stathis123 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 ναι αλλα αν δεν κανω πρωτα διακοπη στην κοσμοτε θα αφησει την φορητοτητα; αφου δεν εχει περασει χρινος! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ναι θα την αφήσει την φορητότητα , δέν μπορεί να σε εμποδίσει . Απλά πληρώνεις τμήμα τής επιδότησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 ναι αλλα αν δεν κανω πρωτα διακοπη στην κοσμοτε θα αφησει την φορητοτητα; αφου δεν εχει περασει χρινος! Όπως λέει και ο Vasileios θα σε αφήσει. Φρόντισε μόνο να μην έχεις ληξιπρόθεσμο λογαριασμό. Ανεξόφλητο λογαριασμό δηλαδή μπορείς να έχεις, αρκεί να μην είναι ληξιπρόθεσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Εχω κανει φορητοτητα απο Cosmote σε Wind, και ενω μου χουν δωσει καρτα SIM και ημερομηνια ολοκληρωσης την 16/04, ακομα και σημερα μια μερα μετα εχω κανονικα σημα cosmote στην προηγουμενη καρτα, και φυσικα δεν συνδεεται αυτη της Wind. Ειναι φυσιολογικο να καθυστερει η διαδικασια; Επισης, εγω χρησιμοποιω κανονικα τον υπολειπομενο χρονο ομιλιας μου με την cosmote ετσι; Δεν θεωρω οτι μπορουσα να τον χρησιμοποιησω μεχρι χθες! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Εχω κανει φορητοτητα απο Cosmote σε Wind, και ενω μου χουν δωσει καρτα SIM και ημερομηνια ολοκληρωσης την 16/04, ακομα και σημερα μια μερα μετα εχω κανονικα σημα cosmote στην προηγουμενη καρτα, και φυσικα δεν συνδεεται αυτη της Wind. Ειναι φυσιολογικο να καθυστερει η διαδικασια; Επισης, εγω χρησιμοποιω κανονικα τον υπολειπομενο χρονο ομιλιας μου με την cosmote ετσι; Δεν θεωρω οτι μπορουσα να τον χρησιμοποιησω μεχρι χθες! Αφού δεν ολοκληρώθηκε μέχρι χτές η φορητότητα θα υλοποιηθεί από Δευτέρα. Σαββατοκύριακα δεν γίνεται φορητότητα, γι αυτό καλό είναι, αν έχουμε τη δυνατότητα, να επιλέγουμε άλλη μέρα εκτός από την Παρασκευή ως μέρα εκπλήρωσής της. Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά από πλευράς wind. Πάρε στο 13846 ή αν δεν βρεις κάποιον εκεί, πάρε στο 1260 από κινητό wind, να δεις τί έγινε. Επίσης καλό είναι, αν τελικά προχωρήσει η φορητότητα, να καταναλώσεις όλο το χρόνο ομιλίας σου, γιατί με τη μεταφορά του αριθμού θα χάσεις το υπόλοιπό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Εχω συμβόλαιο wind τα τελευταία 6 χρόνια νομίζω, οι λογαριασμοί μου σε σχέση με το πάγιο μου πάντα ήταν υπερδιπλάσιοι. οι επιδοτησεις παντα μετριες, απο περσυ σκεφτομαι να κανω φορητοτητα σε βοντα αφου με συμφερει διοτι πανω απο το 50% των αριθμων μου ειναι βοντα...βεβαια, τωρα που ηρθε ο καιρος για ανανεωση συμβολαιου μου εδιναν επιδοτηση 160 ευρω, τους εκραξα και μου την ανεβασαν στα 300, το θεμα ειναι ομως οτι και παλι για οσα τους εχω σκασει τοσα χρονια τα θεωρω λιγα και σε συνδυασμο με οσα ακουω για οσους κανουν φορητοτητα με κανει να αισθανομαι αδικημενος. Σκεφτομαι λοιπον να κανω φορητοτητα σε βοντα, κυριως απο περιεργεια για να δω αν θα με καλεσουν για αντιπροσφορα και τι θα μου προσφερουν..συνηθως τι προσφορα κανει η wind σε τετοιες περιπτωσεις? ΥΓ η βοντα σε φιλη μου, η οποια εκανε φορητοτητα σε wind, της εκανε αντιπροσφορα για να την κρατησει στο δικτυο της, 30% μειωση παγιου για 1 χρονο και 508 ευρω επιδοτηση!!! κανει κατι αντιστοιχο η wind? έχει γινει ποτε? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Η Wind εμένα μου έδωσε πολύ καλή προσφορά όταν έκανα αίτηση φορητότητας για Voda. Συγκεκριμένα μου έδωσε γύρω στα 280 ευρώ επιδότηση και 6 μήνες δωρεάν πάγια. :D Υ.Γ: Έχω Wind Flexy 35 και κάθε μήνα πληρώνω τουλάχιστον 90 - 110 ευρώ και στην αρχή μου είχαν δώσει επιδότηση 98 ευρώ. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Μόλις έκανα φορητότητα στο vodafone unlimited 50, διάλεξα ενα sony ericson vivaz και θα με ενημερώσουν μέχρι αύριο εάν θα το πάρω εντελώς δωρεάν ή εάν θα μου το χρεώσουν περιπού 99ευρώ και μου κάνουν και εκπτωση 20% στα πάγια. Η παραπάνω προσφορά πάντως μου έκανε εντύπωση, εγώ απλά πήγα σε ένα κατάστημα vodafone της περιοχής μου για να κάνω αίτηση για φορητότητα μπας και η wind βάλει μυαλό και με καλέσουν για καμια καλή αντιπροσφορά. Για να δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα η κίνηση μου... παιδιά συνήθως τι προσφορά κάνει η wind σε τέτοιες περιπτώσεις για να κρατήσει τους συνδρομητές της? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Μόλις έκανα φορητότητα στο vodafone unlimited 50, διάλεξα ενα sony ericson vivaz και θα με ενημερώσουν μέχρι αύριο εάν θα το πάρω εντελώς δωρεάν ή εάν θα μου το χρεώσουν περιπού 99ευρώ και μου κάνουν και εκπτωση 20% στα πάγια. Η παραπάνω προσφορά πάντως μου έκανε εντύπωση, εγώ απλά πήγα σε ένα κατάστημα vodafone της περιοχής μου για να κάνω αίτηση για φορητότητα μπας και η wind βάλει μυαλό και με καλέσουν για καμια καλή αντιπροσφορά. Για να δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα η κίνηση μου... παιδιά συνήθως τι προσφορά κάνει η wind σε τέτοιες περιπτώσεις για να κρατήσει τους συνδρομητές της? Πιστεύω πως δεν υπάρχει χειρότερος λόγος από αυτόν για να κάνεις φορητότητα. Αν έπεσες πάντως σε τσακαλάκια πωλητές και προχωρήσουν την αίτηση, δεν θα σε αφήσουν να γυρίσεις στη WIND. Το αστείο είναι οτι πριν 5-6 χρόνια οι περισσότεροι δεν ήξεραν τί σημαίνει αναβάθμιση. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Πιστεύω πως δεν υπάρχει χειρότερος λόγος από αυτόν για να κάνεις φορητότητα. Αν έπεσες πάντως σε τσακαλάκια πωλητές και προχωρήσουν την αίτηση, δεν θα σε αφήσουν να γυρίσεις στη WIND. Το αστείο είναι οτι πριν 5-6 χρόνια οι περισσότεροι δεν ήξεραν τί σημαίνει αναβάθμιση. Εχει λήξει το συμβόλαιο μου εδώ και 4 ημέρες, οι περισότεροι αριθμοί μου ειναι vodafone, οπότε δεν την έκανα την αίτηση μόνο για να δω τις αντιδράσεις της Wind. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται αστείος ο λόγος αυτός, εμένα όμως καθόλου. Δεν είναι δυνατόν να είμαι 7 χρόνια συνδρομήτης με λογαριασμούς τεράστιους, και ξεφτιλισμένες επιδοτήσεις. Απλά τον τελευταίο χρόνο έκανα υπομονή, και ταυτόχρονα τους έχω δηλώσει την δυσαρέσκεια μου...οπότε περιμένω να δω εάν θα "συγκινηθούν". Πίστεψε με, δε θα με νοιάξει και πολύ εάν δε μου κανουν καλη αντιπροσφορά και όσο για τα τσακαλάκια της vodafone που λες, μέχρι τη στιγμή που θα πάω να πάρω την κάρτα sim, έχω δικαίωμα να κάνω υπανάχωρηση της αίτησης φορητότητας. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Εκανα συμβόλαιο σήμερα στη Wind, με μηδενική επιδότηση. Μετά από τι χρονικό διάστημα μπορώ να κάνω αίτηση φορητότητας για Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Τα συμβόλαια έχουν ελάχιστη διάρκεια 2 μήνες. Άρα δοκίμασε περίπου 15 μέρες πριν λήξει το πρώτο δίμηνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Δοκίμασε να κάνεις το αίτημα στο νέο πάροχο 15 μέρες αφού εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ώστε όταν μεταφερθείς να έχει εκδοθεί και ο 2ος στον παλαιό πάροχο. ;-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Μετά από την αίτηση φορητοτητας που εκανα την προηγούμενη Πεμπτη, σημερα με καλεσαν απο το 1216, η προσφορα ειναι 400 ευρω επιδοτηση συσκευης και 4 παγια δωρεαν. Κι ο Αγιος φοβερα θέλει, σε ευχαριστω WIND! :lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Φίλοι, είχα 2 νούμερα what's up τα οποία ήθελα να τα μεταφέρω στη Frog μέσω του γνωστού κόλπου διπλής φορητότητας. Σήμερα τα νούμερά μου μεταφέρθηκαν και ενεργοποιήθηκαν στη Wind (F2G). Γνωρίζει κάποιος να μου πει μετά από πόσες μέρες μπορώ να ξαναζητήσω φορητότητα έτσι ώστε να καταφέρω επιτέλους να τα κάνω Frog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Θα πρέπει να παραμείνεις στη Wind (F2G) για τουλάχιστον ένα μήνα :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Όταν έχεις σύνδεση χωρίς επιδότηση συσκευής αλλά με μειωμένο πάγιο, μπορείς να ακυρώσεις τη σύνδεσή σου πριν κλείσεις χρόνο; Τι πληρώνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 οχι αλλα δεν θυμαμαι τι πληρωνεις αν το κοψεις. ισως την εκπτωση των υπολοιπομενων μηνων; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Εχω ενα παλιο συμβολαιο Wind 0, αλλα δεν το χρησιμοποιω καθολου, και θελω να το μετατρεψω σε καρτοκινητο WIND επειδη εχει ευκολο νουμερο. Ποια ακριβως ειναι η διαδικασια? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Θα πας σε ένα κατάστημα Wind και θα κάνεις αίτηση να μετατραπεί το συμβόλαιο σε καρτοκινητό. Η διαδικασία πέρνει γύρω στον 1 μήνα Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Όταν έχεις σύνδεση χωρίς επιδότηση συσκευής αλλά με μειωμένο πάγιο, μπορείς να ακυρώσεις τη σύνδεσή σου πριν κλείσεις χρόνο; Τι πληρώνεις; Θα πληρώσεις την έκπτωση για όσους μήνες παρέμεινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Θα πληρώσεις την έκπτωση για όσους μήνες παρέμεινες. Διευκρίνηση: Όσους μήνες παρέμεινα ή μένουν μέχρι την ολοκλήρωση του έτους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Διευκρίνηση: Όσους μήνες παρέμεινα ή μένουν μέχρι την ολοκλήρωση του έτους; Οσους μήνες παρέμεινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Θα πας σε ένα κατάστημα Wind και θα κάνεις αίτηση να μετατραπεί το συμβόλαιο σε καρτοκινητό. Η διαδικασία πέρνει γύρω στον 1 μήνα Θα πληρώσω τιποτα? Το καρτοκινητο θα ειναι ταυτοποιημενο παιρνοντας το στοιχεια απο την συνδρομη συμβολαιου ή θα θελει εκ νεου ταυτοποιηση? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 απ ο'τι θυμαμαι θα ζητησουν μονο την ταυτοτητα ξανα αλλιως τα στοιχεια θα παραμεινουν ιδια και φυσικα δεν θα σου ζητησουν να πληρωσεις κατι! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts