Jump to content

reth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

reth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μετά από μια σειρά κινητών της SonyEricsson (p800, k750i, k800i) την οποία φυσικά και δεν εγκαταλείπω (βλ. επερχόμενο k850i), απέκτησα χθες το i600 κυρίως λόγω wifi, μικρού μεγάθους αλλά και γενικότερης ποιότητας της Samsung. Μια απορία έχω όμως... έχω εμπειρία σε pda με windows mobile απλά δεν είχε τύχει ποτέ να χρησιμοποιήσω το activesync. Μετέφερα τις επαφές μου από το Κ800 στο Microsoft Outlook στο pc. Πως στο καλό θα τις "στείλω" στο i600; Απλά με συγχρονισμό; Κάνει πάρα πολύ ώρα και φαίνεται να μην "συγχρονίζει" τίποτα...λογικό; Ευχαριστώ in advance ;)
  2. χμμμμ... πρώτον φοβερό επεισόδιο (καιρό είχα να γελάσω μέχρι δεκρύων στο παρά5). τώρα... ο Αλέξης κάτι βρήκε σχετικά με την Ντάλια. Το hint που δίνει ο Καπουτζίδης στην αρχή του έργου δείχνει ότι μάλλον ο πατέρας της Ντάλιας ...ζει?!? Καλό το "κλιφχάνγκερ" σήμερα...
  3. μόνο που το Θερμοπύλες κατα λέξη είναι Hotgates ενώ Εφιάλτης είναι απλά ένα όνομα που οι Έλληνες σε "ένδοξη" ανάμνηση των πράξεων του (όπως λέει και ο Λεωνίδας στο φιλμ) έμεινε αθάνατο και σημαίνει αυτό που σημαίνει σήμερα ;)
  4. :confused: :blink: :worry: :rolleyes: :rolleyes: Νομίζω είναι γνωστό εβδομάδες τώρα...
  5. dine... tonight we dine in hell! :rolleyes:
  6. καταπληκτική η ταινία, φοβερός ο Snyder, άψογη απόδοση του κόμικ του Frank Miller. Για μένα το τέλος ήταν υπέροχο και "ανατριχιαστικό" για κάθε Έλληνα (ειδικά με τη μετάφραση από Αγγλικά σε αρχ. Ελληνικά)
  7. flash before my eyes ήταν όλο το επεισόδειο!!!! WOWWOWOWOWWOW!!!!
  8. και για όσους δεν έχουν δει τη δεύτερη σειρά από τις φιγούρες, ορίστε άλλες 2 http://www.spawn.com/news/images/lost2_sun_photo_01_dp.jpg http://i53.photobucket.com/albums/g41/nafnaf14/echo2.jpg Ειδικά του Mr. Εko είναι φοβερή!
×
×
  • Create New...