Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτη μου φορά στο forum.... Καλησπέρα.

Έχω το Μio P550 και οταν προσπαθώ να τρέξω το ΜSN μου ρίχνει το ακόλουθο κουφό ¨Logon to MSN Messenger Service failed because the service is not responding. Please try again later.¨

Είσαι κανονικά συνδεδεμένος στο internet?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας και απο εμένα. Εχω ένα Mio P350 και ξαφνικά δεν κάνει boot. Για την ακρίβεια σταματάει στην πρώτη οθόνη που γράφει Mio και την έκδοση ROM.

Έχω δοκιμάσει Hard reset (με το joystick προς τα πάνω) αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει η να το δώσω στα σκυλιά ? :(:p:p

fotis

• Administrators
Σε αυτό το thread κάπου κυκλοφορεί μια ROM για το Ρ550. Μπαίνει και στο δικό σου απλά δεν θα λειτουργεί το bluetooth και το Wifi. Είχε και ένας φίλος παλιότερα αυτό το πρόβλημα και είχαμε flashάρει την εν λόγω ROM και του δούλεψε κανονικά. Κάνε μια αναζήτηση εδώ και θα την βρεις.

Modpic.gif

Είσαι κανονικά συνδεδεμένος στο internet?

Αρχικά να ευχαριστήσω ολους όσους με καλοσόρισαν στην παρέα. Ο explorer τρεχει κανονικά. Τελικα αφου δοκίμασα οτι κατεβαινε στο κεφάλι μου ημουν ετοιμος να το πεταξω στις γατουλες......οταν σε μια απο τις πολλες προσπαθειες μου έκανε sing in.......απο τον explorer και οχι απο το menu του mio........Tελος καλό όλα καλά αλλα δεν μπορώ να το χονέψω !!!!!!!!!

Καλησπέρα παιδια!

Εχω το Ρ350 και θέλω να του βάλω Wifi... οπως είδα χρειάζεται κάποια καρτα που μπαινει στην υποδοχη της καρτας μνήμης. Στο expansys τις εχει ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ... μπορειτε να μου προτεινετε καποια μοντέλα που να ταιρίαζουν στο PDA μου και να είναι και κάπως πιο οικονομικά; οποιαδηποτε παραπομπη σε καταστημα ευπρόσδεκτη!

Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum

NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi

1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA

Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^

Καλησπέρα παιδια!

Εχω το Ρ350 και θέλω να του βάλω Wifi... οπως είδα χρειάζεται κάποια καρτα που μπαινει στην υποδοχη της καρτας μνήμης. Στο expansys τις εχει ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ... μπορειτε να μου προτεινετε καποια μοντέλα που να ταιρίαζουν στο PDA μου και να είναι και κάπως πιο οικονομικά; οποιαδηποτε παραπομπη σε καταστημα ευπρόσδεκτη!

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στο ebay για Spectec SDW-821.

Εγώ είχα πάρει τη δική μου από το αγγλικό ebay για περίπου €40 με τα μεταφορικά (αν θυμάμαι καλά...) και δουλέυει άψογα μέχρι σήμερα. :happy:

Τώρα το ακριβό και το φθηνό όπως καταλαβαίνεις είναι υποκειμενικά και εφόσον δεν αναφέρεις τιμή δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Πάντως η Spectec νομίζω πως ήταν η φθηνότερη.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στο ebay για Spectec SDW-821.

Εγώ είχα πάρει τη δική μου από το αγγλικό ebay για περίπου €40 με τα μεταφορικά (αν θυμάμαι καλά...) και δουλέυει άψογα μέχρι σήμερα. :happy:

Τώρα το ακριβό και το φθηνό όπως καταλαβαίνεις είναι υποκειμενικά και εφόσον δεν αναφέρεις τιμή δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Πάντως η Spectec νομίζω πως ήταν η φθηνότερη.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Παραθετω τα μοντέλα - τιμές

Spectec SDW-820 SD WiFi Card στα 50.38 ευρω με τα εξοδα αποστολής

και Spectec SDW-821 SD Κάρτα WiFi στα 66.38 (Η ίδια με τη δική σου αν κατάλαβα καλα)

θεωρω οτι ειναι πολλα για τη δεύτερη, για τη μεν πρώτη εχω ακούσει οτι δεν λειτουργεί στο Ρ350... Περιμένω τα φώτα σας!

Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum

NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi

1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA

Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^

Παιδιά μπορεί κάποιος κάτοχος MIO P550 να βοηθήσει, έκανα low level format στο P550 και χρειάζομαι επειγόντος μια ROM, μπορει καποιος να κανει dump(δηλ backup) τη δική του και να την ανεβάσει κάπου? η διαδικασία είναι ευκολη και το dump γίνεται σε sd card, κλείνεις το P550 και οταν το ανοιξεις(apo to on/off) κρατας πατημενο το joystik προς τα κάτω και βγαζει μια μλε οθονη εκει επιλεγεις dump tools και μετα UserStore to SD.Η διαδικασία είναι εντελώς ακίνδυνη και θα σας μείνει και η ROM για δική σας χρήση ίσως μελλοντικά αν τυχόν κολλήσει το PDA σας. Σας παρακαλώ παιδια χρειάζομαι μια original rom επειγοντος, αν είναι και η R13 ακόμα καλίτερα(φαινεται στη μλε οθόνη η έκδοση). Περιμένω τη βοήθειά σας!

Φιλε μου την εχω, αλλα ειναι η R.05! Τι διαφορα όμως εχει με την R13? Θα κανεις δουλεια με την δική μου?

200 ευρω πλήρες+sd 2gb+ζελατίνες

Φίλε ποιό μοντελο ακριβώς είναι? ειναι αυτό με 2G ram ή με 128MB ram?Ποια Version ειναι η rom του R12 ή R13?Δες παραπανω πως φαινεται η version της rom

Φιλε μου την εχω, αλλα ειναι η R.05! Τι διαφορα όμως εχει με την R13? Θα κανεις δουλεια με την δική μου?

Δε νομίζω να έχεις την R05 μάλλον την R12 θα έχεις P09, αν έχεις ελληνικά μου κάνει, μπορείς να κάνεις dump το αρχειο στη κάρτα sd κ μετά να μου το στείλεις ίσως μεσω msn? Πάρε το email μου να συννενοηθούμε nnannos@hotmail.com

Δε νομίζω να έχεις την R05 μάλλον την R12 θα έχεις P09, αν έχεις ελληνικά μου κάνει, μπορείς να κάνεις dump το αρχειο στη κάρτα sd κ μετά να μου το στείλεις ίσως μεσω msn? Πάρε το email μου να συννενοηθούμε nnannos@hotmail.com

Aυτην εδω έχω!http://www.imageshack.gr/files/bsy647782x8i6cifjjsy.jpg

Υπάρχει έκδοση Mio P550 με 2GB RAM:wacko:

Την εχω κανει dump την rom, θα σου στείλω λινκ με pm να την πάρεις. Eλληνικη rom δε νομίζω ποτε να υπήρχε για το 550, μόνο με Language extender το οποιο το εχω και αυτο αλλα το βαραίνει το μηχανημα και δεν κερδίζεις σε κάτι.

Φίλε ποιό μοντελο ακριβώς είναι? ειναι αυτό με 2G ram ή με 128MB ram?Ποια Version ειναι η rom του R12 ή R13?Δες παραπανω πως φαινεται η version της rom

R05 η version, ram 128 μάλλον,υπάρχει με 2gb?!!

+2gb SD +δερμάτινη θήκη

Κάπου (δεν θυμάμαι που) βρήκα αυτές τις οδηγίες

Υπόψιν ότι ΔΕΝ τις έχω δοκιμάσει

Καλή επιτυχία και Χριστός ανέστη

-------------------------------------

1) Κατέβασε απο το site της sumsung: http://www.samsung.com/products/semiconductor/MobileSoC/ApplicationProcessor/ARM9Series/S3C2410/S3C2410.htm#sp4 τα ακόλουθα αρχεία :

α)USB downloader firware and win98/me/2000/XP device driver (αναβάθμιση για τους drivers της usb, εφόσον χρειαστεί)

β)DNW V0.50I (πρόγραμμα σύνδεσης με τον επεξεργαστή, καθώς το Activesync της microsoft δεν συνδέεται με το pda)

2) κατέβασε το αρχείο με το image της rom για p550, από εδώ:

α)ftp://ftp.mio-tech.be/ κατά καιρούς ανεβαίνουν διάφορα εργαλεία και image για προίόντα της mio ή

β)http://download.35mb.com/nikolis/ [όλη η συλλογή :)]

3) Εγκατέστησε το activesync, χωρίς να συνδέσεις το pda, κάνε επενεκίνηση.

4) Τώρα για το pda. έχοντας πατημένο συνέχεια προς τα κάτω το joystick θέσε στην θέση on το διακόπτη ταυτόχρονα ή αν είναι ανοικτός ο διακόπτης χρησιμοποίησε το κουμπί reset και κράτησέ το έτσι για 3 δευτερόλεπτα και θα ανοίξει το μενού του Oscar 250/260_UT.....κ.λ.π. (για το p550 έιναι 260).

θα προσέξεις τις εξής επιλογές :

* 0=Image upgrade tools

* 1=Uboot upgrade tools

* 2=gps tools

* 3=Bt tools

* 4=dump tools

* 5=Memory test

* 6=Lowlevformat

προσοχή σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να επιλέξεις την 6-κτη επιλογή (lowlevformat), καθώς θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή της rom του pda και όχι η ram, με αποτέλεσμα να χαθούν τα πάντα, φυσικά και τα WM5.

5) επέλεξε την ο=image upgrate tools. τώρα θα έχεις το υπομενού :

0= image by usb (μέσω usb θύρας)

1= image by sd/mmc (από την SD κάρτα μνήμης)

2= exit

Τώρα σύνδεσε το pda στο pc, με το καλώδιο της mini usb, έχοτας το διακόπτη στη θέση off. Θέσε το διακόπτη στη θέση on και θα προσέξεις ότι θα προσπαθεί το Activesync να συνδεθεί. αν σου ζητήσει drivers εγκατέστησε αυτούς από το φάκελο που έχεις κατεβάσει πρίν λίγο : "USB downloader firware and win98/me/2000/XP device driver¨.

συγχρόνως εκτέλεσε το αρχείο DNW V0.50I, πήγαινε στο μενού configuration και επέλεξε ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 9600 και com 4, επίσης βάλε την τιμή 0x300000 (είναι η τιμή για καθαρό upgrate image. μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η τιμή 0Χ300400 ή 0Χ800000 για Bump image) στο download address της USB Port και πάτε Ok.

6)Πρέπει τώρα να διαπιστώσεις ότι το dnw.exe επικοινωνεί με το pda μέσω usb: από το μενού usb Port επέλεξε την ρουτίνα status αν όλα είναι σωστά θα σου εμφανίσει ένα πίνακα με διάφορες τιμές, ανα όχι Rx test για την αποστολή data και την διαπίστωση της λήψης.Ίσως να χρειασθεί να περιμένεις μερικα δευτερόλεπτα.

7)αν υπάρχει σύνδεση επέλεξε το υπομενού 0= image by usb, σύμφωνα με την περίπτωση 5 και θα λάβεις το μήνυμα connect.

8)τώρα επέλεξε από το dwn.exe το usb port και την ρουτίνα trasmit ή UBoot (προτίμησε το trasmit) και πάλι trasmit, στο παράθυρο διαλόγου επέλεξε ως προορισμό το αρχείο "MioP550-Osc260AR05_P09" (αποσυμπιεσμένο) και πάτα επαλήθευση. Αν δεκτεί το αρχείο θα εμφανιστεί μια ένδειξη ποσοστού λήξης και στο μενού Oscar του pda

και στο dwn.exe .

9)Χαλάρωσε η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει, μόλις τελειώσει η αποστολή και λήψη του αρχείου θα επεληφθεί από το μενού oscar και εγκατασταθεί. Στην οθόνη σου θα σε συγχαρεί και θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση, την οποία θα κάνεις.

αν για οποιοδήποτε λόγο αποτύχει, προσπάθησε πάλι κλείνοντας πρώτα το dwn.exe και επενεκκίνησε με το ίδιο τρόπο της παρ.4 το pda.

10) περίμενε λίγο να φορτωθεί ο bootloader και θα δείς την οθόνη σου το mio p550!!!!!! τώρα μπορείς να γιορτάσεις. εγώ πάντος έκανα σαν μικρό παιδί!!!

Υπάρχει και μια άλλη διαδικασία που θα βρείς στο http://pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=51913 σε εμένα δεν λειτούργησε, αν και επιστρατεύτηκε και το cli του dos για την ένωση των αρχείων.

Απαραίτητα αρχεία :

α) καλώδιο usb με type A & B.

β) DNW V0.50I (εκτελέσιμο αρχείο για επικοινωνία με τον επεξεργαστή S3C2410X της samsung, μόνο για p350 & p550 και όχι για A701).

Εαν κολλάει στο Received 99% ξέρει κανένας τι σημαίνει ?

fotis

Συγνωμη όλες αυτές οι διαδικασίες που περιγραφονται πιο πάνω, για να πετύχεις τι πράγμα?

Συγνωμη όλες αυτές οι διαδικασίες που περιγραφονται πιο πάνω, για να πετύχεις τι πράγμα?

Για να κάνεις upgrate την ROM του MIO P350. "Κολλούσε" στην πρώτη οθόνη.

fotis

Paidia prepei na rwtisw.... Exw to P550 thelw na syndesw ena headset meso BT gia na leitourgo to Skype kata kurio logo kai meta to Media Player kai telos to Destinator. Alla den mporw na to kanw na doulepsei exw dokimasei kapoia programma opws to bluemusic alla tipota. Molis px paei na anoixei to Media Player emfanizei to eikonidio apo to BT kai ta akoustika alla mou leei connecting fail. Gia peite kamia gnwmi pws na to kanw na doulepsi ???