Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, OverClocker said:

Να εχει το κόψιμο στις κάμερες.

Η να λέει ότι είναι compatible.

Όμως η συσκευή σαν συσκευή έχει μαγνητάκια; 
Χάθηκα με προσωπική αναζήτηση. 
Πως λέγονται Qi 2.2; 

Όχι, η συσκευή δεν έχει από μόνη της μαγνητάκια, πρέπει να τα έχει η θήκη.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

28 minutes ago, OverClocker said:

Όχι, η συσκευή δεν έχει από μόνη της μαγνητάκια, πρέπει να τα έχει η θήκη.

Από περιέργια, αυτό είναι πατέντα της Samsung ή και άλλες εταιρείες δεν βάζουν μαγνητάκια ή γενικά αυτό είναι το default είναι να μην βάζουν μαγνητάκια; 

Και άλλες εταιρίες δεν εχουν, δεν είναι θέμα πατέντας η όχι. Γενικά δεν βάζουν. Η apple ξεκίνησε το trend με τα magsafe.

Τώρα έχουν ξεκινήσει και έχουν πιο πολλές συσκευές.

Προσωπικά προτιμώ να μην έχει η συσκευή.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Ρε παιδιά βοηθήστε με κάπως. Στης γυναίκας μου το τηλέφωνο, ένα 25αρι απλό, όταν πατήσει πάνω σε ένα επερχόμενο παιχνίδι της βγάζει την κάτω εικόνα. Όταν πάει να πατήσει το κουμπί follow της ανοίγει ένα παράθυρο που μπορει να επιλέξει μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε μένα αυτό δεν υπάρχει. Με αφήνει να επιλέξω μόνο την ομάδα ολόκληρη και όλο της το πρόγραμμα. Όχι ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσο είχα το 25 ουλτρα σε μένα γινόταν επίσης. Μόλις πήρα το 26 ουλτρα αυτό δεν γίνεται. Άλλοι βέβαια με 26αρι έχουν κανονικά αυτή την λειτουργία. Άλλοι πάλι όχι. Λέτε να φταίει η συσκευή μου; Μπορείτε να το δοκιμάσετε με επερχόμενα παιχνίδια το Μουντιάλ να μου πείτε σε εσάς τι βγάζει; Σας είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ. 

Είδα επίσης ότι έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση αλλά και πάλι σε μένα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 

Δεν δέχομαι ότι φταίει ο λογαριασμός μου αφού στο 25αρι με δικό μου λογαριασμό, υπήρχε κανονικά αυτή η λειτουργία. Μόλις άλλαξα και πήγα στο 26, χάθηκε η δυνατότητα αυτή.

https://blog.google/products-and-platforms/products/search/soccer-tournament-google-tools-2026/

IMG_20260608_010950.jpg

IMG_20260608_033614.jpg

Edited by pickup

Συχνά που εξαφανίζει στα καλά καθούμενα έναν φάκελο εφαρμογών που έχω στο συγκεκριμένο σημείο. 

Επανέρχεται μετά από μερικές μέρες μόνο του ή αν κάνω επανεκκίνηση. 

Πολύ ενοχλητικό. 

Προτείνετε κάτι να κάνω? 

Screenshot_20260611_224337_One UI Home.jpg

kountouraN

dns.adguard-dns.com έχω βάλει αυτό στα dns για να κόβει διαφημίσεις αλλά βλέπω πάλι στο Instagram στην μέση του βίντεο πάλι διαφήμιση. 

Μια βοήθεια οποίος ξερει. Επειδή στο site της vodafone εχει επιλογές μόνο με χρώματα και οχι με επίσημους κωδικούς, γνωρίζει κάποιος ποιο εννοεί με το γκρι και ποιο με το ασημί? Το silver shadow ειναι διαθέσιμο μονο απο το site της samsung?

On 11/6/2026 at 10:46 ΜΜ, kountoura said:

Συχνά που εξαφανίζει στα καλά καθούμενα έναν φάκελο εφαρμογών που έχω στο συγκεκριμένο σημείο. 

Επανέρχεται μετά από μερικές μέρες μόνο του ή αν κάνω επανεκκίνηση. 

Πολύ ενοχλητικό. 

Προτείνετε κάτι να κάνω? 

Screenshot_20260611_224337_One UI Home.jpg

ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα στο s24 ultra με το oneui7 κ 8. Στο 8.5 δεν μου το εμφανιζει πλεον. Λογικα θα το διορθωσουν με updates. Υπομονη

13 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα στο s24 ultra με το oneui7 κ 8. Στο 8.5 δεν μου το εμφανιζει πλεον. Λογικα θα το διορθωσουν με updates. Υπομονη

Είμαι στο one ui 8.5. 

Λες να το κάνει επειδή χρησιμοποιώ

(δεν ξέρω αν και εσύ) το home up από το good lock? 

Δεν θυμάμαι με πιο one ui άφησα το s25 ultra. 

Εκεί δεν μου το έκανε καμία φορά. 

kountouraN

Screenshot_20260615_121735_Software update.jpg

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι το Galaxy S26 αυτής της εβδομάδας θα είναι το 3ο beta του One UI 9. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πόσο τεράστια είναι αυτή η ενημέρωση.

Τα Galaxy S26, S26+ και S26 Ultra λαμβάνουν την 3η beta του One UI 9, η συναρμολόγηση του οποίου τελειώνει με ZZF7. Αυτό συμβαίνει (ακόμη) στη Γερμανία, τη Νότια Κορέα, την Ινδία, την Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το μέγεθός του είναι 1,8 GB, γεγονός που το καθιστά μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις beta ποτέ, επιπλέον, όταν πρόκειται για την 3η έκδοσή του.

Αυτό που είναι ακόμα πιο περίεργο είναι ότι δεν φέρνει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά, αλλά επικεντρώνεται στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν αναφέρει οι δοκιμαστές beta τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με το changelog, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά, αλλά δεν υπήρχαν τόσα πολλά.

Αλλαγή ένα UI 9 beta 3 (μεταφράστηκε από μηχανή)

• Βελτιωμένα σφάλματα που σχετίζονται με την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη ρύθμιση ρουτινών ή ενεργείτε/απενδύουν το πάνελ γρήγορης εκτόξευσης.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου μέρος της οθόνης προεπισκόπησης της κάμερας περικόπηκε υπό ορισμένες προϋποθέσεις.
  • Διορθώθηκε ένα ζήτημα όπου πληροφορίες σχετικά με τα widgets όπως ο καιρός και οι μπαταρίες δεν ενημερώθηκαν σωστά στην κλειδωμένη οθόνη.
  • Βελτιωμένη ακρίβεια εστίασης κατά τη χρήση ζουμ κάμερας 30x.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου δεν θα μπορούσατε να σαρώσετε αριστερά ή δεξιά όταν χρησιμοποιείτε το στυλό στην αρχική οθόνη.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στο My Files όταν δεν ήταν δυνατόν να μετακινήσετε τη λίστα των αρχείων στο τέλος.
  • Διορθώθηκε ένα ζήτημα όπου το φόντο της οθόνης λεύκανε κατά διαστήματα όταν η κλήση ήταν κατά διαστήματα.
  • Διορθώθηκε ένα ζήτημα όπου η συσκευή επανεκκίνησε μία φορά ενώ έκανε streaming βίντεο.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου εμφανίστηκε ένα μαύρο φόντο όταν κατεβάσατε τη γραμμή κατάστασης.
  • One UI 9 cover

On 14/5/2026 at 1:55 ΜΜ, nikosz75013 said:

Παιδιά καλησπέρα  εχει κάνεις θέμα με τα τζαμακια της spigen;  εχω βάλει 2 και μετά από αρκετές  μέρες κάνουν  επάνω αριστερά  σαν να εχει πάρει υγρασία  μέσα. Σαν νεράκι.. 

Από την αρχή πήρα Spigen και για οθόνη και για κάμερες,όπως και Spigen tough armor mag safe., Θήκη αρκετά καλή,έκανε μερικά σημάδια αλλά δεν με ενοχλεί γιατί είναι για αυτόν τον λόγο η θήκη. Τζαμί οθόνης, μέτριο, εφαρμόζει καλά, κανένα θέμα με υγρασία και έπεσε νερό επάνω, απλά έκανε ελαφριές αραχνίες, πάλι τίποτα σοβαρό,και το προσέχω αρκετά.

Τώρα πάμε στα τζαμακια για κάμερα, χάλια μαύρα,έβαλα τα πρώτα και μέσα κράτησε μέσα σκόνη,ενώ από την στιγμή που τα πέρασα είδα ότι δεν είχε τίποτα. Μετά από καμιά βδομάδα τα έβγαλα και έβαλα πολύ προσεκτικά,και είδα ότι δεν κράτησε τίποτα(η συσκευασία έχει 2 ) και μετά από μερικές μέρες είδα πάλι σκόνη, επειδή το έβαζα στην τσέπη π.χ.

Τα έβγαλα και είπα να παραγγείλω Ringke για κάμερες. Ήρθαν τα έβαλα, πολύ ποιοτικά, καλύτερη εφαρμογή,τα έχω μια βδομάδα και τίποτα δεν κρατάει τίποτα. Νομίζω πως η κάθε εταιρεία μια ανεβαίνει και μια κατεβαίνει σε ποιότητα. Σκέφτομαι και καμιά θήκη από  Ringke όπως την alles. 

Μια σταθερή έκδοση του One UI 9 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του επόμενου μήνα, συγκεκριμένα γύρω στις 22 για σας εδώ μέσα....

Το τικ τοκ σας πίνει την μπαταρία? 

Δεν έχω social εδώ και πολύ καιρό, άφησα ένα τικ τοκ μόνο να χαζεύω που και που. 

Βλέπω ότι όταν το χρησιμοποιώ έστω για λίγη ώρα, πίνει σαν νερό την μπαταρία. 

kountouraN

3 ώρες πριν, kountoura said:

Το τικ τοκ σας πίνει την μπαταρία? 

Δεν έχω social εδώ και πολύ καιρό, άφησα ένα τικ τοκ μόνο να χαζεύω που και που. 

Βλέπω ότι όταν το χρησιμοποιώ έστω για λίγη ώρα, πίνει σαν νερό την μπαταρία. 

Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο 

35 minutes ago, PANOSFL22 said:

Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο 

Μου ξοδεύει πχ τώρα που το δοκίμασα πάλι, 

2% σε 4 λεπτά σκρολ. 

Σε Wi-Fi συνδεμένο με φωτεινότητα αυτόματο έξω σε σκιερό μέρος. 

Παρα πολύ δεν είναι ή εμένα μου φαίνεται? 

kountouraN

Ναι, κάτι τρέχει, δεν είναι λογικό.

Δοκίμασες κανενα clear cache η το app booster τουυ  good guardians?

1 hour ago, anestisagg said:

Και εγω παρατηρώ απότομη πτώση μπαταριας σε βίντεο κυρίως τικτοκ

Με τα βίντεο πχ youtube (revanced) δεν έχω πρόβλημα. 

Με το τικ τοκ κάτι δεν πάει καλά. 

4 ώρες πριν, OverClocker said:

Ναι, κάτι τρέχει, δεν είναι λογικό.

Δοκίμασες κανενα clear cache η το app booster τουυ  good guardians?

Δοκίμασα τώρα πρώτη φορά clear cache. Το δεύτερο που γράφεις τι είναι ακριβώς? 🙂 

Τα έχω παρατήσει τελευταία και δεν ξέρω όλες τις εξελίξεις. 

kountouraN

Καλησπέρα όσον αφορα την υπερβολική καταναλωση μπαταριας στο TikTok εκανα απεγκατασταση και το κατέβασα απο το galaxy store παρατηρώ οτι λειτουργεί καλύτερα σε σχεση με πριν και σαν καταναλωση και η θερμοκρασία του ειναι ποιο ήπια 

On 21/6/2026 at 6:02 ΜΜ, kountoura said:

Με τα βίντεο πχ youtube (revanced) δεν έχω πρόβλημα. 

Με το τικ τοκ κάτι δεν πάει καλά. 

Δοκίμασα τώρα πρώτη φορά clear cache. Το δεύτερο που γράφεις τι είναι ακριβώς? 🙂 

Τα έχω παρατήσει τελευταία και δεν ξέρω όλες τις εξελίξεις. 

Ειναι εφαρμογή της samsung, κατέβασε το good guardians και μέσα έχει το App booster.

On 25/6/2026 at 3:35 ΜΜ, anestisagg said:

Καλησπέρα όσον αφορα την υπερβολική καταναλωση μπαταριας στο TikTok εκανα απεγκατασταση και το κατέβασα απο το galaxy store παρατηρώ οτι λειτουργεί καλύτερα σε σχεση με πριν και σαν καταναλωση και η θερμοκρασία του ειναι ποιο ήπια 

Το δοκίμασα, δεν έχω 100%σωστή εικόνα γιατί μόλις το έκανα. 

Αλλά τα πρώτα σημάδια όντως δείχνουν μεγάλη βελτίωση. 

On 25/6/2026 at 8:57 ΜΜ, OverClocker said:

Ειναι εφαρμογή της samsung, κατέβασε το good guardians και μέσα έχει το App booster.

Το δοκίμασα πριν λίγες μέρες. 

Καμία διαφορά. 

Και η μπαταρία νερό, και θερμοκρασία υψηλή. 

kountouraN

• 3 weeks later...

Καλημέρα έχει βάλει κάποιος πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο Samsung wallet?

Λένε ότι μπαίνουν alpha Πειραιώς και viva αλλά εδώ εγώ δεν έχω την επιλογή..