Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εδω και 2 χρονια κανουμε το ιδιο πραγμα.

τι αλλαξε και ολοι ειστε κατα??

οχουυυ

Δεν είμαστε κατά, κατά είμαστε με το να γίνει επισημασμένο το θέμα, καθώς προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι τίποτα φίλε μου, όλα μιά ιδέα είναι, είτε έχεις παρέα είτε όχι...

Προφανως...Υπαρχουν πολυ περισσοτερα ασχημα πραγματα γυρω μου/μας για να στεναχωρηθω μ'αυτο.Το εχω παρει αποφαση εδω κι αρκετο καιρο.;)

ΜΑΧ.

χρονια πολλα σε ολους ερωτευμενους . καλα να περασετε σημερα. εγω δυστυχως φετος θα ειμαι μονος μου. αλλα δεν πειραζει. μια μερα ειναι θα περασει.:rolleyes:

α,μιας&λεμε για την ημερα του αγιου βαλεντινου διαβασα καπου πως η 14 φλεβαρη ειναι η μερα των ερωτευμενων καθολικων:blink:!ενω των ορθοδοξων ειναι η 3 ιουλιου...

Για τους άθεους είναι κάθε μέρα...:D

Ανεξάρτητος;

LOL

ναι βρε παιδια χρονια πολλα!!:Dπερασε απο 12 ηδες...θα αναστεναξουν τα ανθωπολεια σημερα και οι ρεζερβες..:lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι βρε παιδια χρονια πολλα!!:Dπερασε απο 12 ηδες...θα αναστεναξουν τα ανθωπολεια σημερα και οι ρεζερβες..:lol:

Όπως τα λες.

Σήμερα δεν γιορτάζουν οι ερωτευμένοι αλλά οι έμποροι. Πρόκειται για μία καθαρά εμπορική γιορτή.

Άλλωστε πιστεύω πως οι ερωτευμένοι γιορτάζουν όποτε είναι ερωτευμένοι.Δεν θα περιμένουμε του αγίου βαλεντίνου για να πούμε σ'αγαπώ.

Όπως τα λες.

Σήμερα δεν γιορτάζουν οι ερωτευμένοι αλλά οι έμποροι. Πρόκειται για μία καθαρά εμπορική γιορτή.

Άλλωστε πιστεύω πως οι ερωτευμένοι γιορτάζουν όποτε είναι ερωτευμένοι.Δεν θα περιμένουμε του αγίου βαλεντίνου για να πούμε σ'αγαπώ.

Ετσι ειναι ρε φιλε,οπως τα λες!να δουμε τι αλλο θα βρουνε για να μας τα περνουνε!:mad:

παντως οπως ειπες και εσυ οι ερωτευμενοι δεν περιμενουν γιορτες για να το πουν,ποσο μαλλον του Αγιου Βαλεντινου...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως τα λες.

Ετσι ειναι ρε φιλε,οπως τα λες!να δουμε τι αλλο θα βρουνε για να μας τα περνουνε!:mad:

παντως οπως ειπες και εσυ οι ερωτευμενοι δεν περιμενουν γιορτες για να το πουν,ποσο μαλλον του Αγιου Βαλεντινου...;)

Ευκαιρία ψάχνουν να γιορτάσουν οι ερωτευμένοι και να ανταλλάξουν δώρα... :D

Egw simera 8a perasw poli wraia!!Monos mou egw kai o ponos mou:!:

Paraliaka kalo pioto a8 vlepw ta asteria kai anoixti koukoula mia xara 8a perasw:p

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Χρονια πολλα καψουρακια! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα οσοι εχετε κανονισει κατι!:love:

Never Give Up:!:

Join friend!

α,μιας&λεμε για την ημερα του αγιου βαλεντινου διαβασα καπου πως η 14 φλεβαρη ειναι η μερα των ερωτευμενων καθολικων:blink:!ενω των ορθοδοξων ειναι η 3 ιουλιου..μηπως να αναθεωρησουμε αυτα που ξεραμε&να γιορταζουμε την ξεχωριστη αυτη μερα το καλοκαιρακι?

Δεν υπάρχει ημέρα των ερωτευμένων για τους ορθόδοξους γιατί ο αγιος βαλεντίνος είναι καθολικός αγιος.

Δεν υπάρχει ημέρα των ερωτευμένων για τους ορθόδοξους γιατί ο αγιος βαλεντίνος είναι καθολικός αγιος.

δεν ειπα οτι η 3η ιουλιου λεγεται&αυτη του αγιου βαλεντινου!!!αρα υπαρχει&για τους ορθοδοξους...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Κάποτε έβγαινε η Trela έβαζε και 10 καρδούλες και υμνούσε τον έρωτα :p,τώρα κανείς καψούρης,τίποτα,τίποτα...φτώχια στο billaleiko :p

ειδες πως αλλαζουν οι καιροι... η trela απο τοτε που μπηκε ο ρημαδης ο κρονος στο ζωδιο της εχει αλλαξει.. ολο νευρα εχει, σας το λεω εγω προσωπικα που την ξερω καλα...:p

γιορταζω, γιορταζω, μα ουτε που το φωναζω, θα διασκεδαζω, ως το πρωι...(ολοι πιστεψατε οτι γιορταζω τον ερωτα;;;; σας τσακωσα....:D τα 500 μνματα μου γιορταζω!!!! να τα χιλιασω βρε!!!!)

αα!! και για να μην ξεχνιομαστε, επειδη δεν σταματαμε ποτε να παλευουμε τα πραγματα και να πιστευουμε στην αγαπη...:love::love:

οχι μονο σημερα, καθε μερα...:love::love:

οσοι πιστευετε στην γιορτη κι εχετε κανονισει κατι, να περασετε ομορφα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους! :)

http://i230.photobucket.com/albums/ee101/gigolo16/love15.gif

yparxoyn kai tetoioi????....:X

yparxoyn kai tetoioi????....:X

Να μην υπάρχουν; :)

Εγώ δυστηχώς έμαθα σήμερα πως η καθηγήτρια που είμαι τρελλά ερωτευμένος εχει δεσμό:cry:

Τον γνώρισε το καλοκαίρι και λογοδόθηκαν απ΄οσο ξέρω:cry:

Μα καλά, πολύ γρήγορα δεν λογοδωθηκε;;;;;:confused::(

Ή μήπως είναι φυσιολογικό;;;

Δεν ξερω τι να πώ, πολύ πίκρα σήμερα που το έμαθα,,,εχω φάει 3 κιλά σοκολάτες απο το πρωί:cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εγώ δυστηχώς έμαθα σήμερα πως η καθηγήτρια που είμαι τρελλά ερωτευμένος εχει δεσμό:cry:

Δεν ξερω τι να πώ, πολύ πίκρα σήμερα που το έμαθα,,,εχω φάει 3 κιλά σοκολάτες απο το πρωί:cry::cry:

http://www.medweb.gr/diabetes/index.htm

:p :lol: :rotfl:

Εγώ υποφέρω και σεις παίζετε με τον πόνο μου:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

κατ αρχην να πουμε πως το οτι λογοδοθηκε ειναι δικο της ζητημα..ενιοωσε ετοιμη και το εκανε το βηματακι..

αλλα απο την αλλη τι ειναι ο λογος πια;;ουσιαστικα επισημοποιηση της σχεσης στους γονεις και γνωριμια των μελλοντικων συμπεθεριων.

οσο για τις σοκολατες αστες..φαε κατι πιο υγιεινο:O

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...