ilka71 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 16 minutes ago, redcom7 said: Καλημέρα έχει βάλει κάποιος πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο Samsung wallet? Λένε ότι μπαίνουν alpha Πειραιώς και viva αλλά εδώ εγώ δεν έχω την επιλογή.. εγώ έβαλα άλφα, Πειραιώς. εθνική γιατί δεν μπαίνει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου (edited) 6 minutes ago, ilka71 said: εγώ έβαλα άλφα, Πειραιώς. εθνική γιατί δεν μπαίνει; Τότε μάλλον φταίει που είναι THL στο csc ... Δεν πειράζει καλό και το google pay Ευχαριστώ για την απάντηση Edited 13 Ιουλίου by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Αφου Λένε ότι μπαίνουν alpha Πειραιώς! πως εσυ θες να βαλεις εθνικη? 🤨 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Μόνο Alpha και Πειραιώς παιδιά, το γράφουν κιόλας. Βέβαια τι χρησιμότητα έχει τώρα πού το βάζουν όταν έχουμε χρόνια ήδη το Google Pay που στηρίζει τα πάντα... 😂 Άσε που μου φαίνεται αρκετά πιο δύσχρηστο από το Google Wallet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 52 minutes ago, tsiou55 said: Αφου Λένε ότι μπαίνουν alpha Πειραιώς! πως εσυ θες να βαλεις εθνικη? 🤨 ναι αυτό λέω πως και έτσι έμεινε στην απέξω η εθνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Γιατί κάποιος να προτιμήσει το samsung wallet αντί για το google? Προσφέρει κάτι που το google όχι? 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, OverClocker said: Γιατί κάποιος να προτιμήσει το samsung wallet αντί για το google? Προσφέρει κάτι που το google όχι? Για δωρεάν πίτσα ίσως 😅 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου είχε για ultra και όχι για πίτσα! φορτώστε τα κινητά σας με ότι υπάρχει στο store !! και μετα ψάχνεστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Ήρθε το update με security patch του Ιουλίου για όποιον ενδιαφέρεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 13 ώρες πριν, OverClocker said: Γιατί κάποιος να προτιμήσει το samsung wallet αντί για το google? Προσφέρει κάτι που το google όχι? Πιστεύω πως ναι. Το NFC ενεργοποιείται και απενεργοποιείται μόνο του κατά την πληρωμή. Κάθε πληρωμή θέλει δακτυλικό αποτύπωμα ή pin, κάτι που το Google wallet το κάνει όποτε θέλει. Η πληρωμή μπορεί να γίνει άμεσα με μία κίνηση και από την οθόνη κλειδώματος.Εχω την αίσθηση πως είναι πιο ασφαλές αφού είναι σχεδιασμένο για Samsung και μόνο. Βέβαια προς το παρόν λειτουργεί σε Alpha και Πειραιώς και μόνο Visa, αλλά θα επεκταθεί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου (edited) On 13/7/2026 at 4:23 ΜΜ, Cadfael said: Edited 19 Ιουλίου by thalassi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts