lord1982 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Στην Ελλάδα Υπάρχει μόνο μία βουλή. Αυτη ψηφίζει νόμους , και αυτοί με την σειρά τους καθορίζουν τί είναι νόμιμο και τι παράνομο. Αν λοιπόν θεωρείς παράνομο το να μεταβιβαστεί ένα νούμερο σε ένα άτομο που α) το χρησιμοποιεί , β) κρατάει στα χέρια του την SIM γ) Υπεύθηνα δηλώνει ότι η SIM είναι δική του , και το νούμερο το χρησιμοποιεί αυτός. Τώτε α) Θα πρέπει να γνωρίζεις ποιός νόμος το απαγορεύει β) Ο πατέρας του ενέχεται στην παρανομία δηλώνοντας με Υπεύθηνη δήλωση στην Ε.Ε.Τ.Τ. ότι το νούμερο είναι δικό του και αυτός το χρησιμοποιεί. Αυτό είναι σαν να λέμε μενεις στο σπιτι μου που στο εχω παραχωρήσει για μια βδομάδα και εγω εχω φυγει στο εξωτερικο ας πουμε για ενα διαστημα και εσυ δηλωνεις οτι αφου μενεις, το χρησιμοποιεις και ζεις εκει ειναι δικο σου και το παιρνεις στο ονομα σου βρε αδερφε σε ενα συμβολαιογραφο χωρις την υπογραφη μου (κουλο το παραδειγμα αλλα αυτο εγινε)! Απο τη στιγμη που ο ανθρωπος ειπε οτι ειναι στο ονομα του γιου επρεπε ο εκπροσωπος της vodafone να πει ''φερτε μου τον γιο σας να μιλησω''. Επιπροσθετως ειπε στο τελος οτι δεν το θελει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Από ποιον ακριβώς νόμο προβλέπεται ότι μπορεις να διαθέσεις την κάρτα SIM σε άλλο άτομο να την χρησιμοποεί; Από κανέναν απολύτως. Ούτε για μια εβδομάδα ούτε για δύο . Απολυτως κατανοητό ότι γίνεται κατα κόρον , αλλά να μην λέμε ότι είναι και νόμιμο. Παράνομο είναι να χρησιμοποιεί ο πατέρας σου την κάρτα σου, την στιγμή που έχεις δηλώσει με υπεύθηνη δήλωση ότι εσύ είσαι και ο ιδιοκτήτης και ο χρήστης. Μια μελέτη στο νόμο ταυτοποίησης θα σε πείσει. Ν. 3783/2009 Άρθρο 4 Υποχρεώσεις συνδρομητή 1. Ο συνδρομητής υποχρεούται να χρησιμοποιεί το κινητό τερματικό και την μέσω αυτού παρεχόμενη υπηρεσία σύμφωνα με τις διατάξεις της σύμβασης συνδρομητή και της κείμενης νομοθεσίας. Σε περίπτωση μεταβίβασης της κάρτας ταυτότητας συνδρομητή, ο συνδρομητής υποχρεούται να γνωστοποιήσει εγγράφως αμελλητί προς τον πάροχο, κατά τη διαδικασία του άρθρου 3 παρ. 1 του παρόντος, τα στοιχεία ταυτότητας του νέου συνδρομητή ή νέου χρήστη, όπως περιγράφονται στο άρθρο 2 του παρόντος, άλλως τεκμαίρεται ότι παραμένει ο ίδιος συνδρομητής με όλες τις εντεύθεν έννομες συνέπειες. Edited December 6, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Από ποιον ακριβώς νόμο προβλέπεται ότι μπορεις να διαθέσεις την κάρτα SIM σε άλλο άτομο να την χρησιμοποεί; Από κανέναν απολύτως. Ούτε για μια εβδομάδα ούτε για δύο . Απολυτως κατανοητό ότι γίνεται κατα κόρον , αλλά να μην λέμε ότι είναι και νόμιμο. Παράνομο είναι να χρησιμοποιεί ο πατέρας σου την κάρτα σου, την στιγμή που έχεις δηλώσει με υπεύθηνη δήλωση ότι εσύ είσαι και ο ιδιοκτήτης και ο χρήστης. Μια μελέτη στο νόμο ταυτοποίησης θα σε πείσει. Ν. 3783/2009 Άρθρο 4 Υποχρεώσεις συνδρομητή 1. Ο συνδρομητής υποχρεούται να χρησιμοποιεί το κινητό τερματικό και την μέσω αυτού παρεχόμενη υπηρεσία σύμφωνα με τις διατάξεις της σύμβασης συνδρομητή και της κείμενης νομοθεσίας. Σε περίπτωση μεταβίβασης της κάρτας ταυτότητας συνδρομητή, ο συνδρομητής υποχρεούται να γνωστοποιήσει εγγράφως αμελλητί προς τον πάροχο, κατά τη διαδικασία του άρθρου 3 παρ. 1 του παρόντος, τα στοιχεία ταυτότητας του νέου συνδρομητή ή νέου χρήστη, όπως περιγράφονται στο άρθρο 2 του παρόντος, άλλως τεκμαίρεται ότι παραμένει ο ίδιος συνδρομητής με όλες τις εντεύθεν έννομες συνέπειες. Βασίλη και έτσι να είναι τα πράγματα(δεν έχω κανένα λόγω να σε αμφισβητήσω),αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε καμία εταιρία να πράξει δίχως την συγκατάθεση του νόμιμου κατόχου. Δεν μπορεί δηλαδή να απαντήσει σε μία ενδεχόμενη παράνομη πράκτική του εκάστοτε συνδρομητή με μία εξίσου παράνομη ενέργεια. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Από ποιον ακριβώς νόμο προβλέπεται ότι μπορεις να διαθέσεις την κάρτα SIM σε άλλο άτομο να την χρησιμοποεί; Από κανέναν απολύτως. Ούτε για μια εβδομάδα ούτε για δύο . Απολυτως κατανοητό ότι γίνεται κατα κόρον , αλλά να μην λέμε ότι είναι και νόμιμο. Παράνομο είναι να χρησιμοποιεί ο πατέρας σου την κάρτα σου, την στιγμή που έχεις δηλώσει με υπεύθηνη δήλωση ότι εσύ είσαι και ο ιδιοκτήτης και ο χρήστης. Μια μελέτη στο νόμο ταυτοποίησης θα σε πείσει. Ν. 3783/2009 Άρθρο 4 Υποχρεώσεις συνδρομητή 1. Ο συνδρομητής υποχρεούται να χρησιμοποιεί το κινητό τερματικό και την μέσω αυτού παρεχόμενη υπηρεσία σύμφωνα με τις διατάξεις της σύμβασης συνδρομητή και της κείμενης νομοθεσίας. Σε περίπτωση μεταβίβασης της κάρτας ταυτότητας συνδρομητή, ο συνδρομητής υποχρεούται να γνωστοποιήσει εγγράφως αμελλητί προς τον πάροχο, κατά τη διαδικασία του άρθρου 3 παρ. 1 του παρόντος, τα στοιχεία ταυτότητας του νέου συνδρομητή ή νέου χρήστη, όπως περιγράφονται στο άρθρο 2 του παρόντος, άλλως τεκμαίρεται ότι παραμένει ο ίδιος συνδρομητής με όλες τις εντεύθεν έννομες συνέπειες. Άλλο πράγμα λες εσυ και άλλο εμεις!!!!! Αλλά συμφωνώ μαζί σου οτι ειναι ''παράνομο'' να χρησιμοποιεί την κάρτα σου κάποιος άλλος! Σε αυτό κανείς δεν διαφωνεί!!!!!:):) Επίσης σύμφωνα με τον κανονισμό ταυτοποίησης ό,τι ενέργεια γίνει από άλλο άτομο σε καρτοκινητό που είναι στο δικό σου όνομα θεωρείται ότι την έκανες εσυ! Αλλά ΕΔΩ μιλάμε για διαφορετικό πράγμα. Δεν μιλάμε για χρήση ή για κάποια χρέωση που έγινε από κάποιο τρίτο πρόσωπο που είχε το καρτοκινητό μου, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει η εταιρεία που μου πήρε καποιος το τηλέφωνο και έκανε κλήση, εγώ φταίω. Μιλάμε για αλλαγή κατόχου την γραμμής που η εταιρεία γνώριζε ότι δεν μιλούσε με τον κάτοχο, και το άτομο που μιλούσε ΑΡΝΗΘΗΚΕ την αλλαγή στοιχείων και απλά η vodafone το πέρασε σε άλλα στοιχεία! Όπως λέει και αυτό που παρέθεσες πιο πάνω χρειάζεται να στείλεις εγγράφως την αλλάγή των στοιχείων αλλιώς θεωρείται ότι παραμένει ο ίδιος συνδρομητής. Εδώ δεν παρέμεινε απλά άλλαξε τελείως χωρίς να ενεημερωθεί! Edited December 6, 2015 by lord1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) @Panoszavra Έχω όλη την καλή θέληση να το κουβεντιάσουμε ,αλλά για να το κάνουν και οι τρεις εταιρείες σε συμβόλαια σημαίνει ότι έχουν βρεί καποια τρύπα στον νόμο . Εγώ νομικός δεν είμαι , και δεν γνωρίζω που είναι η παρανομία , Εσύ μπορεις να μου υποδείξεις έναν νόμο που να απαγορευει την μεταβίβαση ενός αριθμού , χωρίς την παρουσία του παλαιού κατόχου ; @lord1982 O πατέρας σου παρανόμως μεταβίβασε τον αριθμό του κινητού στο όνομα του. Κατά τον νόμο , το βάρος αυτής της ενέργειας το φέρεις εσύ. Αυτό λέει ο νόμος ( το ξέρω ότι ακούγεται σαν σόφισμα) Εσύ δηλαδή το μεταβίβασες αφού Κάθε ενέργεια "τεκμαίρεται " ότι έγινε από εσένα. Φοβάμαι όμως ότι βγαίνουμε offtopic, γιαυτό δεν θα επανέρθω παρά μόνο για να διαβάσω τον αριθμό αυτού του νόμου. Άλλα επιχειρήματα δεν με αφορούν. Edited December 6, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) @Panoszavra Έχω όλη την καλή θέληση να το κουβεντιάσουμε ,αλλά για να το κάνουν και οι τρεις εταιρείες σε συμβόλαια σημαίνει ότι έχουν βρεί καποια τρύπα στον νόμο . Εγώ νομικός δεν είμαι , και δεν γνωρίζω που είναι η παρανομία , Εσύ μπορεις να μου υποδείξεις έναν νόμο που να απαγορευει την μεταβίβαση ενός αριθμού , χωρίς την παρουσία του παλαιού κατόχου ; @lord1982 O πατέρας σου παρανόμως μεταβίβασε τον αριθμό του κινητού στο όνομα του. Κατά τον νόμο , το βάρος αυτής της ενέργειας το φέρεις εσύ. Αυτό λέει ο νόμος ( το ξέρω ότι ακούγεται σαν σόφισμα) Εσύ δηλαδή το μεταβίβασες αφού Κάθε ενέργεια "τεκμαίρεται " ότι έγινε από εσένα. Φοβάμαι όμως ότι βγαίνουμε offtopic, γιαυτό δεν θα επανέρθω παρά μόνο για να διαβάσω τον αριθμό αυτού του νόμου. Άλλα επιχειρήματα δεν με αφορούν. Ναι αλλά όπως λες ποιο πάνω με αυτό που γράφεις θεωρείσαι ότι εσύ έκανες αυτό το λάθος αλλά τελκά παραμένεις εσύ συνδρομητής. Εδώ άλλαξε τελέιως ο συνδρομητής δες και την συμβαση παροχής υπηρεσιών από κοσμοτε Ο συνδρομητής υποχρεούται: 6.1. Να ενημερώνει την COSMOTE άμεσα και εγγράφως για κάθε αλλαγή των στοιχείων που περιέχονται στην Αίτησή του και ιδιαίτερα της διεύθυνσής του και να παρέχει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών της. Επίσης ο Συνδρομητής υποχρεούται να ενημερώνει την COSMOTE σε περίπτωση μεταβίβασης της σύνδεσής του, υπογράφοντας όλα τα απαιτούμενα από την COSMOTE ή/και τη νομοθεσία έγγραφα. Δεν υπογράφηκε καμία αλλαγή στοιχείων! Θυμήθηκα και κάτι άλλο αλλά δεν ξερω ότι είναι σίγουρο. Πρώτον πρέπει να υπογράψει ο πατέρας σου το συμβόλαιο για ενεργοποιηθεί οπότε δεν το υπογράφει και δευτερον εχει δικαιωμα να υπαναχωρίσει εντος 14 ημερών από το τηλεφωνημα ατελώς οπότε πάρε γρήγορα τηλεφωνο την vodafone να το ακυρώσει!!!! Βρε παιδιά αφού υπάρχουν λύσεις γιατί να λογομαχούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited December 6, 2015 by lord1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 @Panoszavra Έχω όλη την καλή θέληση να το κουβεντιάσουμε ,αλλά για να το κάνουν και οι τρεις εταιρείες σε συμβόλαια σημαίνει ότι έχουν βρεί καποια τρύπα στον νόμο . Εγώ νομικός δεν είμαι , και δεν γνωρίζω που είναι η παρανομία , Εσύ μπορεις να μου υποδείξεις έναν νόμο που να απαγορευει την μεταβίβαση ενός αριθμού , χωρίς την παρουσία του παλαιού κατόχου ; Φοβάμαι όμως ότι βγαίνουμε offtopic, γιαυτό δεν θα επανέρθω παρά μόνο για να διαβάσω τον αριθμό αυτού του νόμου. Άλλα επιχειρήματα δεν με αφορούν. @lord1982 O πατέρας σου παρανόμως μεταβίβασε τον αριθμό του κινητού στο όνομα του. Κατά αρχην δεν είναι ο lord αλλα εγώ που άνοιξα το θέμα. :p Αν και δεν καταλαβαίνω την αυστηρή και αντίθετη άποψη σου ότι το αίτημα που ολοκλήρωσε η εταιρία χωρίς την σύμφωνη γνώμη μου, είναι δίκαιο (Προφανώς και κάθενας έχει την άποψη και γνώμη του και σεβαστή εννοείται ...) να πω εδώ ότι οι πράξεις μεταβίβασης καθοδηγούνται και εκτέλλονται με βάση το κείμενο Αστικό Δίκαιο και το καταστατικό πλαίσιο της αγοράς . Αν δεν με απατα η μνήμη μου έχει να κάνει με το Εμπράγματο Δίκαιο και το άρθρο 1034 περί κτήσης ιδιότητας κινητού περουσιακού στοιχείου. Αρα δεν τίθεται θέμα περί της νομιμότητας ή όχι του όλου εγχειρήματος, το αν ο πατέρας μου συμφώνισε και το αν καλύπτεται η εταιρία νομικά γιατί κατά τον αστικό κωδικα είναι παράνομη η πράξη μετάβίβασης. Σε δεύτερο βαθμό θα αναφέρω αυτό που διαβάζω από το site της ίδιας της εταιρίας σε αυτό το link και αναφέρει "Η μεταβίβαση υποβάλλεται σε κατάστημα Vodafone και χρειάζονται και οι 2 συμβαλλόμενοι με αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας. Ο νέος συνδρομητής θα πρέπει να προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για μία νέα σύνδεση (εκκαθαριστικό, λογαριασμός ΔΕΚΟ). Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που υπάρχει αναπόσβεστο ποσό επιδότησης μπορείς να επιλέξεις είτε η υποχρέωση απόσβεσής του να μεταβιβαστεί στο νέο συνδρομητή είτε να πληρωθεί από τον παλαιό συνδρομητή. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείς να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα Vodafone." Άρα δεν χωρά αμφιβολία... Το πρώτο πράμα που έπρεπε να εξετάσει η εταιρία πριν κάνει οτιδήποτε άλλο είναι εάν η κυριότητα ανήκει στον αιτούντα ή σε άλλον. Πράγμα που έγινε και το τονίζω αγνοήθηκε. Αν και τα παραπάνω δεν σε καλύπτουν να σου αναφέρω ότι έστω και στην λάθος κίνηση του πατέρα μου να δώσει στοιχεια, εν συνεχεία ζήτησε να μην προχωρίσει το αίτημα πράγμα που και αυτό αγνόησαν.. Ελπίζω να έδωσα μια πιο καθαρή εικόνα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ, Ούτε μια στιγμή δεν υποστήριξα την νομιμότητα ή το δίκαιο της διαδικασίας. Ήδη στην πρώτη μου απάντηση υποστήριξα τα εξής "Είναι Παληά πρακτική , Ότι καρτα και να πας στα καταστήματα Vodafone και WIND στο κάνουν καρτοσυμβόλαιο , στο δικό σου όνομα. Φτάνει να έχεις την κάρτα εσύ. Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο , αλλά αν είναι εμπλέκεται και ο πατέρας σου στην παρανομία." Απλά είχα μία απαίτηση : Να υποστηρίζει κανείς την παρανομία με επιχειρήματα. Ευχαριστώ που προσέφερες τέτοια επιχειρήματα στην συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Είναι Παληά πρακτική , Ότι καρτα και να πας στα καταστήματα Vodafone και WIND στο κάνουν καρτοσυμβόλαιο , στο δικό σου όνομα. Φτάνει να έχεις την κάρτα εσύ. Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο , αλλά αν είναι εμπλέκεται και ο πατέρας σου στην παρανομία. Δουλεύω στην wind και αυτό απλά δεν ισχύει.Ακόμα και στο όνομα σου να είναι, αν δεν υπάρχει ταυτότητα δεν προχωράμε σε καμία ανανέωση συμβολαίου. Για μεταβίβαση απαιτούνται και ο παλιός και ο νέος κάτοχος με ταυτότητα και οι 2 ή έστω ο νέος κάτοχος με επικυρωμένη εξουσιοδότηση από ΚΕΠ από τον παλιό κάτοχο. ΜΗΝ ΛΈΜΕ ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 ΜΗΝ ΛΈΜΕ ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ. Θα έβαζα και bold και μεγαλύτερη γραμματοσειρά! :lol: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Το καλό αυτών των αντιπαραθέσεων είναι ότι καταλήγουμε στην γνώση πληροφοριών που μας προστατεύουν ως καταναλωτές. Αυτός είναι ο σκοπός. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Όντως ισχύει. Ευχαριστώ όλους για την κουβεντα και την κατανόηση στο θέμα. Είπα να το γράψω για να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην βρεθεί κανείς σε αυτή την ατυχής θεση. Θα ενημερώσω με νέα ανάρτηση εδώ για τη εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 CU FREE AΠOΓEYMATAPEΣ KAI EXEIΣ ΣYNOΛIKA 2000 ΛEΠTA + 2000 SMS ΠPOΣ CU + 1GB! MIΛAΣ, ΓPAΦEIΣ K ΣEPΦAPEIΣ TΣAMΠE MEXPI K 20/12 KAΘE AΠOΓEYMA 17:00-21:00! ΣΤΕΙΛΕ Ν ΣΤΟ 1398 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 CU FREE AΠOΓEYMATAPEΣ KAI EXEIΣ ΣYNOΛIKA 2000 ΛEΠTA + 2000 SMS ΠPOΣ CU + 1GB! MIΛAΣ, ΓPAΦEIΣ K ΣEPΦAPEIΣ TΣAMΠE MEXPI K 20/12 KAΘE AΠOΓEYMA 17:00-21:00! ΣΤΕΙΛΕ Ν ΣΤΟ 1398 Από CU βρικολάκιασμα 6 μεταμεσονύχτιες ώρες σε 4 απογευματινές ώρες για 2 βδομάδες πριν τα χριστούγεννα 1GB. α) Μείωση από 5 σε 1 GB β) Μείωση πλήθους ωρών στη μέρα. γ) Μάλλον και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Χριστουγεννιάτικη προσφορά του CU, όπως το καλοκαίρι που πέρασε που διαρκούσε ως αρχές Αυγούστου και όλο τον Αύγουστο nichts προσφορά ΜΒ. Αααα και σημαντικό: Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας τους τελευταίους 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Από CU βρικολάκιασμα 6 μεταμεσονύχτιες ώρες σε 4 απογευματινές ώρες για 2 βδομάδες πριν τα χριστούγεννα 1GB. α) Μείωση από 5 σε 1 GB β) Μείωση πλήθους ωρών στη μέρα. γ) Μάλλον και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Χριστουγεννιάτικη προσφορά του CU, όπως το καλοκαίρι που πέρασε που διαρκούσε ως αρχές Αυγούστου και όλο τον Αύγουστο nichts προσφορά ΜΒ. Αααα και σημαντικό: Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας τους τελευταίους 6 μήνες. μια χαρα είναι και είναι και τζαμπα :D μην τα θελουμε όλα δικα μας :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 μια χαρα είναι και είναι και τζαμπα :D μην τα θελουμε όλα δικα μας :D :D Ναι 1 χαρά. Απλά επισημαίνω τη μετατόπιση στην πολιτική δώρων στη CU σε νωρίτερα των "εξόδων στην ύπαιθρο" χρονικά διαστήματα. Έτσι κι αλλιώς βάζουμε 1 γιγα τωρα πριν τα Χριστούγεννα και στην περίοδο των γιορτών "παίζουμε" με δώρα C-Ote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δουλεύω στην wind και αυτό απλά δεν ισχύει.Ακόμα και στο όνομα σου να είναι, αν δεν υπάρχει ταυτότητα δεν προχωράμε σε καμία ανανέωση συμβολαίου. Για μεταβίβαση απαιτούνται και ο παλιός και ο νέος κάτοχος με ταυτότητα και οι 2 ή έστω ο νέος κάτοχος με επικυρωμένη εξουσιοδότηση από ΚΕΠ από τον παλιό κάτοχο. ΜΗΝ ΛΈΜΕ ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ. Συμφωνώ απολύτως!στήν vodafone για μεταβίβαση αριθμου μου ζητήσανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που γράφει ο φίλος παραπάνω!!!φυσικά τούς πηγα εξουσιοδότηση επικυρωμένη και εγινε η μεταβίβαση στο ονομά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλησπέρα ψάχνω εναν τρίτο για να μοιραστώ το vodafone cu παρε να χεις...ενδιαφέρετε κανείς;στείλτε pm.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλησπέρα ψάχνω εναν τρίτο για να μοιραστώ το vodafone cu παρε να χεις...ενδιαφέρετε κανείς;στείλτε pm.Ευχαριστώ Έκλεισε...βρέθηκε ο τρίτος ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ρε παιδιά μια βοήθεια, σε μια απορία που εχω. Πήγα στο κατάστημα της βοντα και ρωτησα : αν μεσα σε τρεις μήνες ενεργοποιήσω ένα οποιοδήποτε πακέτο με τα λεφτά που εχω ήδη μεσα θεωρείται κίνηση λογαριασμού η πρέπει να κανω κατάθεση ;; Και μου λενε ότι ισχύει κανονικά Μου έρχεται μήνυμα ότι θα λήξει ο αριθμός, ξαναπάω στο κατάστημα και μου λενε ΔΕΝ σας τα είπαμε εμείς ετσι, κάνετε λάθος πρέπει να κάνετε ανανέωση. Έγινε χαμός γιατί δεν μου αρεσει να με περνάνε για χαζό Τελικά ρε παιδιά τι ισχύει;; Ξερει κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ρε παιδιά μια βοήθεια, σε μια απορία που εχω. Πήγα στο κατάστημα της βοντα και ρωτησα : αν μεσα σε τρεις μήνες ενεργοποιήσω ένα οποιοδήποτε πακέτο με τα λεφτά που εχω ήδη μεσα θεωρείται κίνηση λογαριασμού η πρέπει να κανω κατάθεση ;; Και μου λενε ότι ισχύει κανονικά Μου έρχεται μήνυμα ότι θα λήξει ο αριθμός, ξαναπάω στο κατάστημα και μου λενε ΔΕΝ σας τα είπαμε εμείς ετσι, κάνετε λάθος πρέπει να κάνετε ανανέωση. Έγινε χαμός γιατί δεν μου αρεσει να με περνάνε για χαζό Τελικά ρε παιδιά τι ισχύει;; Ξερει κανεις;; Ισχύει κανονικά!!!δεν χρειάζετε να βάλεις εκ νέου χρήματα,μιλήσα με vodafon στο 13840... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ισχύει κανονικά!!!δεν χρειάζετε να βάλεις εκ νέου χρήματα,μιλήσα με vodafon στο 13840... Το ανέφερα και εγω στο κατάστημα και μου είπαν ότι απλά δεν κατάλαβα εγω τι μου είπαν ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν μόλις επικοινώνησα και εγω με το 13840 και μου είπαν ότι η ενεργοποίηση πακέτου ΔΕΝ συνιστά ανανέωση του τριμήνου.!! Και επίσημα λοιπόν και οι δυο κάναμε λάθος. Θέλει ΜΟΝΟ κατάθεση ποσού ανα τρεις μήνες για να μην χαθεί το υπόλοιπο ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Το ανέφερα και εγω στο κατάστημα και μου είπαν ότι απλά δεν κατάλαβα εγω τι μου είπαν ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν μόλις επικοινώνησα και εγω με το 13840 και μου είπαν ότι η ενεργοποίηση πακέτου ΔΕΝ συνιστά ανανέωση του τριμήνου.!! Και επίσημα λοιπόν και οι δυο κάναμε λάθος. Θέλει ΜΟΝΟ κατάθεση ποσού ανα τρεις μήνες για να μην χαθεί το υπόλοιπο Εγω τους ρωτησα 3ΦΟΡΕΣ και μου είπαν οτι ισχύει ...άλλα ντάλλα λενε... Κατι άλλο ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ, με το υπόλοιπο που εχω στην καρτα 5,94 ευρώ αν μπω και αγοράσω το ιδιο πακετο που εχω τωρα,(TALK 2 VODAFONE 300+ONLINE BONUS ΚΟΣΤΙΖΕΙ 5 ΕΥΡΩ)τα υπόλοιπα που εχω σε χρονο ομιλίας και MB ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στην ανανέωση;ή αυτό γίνετε ΜΟΝΟ αν κανω κατάθεση εκ νέου χρήματα; (πχ 10 ευρω)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ON LINE BONUS 1GB INTERNET δίνετε μονο με κατάθεση απο 10 ευρώ και πάνω;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Εγω τους ρωτησα 3ΦΟΡΕΣ και μου είπαν οτι ισχύει ...άλλα ντάλλα λενε... Κατι άλλο ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ, με το υπόλοιπο που εχω στην καρτα 5,94 ευρώ αν μπω και αγοράσω το ιδιο πακετο που εχω τωρα,(TALK 2 VODAFONE 300+ONLINE BONUS ΚΟΣΤΙΖΕΙ 5 ΕΥΡΩ)τα υπόλοιπα που εχω σε χρονο ομιλίας και MB ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στην ανανέωση;ή αυτό γίνετε ΜΟΝΟ αν κανω κατάθεση εκ νέου χρήματα; (πχ 10 ευρω)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ON LINE BONUS 1GB INTERNET δίνετε μονο με κατάθεση απο 10 ευρώ και πάνω;ευχαριστώ Για το Ίντερνετ δίνεται μόνο με την κατάθεση των δέκα. Αν ανανεώσεις το ίδιο πακέτο τότε μεταφέρονται λεπτα ομιλίας ναι. Για τα mb δεν μου έχουν μεταφερθεί ποτε. Αν κάποιος άλλος ξερει καλύτερα ας μας διαφωτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Για το Ίντερνετ δίνεται μόνο με την κατάθεση των δέκα. Αν ανανεώσεις το ίδιο πακέτο τότε μεταφέρονται λεπτα ομιλίας ναι. Για τα mb δεν μου έχουν μεταφερθεί ποτε. Αν κάποιος άλλος ξερει καλύτερα ας μας διαφωτίσει. Κάθε φορά που ανανεώνω (το ιδιο πακέτο πριν ληξει εννοείται) μου μεταφέρει τα εναπομείναντα λεπτά ομιλίας και ΜΒ για internet(επίσης μου δινει και δωρο συνολο 1GB επιπλέον λογω οτι βαζω 10ευρω).τωρα αν κανω την ανανέωση με τα χρήματα που εχω υπόλοιπο μεσα στην καρτα λογικα θα μου μεταφερει λεπτα και ΜΒ για internet αλλά δεν θα μου δώσει το δώρο που ειπα παραπανω 1GB;Αν καποιος γνωρίζει καλύτερα ας μας πει. Edited December 11, 2015 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts