manolo20 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα guys, έχω θέμα με το S26 Ultra... 😕 Το έχω περίπου 1,5 μήνα και εδώ και 2-3 μέρες χάνει τη σύνδεση, με αποτέλεσμα να διακόπτονται οι κλήσεις. Το ίδιο κάνει και με το 5G. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου μήπως υπάρχει θέμα στη περιοχή σου ; με άλλη συσκευή στο κάνει ; κάνε κ μια επανεκκίνηση . Και τελευταία λύση reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo20 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, mger said: μήπως υπάρχει θέμα στη περιοχή σου ; με άλλη συσκευή στο κάνει ; κάνε κ μια επανεκκίνηση . Και τελευταία λύση reset Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την περιοχή. Αθήνα είμαι. Θα δοκιμάσω επανεκκίνηση, το reset θα βοηθήσει θεωρείς ή τσάμπα θα παλεύουμε? Μήπως τους πάρω για προβληματική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου παλιότερα με s24u , είχα αντίστοιχο θέμα με το 5g, και λύθηκε καλώντας στη cosmote . αν θυμάμαι καλά είχα αλλάξει την κάρτα σιμ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, manolo20 said: Καλησπέρα guys, έχω θέμα με το S26 Ultra... 😕 Το έχω περίπου 1,5 μήνα και εδώ και 2-3 μέρες χάνει τη σύνδεση, με αποτέλεσμα να διακόπτονται οι κλήσεις. Το ίδιο κάνει και με το 5G. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Για δοκίμασε να αλλάξεις sim και να βάλεις καινούργια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S26 Ultra MySmartwatch: Huawei Watch GT 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majin4 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, μου το έκανε και εμένα αυτό σε s24 ultra. Έπεφτε η γραμμή σε 5g, έχανε εντελώς το σήμα και συνδεόταν μετά από λίγο. Το παρουσίασε δύο φορές μάλιστα μετά από μηνιαίες αναβαθμίσεις. Και τις δύο φορές έστρωσε αφού έτρεξα το galaxy booster app από good guardians 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, manolo20 said: Καλησπέρα guys, έχω θέμα με το S26 Ultra... 😕 Το έχω περίπου 1,5 μήνα και εδώ και 2-3 μέρες χάνει τη σύνδεση, με αποτέλεσμα να διακόπτονται οι κλήσεις. Το ίδιο κάνει και με το 5G. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Διαβαζω στο ιντερνετ οτι το εχουν αντιμετωπισει παρα πολλοι. Σε καποιους λυθηκε κλεινοντας το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. Δευτέρα στις 10:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:54 πμ (edited) On 6/9/2026 at 12:00 ΠΜ, stamatis3133 said: Διαβαζω στο ιντερνετ οτι το εχουν αντιμετωπισει παρα πολλοι. Σε καποιους λυθηκε κλεινοντας το wifi calling. Αν και δεν μου έχει τύχει σε αυτή την συσκευή αλλά σε παλαιότερη...αυτό ακριβώς θα σου πρότεινα...κλείσε το wifi calling και θα στρώσει. Edited Δευτέρα στις 10:54 πμ by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. Δευτέρα στις 01:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:20 μμ Μου ήρθε σήμερα update στο phone app 😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Δευτέρα στις 10:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:20 μμ Εκπληκτικό, το accu λέει ότι αντί να πέφτει ανεβαίνει η υγεία μπαταρίας, σα το καλό κρασί...🤣🤣🤣 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τρίτη στις 07:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:00 πμ 17 ώρες πριν, Exposed_Bone said: Μου ήρθε σήμερα update στο phone app 😄 εάν δεν βάλουν το ιστορικό ανά επαφή (τώρα είναι ανά τηλεφωνικό νούμερο επαφής) εγώ μένω στο true phone dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. Τρίτη στις 11:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:48 πμ (edited) 9 ώρες πριν, ilka71 said: εάν δεν βάλουν το ιστορικό ανά επαφή (τώρα είναι ανά τηλεφωνικό νούμερο επαφής) εγώ μένω στο true phone dialer. Καθώς έχω 958 επαφές, και μιλάω πολύ κλπ, πήγα να του ρίξω ματιά τι παίζει. Το είχα σαν ένα app που βοηθάει στο ID, και όχι σαν "phone app με έξυπνα features". Είδα το luxury package και έκλεισα το site. Θα ήμουν πιο okey να λέει για κάθε free user γδέρνουμε ζωντανό ένα γατάκι και φτιάχνουμε γουνάκι για μια pop φιγούρα (λολ σατιριζω δεν το εννοώ) Και ναι, είναι εντελώς διαφορετικό από τα MillionaireMatch και το οποιοδήποτε υπηρεσία/club πλουσίων ή γενικά τα εξαιρετικά ακριβά brands. Το labeling, είτε θετικό είτε αρνητικό, είναι κομμάτι της σύγχρονης κοινωνικής υπόστατης του ανθρώπου. Οπότε είναι φυσιολογικό, αναμένομενο και υγιές να γίνει και έμμεσο ή άμεσο προϊόν προς πώληση. Δεν κρίνω τον πλούτο ή τους πλουσίους. Εδώ έχουμε θεωρητικά ένα utility - και μάλιστα πολύ φθηνό έως και δωρεάν - και απλά λες σε κάποιον αν θέλεις πλήρωσε παραπάνω και εγώ θα σου βγάλω πιστοποποιητικού καλού λαλάκα και φυσικά χωρίς να προσφέρω τίποτα. Ας είχαν τα καρύδια να φτιάξουν μια υπηρεσία με πράκτορες για due diligence συνομιλητή και ας την χρεώναν 100Κ το μήνα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο ΠΡΟΪΟΝ. Βάζουν μια τιμή όσο-όσο και το ντύνουν με τον πόνο κάθε ταλαιπωρημένου εργάτη που μέσα στην κούραση και την κατάθλιψη θα πιστέψει ότι θα βάλει λίγο χρώμα στην ζωή του και χαλάλι τα € 300. Γιατί αυτή την μπαρύφα θα την χάψουν μόνο 15 και 20 χρόνοι που απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν την πανεύκολη πρόσβαση στα λεφτά που τυχαίνει να έχουν, και κάποιος φουκαριάρης, παράφρων βουτιγμένος μέσα στην δυστυχία του, όπως τόσοι άλλοι βλαμμένοι, που πίστεψαν για λίγο στα ζώδια, μαντεία και ναρκωτικά. Καμία φορά αυτοί είναι οι γονείς μας ή τα παιδιά μας, οπότε θα πρέπει να αποδοκιμάζουμε κάθε βαπωράκι της κακιάς χώρας. Υ.γ.: Όντως νευρίασα πολύ 😂 Edited Τρίτη στις 04:18 μμ by Exposed_Bone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Τρίτη στις 04:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:12 μμ Ρε φίλε ειλικρινα δεν κατάλαβα Χριστό ! 1 3 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S26 Ultra MySmartwatch: Huawei Watch GT 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. Τρίτη στις 04:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:18 μμ 5 minutes ago, megatr0n said: Ρε φίλε ειλικρινα δεν κατάλαβα Χριστό ! Έχει συνδρομή gold μόνο και μόνο να έχεις χρυσό profile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Τρίτη στις 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:58 μμ 5 ώρες πριν, Exposed_Bone said: Καθώς έχω 958 επαφές, και μιλάω πολύ κλπ, πήγα να του ρίξω ματιά τι παίζει. Το είχα σαν ένα app που βοηθάει στο ID, και όχι σαν "phone app με έξυπνα features". Είδα το luxury package και έκλεισα το site. Θα ήμουν πιο okey να λέει για κάθε free user γδέρνουμε ζωντανό ένα γατάκι και φτιάχνουμε γουνάκι για μια pop φιγούρα (λολ σατιριζω δεν το εννοώ) Και ναι, είναι εντελώς διαφορετικό από τα MillionaireMatch και το οποιοδήποτε υπηρεσία/club πλουσίων ή γενικά τα εξαιρετικά ακριβά brands. Το labeling, είτε θετικό είτε αρνητικό, είναι κομμάτι της σύγχρονης κοινωνικής υπόστατης του ανθρώπου. Οπότε είναι φυσιολογικό, αναμένομενο και υγιές να γίνει και έμμεσο ή άμεσο προϊόν προς πώληση. Δεν κρίνω τον πλούτο ή τους πλουσίους. Εδώ έχουμε θεωρητικά ένα utility - και μάλιστα πολύ φθηνό έως και δωρεάν - και απλά λες σε κάποιον αν θέλεις πλήρωσε παραπάνω και εγώ θα σου βγάλω πιστοποποιητικού καλού λαλάκα και φυσικά χωρίς να προσφέρω τίποτα. Ας είχαν τα καρύδια να φτιάξουν μια υπηρεσία με πράκτορες για due diligence συνομιλητή και ας την χρεώναν 100Κ το μήνα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο ΠΡΟΪΟΝ. Βάζουν μια τιμή όσο-όσο και το ντύνουν με τον πόνο κάθε ταλαιπωρημένου εργάτη που μέσα στην κούραση και την κατάθλιψη θα πιστέψει ότι θα βάλει λίγο χρώμα στην ζωή του και χαλάλι τα € 300. Γιατί αυτή την μπαρύφα θα την χάψουν μόνο 15 και 20 χρόνοι που απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν την πανεύκολη πρόσβαση στα λεφτά που τυχαίνει να έχουν, και κάποιος φουκαριάρης, παράφρων βουτιγμένος μέσα στην δυστυχία του, όπως τόσοι άλλοι βλαμμένοι, που πίστεψαν για λίγο στα ζώδια, μαντεία και ναρκωτικά. Καμία φορά αυτοί είναι οι γονείς μας ή τα παιδιά μας, οπότε θα πρέπει να αποδοκιμάζουμε κάθε βαπωράκι της κακιάς χώρας. Υ.γ.: Όντως νευρίασα πολύ 😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. Τρίτη στις 07:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:12 μμ Ναι χαλάσα την ροή του σπουδαίου thread με πολύ σημαντική ροή και hacks και code, και σαν πήραξε ο μονόλογος μου για το truecaller 😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τρίτη στις 10:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:26 μμ 3 ώρες πριν, Exposed_Bone said: Ναι χαλάσα την ροή του σπουδαίου thread με πολύ σημαντική ροή και hacks και code, και σαν πήραξε ο μονόλογος μου για το truecaller 😅 true phone dialer έγραψα όχι true caller. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Τετάρτη στις 04:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:01 πμ 8 ώρες πριν, Exposed_Bone said: Ναι χαλάσα την ροή του σπουδαίου thread με πολύ σημαντική ροή και hacks και code, και σαν πήραξε ο μονόλογος μου για το truecaller 😅 Μια χαρά ροή έχει και προσπαθουμε να λύσουμε τα θέματα που αντιμετωπιζουν κάποιοι, αντί να γράφουμε ασυνάρτητες ανοησίες. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S26 Ultra MySmartwatch: Huawei Watch GT 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Τετάρτη στις 07:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:10 πμ (edited) On 5/9/2026 at 1:46 ΜΜ, manolo20 said: Καλησπέρα guys, έχω θέμα με το S26 Ultra... 😕 Το έχω περίπου 1,5 μήνα και εδώ και 2-3 μέρες χάνει τη σύνδεση, με αποτέλεσμα να διακόπτονται οι κλήσεις. Το ίδιο κάνει και με το 5G. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Εγώ θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι για τη συσκευή σου. Την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν σπίτι και ετοιμαζόμουν για τη δουλειά, βλέπω στην οθόνη του κινητού 17 κλήσεις...λέω δεν παίζει, ποτε πρόλαβαν. Καλώ πίσω τον συνάδελφο και μου λεει οτι σε βγάζει απενεργοποιημενο. Το έχω σε 4G και έχω iPhone. Φτάνω γραφείο και μου λέει ένας άλλος, πρέπει να αλλάξω τη sim μάλλον γιατί χάνω κλήσεις και εκεί που μιλάω κόβονται. Αυτός σε 5G και Samsung. Του έστρωσε σε 3 μέρες εντελώς. Εν ολίγοις...εμένα το πρόβλημα κράτησε κάποιες ώρες και στον συνάδελφο 3 μέρες Edited Τετάρτη στις 07:35 πμ by Kostas_Ts_86 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. Τετάρτη στις 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:09 πμ 6 ώρες πριν, megatr0n said: Μια χαρά ροή έχει και προσπαθουμε να λύσουμε τα θέματα που αντιμετωπιζουν κάποιοι, αντί να γράφουμε ασυνάρτητες ανοησίες. Μεταξύ μας το lvl των πληροφοριών του thread, 1-2 κλικ πάνω από το teosty tech vlog είναι. Οι περισσότεροι που απαντάνε, βαριεστημένα απαντάνε και δεν έχω μάθει ούτε ένα καλό "tip". Η πιο ενδιαφέρουσα υποσυζήτηση που διάβασα εδώ ήταν το s25u vs s26u. Σε προκαλώ δώσε 3 post του thread με ελαφρώς εξεζητημένες πληροφορίες - και είτε τις ξέρω είτε όχι, θα κάνω δωρεά € 100 σε ΜΚΟ και θα αναεβάσω εδώ την απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Τετάρτη στις 12:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:43 μμ Ποτέ δωρεές σε ΜΚΟ και συναφείς οργανώσεις... όλα τα λεφτά σουβλάκια!!! 6 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τετάρτη στις 01:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:09 μμ 25 minutes ago, konakis said: Ποτέ δωρεές σε ΜΚΟ και συναφείς οργανώσεις... όλα τα λεφτά σουβλάκια!!! Με 5 ευρώ το σουβλάκι... πάλι πεινασμένοι θα μείνουμε. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Τετάρτη στις 05:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:25 μμ 6 ώρες πριν, Exposed_Bone said: Μεταξύ μας το lvl των πληροφοριών του thread, 1-2 κλικ πάνω από το teosty tech vlog είναι. Οι περισσότεροι που απαντάνε, βαριεστημένα απαντάνε και δεν έχω μάθει ούτε ένα καλό "tip". Η πιο ενδιαφέρουσα υποσυζήτηση που διάβασα εδώ ήταν το s25u vs s26u. Σε προκαλώ δώσε 3 post του thread με ελαφρώς εξεζητημένες πληροφορίες - και είτε τις ξέρω είτε όχι, θα κάνω δωρεά € 100 σε ΜΚΟ και θα αναεβάσω εδώ την απόδειξη. Τι θες να γράφουμε; Έχεις γράψει εσύ κάτι εξεζητημένο ή θες να γράφουμε εμείς και εσύ να στέλνεις λεφτά σε ΜΚΟ; Εχεις ελεύθερο χρόνο και θες να τον φας σε φόρουμ; Πάρε ένα Pixel, βάλε του GrapheneOS και χάσε δέκα χρόνια απο την ζωή σου να το κάνεις όπως ηταν το s26 ultra. Πάρε ενα Jolla phone. Βάλε Ubuntu mobile. Έχει τρόπους να βρεις ενδιαφέρον δημιουργώντας προβληματα που δεν είχες. 3 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. Χθες στς 12:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:33 μμ (edited) Καλησπέρα παιδιά νέος στο S26 ultra και εγώ αρκετά ευχαριστημένος ερχόμενος από S24 Ultra, πολύ πιο άνετο το κινητό στο χέρι και ειδικά σε One hand use. Edited Χθες στς 12:35 μμ by nikosaek2121 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 03:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:26 μμ 2 ώρες πριν, nikosaek2121 said: Καλησπέρα παιδιά νέος στο S26 ultra και εγώ αρκετά ευχαριστημένος ερχόμενος από S24 Ultra, πολύ πιο άνετο το κινητό στο χέρι και ειδικά σε One hand use. όταν βρεις χρόνο πες μας για τις νυχτερινές φώτο σε σχέση με το 24αρι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts