freddaras Δημ. 15 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, Fulgore1 said: Poco X8 Pro max 218γραμ. Samsung Galaxy A55 213γραμ. poco x5 pro 181γραμ. Samsung A57 179γραμ. Πλαστικό είναι ναι. ποποποπο ειναι πολυ βαρυ το poco! το samsung ειναι λουκουμι .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 57 minutes ago, evris2013 said: Το 16 pro+ έχει αλουμινένιο πλαίσιο. To απλο ειχε το παιδι.και το φθηνοτερο.και ενα φιλος επιβαβιωσε οτι εχει πλαστικο frame Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 58 minutes ago, ktikti said: To απλο ειχε το παιδι.και το φθηνοτερο.και ενα φιλος επιβαβιωσε οτι εχει πλαστικο frame Ναι το ξέρω. Δεν το διατύπωσα καλά. Εννοούσα πως μόνο το pro+ έχει αλουμινένιο πλαίσιο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Το πήρα και εγώ , τρομερή ποιότητα και πολύ λεπτό στο πάχος σου δίνει κορυφαίο καράτημα που δεν δείχνει τον όγκο του. Το ui 8.5 το κάνει να κυλάνε όλα πολύ ομαλά και η amoled plus πολύ φωτεινή ωραία οθόνη, εντυπωσιασμένος προς το παρόν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 12 minutes ago, finisher said: Το πήρα και εγώ , τρομερή ποιότητα και πολύ λεπτό στο πάχος σου δίνει κορυφαίο καράτημα που δεν δείχνει τον όγκο του. Το ui 8.5 το κάνει να κυλάνε όλα πολύ ομαλά και η amoled plus πολύ φωτεινή ωραία οθόνη, εντυπωσιασμένος προς το παρόν. Από μπαταρία πως τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 34 minutes ago, finisher said: Το πήρα και εγώ , τρομερή ποιότητα και πολύ λεπτό στο πάχος σου δίνει κορυφαίο καράτημα που δεν δείχνει τον όγκο του. Το ui 8.5 το κάνει να κυλάνε όλα πολύ ομαλά και η amoled plus πολύ φωτεινή ωραία οθόνη, εντυπωσιασμένος προς το παρόν. Σε σχέση με το Α56; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Σε σχέση με το A56 πιο ελαφρύ πιο λεπτό καλύτερη διαχείρηση από το ui μπαταρία είναι νωρίς ακόμα να πω αλλά τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Από κάμερα σε σχέση με το Α56; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Πιο φυσικές στο A57 χωρίς ιδιαίτερες διαφορές κατά τα άλλα. Αν έχεις το a56 δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να πας στο a57 όπως το ίδιο συμβαίνει και με το s25 ultra και το s26 ultra. Αλλίως αξίζει σαν αγορά ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 3 ώρες πριν, finisher said: Πιο φυσικές στο A57 χωρίς ιδιαίτερες διαφορές κατά τα άλλα. Αν έχεις το a56 δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να πας στο a57 όπως το ίδιο συμβαίνει και με το s25 ultra και το s26 ultra. Αλλίως αξίζει σαν αγορά ! Α52s έχω. Ότι και να πάρω αναβαθμισμένος θα είμαι. Απλά με ενοχλεί λίγο ο Exynos με αυτά που ακούω. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 11 ώρες πριν, evris2013 said: Α52s έχω. Ότι και να πάρω αναβαθμισμένος θα είμαι. Απλά με ενοχλεί λίγο ο Exynos με αυτά που ακούω. Να μην σε ενοχλεί, οι καινούργοι Exynos πάνε μπάλα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. Σάββατο στις 06:04 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:04 πμ On 6/5/2026 at 8:58 ΜΜ, finisher said: Το πήρα και εγώ , τρομερή ποιότητα και πολύ λεπτό στο πάχος σου δίνει κορυφαίο καράτημα που δεν δείχνει τον όγκο του. Το ui 8.5 το κάνει να κυλάνε όλα πολύ ομαλά και η amoled plus πολύ φωτεινή ωραία οθόνη, εντυπωσιασμένος προς το παρόν. Για πες μας εμπειρια τωρα που το εχεις περιπου μια βδομαδα και βαλε ? Διαβαζω παντου τα καλυτερα παντως ! Και για την μπαταρια ! Φαινεται μικρη στα νουμερα αλλα κανει εξαιρετικη δουλεια συνολικα ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. Σάββατο στις 09:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:36 πμ 3 ώρες πριν, freddaras said: Για πες μας εμπειρια τωρα που το εχεις περιπου μια βδομαδα και βαλε ? Διαβαζω παντου τα καλυτερα παντως ! Και για την μπαταρια ! Φαινεται μικρη στα νουμερα αλλα κανει εξαιρετικη δουλεια συνολικα ! εχωντας το κινητο , εδω και ενα μηνα ,το αγορασα με το a56 .To a56 το πουλησα.ιδια χρηση ιδιες εφαρμογες.το α57 πεταει.και η καθημερινη χρηση ειναι αριστη.εμφανες πιο μαζεμενο και ωραιο κρατημα.ικανοποιητικη αποδοση της μπαταριας.εμενα με παει 2-3 μερες.στην τιμη των 300 ευρο το παιρνεις χθες.για εμενα VFM κινητο. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. Σάββατο στις 03:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:21 μμ 5 ώρες πριν, ktikti said: εχωντας το κινητο , εδω και ενα μηνα ,το αγορασα με το a56 .To a56 το πουλησα.ιδια χρηση ιδιες εφαρμογες.το α57 πεταει.και η καθημερινη χρηση ειναι αριστη.εμφανες πιο μαζεμενο και ωραιο κρατημα.ικανοποιητικη αποδοση της μπαταριας.εμενα με παει 2-3 μερες.στην τιμη των 300 ευρο το παιρνεις χθες.για εμενα VFM κινητο. Έχει τόση μεγάλη δια φορά από το Α56 για μετάβαση στο 57? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Σάββατο στις 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:58 μμ 1 ώρα πριν, anastasiah said: Έχει τόση μεγάλη δια φορά από το Α56 για μετάβαση στο 57? Ούτε καν..Α56 είχα..δεν θα δεις διαφορά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. Σάββατο στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:03 μμ (edited) 5 minutes ago, Christos kitsos said: Ούτε καν..Α56 είχα..δεν θα δεις διαφορά. 7 ώρες πριν, ktikti said: εχωντας το κινητο , εδω και ενα μηνα ,το αγορασα με το a56 .To a56 το πουλησα.ιδια χρηση ιδιες εφαρμογες.το α57 πεταει.και η καθημερινη χρηση ειναι αριστη.εμφανες πιο μαζεμενο και ωραιο κρατημα.ικανοποιητικη αποδοση της μπαταριας.εμενα με παει 2-3 μερες.στην τιμη των 300 ευρο το παιρνεις χθες.για εμενα VFM κινητο. 7 ώρες πριν, ktikti said: εχωντας το κινητο , εδω και ενα μηνα ,το αγορασα με το a56 .To a56 το πουλησα.ιδια χρηση ιδιες εφαρμογες.το α57 πεταει.και η καθημερινη χρηση ειναι αριστη.εμφανες πιο μαζεμενο και ωραιο κρατημα.ικανοποιητικη αποδοση της μπαταριας.εμενα με παει 2-3 μερες.στην τιμη των 300 ευρο το παιρνεις χθες.για εμενα VFM κινητο. 10 ώρες πριν, freddaras said: Για πες μας εμπειρια τωρα που το εχεις περιπου μια βδομαδα και βαλε ? Διαβαζω παντου τα καλυτερα παντως ! Και για την μπαταρια ! Φαινεται μικρη στα νουμερα αλλα κανει εξαιρετικη δουλεια συνολικα ! Παιδιά καλησπέρα σε όλους στο νήμα. Εντυπώσεις απο το κινητο; Ειστε ευχαριστημένοι απο απόδοση, καμερα, μπαταρία και σήμα συσκευής; Aν σας χαλάει κατι στο Α57 τι ειναι; Ειμαι με A52s απο 9/2021 και σκεφτομαι την αλλαγή @s_nova εχεις εικόνα? Edited Σάββατο στις 05:03 μμ by christos_087 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Κυριακή στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:42 μμ (edited) 20 ώρες πριν, christos_087 said: Παιδιά καλησπέρα σε όλους στο νήμα. Εντυπώσεις απο το κινητο; Ειστε ευχαριστημένοι απο απόδοση, καμερα, μπαταρία και σήμα συσκευής; Aν σας χαλάει κατι στο Α57 τι ειναι; Ειμαι με A52s απο 9/2021 και σκεφτομαι την αλλαγή @s_nova εχεις εικόνα? Ειναι πολυ καλο ,βελτιστοποιημενο ,ωραια οξυτητα η οθονη εχει μια δυναμη ο επεξεργαστης καλο κρατημα στο χερι ο αποθηκευτικος χωρος ειναι ufs 3.1 αρκετα γρηγορος καλο ειναι να παρει καποιος 256 GB και πανω εχει υποστηριξη 6.0 BT ολα καλα.Με μια χαμηλη τιμουλα ειναι οκ μεχρι 3 χρονακια οχι παραπανω. Ασχετο οσοι θελετε φθηνο bt 6.0 μια και το αναφερα παραπανω το εχω δυο μηνες ειναι σουπερ.ουτε μια διακοπη ταχυτατο ,και τουμπαναρα μπαταρια ----->>>> https://www.skroutz.gr/s/63546978/qcy-melobuds-n70-bluetooth-handsfree-akoustika-me-antochi-ston-idrota-kai-thiki-fortisis-titanium.html Edited Κυριακή στις 01:55 μμ by s_nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν On 24/5/2026 at 3:42 ΜΜ, s_nova said: Ειναι πολυ καλο ,βελτιστοποιημενο ,ωραια οξυτητα η οθονη εχει μια δυναμη ο επεξεργαστης καλο κρατημα στο χερι ο αποθηκευτικος χωρος ειναι ufs 3.1 αρκετα γρηγορος καλο ειναι να παρει καποιος 256 GB και πανω εχει υποστηριξη 6.0 BT ολα καλα.Με μια χαμηλη τιμουλα ειναι οκ μεχρι 3 χρονακια οχι παραπανω. Ασχετο οσοι θελετε φθηνο bt 6.0 μια και το αναφερα παραπανω το εχω δυο μηνες ειναι σουπερ.ουτε μια διακοπη ταχυτατο ,και τουμπαναρα μπαταρια ----->>>> https://www.skroutz.gr/s/63546978/qcy-melobuds-n70-bluetooth-handsfree-akoustika-me-antochi-ston-idrota-kai-thiki-fortisis-titanium.html Γιατί μέχρι τρία χρονάκια και όχι παραπάνω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, evris2013 said: Γιατί μέχρι τρία χρονάκια και όχι παραπάνω; Ειναι αδυναμα τα σπεκς για πανω απο 3 χρονια .Οι εφαρμογες ειναι μεγαλες και γιγαντωνονται συνεχεια η ραμ πρεπει να ειναι η ελαχιστη 12 οι επεξεργαστες πρεπει να ξεπερνανε τα 2 μυρια τουλαχιστον ολα αυτα για την μεσαια κατηγορια παντα. Η σαμμυ εχει το πλεονεκτημα της βελτιστοποιησης ακομα και σε ποιο χαμηλες κατηγοριες αλλα αυτο οσο και να το καταφερνει ακομα και με την ευχαριστηση της μακροχρονιας υποστηριξης 6-7 χρονια δεν ανταποκρινεται το ιδιο καλα λογο χαμηλων σπεκς... Μην παιρνεις παραδειγμα πως εζησες με μια παλιοτερη συσκευη τα δεδομενα πλεον ειναι αλλα... Εαν θες μια ποιο δυνατη συσκευη για περισσοτερο καιρο με δυνατοτερο hardware κοντα στα χρηματα του a57 πας σε πχ. Poco X8 Pro Max η αν θες να μεινεις σε σαμμυ μαζεψε και παρε κατι ακριβοτερο...Αυτο με την προυποθεση να ξεπερασεις την τριετια.... Edited 15 ώρες πριν by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 35 minutes ago, s_nova said: Ειναι αδυναμα τα σπεκς για πανω απο 3 χρονια .Οι εφαρμογες ειναι μεγαλες και γιγαντωνονται συνεχεια η ραμ πρεπει να ειναι η ελαχιστη 12 οι επεξεργαστες πρεπει να ξεπερνανε τα 2 μυρια τουλαχιστον ολα αυτα για την μεσαια κατηγορια παντα. Η σαμμυ εχει το πλεονεκτημα της βελτιστοποιησης ακομα και σε ποιο χαμηλες κατηγοριες αλλα αυτο οσο και να το καταφερνει ακομα και με την ευχαριστηση της μακροχρονιας υποστηριξης 6-7 χρονια δεν ανταποκρινεται το ιδιο καλα λογο χαμηλων σπεκς... Μην παιρνεις παραδειγμα πως εζησες με μια παλιοτερη συσκευη τα δεδομενα πλεον ειναι αλλα... Εαν θες μια ποιο δυνατη συσκευη για περισσοτερο καιρο με δυνατοτερο hardware κοντα στα χρηματα του a57 πας σε πχ. Poco X8 Pro Max η αν θες να μεινεις σε σαμμυ μαζεψε και παρε κατι ακριβοτερο...Αυτο με την προυποθεση να ξεπερασεις την τριετια.... Πάντως η 128 και 6 που έχω στην υπάρχοντα συσκευή, ξεπέρασε τα 3 χρόνια. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 13 minutes ago, evris2013 said: Πάντως η 128 και 6 που έχω στην υπάρχοντα συσκευή, ξεπέρασε τα 3 χρόνια. Καλα δεν ειπαμε οτι δεν θα δουλευουν οι συσκευες η οτι θα ειναι αχρηστες.... Για να καταλαβεις διαφορες εχω αυτο τον καιρο ενα poco F7 Ultra και οταν το Google Play μου βγαζει να ενημερωθουν 20 εφαρμογες τις κατεβαζει και τις κανει εγκατασταση σε 15 δευτερα...Οι διαφορες ειναι μεγαλες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Με το A57 πας άνετα μια πενταετία είναι αρκετά δυνατή συσκευή. Στο εύρος τιμής που παίζει βέβαια δεν μπορείς να το συγκρίνεις με πχ nord 5 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 minute ago, chios said: Με το A57 πας άνετα μια πενταετία είναι αρκετά δυνατή συσκευή. Στο εύρος τιμής που παίζει βέβαια δεν μπορείς να το συγκρίνεις με πχ nord 5 Σωστά. Άλλωστε ότι πληρώνεις παίρνεις. Με τόσο πολύ υποστήριξη και 7-8 χρόνια θα το κρατούσα αν δεν πάθαινε τίποτα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts