Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τωρα το επιβεβαιωσα και με vodafone,εαν ενεργοποιησεις δευτερο πακετο των 200' προς ολους τα υπολοιπομενα λεπτα απο το πρωτο που προστιθενται στο δευτερο εχουν νεα διαρκεια καταναλωσης 30 ημερων,αυτο νομιζω μονο η vodafone το εχει στο καρτοκινητο vodafone.

τωρα το επιβεβαιωσα και με vodafone,εαν ενεργοποιησεις δευτερο πακετο των 200' προς ολους τα υπολοιπομενα λεπτα απο το πρωτο που προστιθενται στο δευτερο εχουν νεα διαρκεια καταναλωσης 30 ημερων,αυτο νομιζω μονο η vodafone το εχει στο καρτοκινητο vodafone.

Αυτό δεν είναι κατι καινούργιο, όλα τα πακέτα της vodafone αν ενεργοποιείς καινούργιο πριν λήξει το παλιό το υπόλοιπο μεταφέρεται στη νέα ημερομηνία ληξης

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

παιδες εγω που εχω ακομη mbytes απο την προσφορα του πασχα αν βαλω τα μεταμεσονυχτια ,τα υπαρχοντα θα χαθουν;

*αυτα που εχω για καποιο λογο δεν ληγουν(free surf bonus)

Όχι βέβαια , πως σου ήρθε ;

Μια ίσως χαζή ερώτηση... Εκανα τη σύνδεση που είχα σε cu και περιμένω να ενεργοποιηθεί τέλος του μήνα. Υπάρχει περιπτωση με το cu τώρα να έχω πιο αργό ίντερνετ στο κινητό;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Συμφέρει να βάζεις από την αρχή του μήνα 20 ευρώ η καλύτερα να βάζεις πχ κάθε 25 μέρες για να προσθέτονται και τυχών υπολοιπα απο προγράμματα; Με νοιάζει κυρίως τα mb.. Η ομιλία προς όλους και τα 130 μνμ προς ολους;

''Ipad mini 2''

Συμφέρει να βάζεις από την αρχή του μήνα 20 ευρώ η καλύτερα να βάζεις πχ κάθε 25 μέρες για να προσθέτονται και τυχών υπολοιπα απο προγράμματα; Με νοιάζει κυρίως τα mb.. Η ομιλία προς όλους και τα 130 μνμ προς ολους;

Εγώ όταν βάζω κάρτα κάνω το εξής.

Αφού την βάλω, μου έρχεται μήνυμα ότι το μπόνους των 300 λεπτών(έχω το παλιό πρόγραμμα εγώ) λήγει πχ. στις 27 Ιουλιου. Ε έχω ήδη δημιουργημένη μία υπενθύμιση στο κινητό μου για το πότε βάζω κάρτα και απλά την μεταθέτω συνέχεια σε νέα ημερομηνία. Εν προκειμένω θα την μετέθετα στις 26 Ιουλίου. Κοινώς κάθε 29 μέρες(αφού τα μπόνους λεπτά λήγουν στις 30 μέρες). Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος( εκτός αν ας πούμε σου τελειώνουν τα πακέτα) να βάζεις κάθε 25 μέρες κάρτα. Άντε 28 μέρες, αν δεν είσαι τόσο συνεπής τύπος. Όλα τα πακέτα μετατίθενται. Αλλά αν μιλάμε για bonus με την ανανέωση, θα πρέπει να βάζεις την ΙΔΙΑ κάρτα.

Αν πχ. έβαζες μία ζωή 10 ευρη και έπαιρνες δώρο 300 λεπτά, με μία ακόμα 10 ευρη προστίθενται 300 λεπτά και μετατίθεται και η ημερομηνία λήξης όλων των λεπτών.

Αν έβαζες 20 ευρη και έπαιρνες δώρο 300 λεπτά, μόλις βάλεις 10 ευρη τα νέα 300 λεπτά προστίθενται μεν στα παλιά, αλλά τα παλιά 300 λεπτά από την 20 ευρη ανανέωση θα λήξουν όταν ήταν να λήξουν. Δεν ανανέωνονται.

Αν και αν έχεις το παλιό πρόγραμμα, φυσικά δεν συμφέρει να βάζεις 20 ευρη γιατί παίρνεις μόνο 300 λεπτά, ενώ με δύο 10 ευρες παίρνεις 300+300=600.

Τώρα όσον αφορά στα νέα πακετάκια των 200 λεπτών με 5 ευρώ που λήγουν στις 31 ημέρες αν δεν κάνω λάθος, ε θα τα ανανεώνεις κάθε 30 μέρες και πάντα θα είσαι μέσα.

Αλλά εντάξει, αν έχεις και ιντερνετ και σμς και ομιλία, καλύτερα μωρέ να τα ανανέωνεις όλα μαζί σε 1 μέρα για να μην ξεχνιέσαι κιόλας, που σημαίνει ότι δυστυχώς θα πρέπει να ανανεώνεις κάθε 29 μέρες, αφού στις 30 λήγουν τα σμς και το ίντερνετ. Εγώ αυτό θα έκανα, για να μην σκάω πολύ και έχω να θυμάμαι πόσα πράγματα!

Edited by greeksalad

Διαφωτιστικός.. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα δω τι ακριβως θα ξοδευω κάθε μήνα και θα το ρυθμισω αναλόγως

''Ipad mini 2''

Στο πακετο των 60 sms στο ala carte που κοστιζει 3 ευρω, σε περιπτωση ανανεωσης του πριν την ληξη του παραμενουν τα υπολοιπομενα sms η οχι?ευχαριστω Edited by DEERHUNTER

Στο πακετο των 60 sms στο ala carte που κοστιζει 3 ευρω, σε περιπτωση ανανεωσης του πριν την ληξη του παραμενουν τα υπολοιπομενα sms η οχι?ευχαριστω

Τα παλια πανε μαζι με τα καινουρια και ολα μαζι λιγουν με την τελεθταια ενεργοποιηση.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

δεν πρέπει να ισχύει στα πακέτα των SMS

"Η διάρκεια των πακέτου είναι 30 ημέρες από την ενεργοποίηση και, σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε όλα τα SMS πριν την ημερομηνία λήξης, δεν θα μεταφέρονται και θα χάνονται."

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1241

Έχω ένα καρτοκινητό που δεν το έχω ενεργοποιήσει αλλά έχω χάσει την σιμ. Επειδή θέλω να το μεταφέρω με φορητότητα σε άλλη εταιρεία αλλά για να γίνει αυτό πρέπει (λογικά;) να έχει ενεργοποιηθεί (γίνει μια χρεώσιμη κλήση) πρώτα υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω με κάποιον διαφορετικό τρόπο για να μην μπω στην διαδικασία να πληρώσω τσάμπα αντικατάσταση κάρτας σιμ για μια μέρα μόνο;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Έχω ένα καρτοκινητό που δεν το έχω ενεργοποιήσει αλλά έχω χάσει την σιμ. Επειδή θέλω να το μεταφέρω με φορητότητα σε άλλη εταιρεία αλλά για να γίνει αυτό πρέπει (λογικά;) να έχει ενεργοποιηθεί (γίνει μια χρεώσιμη κλήση) πρώτα υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω με κάποιον διαφορετικό τρόπο για να μην μπω στην διαδικασία να πληρώσω τσάμπα αντικατάσταση κάρτας σιμ για μια μέρα μόνο;

Δεν εχω ακουσει αλλον τροπο ενεργοποιησης.

Αποτι θυμαμαι,αν το καρτοκινητο δεν το ενεργοποιησεις σε ευλογο χρονικο διαστημα(νομιζω 6 μηνες) χανεται ο αριθμος.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

6 μήνες ε; Ωχ και πρέπει να πλησιάζει....

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το just surf bonus των 250 mb γίνεται με το που βάζω 10 ευρώ η τα 10 ευρώ πρεπει να τα βαζω με online ανανέωση;και αν ναι το online πως ενεργοποιείται μέσω πιστωτικής χρεωστικης κτλ; Περιμένω να ενεργοποιηθεί τέλος του μήνα και έχω μπερδευτεί λίγο.

''Ipad mini 2''

Το just surf bonus των 250 mb γίνεται με το που βάζω 10 ευρώ η τα 10 ευρώ πρεπει να τα βαζω με online ανανέωση;και αν ναι το online πως ενεργοποιείται μέσω πιστωτικής χρεωστικης κτλ; Περιμένω να ενεργοποιηθεί τέλος του μήνα και έχω μπερδευτεί λίγο.

Απλά βάζεις κάρτα 10ευρω δεν έχει σημασία πώς

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αν πάω σε κατάστημα vodafone μπορώ να κάνω ανανέωση στο cu μου όποιο ποσό θέλω πάνω από 5€; πχ 6,5€; Ή μπορώ και κάτω από 5€;

Αν πάω σε κατάστημα vodafone μπορώ να κάνω ανανέωση στο cu μου όποιο ποσό θέλω πάνω από 5€; πχ 6,5€; Ή μπορώ και κάτω από 5€;

Από 5 ευρώ και πάνω ότι ποσό θέλεις

6 μήνες ε; Ωχ και πρέπει να πλησιάζει....

Μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα τοσο θυμαμαι,αν δεν κανω λαθος.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

αν πεσεις σε υπαλληλο που εχει γνωσεις και ειναι και πολυ εξυπηρετικος θα σου κανει την ενεργοποιηση...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Γιατι δεν παιρνεις ενα αλλο νουμερο; Δωρεαν ειναι.

250?? 500 mb δεν ήταν ;

:w00t:

250?? 500 mb δεν ήταν ;

δυστυχως το αλλαξαν στα 250mb :(

250?? 500 mb δεν ήταν ;

Από τις 26/6 και μετά όσοι το ενεργοποίησαν λαμβάνουν 250 μεγκαμπάιτ για τους παλιούς ισχύουν κανονικά τα 500 μεγκαμπάιτ.

προσπαθώ να μπω μέσω myvodafone android app τις τελευταίες 2 μέρες, να ενεργοποιήσω πακέτο και με πετάει έξω.

τελικά πήγα μέσω ιντερνετ, αλλά θέλω να μάθω αν έχετε και άλλοι αντίστοιχο πρόβλημα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked