Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...

αν απεγκαταστησω το samsung wallet  το samsung pass θα λειτουργει?προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ  καθόλου.

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra/Samsung S26 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Εξαιρετικό κινητό δε λέω, αλλά με τη διαχείριση θερμοκρασίας έχει ένα θέμα. Μόλις 5 λεπτά μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην παραλία και μετά αρχίζει και σκοτεινιάζει η οθόνη και θα πρέπει να περιμένω να πέσει η θερμοκρασία του ή στην ανάγκη να το δροσίσω, ρίχνοντας λίγο νεράκι στην πλάτη. Δεν χρησιμοποιώ παιχνίδια για να πω ότι είναι απαιτητικό από άποψη υπολογιστικής επεξεργασίας, απλά browsing κάνω.

4 χρόνια με s22 ultra αυτο δε γινόταν...

Και μη μου πείτε κλιματική αλλαγή και ανέβηκαν οι θερμοκρασίες στην παραλία δεν θα σας πιστέψω...

Επειδη τις μερες που παω παραλια παιρνω το 22αρι μαζι μου αντι το 25αρι μπορω να πω οτι και τα 2 την ιδια συμπεριφορα εχουν οταν υπερ-θερμανθουν απο τον ηλιο...

Αισθάνομαι οτι το 26u ειναι πιο ευαίσθητο, και κρατάει λιγότερο χρόνο. Δεν έχω κανει σύγκριση απευθείας βέβαια, απλώς πέρσι κ προ πέρσι δεν θυμάμαι να χρειάζεται να βρέχω το κινητο...

Και ολα αυτά ενω δεν κάθομαι στον ήλιο αλλά κάτω από ομπρέλα.

Edited by nikosdoc

54 minutes ago, nikosdoc said:

Αισθάνομαι οτι το 26u ειναι πιο ευαίσθητο, και κρατάει λιγότερο χρόνο. Δεν έχω κανει σύγκριση απευθείας βέβαια, απλώς πέρσι κ προ πέρσι δεν θυμάμαι να χρειάζεται να βρέχω το κινητο...

Και ολα αυτά ενω δεν κάθομαι στον ήλιο αλλά κάτω από ομπρέλα.

Και εγω το ιδιο αλλα η θερμοτητα σε μια τετοιου ειδους συσκευη ειναι ηδη υψηλη ποσο μαλλον σε θερμοκρασιες καλοκαιριου... Δεν το δικαιολογω αλλα το θεωρω φυσιολογικο να συμβει....

4 ώρες πριν, nikosdoc said:

Εξαιρετικό κινητό δε λέω, αλλά με τη διαχείριση θερμοκρασίας έχει ένα θέμα. Μόλις 5 λεπτά μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην παραλία και μετά αρχίζει και σκοτεινιάζει η οθόνη και θα πρέπει να περιμένω να πέσει η θερμοκρασία του ή στην ανάγκη να το δροσίσω, ρίχνοντας λίγο νεράκι στην πλάτη. Δεν χρησιμοποιώ παιχνίδια για να πω ότι είναι απαιτητικό από άποψη υπολογιστικής επεξεργασίας, απλά browsing κάνω.

Και μη μου πείτε κλιματική αλλαγή και ανέβηκαν οι θερμοκρασίες στην παραλία δεν θα σας πιστέψω...

Τα κόλπα που έκαναν για να κρατήσουν τη συσκευή κρύα δουλευουν και στις δύο κατευθύνσεις.

Ναι, αν ανεβάσει θερμοκρασία το SoC γινετε ολο το σασί ψυχτρα και φαίνεται ωραιο στα benchmarks αλλα οταν το σασι ειναι ηδη ζεστό επειδή το χτυπάει ο ήλιος, ή θερμοκρασία περιβάλλοντος ειναι ηδη υψηλή, παθαίνεις αυτα που περιγράφεις. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Επειδή έρχομαι απο Pixel συσκευες εχω μα πω οτι το καλοκαιρι η διαχείριση θερμότητας στα S Series εινσι ππλυ καλύτερη...

Το περσινό καλοκαιρι με το 9 Pro κάθε μερα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω καμερα,μου έβγαζε μηνυμα οτι λογο θερμοκρασίας μερικές λειτουργίες εχουν τεθεί εκτός...και δουλεύω κάθε μερα με καμερα...Στο S 26 ultra με ίδιες συνθήκες, ίδιες ώρες στον,δρόμο,η,συμπεριφορά του ειναι πολυ καλύτερη...

Ειμαι κάθε μερα στον δρόμο 6-7 ωρες και δεν με άφησε ποτε...

Ζεσταίνεται δεν λεω,αλλα η δουλειά γίνεται...

Δυστηχως αφησα τα Pixel μετα απο,8,χρονια και για αυτο...

Στο 11 Pro/Pro XL ίσως ο νέος επεξεργαστής εχει καλύτερη διαχείριση θερμότητας αλλα θα πρέπει να το αποδείξει κιολας...

Το S 26 αλλα και το S 25 ultra που ειχα έκαναν καλύτερη,την δουλειά μου στον ήλιο...

Όποιος ενδιαφέρεται, πουλάω τη συσκευή.

Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω προλάβει να βάλω αγγελία 

10 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Όποιος ενδιαφέρεται, πουλάω τη συσκευή.

Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω προλάβει να βάλω αγγελία 

Δώσε όμως και πληροφορίες για τον ενδιαφερόμενο. 

On 8/8/2026 at 1:17 ΜΜ, nikosdoc said:

Τα ίδια γίνονται κ στο 25 ultra...

Εγώ πάντως παραλία είμαι με το 26άρι και πέρσι με το 25άρι κ πρόπερσι με το 24 κοκ.

Κάτω απ την ομπρέλα πρόβλημα δεν έχω, αν είσαι κάτω απ τον ήλιο ναι, πέφτει η φωτεινότητα αλλά αυτό γίνεται σε όλα τα κινητά με υψηλή φωτεινότητα.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

13 ώρες πριν, challenge143 said:

Δώσε όμως και πληροφορίες για τον ενδιαφερόμενο. 

Επειδή αφορά πώληση και για να μη βγω εκτός θέματος δεν έγραψα περισσότερα...

Οι πληροφορίες και οι ερωτήσεις καλύτερα να δοθούν μέσω pm για όποιον τον ενδιαφέρει 😊

Φωτο (για τσεκ) τραβηγμενη απο εμενα σημερα περιμενοντας τις περσειδες.....η 2η ειναι η ιδια "πειραγμενη" απο το ΑΙ της συσκευης...τελικα το Αστροφωτογραφιση mode του Expert Raw τα "σπαει"!!!!

20260812_213546~2.jpg

20260812_213546(1).jpg

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος επανεκινήσεις του κινητού λόγω θερμότητας? Είναι τώρα γύρω στο 2μηνο που συνήθως 1 φορά την ημέρα θα κάνει επανεκίνηση μόνο του. Συνήθως το παθαίνω στο αμάξι με συνδεδεμένο το android auto. Μόλις γίνεται η επανεκίνηση το πιάνω στην πλάτη και όντως καταλαβαίνεις θερμότητα, αλλά τόσο πολύ που να τραβάει επανεκίνηση κάθε μέρα? 

Screenshot_20260816_093056_Thermal Guardian.jpg

Edited by margianniss

Μήπως δεν είναι απο θερμοκρασία και έχεις προγραμματίσει συγκεκριμένη ώρα να κάνει; 

Ποτέ δε μου έχει κάνει επανεκκίνηση από θερμοκρασία κανένα από 23-24-25-26 και έχουν φάει ελληνικό καλοκαίρι.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

ουτε εμενα μου εχει κανει επανεκκινηση λογω θερμοκρασιας.ζεστενετε κυριως οταν κανω παρατεταμενη χρηση της καμερας αλλα και παλι δεν ζεματαει.στα υποψην οτι εχω το κινητο σε λειτουργια βασικο για να μην δουλευει φουλ ο επεξεργαστης.επισης δεν του φοραω καθολου θηκη.ολα μια χαρα και πολυ ευχαριστημενος με την αποδοση εως τωρα.

my old profile -----> RAVER

Δεν είναι καμιά αυτόματη επανεκκίνηση ενεργοποιημένη, ούτε επανεκκίνηση βάσει προγράμματος. Τί άλλο μπορεί να το προκαλεί εκτός από υπερθέρμανση?

3 minutes ago, margianniss said:

Δεν είναι καμιά αυτόματη επανεκκίνηση ενεργοποιημένη, ούτε επανεκκίνηση βάσει προγράμματος. Τί άλλο μπορεί να το προκαλεί εκτός από υπερθέρμανση?

Αν έχεις κάνει επαναφορα και συνεχίζει να στο κάνει, πολύ πιθανό να μιλάμε για πρόβλημα της συσκευή σου και ίσως χρειάζεται να το πας στο σερβις για έλεγχο.

1 ώρα πριν, OverClocker said:

Αν έχεις κάνει επαναφορα και συνεχίζει να στο κάνει, πολύ πιθανό να μιλάμε για πρόβλημα της συσκευή σου και ίσως χρειάζεται να το πας στο σερβις για έλεγχο.

Δεν εχω δοκιμάσει επαναφορά η αλήθεια είναι. Ήθελα πρώτα να δω αν έχει τύχει και σε κάποιον άλλον

Αυτό με τις random επανεκκινησεις μου το έκαναν κι εμένα παλαιότερα κάποιες συσκευές Sammy, η τελευταία ήταν το S25+ αν θυμάμαι καλά. Το είχα τραβήξει βίντεο με άλλο κινητό , είχα πάει smartec με το βίντεο και τη συσκευή, την έλεγξαν αλλά δε βρήκαν τίποτα τα παιδιά εκεί.

Στο παλικάρι που το έδωσα δεν έκανε ποτέ random reboot, όποτε κατέληξα ότι κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιούσα έκανε τη ζημιά.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S26 Ultra

MySmartwatch:  Huawei Watch GT 6

Οι επανεκκινησεις συνήθως οφείλονται μετά από κάποια ενημέρωση που δεν έκατσε καλά, σε εφαρμογές όπως ειπώθηκε και σε μη συμβατά ενσύρματα ακουστικά (οσο κουλό κι αν ακούγεται σε κάποιους). Δεν ανέφερε κάτι σχετικό με ακουστικά ο φίλος αλλά θεώρησα να το πω μπας και...

Edited by Kostas_Ts_86

2 ώρες πριν, mger said:

έχετε βρει κάποιο τζαμακι ποιοτικό και να δουλεύει σωστά το δακτυλικο ;

Της spigen έχω και μετά την τοποθέτηση το ποσοστό επιτυχίας του δακτυλίου ξεκλειδωματος είναι στο 100% σχεδόν , ΑΡΚΕΙ να ξαναπεράστουν τα δακτυλικά αποτυπώματα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S26 Ultra

MySmartwatch:  Huawei Watch GT 6