Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απλά respect.

κι εγώ μάζευα MB και λεπτά, οκ με χαλάει που σταμάτησε αυτό αλλά με αυτά που δίνει δε μιλάω καθόλου.

απορώ πόσο θα κρατήσει αυτό. ελπίζω να μην είναι κανένα πυροτέχνημα.

1000 λεπτά προς όλους με 5€ ούτε σε όνειρο

Μόνο που γράφει ότι δε θα μεταφέρονται... Ο μόνος λόγος που έβαζα των 7 ευρώ ήταν για να μαζεύονται MB

Το πρωί κάτι μου βρωμούσε και το είχα αναφέρει! Ίσως πλέον συμφέρει το bonus να το παίρνουμε σε MB. Εμένα μέχρι τώρα με βόλευε ο χρόνος ομιλίας προς vodafone. Θυμίζω 11:44:

Μήπως καταργήσουν τη μεταφορά αν ανανεώσεις πριν λήξη?

Tι να λέμε τώρα, η προσφορά είναι απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η... Μπράβο Vodafone!!!

Για τους φοιτητές ναι, για όλους τους υπόλοιπους συνδρομητες ειναι αδιάφορο. Αραγε πόσοι φοιτητές υπάρχουν στην Ελλάδα. Και από αυτούς, πόσοι δεν έχουν όλες τις επαφές τους σε what's up; Με την ίδια λογική και εγώ δίνω σε μια χουφτα φοιτητές 1μυριο λεπτα την ημέρα... Εαν θέλει η voda να φανεί 'large' ας δώσει τα πακέτα σε όλους...

Προφανώς έδωσε την προσφορά, για να καταργήσει τις μεταφορές υπολοίπων περνώντας το στα ψιλά γράμματα! Αλλά και πάλι μια χαρά είναι για τις ανάγκες μου.

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Δεν αλλάζω εταιρία είναι απο τις καλύτερες!!!! Εκλεισα 1 χρονο μεταφορα απο whats up και δεν επιστρεφω για κανενα λογο! οποιος παραμενει στο whats up και μου σκαει αναπαντητες προβλημα τους!!! δεν θα περιορισω εγω την επικοινωνια μου επειδη καποιοι γουσταρουν την αναπαντητη!!!! οσο για τα megabytes ας βαλετε βρε παιδια μια 10ευρη και παρτε και τα 500 τσαμπα! ειναι παρα πολλα αυτα που δινει αντικειμενικα δεν υπαρχει κατι καλυτερο! με 7ευρω τοσα πραγματα!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Απλά για ενημέρωση:

https://www.dropbox.com/s/98tvfy987rwx97i/CU.PNG

Αν περισσεύει σε κάποιον κανένας αριθμός πάσου θα το εκτιμούσα...!!

Edited by sdoe21

Τα φοιτητικά πακέτα λέει μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μέχρι 2 φορές το καθένα το μήνα!

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40111&dateFrom=&dateUntil=

Για τους φοιτητές ναι, για όλους τους υπόλοιπους συνδρομητες ειναι αδιάφορο. Αραγε πόσοι φοιτητές υπάρχουν στην Ελλάδα. Και από αυτούς, πόσοι δεν έχουν όλες τις επαφές τους σε what's up; Με την ίδια λογική και εγώ δίνω σε μια χουφτα φοιτητές 1μυριο λεπτα την ημέρα... Εαν θέλει η voda να φανεί 'large' ας δώσει τα πακέτα σε όλους...

Πάλι κλάψα;;; Ποιος δίνει κάτι καλύτερο έστω στους φοιτητές; και πίστεψε με, εκτός του ότι σίγουρα δεν είναι μια χούφτα οι φοιτητές αλλά εκατοντάδες χιλιάδες, τα φοιτητικά δεν τα έχουν μόνο φοιτητές. Τρανό παράδειγμα εγώ που έχω τελειώσει τις σπουδές μου εδώ και 3 χρόνια, ο 60 χρονος πατέρας μου και πααααααρα πολλοί άλλοι. Οπότε το να κλαιγόμαστε για το γεγονός πως η vodafone δίνει την δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες ( το τονίζω) ανθρώπους, να έχουν 1000 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ είναι τουλάχιστον τραγικό και άδικο...

Edited by Vlasismiriagos

Πάλι κλάψα;;; Ποιος δίνει κάτι καλύτερο έστω στους φοιτητές; και πίστεψε με, εκτός του ότι σίγουρα δεν είναι μια χούφτα οι φοιτητές αλλά εκατοντάδες χιλιάδες, τα φοιτητικά δεν τα έχουν μόνο φοιτητές. Τρανό παράδειγμα εγώ που έχω τελειώσει τις σπουδές μου εδώ και 3 χρόνια, ο 60 χρονος πατέρας μου και πααααααρα πολλοί άλλοι. Οπότε το να κλαιγόμαστε για το γεγονός πως η vodafone δίνει την δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες ( το τονίζω) ανθρώπους, να έχουν 1000 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ είναι τουλάχιστον τραγικό και άδικο...

Εγώ που έχω προσπαθήσει δεν έχω καταφέρει τπτ. Εχεις να προτείνεις κανα κόλπο? Αυτό που είπες στον πατέρα σου?

Να μπω κι εγω στους εκατοντάδες χιλιάδες. Πικρα να είμαστε απ εξω.:)

Απλά απίστευτη προσφορά, δε νομίζω φυσικά να καταφέρω κάτι τέτοιο. Θα προτιμούσα να είχε 600 λεπτα και 300.οπως και να έχει.. Thanks Voda
Vamos Aris

πραγματική απίσυευτη προσφορά... εγώ που έχω την φοιτητική του whats up θα περιμένω αν βγάλουν κάτι αντίστοιχο κι αν όχι έφυγα για cu... παρόλο που έχω μαζέψει 3.5 gb από την φοιτητική του wu αυτή του cu είναι 1.000 φορές καλύτερη!!! δεν το βλέπω όμως οι της cosmote να το αφήσουν, σίγουρα κι αυτοί θα 2πλασιάσουν τα λεπτά προς όλους... για να δούμε!!!
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

πραγματική απίσυευτη προσφορά... εγώ που έχω την φοιτητική του whats up θα περιμένω αν βγάλουν κάτι αντίστοιχο κι αν όχι έφυγα για cu... παρόλο που έχω μαζέψει 3.5 gb από την φοιτητική του wu αυτή του cu είναι 1.000 φορές καλύτερη!!! δεν το βλέπω όμως οι της cosmote να το αφήσουν, σίγουρα κι αυτοί θα 2πλασιάσουν τα λεπτά προς όλους... για να δούμε!!!

Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς. Εδώ οι φοιτητές δεν έφευγαν πριν από wu που δεν έδινε τίποτα θα φύγουν τώρα;; παίζει σημαντικό ρόλο το ότι ο κύκλος σου έχει wu που στις φοιτητικές παρέες είναι δεδομένο. Είναι κάθε φορά τι βολεύει τον καθένα.

Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς. Εδώ οι φοιτητές δεν έφευγαν πριν από wu που δεν έδινε τίποτα θα φύγουν τώρα;; παίζει σημαντικό ρόλο το ότι ο κύκλος σου έχει wu που στις φοιτητικές παρέες είναι δεδομένο. Είναι κάθε φορά τι βολεύει τον καθένα.

εγώ προσωπικα δεν ξέρω κανέναν που να έχει cu όλοι γουατς απ έχουν και η φοιτητική προσφορά τους (του wu) με βολεύει πάρα πολύ. Με αυτα που δίνουν με κάθε ανανέωση από 10 ευρώ δεν χρειάζεται να βάζω πακέτα και μου μένει η κάρτα. Υπάρχουν όμως διάφοροι αριθμοί που μιλάω και δεν είναι γουατς απ αλλά το να δίνεις 5 ευρώ και να έχεις 1.000 προς όλα τα δίκτυα που για μένα είναι απεριόριστα είναι κάτι πολύ μεγάλο. Νιώθεις και πιο χαλαρός με την επικοινωνία και δεν έχεις το άγχος, θα το σηκώσει ο άλλος που θα τον πάρω τηλ, θα με χρεώσει; κι επειδή μπαίνω και λίγο ίντερνετ ενώ δεν στέλνω σχεδόν καθόλου μηνύματα, αυτή η προσφορά με τα 5 ευρώ μου ταιριάζει γάντι. Αλλά επαναλαμβάνω, δεν νομίζω να μην τα διπλασιάσουν και οι της κοσμοτε. Είναι πολύ χοντρή η διαφορά. Πολλοί θα φύγουν για σι γιου

Edited by ikaros21
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Καλημέρα επειδή δεν έβγαλα άκρη η vodafone μόνο στα πακέτα χclusive 5 και 7 τώρα με το διπλασιασμό κατηργησε την μεταφορά χρονου ομιλίας ; στον επόμενο μήνα με ενεργοποίηση και δεύτερου πακέτου ; ή μόνο για μεταφορά mb το έκανε ; δεν έβγαλα άκρη. Γενικά την μεταφορά στα αλλά κλασικά πακέτα ομιλίας ή στο πακέτο combo με τα 7ευρώ συνεχίζει να ισχύει ότι εάν ενεργοποίησόυμε το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του πρώτου πακέτου μεταφέρονται και ολa ληγουν ένα μήνα μετά ; ή άλλαξε και αυτό ;

Καλημέρα επειδή δεν έβγαλα άκρη η vodafone μόνο στα πακέτα χclusive 5 και 7 τώρα με το διπλασιασμό κατηργησε την μεταφορά χρονου ομιλίας ; στον επόμενο μήνα με ενεργοποίηση και δεύτερου πακέτου ; ή μόνο για μεταφορά mb το έκανε ; δεν έβγαλα άκρη. Γενικά την μεταφορά στα αλλά κλασικά πακέτα ομιλίας ή στο πακέτο combo με τα 7ευρώ συνεχίζει να ισχύει ότι εάν ενεργοποίησόυμε το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του πρώτου πακέτου μεταφέρονται και ολa ληγουν ένα μήνα μετά ; ή άλλαξε και αυτό ;

Τίποτα απολύτως δεν κατάργησε. Σαφής κατάργηση δεν υπάρχει από την ανακοίνωση ,κάπιοι δώσαν μια ερμηνεία που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ,

Η δική μου αγορά νέου πακέτου θα γίνει στις 4 του μήνα , γιατί στις 5 λήγει το παληό,

Θα ενημερώσω.

Ειδικώτερα για το πακέτο COMBO που ρωτάς στην σελίδα της Vodafone λέει τα ακόλουθα

Tα ΜΒ & τα SMS που δεν καταναλώνονται σε ένα μήνα δεν μεταφέρονται στον επόμενο εκτός και αν αγοραστεί νέο πακέτο “ Combo Internet 150 & SMS ” πριν από τη λήξη του προηγούμενου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα ΜΒ & τα SMS των πακέτων αθροίζονται και η λήξη του πακέτου ορίζεται 30 ημέρες από την ημέρα της τελευταίας ενεργοποίησης.

Edited by Vasileios

Τίποτα απολύτως δεν κατάργησε. Σαφής κατάργηση δεν υπάρχει από την ανακοίνωση ,κάπιοι δώσαν μια ερμηνεία που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ,

Η δική μου αγορά νέου πακέτου θα γίνει στις 4 του μήνα , γιατί στις 5 λήγει το παληό,

Θα ενημερώσω.

Ειδικώτερα για το πακέτο COMBO που ρωτάς στην σελίδα της Vodafone λέει τα ακόλουθα

Tα ΜΒ & τα SMS που δεν καταναλώνονται σε ένα μήνα δεν μεταφέρονται στον επόμενο εκτός και αν αγοραστεί νέο πακέτο “ Combo Internet 150 & SMS ” πριν από τη λήξη του προηγούμενου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα ΜΒ & τα SMS των πακέτων αθροίζονται και η λήξη του πακέτου ορίζεται 30 ημέρες από την ημέρα της τελευταίας ενεργοποίησης.

Ακριβώς αυτό και το είχα γράψει και παραπάνω! Δεν κάνει λόγο για την ενεργοποίηση ίδιου πακέτου τι γίνονται τα λεπτά! Αλλά πραγματικά το να γίνεται κάποιος συσσωρευτής λεπτών δεν έχει νόημα προσωπικά ούτε και για mb αφού με 500 600 κάθε μήνα είναι καλυμμένος και αν βάλεις το παρε να χεις βγαίνουν παραπάνω που αυτά συσσωρεύονται!

Ακριβώς αυτό και το είχα γράψει και παραπάνω! Δεν κάνει λόγο για την ενεργοποίηση ίδιου πακέτου τι γίνονται τα λεπτά! Αλλά πραγματικά το να γίνεται κάποιος συσσωρευτής λεπτών δεν έχει νόημα προσωπικά ούτε και για mb αφού με 500 600 κάθε μήνα είναι καλυμμένος και αν βάλεις το παρε να χεις βγαίνουν παραπάνω που αυτά συσσωρεύονται!

Θεωρώ οτι δεν έχει καταργηθεί... Θα δείξει!!!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Εγω παιδιά σήμερα ενεργοποίησα το ίδιο πακέτο και δεν χάθηκε τίποτα!! Αρα δεν καταργήθηκε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παιδιά σήμερα ενεργοποίησα το ίδιο πακέτο και δεν χάθηκε τίποτα!! Αρα δεν καταργήθηκε...

Απλά την επόμενη φορά θα φανεί γιατί τα παλιά υπόλοιπα μεταφέρονται τα καινούργια είναι το θέμα αν θα μεταφερθούν την επόμενη φορά.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

γιατί να το κάνουν αυτό; για να πάνε όλοι στο σι γιου και να χάσουν όλους τους συνδρομητές συμβολαίου;

Στο CU Memories μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα SMS και τα MMS

που δεν θέλεις να χάσεις, απλά προωθώντας τα δωρεάν στον αριθμό 1353!

Φτιάξε τώρα το δικό σου CU Memories και κράτησε ζωντανές τις στιγμές που γέλασες, συγκινήθηκες κι ερωτεύτηκες!

κατι ακυρο απο οτι βλεπω στα πακετα combo δεν μεταφερονται τα λεπτα ομιλιας του ιδιου πακετου στον επομενο μηνα γιατι; αληθευει; ή απλα αλλα ντι αλλων γραφει στο σιτε;

γιατί να το κάνουν αυτό; για να πάνε όλοι στο σι γιου και να χάσουν όλους τους συνδρομητές συμβολαίου;

ok, you have a point..... ας το δωσει και στους κατόχους κάρτας ανεργίας (που οι περισσότεροι δε θα έχουν συμβόλαιο).

Μολις αλλαξε και το whats up την προσφορά..αλλα εδω στο cu με τα πακέτα δινει και mb αλλα εχει και για sms πακετο με 1€ που το αντίστοιχο κανει 3 στην κοσμοτε

Πάντως είναι τεράστιο μειων οτι δεν υπάρχουν αντίστοιχα πακέτα των φοιτητικών και για άνεργους

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked