Jump to content

VAGNI

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VAGNI

  1. Σωστά. Την εγκατεστησα κι εγω πριν απο λιγο
  2. Εχω λιγο καιρο τωρα την πιο κάτω http://www.ebay.com/itm/221230267566?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και μετα απο μερικες πληρεις φορτισεις και αποφορτισεις εχει σταθεροποιηθεί (σαν αγραμμική απόδοση) και κραταει περιπου 2 ημερες με σχετική λειτουργία του τηλεφώνου (5-6 φορες wi-fi, ανοιγμα εφαρμογων, ομιλία, κλπ)
  3. Οντως δεν υπαρχει επιλογή. Το video αναφερεται σε Nexus
  4. Εχει δοκιμάσει κανένας απο το play την εφαρμογή : Snapdragon™ BatteryGuru η οποία έιναι ΜΟΝΟ για επεξεργαστες Snapdragon™ για να μας πει εντυπώσεις ???
  5. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5876&idPhone2=5419 και για ακομα καλυτερο galaxy ace 3 duos (αν και ειναι δυσκολο να βρεθει. Μονο skroutz)
  6. Συμφωνω, αλλαγη μπαταριας και αν ειναι στην 6μηνη εγγυηση δεν πληρωνεις τιποτα. Πριν 5 μερες το επαθα κι εγω και πηγα στη SMARTEK ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝ.
  7. Καλή μας τυχη με τοσο ωραιο δωρο για τη νεα χρονιά.
  8. και για το δικό μου που ειναι γερμανικό (DBT) δεν εχει κατέβει καποια αναβάθμιση
  9. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy S 4 Καλύτερο tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition)
  10. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ : w00t::w00t::w00t:http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/w00t2.gif
  11. Την ιδια απορία εχω κιεγω. Το Kies3 δεν εχει την επιλογή ΕΠΑΦΕΣ οπου μπορουσες να προσθεσεις/αφαιρεσεις στοιχεια και να κανεις συγχρονισμό ή εξαγωγή σε pc. Ξερει κανένας κατι??
  12. θα μας γραψεις το site η το μαγαζί που την βρήκες??
  13. Παντως, μεταφορα επαφών με bluetooth μεσω PC Suite απο 5000 σε 2680 δεν γίνεται σωστά. Ενω κανεις εξαγωγή των επαφων απο το 5000 και το σωνεις σε *.csv, η εισαγωγή του αρχείου στο 2680 γινεται με τη μεταφορά μονο των ονοματων και οχι των αριθμών. Ξερει κανεις γιατι?? Αφου εχουν την ιδια πλατφορμα.
  14. Δεν υπάρχει πλέον στο Site του πλαισίου. Το σταμάτησε άραγε?? Υπάρχει άλλο σημείο πώλησης με παρόμοια τιμή??? Αλήθεια, συνδέεται σε pc μέσω pc suite ??
  15. Υπάρχει δηλαδή στα γνωστά μαγαζάκια ή μέσα εδώ???
  16. Εκανα σήμερα αναβάθ,ιση μεσω NSU και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν χαθηκε τιποτα. Ουτε οι εφαρμογές που σε άλλα χάνονται, ουτε το προφιλ που είχα δώσει. Αυτο που δεν φαίνεται να παίζει ειναι ο τροχος Navi παρολο που τον έχω ενεργοποιημένο. Δεν δειχνει να δουλευει το toch
  17. Εχει κάποιος την software version 11.043 και να μπορουμε να την κάνουμε εγκατασταση μέσω pc. Δεν έχω ασύρματο δίκτυο δυστυχώς
  18. Το WLAN το έχεις απενεργοποιημένο η το έχεις και ψάχνει μόνιμα. Εγώ μόλις το απενεργοποίησα κρατάει σαφώς πιο πολύ η μπαταρία. Το ίδιο ισχύει και για το bluetooth.
  19. Νομίζω οτι είναι πολύ καλά και για τις 2 τιμές
  20. Εχω κατεβάσει θέματα για το Mio P550 αλλά δεν ξέρω πως να τα εγκαταστήσω. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ψάξει ολο το Forum. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε??
×
×
  • Create New...