Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα χρειαστει σιγουρα 2-3 μερες ακομα

Ωραια.. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Πάντως είναι απαράδεκτο, δεν ήξερα ότι υπάρχουν κι άλλοι που τη πάτησαν.

Μπορεί κάποιος να τα έχει ανάγκη η να μην έχει αλλά και να πρέπει να επικοινωνήσει επειγόντως, πχ ένας φαντάρος λέω εγώ τώρα..

Δε βάζουν μια PayPal να ησυχάσουμε και μεις αλλά και αυτοί.

Κώστας

Καλησπέρα!

Στο καρτοκινητό vodafone πως απενεργοποιούμε την προσφορά που μιλάς με 2 αριθμούς με 1 λεπτό το λεπτό; Παλιά θυμάμαι ότι υπήρχε & ένα μπόνους που σου έδιναν κάποιο ποσό μετά από ανανεώσεις. Κάλεσα το 1252 αλλά υπήρχε η επιλογή μόνο να αλλάξω τους 2 αριθμούς. Ξέρει κάποιος;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Καλησπέρα!

Στο καρτοκινητό vodafone πως απενεργοποιούμε την προσφορά που μιλάς με 2 αριθμούς με 1 λεπτό το λεπτό; Παλιά θυμάμαι ότι υπήρχε & ένα μπόνους που σου έδιναν κάποιο ποσό μετά από ανανεώσεις. Κάλεσα το 1252 αλλά υπήρχε η επιλογή μόνο να αλλάξω τους 2 αριθμούς. Ξέρει κάποιος;

Ευχαριστώ!

Eφοσον εχεις βαλει αριθμους μπορεις μονο να τους αλλαξεις και οχι να τους καταργησεις.Βασικα ειναι μερος του νεου καρτοκινητου και οχι καποια προσφορα εποχιακη.Γιαυτο και δεν απενεργοποιειται.Απλα δεν την χρησιμοποιεις.

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ!

Απλά θα τους αλάξεις με δύο άσχετους αριθμούς τους οποιους δεν πρόκειται ποτέ να καλέσεις.

Πού να στείλω μήνυμα ή να πάρω τηλέφωνο ώστε να λάβω τις ρυθμίσεις MMS/Internet;

Αν έχεις viber/whatsapp πρόσθεσε στις επαφές σου το νούμερο 6948013830. Είναι η εξυπηρέτηση πελατών για CU. Μίλα μαζί τους και πες να σου στείλουν ότι χρειάζεσαι. Λειτουργεί μέχρι τις 10 το βράδυ αν θυμάμαι καλά. (προφανώς αν υπάρχει σύνδεση σε Internet μέσω wifi, εφόσον δεν έχεις ρυθμίσεις όπως λες)

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

...

Παντως δεν καταλαβαινω πως με την καρτα της alpha bank την χρεωστικη με ανανεωση στο vodafone.gr , μου συμβαινουνε παντα προβληματα και δεν μπαινει η καρτα και πρεπει να ενημερωσω την εξυπηρετηση πελατων!.

Εγω κανω απο πειραιως και alphabank και μονο μια φορα που ειχα προβλημα εφταιγε το ταμπλετ .. (καποιο κολλημα με τον browser) και γιαυτο δεν εγινε. Δεν σου εχουν πει που οφειλεται το προβλημα? Μηπως ειναι θεμα της καρτας ? Αλλα αν κανεις αγορες απο αλλου χωρις προβλημα γιατι να κολαει η ανανεωση στο myaccount?

Εγώ έχω συχνά πρόβλημα με Eurobank Visa. Δεν γίνεται η ανανέωση, κολλάει μετά το παράθυρο του Verified by Visa. Και μπορεί να γίνει (στο ίδιο νετμπουκ) χωρίς να καταλάβω τον λόγο, πχ κάνω 1 ανανέωση και όλα καλά και αμέσως μετά 2η σε άλλο αριθμό και δεν ολοκληρώνεται, ούτε από firefox ούτε από chrome, η Vodafone μου λέει ότι την συναλλαγή την κόβει ή τράπεζα, η Eurobank μου λέει ότι δεν βλέπει προσπάθεια χρέωσης (έχω καταλήξει ότι κάτι κάνει μάλλον η Alpha που είναι η τράπεζα της Vodafone). Στο καπάκι μπαίνω με χρεωστική Πειραιώς και ολοκληρώνεται. Μετά, χωρίς να κλείσω τον browser ή να αδειάσω τα cookies, ξαναμπαίνω για 3ο καρτοκινητό με την Eurobank Visa μετά από λίγες ώρες και η ανανέωση γίνεται κανονικά. Ευτυχώς δεν είχα μέχρι τώρα διπλές χρεώσεις ή χρέωση χωρίς να μπουν τα χρήματα. Πάντως άκρη δεν έχω βρει και πάντα είναι αμφίβολο αν θα καταφέρω να ανανεώσω με την Eurobank Visa ή όχι. Ευτυχώς έχω και άλλες κάρτες...

Εγώ έχω συχνά πρόβλημα με Eurobank Visa. Δεν γίνεται η ανανέωση, κολλάει μετά το παράθυρο του Verified by Visa

Όταν επιλέξεις "όχι, ευχαριστώ" στο παράθυρο του "verified by visa", δε συνεχίζεται η διαδικασία;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Κάπου είχα διαβάσει πως για κάποιο λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιήσει 2 συναλλαγές την ίδια στιγμή, για πρόβλημα ή για ασφάλεια... Οπότε η λύση είναι να κάνεις τις ανανεώσεις με διαφορά μιας ημέρας!

Καλησπέρα.Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί ξανά.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Ya card της Wind και από κινητό CU(ή γενικά Vodafone) και δωρεάν?

Από customer care μου είπαν

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών τρίτων εταιριών, οι κλήσεις προς τους αριθμούς 807 xxx xxxx είναι χωρίς χρέωση.

http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/downloads/PDF_for_Internet_IVR1.pdf

Φαντάζομαι πως γίνεται απλά θέλω να μάθω αν κάποιος το έχει κάνει.

φυσικά δεν γίνεται .

Μία απλή δοκιμή να καλέσεις τον αριθμό και θα το επιβεβαιώσεις

Κάπου είχα διαβάσει πως για κάποιο λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιήσει 2 συναλλαγές την ίδια στιγμή, για πρόβλημα ή για ασφάλεια... Οπότε η λύση είναι να κάνεις τις ανανεώσεις με διαφορά μιας ημέρας!

εγώ στους γονείς μου αυτο κάνω. Στον έναν βάζω από εθνική και στον άλλον από alpha αλλά αυτή η αμφιβολία με την αλφα είναι πολύ κουραστικό. Θα δοκιμάσω να κάνω μια ανανέωση την μια κάρτα και μια άλλη ανανέωση με άλλη κάρτα την επόμενη μέρα . Μηνπως βλέπει την διεύθυνση Ιπ για αυτο κολλάει ; όσο ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ανανέωση με την ίδια κάρτα στο ίδιο νούμερο σου βγάζει μυνημα ότι έχεις υπερβεί το ορίο ανανέωσεων για αυτήν την ημέρα. Σκεφτόμαι να την καταργήσω την on line ανανέωση και να βάζω περισσότερα χρήματά στο ενα νούμερο και μετα να τα μεταφέρω μέσω του sharing για να είμαι σίγουρος.

Αν έχεις viber/whatsapp πρόσθεσε στις επαφές σου το νούμερο 6948013830. Είναι η εξυπηρέτηση πελατών για CU. Μίλα μαζί τους και πες να σου στείλουν ότι χρειάζεσαι. Λειτουργεί μέχρι τις 10 το βράδυ αν θυμάμαι καλά. (προφανώς αν υπάρχει σύνδεση σε Internet μέσω wifi, εφόσον δεν έχεις ρυθμίσεις όπως λες)
Ok, ευχαριστώ! :)

Προσφορά-Αλλαγή πακέτου- από το CU Φοιτητικό:

Για να έχεις 1200 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων + 1200* SMS προς ΟΛΟΥΣ, αλλά και 600ΜΒ internet από το κινητό, μόνο με 7€ τον μήνα!

*Η προσφορά των 1200 sms προς όλους ισχύει μέχρι 31/3. Μετά το πέρας της προσφοράς το πακέτο Xclusive 7 θα προσφέρει 100 SMS προς όλους.

Edited by antonispap40

Παιδια τα δωρεαν sms τα εχετε δοκιμασει μεσω myaccount ?? 5 μηνυματα την ημερα δωρεαν αλλα σαν αποστολεας φαινεται το 12572. http://prntscr.com/6glcty δεν το ειχα παρατηρησει τοσο καιρο.... Edited by zerokill

Παιδια τα δωρεαν sms τα εχετε δοκιμασει μεσω myaccount ?? 5 μηνυματα την ημερα δωρεαν αλλα σαν αποστολεας φαινεται το 12572. http://prntscr.com/6glcty δεν το ειχα παρατηρησει τοσο καιρο....

Ωραίο δεν το ήξερα κι εγώ. Μόνο μέσω του site γίνεται όμως; Στην εφαρμογή δεν είδα κάτι. Επίσης αν ο άλλος απαντήσει σε αυτό το μήνυμα, σου έρχεται κανονικά;

Προσφορά-Αλλαγή πακέτου- από το CU Φοιτητικό:

Για να έχεις 1200 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων + 1200* SMS προς ΟΛΟΥΣ, αλλά και 600ΜΒ internet από το κινητό, μόνο με 7€ τον μήνα!

*Η προσφορά των 1200 sms προς όλους ισχύει μέχρι 31/3. Μετά το πέρας της προσφοράς το πακέτο Xclusive 7 θα προσφέρει 100 SMS προς όλους.

Το εχει το WhatsUp απο πριν τα χριστουγεννα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ωραίο δεν το ήξερα κι εγώ. Μόνο μέσω του site γίνεται όμως; Στην εφαρμογή δεν είδα κάτι. Επίσης αν ο άλλος απαντήσει σε αυτό το μήνυμα, σου έρχεται κανονικά;

Το δοκιμασα οχι δεν ερχεται το μηνυμα αν απαντησεις στο πενταψηφιο.Μονο στην σελιδα το ειδα στην εφαρμογη υπαρχει δυστηχως.

Το εχει το WhatsUp απο πριν τα χριστουγεννα.

Το whatsup δεν δίνει τα mb νομίζω.

Έβαλα το πακέτο με τα 500 mb και ενεργοποίησα το 4g. Με το που πάτησα ένα speedtest να δω ταχύτητα έφαγε γύρω στα 15 mb από τα 500 και μου ήρθε μήνυμα ότι η ταχύτητα έχει περιοριστεί λόγω πολιτικής ορθής χρήσης και θα επανέλθει μετά από κάποιες ώρες. Είναι σοβαροί?

Έβαλα το πακέτο με τα 500 mb και ενεργοποίησα το 4g. Με το που πάτησα ένα speedtest να δω ταχύτητα έφαγε γύρω στα 15 mb από τα 500 και μου ήρθε μήνυμα ότι η ταχύτητα έχει περιοριστεί λόγω πολιτικής ορθής χρήσης και θα επανέλθει μετά από κάποιες ώρες. Είναι σοβαροί?

Εχει συμβει και σε μενα παρομοιο.Δηλαδη ενεργοποιησα τα 500μβ στις 18:01 μπαινω στο νοβα να δω τηλεοραση στις 18:18 και μου λεει το ιδιο με σενα.Πηρα στην Εξ πελατων και μου ειπαν οτι το συστημα πολλες φορες βλεπει μετα απο κανα μισαωρο οτι εχουν ενεργοποιηθει τα πακετα του ιντερνετ και αν μπεις νωριτερα νομιζει οτι μπηκες με το ολη μερα... οποτε με το που περασει τα 15-20 ΜΒ τσουπ σου ερχεται το μηνυμα.Στην δικη μου την περιπτωση το ειδε και καταλαβε αμεσως το μπερδεμα γιατι μου λεει "συμβαινει συνεχεια αυτο" κατι εκανε στην γραμμη μου ειπε να κλεισω το κινητο για 5 λεπτα και πραγματι οταν το ανοιξα το οριο ειχε φυγει και κατεβαζα κανονικα.

Παρε αν θες τηλ και ξεκαθαρισε το και συ αλλιως θα πρεπει να περιμενεις αναγκαστικα μεχρι τα ξημερωματα της επομενης.

Ξεκίνησε η online ανανέωση με χρήση Paypal

πλακα κανεις.. επιτελους σωθηκαμε!!!

διαβαστε τι εγραψα 2 σελιδες πισω.

πάντως τα χρηματα μου ακομα να τα παρω πισω μετα την εσφαλμένη συναλλαγή με την χρεωστική κάρτα, ετσι μου ειπαν σημερα οτι θα μου τα επιστρέψουν μετα απο 5 τηλ που τους εκανα. 12 μερες συνολο!

Κώστας

Ήθελα να απενεργοποιησω τον τηλεφωνητή και από τότε που το έκανα δεν ενημερώνομαι πια για κλήσεις όταν το κινητό είναι κλειστό ή δεν έχω σήμα. Έχεις κανείς καμία ιδέα αν τα δύο σχετίζονται και πως μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά την ενημέρωση με SMS όταν έχω κλήση;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked