speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις .... εγω πάντα θα αναρωτιέμαι πώς θα ήταν αν είχα μιλήσει σε κάποιον για αυτά που ένοιωθα για αυτόν θα ενοιωθες...ξαλαφρωμενη! εγω μιλησα στην αδερφη της για οτι νοιωθω και πλεον νοιωθω πολυ πιο ηρεμος ωστε να κανω την κινηση μου....:happy: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 θα ενοιωθες...ξαλαφρωμενη! εγω μιλησα στην αδερφη της για οτι νοιωθω και πλεον νοιωθω πολυ πιο ηρεμος ωστε να κανω την κινηση μου....:happy: Ρε, να μιλήσεις στην ίδια,τι να την κάνεις την αδελφή της?Παπάς είναι?:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ρε, να μιλήσεις στην ίδια,τι να την κάνεις την αδελφή της?Παπάς είναι?:p ειναι νωρις για να μιλησω στην ιδια(μονο δυο μερες της την πεφτω). και η αδερφη της μια χαρα μου εκατσε! μου σταθηκε ''αδερφη''!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 :lol::lol::lol: ωραίος... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ειναι νωρις για να μιλησω στην ιδια(μονο δυο μερες της την πεφτω). και η αδερφη της μια χαρα μου εκατσε! μου σταθηκε ''αδερφη''!!!!! Φτου σου:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Η φαση θα ειναι στο τελος να μου κατσει η αδερφη της!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Ρε μην κάθεστε τόσο πολύ, μείνετε και λίγο όρθιοι. Δεν κάνει καλό το πολύ καθισιό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ελπιζω να μη κλειδωθει και αυτο το θεμα. υπενθυμιζω οτι ειμαστε στους "ερωτευμενους του myphone" και οτι αλλο εχει σχεση με ερωτες και αγαπες. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Paidia epanerxomai drimiteros!!!!!!:lol::happy::p Paidia i agapi exei entos tis evdomadas gene8lia kai skeftomai ti na tis parw kai 8elw na tis parw mia megali an8odesmi!!! Eseis ti lete???:worry::blink::cool::shifty: Pisteuw pws mia megali an8odesmi 8a tin entuposiaze opws kai ena koutaki sokolatakia kai mia karta grameni apo mena me ena stixaki??? Dn 8elw kati polli eksalo!!!!Alla dn tsigouneuomai sta xrimata sto 8ema tis an8odesmis:);) Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Η φαση θα ειναι στο τελος να μου κατσει η αδερφη της!!! Eisai se mia ilikia opws kai gw ligo panw apo sena pou dn prepei na xaneis eukairies!!!An sou aresei kai i aderfi tis i opoia sou steketai SAN "ADerfi" kane kati mazi tis!!!Isws i alli na min ektumaei kapoia pragmata apo sena alla auti na ta ektimaei!!!Kai sto katw dn xa8ikane ta xronia!!!Pane dokimase me tin alli kai meta an dn sou katsei i periptwsi pane stin aderfi "AN" sou aresei kai ekeini;):) Filika Scottas:D:):p Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Paidia epanerxomai drimiteros!!!!!!:lol::happy::p Paidia i agapi exei entos tis evdomadas gene8lia kai skeftomai ti na tis parw kai 8elw na tis parw mia megali an8odesmi!!! Eseis ti lete???:worry::blink::cool::shifty: Pisteuw pws mia megali an8odesmi 8a tin entuposiaze opws kai ena koutaki sokolatakia kai mia karta grameni apo mena me ena stixaki??? Dn 8elw kati polli eksalo!!!!Alla dn tsigouneuomai sta xrimata sto 8ema tis an8odesmis:);) Αν δεν εισαι σε μακροχρονια σχεση, τα χλιαρα ερωτολογα και τα ρομαντικα μπουκετα κλπ μονο κακο κανουν...anw Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Αρχικό Μήνυμα από Scottas Paidia epanerxomai drimiteros!!!!!! Paidia i agapi exei entos tis evdomadas gene8lia kai skeftomai ti na tis parw kai 8elw na tis parw mia megali an8odesmi!!! Eseis ti lete??? Pisteuw pws mia megali an8odesmi 8a tin entuposiaze opws kai ena koutaki sokolatakia kai mia karta grameni apo mena me ena stixaki??? Dn 8elw kati polli eksalo!!!!Alla dn tsigouneuomai sta xrimata sto 8ema tis an8odesmis μεγάλη ανθοδέσμη και σοκολατάκια ... κάτι πιο πρωτότυπο??? προσπάθησε αυτή την μέρα να κάνετε μαζί όλα τα πράγματα που της αρέσουν [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Αρχικό Μήνυμα από Scottas Paidia epanerxomai drimiteros!!!!!! Paidia i agapi exei entos tis evdomadas gene8lia kai skeftomai ti na tis parw kai 8elw na tis parw mia megali an8odesmi!!! Eseis ti lete??? Pisteuw pws mia megali an8odesmi 8a tin entuposiaze opws kai ena koutaki sokolatakia kai mia karta grameni apo mena me ena stixaki??? Dn 8elw kati polli eksalo!!!!Alla dn tsigouneuomai sta xrimata sto 8ema tis an8odesmis μεγάλη ανθοδέσμη και σοκολατάκια ... κάτι πιο πρωτότυπο??? προσπάθησε αυτή την μέρα να κάνετε μαζί όλα τα πράγματα που της αρέσουν και που αρεσουν και σε σενα...:cool: http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Eγω λεω να της παρεις καλυτερα κατι πιο πρωτοτυπο.. Κατι πιο εντυπωσιακο!! Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Πρωτότυπο ή όχι, δε νομίζω να υπάρχουν πολλές κοπέλες/γυναίκες που να μπορούν να αντισταθούν σε μία καλή ανθοδέσμη, ιδιαίτερα εάν περιλαμβάνει μία δωδεκάδα τουλάχιστον κατακόκκινα τριαντάφυλλα... Trust me... :wink: This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Λοιπον ακου τι θα κανεις γιατι αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει σε αυτη την ηλικια δεν πρεπει να ειναι μονο τα αισθηματα αλλα το αλλο..... Θα πας σε ενα ανθοπωλειο και θα ζητησεις να σου φτιαξουν μια ανθοδεσμη με λουλουδια... μην χασεις τον χρονο σου διαλεγοντας τα....βαλε εκει το αφεντικο ή το παιδι του μαγαζιου να τα διαλεξει....ΠΡΟΣΟΧΗ ομως: δωσε οδηγιες η ανθοδεσμη να εχει μονο αριθμο λουλουδιων ΠΟΤΕ ζυγο γιατι ετσι φαινεται οτι το εχεις ψαξει το θεμα και τα διαλεξες εσυ ασχετα με το τι εχεις κανει....γιατι αλλο να μετρησει 24 τριανταφυλλα και αλλο 23 ;) Μετα θα βαλεις μια καρτουλα μεσα που θα της λες να συναντηθειτε σε ενα ξενοδοχειο/σπιτι οπου σας αρεσει εσας τελος παντων και το αλλο καλο δωρο θα της το δωσεις αυτοπροσωπος.... Να εισαι σιγουρος για την επιτυχια....;) Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 File manolog3 exoume kanonisei idi apo tin perasmeni paraskeui oti 8a pame sto eksoxiko tis gia triimero!!!Opote ola 8a ginoun ekei!!!Exoume kanonisei idi to skiniko!!!Velentzes tzakaki potaki ligo xionopolemo kai meta 8a "K@()UME" stin kurioleksia:p:happy::happy::happy::happy: Pantws ex8es perasame tromera!!!Htan apo tis kaliteres vradies tis zwis mou gia na min pw i kaliteri!!!;):p Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 File manolog3 exoume kanonisei idi apo tin perasmeni paraskeui oti 8a pame sto eksoxiko tis gia triimero!!!Opote ola 8a ginoun ekei!!!Exoume kanonisei idi to skiniko!!!Velentzes tzakaki potaki ligo xionopolemo kai meta 8a "K@()UME" stin kurioleksia:p:happy::happy::happy::happy: Pantws ex8es perasame tromera!!!Htan apo tis kaliteres vradies tis zwis mou gia na min pw i kaliteri!!!;):p για να καταλαβω κι εγω... ποια ειναι αυτη ρε σκοτα? πες λιγο τι καθηγητρια ειναι και την ηλικια της. γιατι εχασα την μπαλα! :wacko: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 File manolog3 exoume kanonisei idi apo tin perasmeni paraskeui oti 8a pame sto eksoxiko tis gia triimero!!!Opote ola 8a ginoun ekei!!!Exoume kanonisei idi to skiniko!!!Velentzes tzakaki potaki ligo xionopolemo kai meta 8a "K@()UME" stin kurioleksia:p:happy::happy::happy::happy: Pantws ex8es perasame tromera!!!Htan apo tis kaliteres vradies tis zwis mou gia na min pw i kaliteri!!!;):p Αφου ρε μπαγασα τα εχεις ολα κανονισμενα τι μας παιδευεις??? :lol: Και εξωχικο ακουω χμ.... αμα εχει καμια αδερφη, ξαδερδη, θεια στειλτει μου απο Πειραια μερια να την παντρευτω μετα να την χωρισω και να μου κοψει μια διατροφη να ζω!!!:p Οσο για την βραδια μην βγαζεις τοσο γρηγορα συμπερασματα οχι τιποτε αλλο αλλα το παιρνουν και πανω τους και μας ζαλιζουν.... Εγω παντως θα σου πω οτι η καλυτερη βραδια σου θα ειναι με αλλη κοπελα και αυτη θα αντικατασταθει με αλλη και παει λεγοντας!!! ;) Η κοπελα που εισαι τωρα ειναι η δασκαλα σου??? Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 για να καταλαβω κι εγω... ποια ειναι αυτη ρε σκοτα? πες λιγο τι καθηγητρια ειναι και την ηλικια της. γιατι εχασα την μπαλα! :wacko: Einai i palia ka8igitria gia tin opoia milw edw kai arketo kairo...Einai 23 Αφου ρε μπαγασα τα εχεις ολα κανονισμενα τι μας παιδευεις??? :lol: Και εξωχικο ακουω χμ.... αμα εχει καμια αδερφη, ξαδερδη, θεια στειλτει μου απο Πειραια μερια να την παντρευτω μετα να την χωρισω και να μου κοψει μια διατροφη να ζω!!!:p Οσο για την βραδια μην βγαζεις τοσο γρηγορα συμπερασματα οχι τιποτε αλλο αλλα το παιρνουν και πανω τους και μας ζαλιζουν.... Εγω παντως θα σου πω οτι η καλυτερη βραδια σου θα ειναι με αλλη κοπελα και αυτη θα αντικατασταθει με αλλη και παει λεγοντας!!! ;) Η κοπελα που εισαι τωρα ειναι η δασκαλα σου??? Itan to kalokairi gt opws eixa pei dn ginotan na tin vlepw allo kai etsi allaksa tmima gt dn mporousa na tin vlepw kai na min tin exw!!! Dustixws dn exei aderfi kai menw eparxia:(:(:( An vrw kamoia alli kali 8a stin steilw!!!:p:happy: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 άλλαξε άρδην βλέπω η καθηγητρια γνωμη... τι να πω... εξοχικα, τριημερα, τζακια... :X:X καλα να περασετε και να προσεχετε! :D [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 άλλαξε άρδην βλέπω η καθηγητρια γνωμη... τι να πω... εξοχικα, τριημερα, τζακια... :X:X καλα να περασετε και να προσεχετε! :D trela7 βλεπω να διαβαζουμε και δικες σου ιστοριες σε λιγο εδω μεσα!!! :p:p Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 trela7 βλεπω να διαβαζουμε και δικες σου ιστοριες σε λιγο εδω μεσα!!! :p:p ωωω Παναγιά μου!! οχι με μαθητη, θα με κλεισουν μεσα ρε παιδια... παντως τελικα θα πω πως την καταλαβαινω την καθηγητρια... μερικες φορες αυτα που νιωθεις ουτε καν τα περιμενεις... και το πιο τραγικο απο ολα ειναι να μην βρισκεσαι στον καταλληλο χρονο με τον αλλον... ;);) ευτυχως αυτη η κοπελα του scotta βρεθηκε στον καταλληλο χρονο για να κυνηγησει και να ζησει αυτο που νιωθει... :O υπαρχουν κι αλλοι που δεν το καταφερνουν... :(:(:( αληθεια scotta, πες μας κατι για να καταλαβουμε την κατασταση. η διαφορα ηλικιας φαινεται;; εσυ μικροδειχνεις ή φαινεσαι για εικοσι και κατι;; αυτη μικροδειχνει;; δηλαδη αν σας δει καποιος μαζι, δειχνετε απολυτα νορμαλ ζευγαρι, ηλικιακα εννοω... γιατι κατα τα αλλα μια χαρα ζευγαρι θα ειστε! :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 αληθεια scotta, πες μας κατι για να καταλαβουμε την κατασταση. η διαφορα ηλικιας φαινεται;; εσυ μικροδειχνεις ή φαινεσαι για εικοσι και κατι;; αυτη μικροδειχνει;; δηλαδη αν σας δει καποιος μαζι, δειχνετε απολυτα νορμαλ ζευγαρι, ηλικιακα εννοω... γιατι κατα τα αλλα μια χαρα ζευγαρι θα ειστε! :) Και αν φαινεται τι θα γινει??? Μηπως την παρεξηγησουν για τεκνατζου??? Ξερεις ποσοι θα ηθελαν να ειναι στην θεση του scotta??? Σιγα ρε παιδες 23 χρονων ειναι η κοπελα....οχι 43 (αν και αυτο δεν ειναι και τοσο κακο...:rolleyes:) αντε και ο scottas να ειναι 18 εε μια χαρα τζιτζι η κατασταση!!! ;) Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Και αν φαινεται τι θα γινει??? Μηπως την παρεξηγησουν για τεκνατζου??? Ξερεις ποσοι θα ηθελαν να ειναι στην θεση του scotta??? Σιγα ρε παιδες 23 χρονων ειναι η κοπελα....οχι 43 (αν και αυτο δεν ειναι και τοσο κακο...:rolleyes:) αντε και ο scottas να ειναι 18 εε μια χαρα τζιτζι η κατασταση!!! ;) οχι βρε παιδια, μια χαρα ειναι η κοπελα, γιατι εγω που ειμαι 21 ειμαι καλυτερη;; δεν το ειπα με αυτην την εννοια.. περισσοτερο για τον scottas το ειπα,γιατι τα παιδια στην ηλικια του μικροδειχνουν πολυ, ειναι ολα πολυ χυμα στο κυμα και φαινονται για 14 αν ειναι 17. γι αυτο το ρωτησα, εχω περιεργεια αν εκεινη δειχνει μεγαλυτερη ή αν φαινονται και οι δυο συνομιληκοι. μπορει και η κοπελα να ντυνεται σαν κοριτσακι λυκειου, που να ξερω...:) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts