Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς πρόβλημα με την αποστολή sms σε κινητά του εξωτερικού; Με δύο νούμερα vodafone (cu και συμβόλαιο) το μήνυμα δεν παραδίδεται ποτέ. Το είπα και στην εξυπηρέτηση πελατών και εδώ και ένα μήνα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν συνεχίσει με βλέπω για cosmote.

Ζήτησα απο την εξυπηρέτηση μέσω fb να μου δώσουν το κωδικό του my account γιατι τον έχω ξεχάσει και μου ζήτησαν αρ.δελτιου ταυτότητας.νσ τον δωσω;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζήτησα απο την εξυπηρέτηση μέσω fb να μου δώσουν το κωδικό του my account γιατι τον έχω ξεχάσει και μου ζήτησαν αρ.δελτιου ταυτότητας.νσ τον δωσω;

Γιατί; Εκεί που λέει "Ξέχασα τον κωδικό μου" δεν έχει καμία διαδικασία μέσω σμς ή e mail να ξανακάνεις την διαδικασία να αλλάξεις τον κωδικό;

Έχει κανείς πρόβλημα με την αποστολή sms σε κινητά του εξωτερικού; Με δύο νούμερα vodafone (cu και συμβόλαιο) το μήνυμα δεν παραδίδεται ποτέ. Το είπα και στην εξυπηρέτηση πελατών και εδώ και ένα μήνα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν συνεχίσει με βλέπω για cosmote.

οχι, και στελνω συχνα σμσ στο εξωτερικο....

για ποια χωρα μιλας;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Γιατι λες ότι δε το έχουν;; πλέον στα περισσότερα έχουν και άφμ. Για πιστοποίηση το ζητάνε έτσι θα έδιναν στοιχεία να είμαστε και λογικοι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

καλησπερα αυτο που γραφεις που δεν πηγε το μυνημα σε νουμερο εξωτερικου δεν φταιει η vodafone αλλα το ξενο δικτυο που λαμβανει το μυνημα σου , Αμα εφταιγε το τηλεφωνο το μυνημα δεν θα εφευγε καν απο εσενα ή θα εφευγε και θα λαμβανες αποτυχια αμεσως , αφου δεν εγινε κατι τετοιο θα σε συμβουλευα να ρωτησεις το παραληπτη του μυνηματος γιατι δεν το πηρε μηνπως το εχει κλειστο ή εχει καποιο προβλημα με το ξενο δικτυο του και δεν λαμβανει μυνηματα , να ρωτησει και να διαλευκανει το θεμα. Μου φαινεται τραγικο να φταει η βονταφον που δεν πηγε το μυνημα εσυ το εστειλες και πηγε στο κεντρο μυνηματων του ξενου δικτυου απο εκει και μετα γιατι δεν εφτασε δεν φταιει το ελληνικο δικτυο αλλα το ξενο . Αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανεις .

καλησπερα αυτο που γραφεις που δεν πηγε το μυνημα σε νουμερο εξωτερικου δεν φταιει η vodafone αλλα το ξενο δικτυο που λαμβανει το μυνημα σου , Αμα εφταιγε το τηλεφωνο το μυνημα δεν θα εφευγε καν απο εσενα ή θα εφευγε και θα λαμβανες αποτυχια αμεσως , αφου δεν εγινε κατι τετοιο θα σε συμβουλευα να ρωτησεις το παραληπτη του μυνηματος γιατι δεν το πηρε μηνπως το εχει κλειστο ή εχει καποιο προβλημα με το ξενο δικτυο του και δεν λαμβανει μυνηματα , να ρωτησει και να διαλευκανει το θεμα. Μου φαινεται τραγικο να φταει η βονταφον που δεν πηγε το μυνημα εσυ το εστειλες και πηγε στο κεντρο μυνηματων του ξενου δικτυου απο εκει και μετα γιατι δεν εφτασε δεν φταιει το ελληνικο δικτυο αλλα το ξενο . Αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανεις .

Κι εγω αυτό σκέφτηκα όμως το πρόβλημα είναι ότι συμβαίνει σε 3 διαφορετικές χώρες που στέλνω sms. Επίσης σκέφτηκα μήπως φταίει το κινητό μου, αλλά και το άλλο νούμερο vodafone σε ένα feature phone που στέλνω πάλι τα ίδια. Από αυτούς έρχονται κανονικά τα μηνύματα σε μένα.

Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορώ να κάνω.

Το Σαββατο μου στειλανε προσφορα στο καρτοκινητο για 700 λεπτα προς ολα τα εθνικα δικτυα με 12 ευρω.η προσφορα με το 1gb + 100 sms προς ολους με 5 ηταν πολυ πιο χρησιμη για μενα.

Το Σαββατο μου στειλανε προσφορα στο καρτοκινητο για 700 λεπτα προς ολα τα εθνικα δικτυα με 12 ευρω.η προσφορα με το 1gb + 100 sms προς ολους με 5 ηταν πολυ πιο χρησιμη για μενα.

Ακούγεται τρομερή η προσφορά. Για καρτοπρόγραμμα είναι γιατί εγώ έχω καρτοκινητό και δεν είχα κάποια σχετική ενημέρωση;

Ακούγεται τρομερή η προσφορά. Για καρτοπρόγραμμα είναι γιατί εγώ έχω καρτοκινητό και δεν είχα κάποια σχετική ενημέρωση;

Ειναι επιλεκτική προσφορα από αυτές που ακούς στο 1252 επιλογή 5. Συνηθως στέλνουν μηνύματα κάθε τρεις και λίγο. Πανάκριβη την βρίσκω. Εγώ εδώ και λυπάμαι να δώσω 8 ευρώ για 500 λεπτά προς όλους+100 σμς προς όλους για 30 μέρες...

Εσένα πώς δεν σε έχουν πρήξει με προσφορά(εδώ και μήνες συμβαίνει). Μήπως έχεις πει στην βόνταφον να μην σε ενοχλεί με διαφημιστικά δικά της γενικώς;

Πρώτον, αναφερόμουν στην προσφορά με τα 5 ευρώ 1 GB+100 SMS σε όλους. Κοίτα, με έχουν πάρει κάποια τηλέφωνα για προσφορές αλλά καμία δεν μου κάνει. Μου δίνουν αβέρτα χρόνο ομιλίας και απειροελάχιστο internet (100 MB). Κλάιν μάιν.

Ειναι επιλεκτική προσφορα από αυτές που ακούς στο 1252 επιλογή 5. Συνηθως στέλνουν μηνύματα κάθε τρεις και λίγο. Πανάκριβη την βρίσκω. Εγώ εδώ και λυπάμαι να δώσω 8 ευρώ για 500 λεπτά προς όλους+100 σμς προς όλους για 30 μέρες...

Εσένα πώς δεν σε έχουν πρήξει με προσφορά(εδώ και μήνες συμβαίνει). Μήπως έχεις πει στην βόνταφον να μην σε ενοχλεί με διαφημιστικά δικά της γενικώς;

Τα 500 προς ολους + 100 μηνυματα ειναι στο νεο καρτοκινητο?? χμ αυτο ειναι ενδιαφερον αραγε μπορω να ζητησω να μου στειλουν αυτη την προσφορα και οχι τα 700? χρειαζομαι και ομιλια και μηνυματα!

Παιδιά είμαι στο νέο καρτοκινητο και θέλω να πάω σε cu υπάρχει πακέτο με 7€ που σου δίνει 300+300 και με τα 10€ έχεις και δωρεάν ίντερνετ;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Είχα ενεργοποιήσει το surf & email 100 με αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα, χθες 26/5 έληξε το πακέτο αλλά δεν ενεργοποιήθηκε πάλι. Δοκίμασα πριν λίγο να το ενεργοποιήσω αλλά μου λέει ότι το έχω ήδη ενεργοποιημένο και αν θέλω να το ενεργοποιήσω μόνο για ένα μήνα.

Μήπως έχει σημασία ότι έχω mb από ανανέωση χρόνου ομιλίας;:confused:

Τα 500 προς ολους + 100 μηνυματα ειναι στο νεο καρτοκινητο?? χμ αυτο ειναι ενδιαφερον αραγε μπορω να ζητησω να μου στειλουν αυτη την προσφορα και οχι τα 700? χρειαζομαι και ομιλια και μηνυματα!

Ναι στο νέο είναι. Δεν ξέρω αν μπορείς να το ζητήσεις, αλλά μπορείς να προσπαθήσεις υποθέτω... Γενικώς ότι σου τύχει είναι. Εμένα αυτό μου έτυχε!

Γιατί; Εκεί που λέει "Ξέχασα τον κωδικό μου" δεν έχει καμία διαδικασία μέσω σμς ή e mail να ξανακάνεις την διαδικασία να αλλάξεις τον κωδικό;

μου το είχαν κάνει άλλοι επειδή δεν έχω σταθερό ίντερνετ στο σπίτι, μόνο στη δουλειά και δεν ξέρω τίποτα.

Γιατι λες ότι δε το έχουν;; πλέον στα περισσότερα έχουν και άφμ. Για πιστοποίηση το ζητάνε έτσι θα έδιναν στοιχεία να είμαστε και λογικοι

όντως, έχεις δίκιο σ'αυτό αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο που ζητάνε τέτοια μέσω fb κι όχι μέσω τηλεφώνου πχ.

ευχαριστώ πολύ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες το βράδυ μου τελείωσαν όλα τα mb που ειχα , έτσι έβαλα μια κάρτα των 10€. Μπήκαν τα 500 mb ( 600 δεν έδιναν ; ) , όλο το βράδυ ήμουν με wifi και το πρωί είδα τυχαία μέσω της εφαρμογής οτι εχω υπόλοιπο 252 mb .. Ειναι λογικό αυτο ; Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος ;
:w00t:

Χθες το βράδυ μου τελείωσαν όλα τα mb που ειχα , έτσι έβαλα μια κάρτα των 10€. Μπήκαν τα 500 mb ( 600 δεν έδιναν ;) , όλο το βράδυ ήμουν με wifi και το πρωί είδα τυχαία μέσω της εφαρμογής οτι εχω υπόλοιπο 252 mb .. Ειναι λογικό αυτο ; Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος ;

500 δίνουν. Προχθές το έπαθα και εγώ είχα 380mb έκανα 2 φορές Speed test επειδή είχα 4G και πάπαλα μετά, 0mb έλεγε.

Δεν τους κάλεσα το άφησα έτσι το θέμα.

αν εσύ ήσουν με wifi κάνε ένα τηλέφωνο και ζήτησε διευκρινίσεις.

500 δίνουν. Προχθές το έπαθα και εγώ είχα 380mb έκανα 2 φορές Speed test επειδή είχα 4G και πάπαλα μετά, 0mb έλεγε.

Δεν τους κάλεσα το άφησα έτσι το θέμα.

αν εσύ ήσουν με wifi κάνε ένα τηλέφωνο και ζήτησε διευκρινίσεις.

Το speed test δεν καταναλωνει ΜΒ ? :wacko:

Λοιπόν, επειδή μ'εχουν πιάσει τα νεύρα μου.. :mad:

Έχει καμιά ώρα που παιδεύομαι μέσα από το 1252 (και το 1286) να ενεργοποιήσω το Friends and Family και δεν μπορώ, κάνει κάτι διάφορα χαζά, στην μέση της πληκτρολόγησης του αριθμού μου λέει 'λάθος επιλογή', ή παίρνει κάποιο από τα νούμερα που πατάω σαν επιλογή από το αυτόματο μενού, δεν υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω μέσω sms; Πχ στο άλλο κινητό που έχω cosmote, για την παρόμοια υπηρεσία απλά είχα στείλει ένα δωρεάν μήνυμα με τους 2 αριθμούς κινητών σε ένα τετραψήφιο και είχε ενεργοποιηθεί..

EDIT: Ό,τι να'ναι.. Για κάπoιο λόγο σκάλωνε στο smartphone με την touchscreen, και καταχωρούσε πχ το μηδέν 2 φορές.. Έβαλα την sim στο παλιό μου κινητό (Sony Ericsson w910) και το έκανα, απλά στο πρώτο νούμερο που επιχείρησα να καταχωρήσω το πήρε άλλα αντί άλλων.. Δηλαδή ενώ έγραψα -τυχαίο νούμερο- 694080201 αυτό καταχώρησε 6940080020, παρόλο που εγώ έβλεπα κανονικά στην οθόνη το 694080201..

Edited by dante02004

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς μήπως τι γίνεται με την υπηρεσία Vodafone sharing; Είναι αυτή που μπορείς να δώσεις ένα ποσό από 5€ και πάνω σε κάποιο άλλο καρτοκινητό, εάν έχεις υπόλοιπο και σε χρέωνε 0,30€. Το μόνο που βρήκα εδώ είναι πως άλλαξε η χρέωση και πλέον είναι 0,50€. Ωστόσο προσπαθώντας να κάνω τη μεταφορά (γράφοντας το ποσό και έπειτα "στο 694ΧΧΧΧΧΧΧ") έρχεται πλέον απάντηση ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Πριν λίγο καιρό έλεγε δεν είναι διαθέσιμη πλέον. Δοκιμάζοντας να κάνω το ίδιο μέσω της εφαρμογής myVodafone στο τηλέφωνο κολλάει η εφαρμογή και κλείνει. Μήπως έχει αλλάξει κάτι (π..χ αριθμός);

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς μήπως τι γίνεται με την υπηρεσία Vodafone sharing; Είναι αυτή που μπορείς να δώσεις ένα ποσό από 5€ και πάνω σε κάποιο άλλο καρτοκινητό, εάν έχεις υπόλοιπο και σε χρέωνε 0,30€. Το μόνο που βρήκα εδώ είναι πως άλλαξε η χρέωση και πλέον είναι 0,50€. Ωστόσο προσπαθώντας να κάνω τη μεταφορά (γράφοντας το ποσό και έπειτα "στο 694ΧΧΧΧΧΧΧ") έρχεται πλέον απάντηση ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Πριν λίγο καιρό έλεγε δεν είναι διαθέσιμη πλέον. Δοκιμάζοντας να κάνω το ίδιο μέσω της εφαρμογής myVodafone στο τηλέφωνο κολλάει η εφαρμογή και κλείνει. Μήπως έχει αλλάξει κάτι (π..χ αριθμός);

Εδώ περιμένουμε σαν του λ@λ@κες! Είχα ρωτήσει προ καιρού μου είπαν για τεχνικό πρόβλημα. Κάπου εδώ στο φόρουμ είχε γράψει ένα παιδί οτι ειχαν απαντήσει στο ΦΒ ότι μετά τις 30.5 θα είναι διαθέσιμη. Όμως μετά από αυτό κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν και όλες οι πληροφορίες από την ιστοσελίδα της βόνταφον, όσον αφορά την υπηρεσία! :mad:

Κάλεσα κι εγώ τελικά και μου είπαν κάτι ότι δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά γιατί κάνουν κάτι στο σύστημά τους, και φυσικά δεν είχε ιδέα αν και πότε θα ξαναανοίξει...

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked