gregory_harmanis Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 παιδια γεια σας..πριν λιγο απο ενα μηνα περιπου πηγα να αγορασω απο το play.com το κουτι με τις 10 σαιζον απο τα φιλαρακια,αλλα την επομενη μερα μου στελνει e-mail το play και μου λεει πως λογω καποιων ταχυδρομικων μου φαινεται κανονισμων για την ελλαδα δεν μπορει να μου στειλει αντικειμενα αξιας ανω των 45 λιρων(περιπου 70 ευρω)..μπορειτε να μου πει καποιος που εχει αγορασει το κουτι και με τις 10 σαιζον,απο που μπορω να το αγορασω απο το ιντερνετ,ή και αν υπαρχει απο την ελλάδα;;; Παράθεση Even though sometimes we have to give up the things we want the most.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Αυτό κάπου διάβαζα ότι έγινε επειδή αρκετοί Έλληνες έλεγαν ότι ποτέ δεν παρέλαβαν τα προϊόντα και τους τα ξαναέστελνε το κατάστημα! Δοκίμασε το Amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 ήθελα να σας ρωτήσω, αυτές οι εκδόσεις με τις 10 σεζόν από το ιντερνετ έχουν ελληνικούς υπότιτλους; σε όσα μαγαζιά ρώτησα πριν κάμποσο καιρό, μου είχαν πει πως αυτά που πουλάνε δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους... σε ένα βιντεοκλαμπ είχα ρωτήσει αν μπορούν να μου τα αντιγράψουν - με τους υπότιτλους εννοείται αλλά έβγαινε γύρω στα 250-300 ευρώ; στο ιντερνετ πόσο κοστίζουν; μπορεί να τα βρω φθηνότερα, ξέρει κανείς; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Παιδιά δεν είμαι σίγουρη: μήπως το πακέτο υπάρχει σε κείνο το μαγαζί στην Ομόνοια που έχει μόνο dvd? Εννοώ αυτό λίγο πριν το Metropolis. Ξέρω σίγουρα ότι έχει την κάθε σειρά σε πακέτο (όπως και άλλες σειρές που δεν είναι εύκολο να βρεθούν), αλλά δεν ξέρω για τις 10 μαζί. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 νομίζω εκείνη την εποχή που είχα ρωτήσει - δεν είχε χειμωνιάσει ακόμα καλά μου είχανε πει πως ήταν στη διαδικασία που τα φέρνανε, αλλά ηταν ακριβά και πάντα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους... μετά δεν ξαναρώτησα και δεν ξέρω τι γίνεται... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 νομίζω εκείνη την εποχή που είχα ρωτήσει - δεν είχε χειμωνιάσει ακόμα καλά μου είχανε πει πως ήταν στη διαδικασία που τα φέρνανε, αλλά ηταν ακριβά και πάντα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους... μετά δεν ξαναρώτησα και δεν ξέρω τι γίνεται... Απ'ότι είδα στο ιντερνετ δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους (SUBTITLE LANGUAGES: English for the hearing impaired, English, French, Dutch, Swedish, Norwegian, Danish, Finnish, Icelandic, Romanian, Bulgarian) και μπορείς να το παραγγείλεις από το αμαζον ή κάποιο άλλο ον-λαιν κατάστημα, βγαίνει κοντά στα 230 ευρώ. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Ο δημιουργός του The West Wing ετοιμάζει νέα σειρά (Studio 7) και αυτόν τον καιρό διαπραγματεύεται με τον Matthew Perry ( Friends) για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά θα έχει θέμα τα παρασκήνια μιας εκπομπής όπως το Saturday Night Live. Το NBC έχει υπογράψει για 13 επεισόδια με 2 εκατομμύρια δολάρια το επεισόδιο από το http://www.greektvsubs.gr Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reth Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 http://www.hollywood.com/news/detail/id/3477372 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Είναι stadar? 'Η μας δουλεύουν? Αν είναι αλήθεια πάντως ένα έχω να πω.. ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 πάντως παίρνουν καλά λεφτά!!!! οι σεναριογράφοι πόσα να παίρνουν; μου λείπουν πάντως και θα χαρώ πολύ να είναι αλήθεια Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reth Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά μάλλον έτσι είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Δε βρίσκω αλλού δημοσιευμένο το νέο (tv.com, tvguide.com nbc.com etc). :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energythess Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 e oxi molis eida se ena allo thema pou egrafe kapoios oti ta filarakia ta kopsan giati den pigainan allo kai i seira eixe kourasei!!!!einai dinaton????ama den kseroun giati milane??ta filarakia einai kati san thriskeia!aplos ta pisteveis kai ta parakoloutheis. Παράθεση http://C THE BEST...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 :blink: :blink: :blink: Νεα σεζον δηλαδη? Μακαρι να ισχυει!:D EDIT:Λαθος τωρα ειδα που μιλα για 4 επεισοδεια μονοωρα. Αν και ταινια στους κινηματογραφους περιμεναμε μηπως βγει... Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 ναι μόνο 4 :( αλλά δεν με χαλάει...ελπίζω να προχωρήσει έστω και με ένα ωριαίο επεισόδιο ανα μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!! :D :D :D Έστω και τέσσερα ωριαία επεισόδια είναι κάτι... από το τίποτα!!!! ΟΗ.... MY ..... GOD!!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :yahoo: :yahoo: :up: :up: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Εχω μείνει λέμε ! Λέτε να είναι αλήθεια ??!?!?!?!? Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Εχω μείνει λέμε ! Λέτε να είναι αλήθεια ??!?!?!?!? Δυστυχώς όχι... http://www.sport24.gr/gossip.asp :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: Η πλήρης απογοήτευση VeCo. Μας κατέστρεψες τη χαρά :lol: (αστειεύομαι) Πάντως δεν χάθηκαν και πολλά. Μπορεί απλά να μη θέλουν ακόμα να το ανακοινώσουν και ακόμα και αν ισχύει μπορεί να βγεί τελικά το Friends - The Movie που περιμένουμε όλοι ή τουλάχιστον να δούμε κάποιους (ή όλους...;) ) τους πρωταγωνιστές σε guest star εμφανίσεις του, (δυστυχώς) όλο και πιο χαμηλού από άποψη τηλεθέασης, Joey Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: Η πλήρης απογοήτευση VeCo. Μας κατέστρεψες τη χαρά :lol: (αστειεύομαι) Πάντως δεν χάθηκαν και πολλά. Μπορεί απλά να μη θέλουν ακόμα να το ανακοινώσουν και ακόμα και αν ισχύει μπορεί να βγεί τελικά το Friends - The Movie που περιμένουμε όλοι ή τουλάχιστον να δούμε κάποιους (ή όλους...;) ) τους πρωταγωνιστές σε guest star εμφανίσεις του, (δυστυχώς) όλο και πιο χαμηλού από άποψη τηλεθέασης, Joey Εγώ τι να πω; Χθες διάβασα την είδηση, σήμερα τη διάψευση της... :( Μακάρι πάντως να γίνει κάτι (ταινία/νέα επεισόδια) και να επανέλθουν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Χαζή θεωρείς τη Warner?? Ξέρει οτι το να περιμένει χρόνια για να κάνει reunion θα είναι τελείως χαζό. Αν είναι να κάνει κάτι με "την κότα με τα χρυσά αυγά" θα το κάνει τώρα!!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 μπορεί όντως να πρόκειται για ταινία ή για κάτι παρόμοιο με αυτούς τους ηθοποιούς μακάρι..οπότε περιμένουμε και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotas21 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 ta friends htan mia apo ths kalyteres seires alla gia tainia den 3ero tha einai kalo na ginei:rolleyes: Παράθεση Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 ας κανουμε λοιπον ολοι μια προσευχη στον καλο θεουλη:innocent: ελπιζοντας σε κατι καινουριο απο friends..... παντως αν τελικα γινει κατι θελω να δω ratings των επεισοδιων:D θα γινει πανικος:up: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 ...A statement for NBC’s media relations department who say “There are currently no plans to have any follow-up to Friends other than Joey, which is still a major part of our comedy line-up and we whole-heartedly support. The rumors started this weekend are just that; rumors. We wish the rest of the cast of Friends continued success in their careers, and would welcome them back at any time, but there are currently no plans for them to appear in their Friends roles". Τίποτα τίποτα τίποτα! :( Παρακαλούμε να μη γράφετε ειδήσεις περί επιστροφής αν δεν τις έχετε διασταυρώσει 10.000 φορές γιατί πήγε χαμένη η χαρά :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts