Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια γειασας ,εχω το εξεις προβλημα με το MIO P550 μου ,εντελως ξαφνικα ενω μου τελειωσε η μπαταρια ,δεν μου κανει boot ,δηλαδη αναβει η πρωτη οθονη που γραφει μιο κλπ,αλλα δεν φορτονει τα wm5 ,ξερει κανενας τι γινετε και τι να κανω?????

thanks.

Αν το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές και δεν ανοίγει μάλλον το format δεν το γλιτώνεις. Τρώει κάτι κολλήματα μερικές φορές. Εμένα παλιότερα μου το έκανε συχνά

Για Format πατάς το reset στο κάτω μέρος της συσκευής και με το που ξεκινήσει κρατάς για λίγο το joastick προς τα πάνω για λίγα δευτερόλεπτα και μετά το αφήνεις και αρχίζει η διαδικασία εγκατάστασης της Rom από την αρχή.

Πρόσεξε θα χάσεις οτιδήποτε έχεις εγκαταστήσει στη μνήμη του P550 και θα μείνουν μόνο τα αρχεία της κάρτας αν έχεις.

Αν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα ή απορία εδώ είμαστε

Τελικά τώρα είδα ότι βρήκες λύση στο πρόβλημα σου.Άργα το διαπίστωσα όμως δεν πειράζει,φτάνει που τα κατάφερες

άντε καλορίζικο... έτσι λένε μετά το hard reset

Kalispera sas.exw sthn katoxh moy to mio P350 to opoio me eyxaristei poly mazi me thn karta wi-fi poy mpainw stointernet.8elv na moy peite ti na kanw sto exis problhma moy: mpainw se site kai 8elv na milhsw me filoys moy,oxi sto msn,apo foroym poy exei kai tsat.elpizv na me katalabenete.kai moy emfanizei sto P350 Η ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ SITE ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗ JAVASCRIPT.Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ SITE ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ JAVASCRIPT ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ REFRESH ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ti na kanw paidia??

δεν πρέπει να υποστηρίζει java το p350...μάλλον λόγω windows mobile 5 αλλά και στα 6 δεν είναι καλύτερα τα πράγματα....

δεν πρέπει να υποστηρίζει java το p350...μάλλον λόγω windows mobile 5 αλλά και στα 6 δεν είναι καλύτερα τα πράγματα....

Το Ρ350 δεν έχει εργοστασιακά καμία υποστήριξη για java...αν θες να τρέξεις applets μπορείς να εγκαταστήσεις μια java virtual machine. Για browser με υποστήριξη για java όμως δεν έχω ακούσει τίποτα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Γειά σας,

Σήμερα πήρα και γω το MIO P550 μεταχειρισμένο αλλα στο κουτί μέσα δεν υπήρχε κανένα cd. Που μπορώ να τα κατεβάσω και βασικά πως μπορώ να βρώ το activsync usb. Επίσης οταν το συν΄δεω στον υπολογιστή φυσικά ζητάει drivers τους οποίους δεν βρίσκει.

Δεν έχω ψάξει όλο το forum για να δώ μήπωσ υπάρχουν αυτά που ζητώ. Παρακαλώ καθοδηγήστε με

Thanks

Γειά σας,

Σήμερα πήρα και γω το MIO P550 μεταχειρισμένο αλλα στο κουτί μέσα δεν υπήρχε κανένα cd. Που μπορώ να τα κατεβάσω και βασικά πως μπορώ να βρώ το activsync usb. Επίσης οταν το συν΄δεω στον υπολογιστή φυσικά ζητάει drivers τους οποίους δεν βρίσκει.

Δεν έχω ψάξει όλο το forum για να δώ μήπωσ υπάρχουν αυτά που ζητώ. Παρακαλώ καθοδηγήστε με

Thanks

Τα cd δεν έχουν τίποτα σπουδαίο μέσα...κάτι manuals σε διάφορες γλώσσες και γενικά τίποτα χρήσιμο.

Το Activesync μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, ανάλογα με την έκδοση Windows που έχεις.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• Administrators
Που μπορώ να τα κατεβάσω και βασικά πως μπορώ να βρώ το activsync usb. Επίσης οταν το συν΄δεω στον υπολογιστή φυσικά ζητάει drivers τους οποίους δεν βρίσκει.

Για Windows XP: ActiveSync

Για Windows Vista: Windows Mobile Device Center.

Modpic.gif

Πρωτα απ'ολα ευχαριστω σε ολους για τις απαντησεις .

Τωρα.........μπορει να μου πει καποιος γιατι το ριμαδι (P 550) μου ξαφνικα δεν εχει ηχο .......

το ηχιακι ειναι με χ και ενω του κανω ταπ και μετα ον και το δυναμωνω σε 2 δευτερα ξανακλεινει μονο του.

Πρωτα απ'ολα ευχαριστω σε ολους για τις απαντησεις .

Τωρα.........μπορει να μου πει καποιος γιατι το ριμαδι (P 550) μου ξαφνικα δεν εχει ηχο .......

το ηχιακι ειναι με χ και ενω του κανω ταπ και μετα ον και το δυναμωνω σε 2 δευτερα ξανακλεινει μονο του.

Μήπως εγκατέστησες κανένα πρόγραμμα και σου δημιουργεί πρόβλημα? (πχ SRS WOW drivers?). Αν δεν κάνω λάθος ο ήχος απενεργοποιείται και όταν η μπαταρία φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά μπορεί και να θυμάμαι λάθος.

Δεν εγκατεστησα drivers αλλα εβαλα καποια παιχνιδια ,και καπου ενδιαμεσα εχασα τον ηχο.

να τα απεγγαταστισω λες?

Δε νομίζω να φταίνε τα παιχνίδια...μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις να τα βγάζεις ένα-ένα μήπως κάποιο από αυτά έκανε τίποτα μυστήριο στο σύστημα.

Εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν έβαλα τους drivers που προανέφερα. Τους ξήλωσα και ησύχασα!

kalispera apo mena. yparxei kapoios bluetooth manager pou na epilegeis proorismo apo8ikeysis kai na fainetai i katastasi apostolis tou arxeiou? epipleon diavasa se proigoumenes selides gia sms 160 xaraktirwn. eimai katoxos p550. 8a mporouse na leitourgisei se mena? an nai ti programma xreiazetai?

exw to opera 8.65. pws mporw na dw videakia utube kai pws 8a mporousa na anoiksw efarmoges java

eyxaristw gia to xrono sas.

kalispera apo mena. yparxei kapoios bluetooth manager pou na epilegeis proorismo apo8ikeysis kai na fainetai i katastasi apostolis tou arxeiou? epipleon diavasa se proigoumenes selides gia sms 160 xaraktirwn. eimai katoxos p550. 8a mporouse na leitourgisei se mena? an nai ti programma xreiazetai? eyxaristw gia to xrono sas.

μπορείς να στείλεις SMS και σε ενδιαφέρει?

μπορείς να στείλεις SMS και σε ενδιαφέρει?

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Εχω κατεβάσει θέματα για το Mio P550 αλλά δεν ξέρω πως να τα εγκαταστήσω. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ψάξει ολο το Forum.

Μπορείτε να με καθοδηγήσετε??

Εχω κατεβάσει θέματα για το Mio P550 αλλά δεν ξέρω πως να τα εγκαταστήσω. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ψάξει ολο το Forum.

Μπορείτε να με καθοδηγήσετε??

Αν αναφέρεσαι στα αρχεία με κατάληξη .tsk απά τα μεταφέρεις στον φάκελο My Documents της συσκευής σου και μετά τα επιλέγεις από το Start->Settings->Today.

kalimera. pws 8a mporesw na afairesw kapoia shortcuts apo ta programs ta opoia exoun meinei meta apo apegkatastaseis programmatwn??

Αν δεν χρησιμοποιούσες greeklish θα ήταν πιο εύκολο να σε καταλάβουμε...

Λοιπόν, στο Μιο σου πας στο φάκελο Windows-> start menu-> programs και από εκεί αφαιρείς τις συντομεύσεις που δεν χρειάζεσαι πλέον.

Συνήθως με ένα soft-reset μετά την απεγκατάσταση του προγράμματος εξαφανίζεται και το αντίστοιχο εικονίδιο πάντως....

Kalispera..Exei vrei kaneis kammia kainourgia rom i mipws na papsoume na elpizoume se kati tetoio?

Μετά και την κυκλοφορία των Ρ360 και Ρ560 μπορούμε πλέον να πάψουμε να ελπίζουμε. Αναβαθμίσεις ROM υπάρχουν μόνο για τα κινητά της εταιρείας (Α501, Α701 κλπ). :mad:

Μετά και την κυκλοφορία των Ρ360 και Ρ560 μπορούμε πλέον να πάψουμε να ελπίζουμε. Αναβαθμίσεις ROM υπάρχουν μόνο για τα κινητά της εταιρείας (Α501, Α701 κλπ). :mad:

afto einai profanes.milaw gia cooked rom..exeis akousei tpt?