒ ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 δεν μου θυμιζει κατι, αλλα ευχαριστω παντως, θα το δοκιμσω για να θυμηθείς και για να μη χρεωθεις: http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=847 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 για να θυμηθείς και για να μη χρεωθεις: http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=847 σε ευχαριστω και εσενα.. απλα το εδωσα το νουμερο σε αυτόν που ηθελε να παρει και μου ειπε ότι είναι λάθος.... δεν λειτουργει αυτό.. όπως και να εχει ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts