Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτέ δεν έδωσα στην καρτοκινητή στοιχεία και δεν πρόκειται να δώσω.

ΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δεν υπηρχε αναγκη να δεκαπλασιασεις το font για να με διορθωσεις. (Σαν να τσιριξες μεσ'τη μουρη μου ητανε.)

Ισως και να εχουν δικιο οσοι υποστηριζουν πως κινησεις σαν κι αυτες ωθουν τον κοσμο περισσοτερο προς τις συνδεσεις. Η Vodafone ειδικα τις εχει αναγκη, αν σκεφτει κανεις πως εχουν πεσει κατα πολυ. Και δεν πιστευω πως εχουν πεσει λογω τιμων ή υποκλοπων... απλα χαλασε το δικτυο. Εκει που ηταν τα πρωτα χρονια αχτυπητο, πλεον ερχεται δευτερο και καταιδρωμενο. (Για να μην πω τριτο...)

Και εχει παραγινει πια αυτη η ανωνυμια με τα καρτοκινητα. Η πλακα ειναι πως μπορει ο καθενας να παει να σου παρει το νουμερο, αλλα αυτο το αγνοουν οι περισσοτεροι και νομιζουν πως η ανωνυμια δεν εχει επιπτωσεις... μεγα σφαλμα. Τελοσπαντων, εκτος θεματος, sorry.

δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που να βαζει 10 ευρω το μηνα στο καρτοκινητο του. Εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση. Θα κοψω και την συνδεση vodafone που εχω και λήγει σε 2 μηνες :mad::mad::mad:
:)

Νομίζω ότι έφτασε πια ο καιρός για δραστική παρέμβαση της ΕΕΤΤ και της Επιτροπής Ανταγωνισμού προς την κατεύθυνση της μείωσης των τηλεπικοινωνιακών τελών της κινητής τηλεφωνίας. Οι χρεώσεις ειδικά στις καρτοκινητές cosmote και vodafone είναι αδικαιολόγητα υψηλές, παρά το γεγονός ότι οι εταιρείες αυτές υποχρεούνται από το νόμο να ακολουθούν κοστοστρεφή τιμολογιακή πολιτική.

Δεν είναι λογικό το τέλος τερματισμού κλήσεων προς vodafone να ανέρχεται σε 0,0991 του ευρώ/λεπτό και την ίδια στιγμή για κλήση από καρτοκινητό προς αριθμό του ιδίου δικτύου ο καταναλωτής να χρεώνεται με 0,354 του ευρώ/λεπτό. Συμβαίνει ακόμη το εξής παράδοξο, οι κλήσεις από σύνδεση άλλου δικτύου, από σταθερά τηλέφωνα του ΟΤΕ, προς vodafone να χρεώνονται με 0.1567 ευρώ/λεπτό, και μάλιστα χωρίς ελάχιστη χρέωση κλήσεων!

Όλα αυτά σημαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τέτοια απόκλιση της τάξεως του 357% (!!!) δεν μπορεί να δικαιολογηθεί κατά κανένα τρόπο.

Πού είναι οι αρμόδιοι; Γιατί άραγε δεν επεμβαίνουν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Symfono pos h forhtothta einai mia lysh, alla den einai toso apla ta pragmata otan skeftei kaneis oti tha prepei na koubaliseis filous kai gnostous.Kai ektos aftou, den einai dynaton naphgeneis kai na erxese kathe fora pou symbenei kati, opos allagh xreoseon, kako shma, xeirotero cs ktl.

Kai ego me thn seira estila email me thn apopsh/parapono mou gia tis allages.

Apla elpizo na mhn katalixei ston kalatho.

δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που να βαζει 10 ευρω το μηνα στο καρτοκινητο του. Εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση. Θα κοψω και την συνδεση vodafone που εχω και λήγει σε 2 μηνες :mad::mad::mad:

gt na mn yparxei? ???? :X:X:blink:

Δεν το έβαλα για να στη σπάσω (απλά έτυχε να είσαι εσύ...) αλλά για να το δουν όσοι μπουν εδώ μέσα και να γνωρίζουν τι ισχύει ώστε να μην τους δουλεύει ο κάθε υπάλληλος... :)

Το να σου ζητάνε στοιχεία για τη φορητότητα είναι από τα πιο συνηθισμένα που κάνουν, όπως είναι και το να σου λένε "έχει πέσει το σύστημα / έχει πρόβλημα το δίκτυο / έχει πρόβλημα σύνδεσης ο υπολογιστής" όταν πας να κάνεις διακοπή σύνδεσης σε συμβόλαιο.

Πάντως εγώ τα προσωπικά μου στοιχεία δεν τα δίνω σε κανένα, πολύ δε περισσότερο δεν μπαίνω στο πελατολόγιο της Vodafone που η ασφάλειά της είναι τρύπια

Μην γενικεύετε αυθαίρετα χωρίς λόγο, απλώς για εντυπώσεις.

1. Τα περισσότερα καταστήματα είναι franchise. Ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε καταστήματος προφανώς δεν θέλει να χρεωθεί την αποσύνδεση και ενδεχομένως να δίνει τέτοιες ηλίθιες οδηγίες στους υπαλλήλους του. Αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται γενικά και ότι αποτελεί πολιτική της Vodafone και της κάθε Vodafone. Υπ'όψιν ότι τα ίδια έχουν παρατηρηθεί και σε άλλες εταιρείες.

2. Κατα τη προσωπική σου άποψη η ασφάλεια της Vodafone είναι τρύπια. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κάποια περιπέτεια υποκλοπής προσωπικών μου στοιχείων, αν είχες εσύ μπορείς να μας το πεις και να ζητήσεις αποζημίωση. Επίσης με τη λογική αυτή που επικρατεί για την ανωνυμία των καρτοκινητών, δυστυχώς είναι τρύπια η ασφάλεια όλων μας και η ασφάλεια της χώρας.

3. Δεν τους δουλεύει ο υπάλληλος. Ο υπάλληλος δεν έχει λόγο να σε κάνει να τσαντιστείς και να μην κάνεις τη φορητότητα. Αντίθετα θέλει να κάνεις τη φορητότητα με κάθε τρόπο. Ενδεχομένως να μη ξέρει τη νέα οδηγία. Και πάλι τίθεται το θέμα της πληροφόρησης των υπαλλήλων, ιδιαίτερα όσων εργάζονται σε franchise καταστήματα.

Θέλω να πω πως σίγουρα η τροποποίηση αυτή της υπηρεσίας ήταν απαράδεκτη. Και σίγουρα οι συνδρομητές που είχαν το συγκεκριμένο πακέτο και δεν έχουν κανενα σοβαρό λόγο να παραμείνουν στη Vodafone, ας δοκιμάσουν τη τύχη τους σε άλλη εταιρεία. Το να προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βγάλουμε γενικά άχρηστη την εταιρεία με ανυπόστατα ή ατεκμηρίωτα σχόλια τι νόημα έχει? :O

ερώτηση:

Στην καινούργια διαφήμηση του CU a lot είδα ότι η χρέωση είναι ανα τρία λεπτά όπως της WIND. Ισχύει κάτι τέτοιο; Στο site δεν αναφέρεται. Αν το έκανε η VODA και ακολουθήσει και η COTE τότε πάμε πίσω στον μεσαίωνα της καρτοκινητής.

τοτε ομως θα πανε και πισω στα κερδη τους!

με τετοια ακριβεια γενικως που επικρατει,μειωνεις πολλα εξτρα-μη αναγκαια εξοδα!

ενα απο αυτα ειναι και το κινητο!

και αυτοι προβαινουν σε πονηρες αυξησεις?

δεν μιλαω-δεν χρησιμοποιω αν δεν με συμφερει!

εμεις καθοριζουμε τις τιμολογιακες πολιτικες των εταιριων κινητης τηλεφωνιας!

χρησιμοποιουμε πολυ το κινητο?=αυξησεις!

δεν χρησιμοποιουμε πολυ το κινητο?=μειωσεις!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ερώτηση:

Στην καινούργια διαφήμηση του CU a lot είδα ότι η χρέωση είναι ανα τρία λεπτά όπως της WIND. Ισχύει κάτι τέτοιο; Στο site δεν αναφέρεται. Αν το έκανε η VODA και ακολουθήσει και η COTE τότε πάμε πίσω στον μεσαίωνα της καρτοκινητής.

Ενοει οτι εχει ελαχιστη διαρκεια κλησης τα 3 Λεπτα.

Μετα τα 3 λεπτα ειναι ανα δευτερολεπτο.

Δεν σημαινει οτι σε χρεωνει ανα 3 λεπτα.

Το ιδιο ισχυει και στο What's Up της Cosmote.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Μακάρι να έχεις δίκιο. Πάντως έγραφε χρέωση ανα τρια λεπτά, την είδα δύο φορές την δαφήμηση

Στο site (http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1191) αναφέρει αυτό:

Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά και καταναλώνεται το υπόλοιπο από τα αρχικά 600 λεπτά για κλήσεις διάρκειας άνω των 3 λεπτών.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μακάρι να έχεις δίκιο. Πάντως έγραφε χρέωση ανα τρια λεπτά, την είδα δύο φορές την δαφήμηση

Ωχ... Μη μου λες τέτοια! Ελπίζω να ακούει η ΕΕΤΤ, γιατί αυτές οι ίδιου τύπου αλλαγές στα προγράμματα, μου θυμίζουν πρακτικές άλλου τύπου...

Παιδιά, δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το CU SMS προς όλους με 5 ευρώ τον μήνα, άλλαξε τα μηνύματά του από 100 σε 130... Καλή αλλαγή, μιας και τώρα η χρέωση είναι 0,0385 ευρώ/μήνυμα. Που είναι το φθηνότερο μήνυμα στην αγορά προς όλους... Επιτέλους ξύπνησε η Vodafone, μιας και είχε μείνει πίσω στον ανταγωνισμό για το φθηνότερο μήνυμα...

Υ.Γ.: Στο site έχει γίνει ένα λάθος(έστειλα ήδη e-mail για λάθος στην Vodafone και λογικά θα διορθωθεί)... Ενώ στη μια γραμμή λέει ότι είναι 130 τα μηνύματα, μετά λέει ότι είναι 100, που προφανώς από τα πολλά copy-paste τους ξέφυγε και έγραψαν λάθος...

Με το ενα προς ενα τελικα τι ισχυει απο τα παρακατω?

Αμα δεν ανανεωσεις εντος 2 ημερων δεν ισχυει η υπηρεσια μετα το περας των 2 αυτων ημερων ή απο τον επομενο ημερολογιακο μηνα?

Επειδη μου ηρθαν τα μυνηματα στα 2 αλα καρτ που εχω,(στο ενα καθυστεησε λιγο περισσοτερο),και δεν ανανεωσα φυσικα,αλλα δεν ξερω αν αυτο σημαινει πως ηδη δεν εχω την υπηρεσια η αν δεν θα την εχω απο τον Αυγουστο.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Πάρε τηλέφωνο στο 1286 πάτα 2 και θα σου πεί πότε λήγει η υπηρεσία .

Μου εβγαλε το μυνημα πως για να εγγραφω πρεπει να εχω πραγματοποιησει μια ανανεωση τις τελυτεας δεν θυμαμαι ποσες μερες.

Που σημαινει προφανως πως δεν ισχυει πια στον αριθμο μου.

Θενξ παντως.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

εμενα παντως μου ηρθε 17 το μυνημα και μεχρι χθες μιλαγα με 1 λεπτο στο λεπτο .σημερα εφαγα μια κρυαδα των 4 ευρω στο νουμερο που μιλαγα με 1 λεπτο στο λεπτο ,κ μολις τωρα εβγαλα τις sim απο τα κινητα bye bye vodafone!!!!!!!:mad::mad::mad:

Τελικά η Cosmote και Wind άλλαξαν τα προγράμματά τους ή έχουν κάτι παρόμοιο; Μπορώ σε κάποιον από τους 2 να μιλώ με την ίδια χρέωση που είχε η Vodafon 0,01 € ανα λεπτό ομιλίας;

Ευχαριστώ

εμενα παντως μου ηρθε 17 το μυνημα και μεχρι χθες μιλαγα με 1 λεπτο στο λεπτο .σημερα εφαγα μια κρυαδα των 4 ευρω στο νουμερο που μιλαγα με 1 λεπτο στο λεπτο ,κ μολις τωρα εβγαλα τις sim απο τα κινητα bye bye vodafone!!!!!!!:mad::mad::mad:

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η Η VODAFONE!!!!!!!!!

παιρνω τα καρτοκινητα το συμβολαιο και τους συγγενεις και φευγουμε απ τη Vodafone ομαδικος!!!!!!

και καλα θα κανεις!

το συγκεκριμενο πακετο( alazarte... ) δεν εχει να προσφερει τιποτα πλεον!

περα απο την υπηρεσια 1cent το λεπτο,ολα τα αλλα που προσφερει ειναι πανακριβα!

μονο με το 1cent το λεπτο μπορει να επιβιωσει!

οχι τιποτα,αλλα εχουμε καταντησει προσφυγες των εταιριων κινητης τηλεφωνιας!

απο την μια στην αλλη μεταφερομαστε καθε λιγο και λιγακι με τις αλλαγες που κανουνε συνεχεια στης χρεωσεις τους!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Η υπηρεσία Vodafone Mail είναι δωρεάν? Τα sms που σε ενημερώνουν για τα νέα mails είναι κι αυτά δωρεάν? ;)

Στο site δεν γράφουν τίποτα για χρεώσεις http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=99

Η voda δε ξερω ποιος ειναι ο σκοπος της αλλα εγω που πηρα cu το μετανιωσα γιατι οι χρεωσεις ειναι φωτια και οι λαμογιες των 30" ειναι ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και ομως κανεις δεν αντιδραει,ελεος δηλαδη

Τουλαχιστον η cosmo εβγαλε ενα frog και η wind εχει δευσμεση τιμης στο F2G και καπακι Qcard,η voda εχει την καρτοκινητη carrefour,που κολλαει το super market με τις τηλεπικοινωνιες? το ειδαμε κι αυτο

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.. βγήκε καινούργια προσφορά μηνυμάτων. Με 5 ευρώ έχεις 600 sms/mms αλλά νομίζω είναι μόνο προς cu!

η cosmo εβγαλε ενα frog και η wind εχει δευσμεση τιμης στο F2G και καπακι Qcard,η voda εχει την καρτοκινητη carrefour,που κολλαει το super market με τις τηλεπικοινωνιες? το ειδαμε κι αυτο

Πέρα από το "πρόβλημα" με το όνομα του super market σε καρτοκινητή που μπορεί να προσβάλλει την αισθητική κάποιων, δε νομίζω ότι είναι άσχημη καρτοκινητή σε σχέση με τις χρεώσεις των cu & a la carte. Δε σου λέω ότι είναι η πρώτη επιλογή κάποιου που επιθυμεί φθηνή καρτοκινητή, είναι όμως μια εναλλακτική για τις περιοχές που cosmote και wind δεν έχουν καλό σήμα -σε αντίθεση με τη vodafone- και άρα frog, q, momad δε βολεύουν...

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.. βγήκε καινούργια προσφορά μηνυμάτων. Με 5 ευρώ έχεις 600 sms/mms αλλά νομίζω είναι μόνο προς cu!

Είναι κανονικό πακέτο, όχι προσφορά... Το καινούριο είναι τα 130 SMS προς όλους με 5 ευρώ...

Υ.Γ.: Υπάρχει αντίστοιχη της Carrefour από την WIND και τον ΑΒ Βασιλόπουλο με ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις. Ο μόνος λόγος για να πάρεις αυτές τις καρτοκινητές είναι η υπερβολικά φθηνή χρέωση προς το εξωτερικό που είναι 0,0042ευρώ/δευτερόλεπτο, δηλαδή σαν να μιλάς με Ελλάδα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked