MobilePerson Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου @Tips2022καλησπέρα Έχεις κανένα νέο για το update ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου (edited) On 18/5/2026 at 10:15 ΜΜ, Tips2022 said: Το Nano V3 (πλήρες όνομα Arduino Nano V3) είναι hardware. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μικρή, προγραμματιζόμενη πλακέτα μικροελεγκτή (microcontroller board) ανοιχτού κώδικα, η οποία χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, αισθητήρων και αυτοματισμών. Το επιχείρημα με το Arduino Nano V3 είναι εντελώς λάθος και άσχετο. Το Arduino Nano V3 είναι φυσική πλακέτα μικροελεγκτή και δεν έχει σχέση με το Gemini Nano v3 της Google. Το Gemini Nano τρέχει στο Android μέσω AICore, όχι μέσω Arduino. Επίσης, η Google ήδη αναφέρει επίσημα το Galaxy S25 Ultra ως υποστηριζόμενη συσκευή για ML Kit GenAI feature-specific APIs. Αυτό δείχνει ότι το S25 Ultra έχει ήδη θέση στο οικοσύστημα on-device GenAI της Google. Ναι, σήμερα το S25 Ultra δεν εμφανίζεται στη λίστα του Prompt API για nano-v3, όπου η Samsung σειρά που αναφέρεται είναι η S26. Όμως αυτό είναι θέμα τρέχουσας επίσημης υποστήριξης/διάθεσης, όχι απόδειξη ότι το S25 Ultra δεν μπορεί τεχνικά να το τρέξει. Προφανώς και θέλει να σπρώξει τις πωλήσεις του s26 , για αυτό και προυσιάζουν την υποστήριξη αυτή πρώτα στο s26, αλλά δεν σημαίνει ότι το s25 δεν θα μπορέσει να "σηκώσει" το gemini Nano V3 Edited 20 Μαΐου by MIB 3 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 32 minutes ago, MIB said: Το επιχείρημα με το Arduino Nano V3 είναι εντελώς λάθος και άσχετο. Το Arduino Nano V3 είναι φυσική πλακέτα μικροελεγκτή και δεν έχει σχέση με το Gemini Nano v3 της Google. Το Gemini Nano τρέχει στο Android μέσω AICore, όχι μέσω Arduino. Επίσης, η Google ήδη αναφέρει επίσημα το Galaxy S25 Ultra ως υποστηριζόμενη συσκευή για ML Kit GenAI feature-specific APIs. Αυτό δείχνει ότι το S25 Ultra έχει ήδη θέση στο οικοσύστημα on-device GenAI της Google. Ναι, σήμερα το S25 Ultra δεν εμφανίζεται στη λίστα του Prompt API για nano-v3, όπου η Samsung σειρά που αναφέρεται είναι η S26. Όμως αυτό είναι θέμα τρέχουσας επίσημης υποστήριξης/διάθεσης, όχι απόδειξη ότι το S25 Ultra δεν μπορεί τεχνικά να το τρέξει. Προφανώς και θέλει να σπρώξει τις πωλήσεις του s26 , για αυτό και προυσιάζουν την υποστήριξη αυτή πρώτα στο s26, αλλά δεν σημαίνει ότι το s25 δεν θα μπορέσει να "σηκώσει" το gemini Nano V3 Μη του το χαλας. 5 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου @Tips2022 Εννοώ εάν έχεις γνώση του περιεχομένου για το update Μάϊου Επίσης, γνωριζεις εάν η τιμή πετρελαίου θα επιφέρει αύξηση στις τιμές, μείωση των δαπανών , σρσι και μείωση ποιότητας της συσκευής και γενικά των innovative λύσεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 11 ώρες πριν, MIB said: Το επιχείρημα με το Arduino Nano V3 είναι εντελώς λάθος και άσχετο. Το Arduino Nano V3 είναι φυσική πλακέτα μικροελεγκτή και δεν έχει σχέση με το Gemini Nano v3 της Google. Το Gemini Nano τρέχει στο Android μέσω AICore, όχι μέσω Arduino. Επίσης, η Google ήδη αναφέρει επίσημα το Galaxy S25 Ultra ως υποστηριζόμενη συσκευή για ML Kit GenAI feature-specific APIs. Αυτό δείχνει ότι το S25 Ultra έχει ήδη θέση στο οικοσύστημα on-device GenAI της Google. Ναι, σήμερα το S25 Ultra δεν εμφανίζεται στη λίστα του Prompt API για nano-v3, όπου η Samsung σειρά που αναφέρεται είναι η S26. Όμως αυτό είναι θέμα τρέχουσας επίσημης υποστήριξης/διάθεσης, όχι απόδειξη ότι το S25 Ultra δεν μπορεί τεχνικά να το τρέξει. Προφανώς και θέλει να σπρώξει τις πωλήσεις του s26 , για αυτό και προυσιάζουν την υποστήριξη αυτή πρώτα στο s26, αλλά δεν σημαίνει ότι το s25 δεν θα μπορέσει να "σηκώσει" το gemini Nano V3 Και το s24 ultra κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει 🥲 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου (edited) 14 ώρες πριν, MIB said: Το επιχείρημα με το Arduino Nano V3 είναι εντελώς λάθος και άσχετο. Το Arduino Nano V3 είναι φυσική πλακέτα μικροελεγκτή και δεν έχει σχέση με το Gemini Nano v3 της Google. Το Gemini Nano τρέχει στο Android μέσω AICore, όχι μέσω Arduino. Επίσης, η Google ήδη αναφέρει επίσημα το Galaxy S25 Ultra ως υποστηριζόμενη συσκευή για ML Kit GenAI feature-specific APIs. Αυτό δείχνει ότι το S25 Ultra έχει ήδη θέση στο οικοσύστημα on-device GenAI της Google. Ναι, σήμερα το S25 Ultra δεν εμφανίζεται στη λίστα του Prompt API για nano-v3, όπου η Samsung σειρά που αναφέρεται είναι η S26. Όμως αυτό είναι θέμα τρέχουσας επίσημης υποστήριξης/διάθεσης, όχι απόδειξη ότι το S25 Ultra δεν μπορεί τεχνικά να το τρέξει. Προφανώς και θέλει να σπρώξει τις πωλήσεις του s26 , για αυτό και προυσιάζουν την υποστήριξη αυτή πρώτα στο s26, αλλά δεν σημαίνει ότι το s25 δεν θα μπορέσει να "σηκώσει" το gemini Nano V3 Ηθελε να γράψει Αdruino, απο το Αντρούιντ, όχι Arduino. Edited 20 Μαΐου by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου μόλις με κάλεσε ο γιος μου και αντί για το όνομα που είχα βάλει και την φώτο εμφανίστηκε το όνομα που έχει στο gmail account του και η φώτο του google account του. ξέρει κανείς τι έγινε; κάποια στιγμή πέρυσι είχα καλέσει εγώ κάποιον και δεν το σήκωνε γιατί του έδειχνε το username μου από την Google. τι σκατα κάνουν εκεί στην Google δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Έστω ότι έχω ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσεων του operator και στις δυο κάρτες sim, αν μιλάω στην μια θα μου δείχνει την κλήση στην άλλη sim; 12 minutes ago, ilka71 said: μόλις με κάλεσε ο γιος μου και αντί για το όνομα που είχα βάλει και την φώτο εμφανίστηκε το όνομα που έχει στο gmail account του και η φώτο του google account του. ξέρει κανείς τι έγινε; κάποια στιγμή πέρυσι είχα καλέσει εγώ κάποιον και δεν το σήκωνε γιατί του έδειχνε το username μου από την Google. τι σκατα κάνουν εκεί στην Google δεν ξέρω Να υποθέσω έχεις το Google Phone App; Γιατί δεν χρησιμοποιείς το default/της samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 4 minutes ago, Exposed_Bone said: Έστω ότι έχω ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσεων του operator και στις δυο κάρτες sim, αν μιλάω στην μια θα μου δείχνει την κλήση στην άλλη sim; Να υποθέσω έχεις το Google Phone App; Γιατί δεν χρησιμοποιείς το default/της samsung; ναι έχω και της samsung και της google αλλά χρησιμοποιώ το true phone! άρα λες να φταίει ότι έχω το google phone app; (έστω και εάν δεν το χρησιμοποιώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 minutes ago, ilka71 said: ναι έχω και της samsung και της google αλλά χρησιμοποιώ το true phone! άρα λες να φταίει ότι έχω το google phone app; (έστω και εάν δεν το χρησιμοποιώ) Πιο πιθανό θεωρώ να φταίει το True Phone... Πάντως μόνο με την Samsung δεν έχω δει πότε στοιχείο το οποίο έχει γίνει extract από το Google Profile της Google. 15 minutes ago, Exposed_Bone said: Έστω ότι έχω ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσεων του operator και στις δυο κάρτες sim, αν μιλάω στην μια θα μου δείχνει την κλήση στην άλλη sim; Τώρα ανακάλυψα το Dual SIM always on ... ελπίζω να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Κάτι τελευταίο, η μια από τις SIM (διαφορετικές εταιρείες) που εμφανίζει το WI-FI Calling. Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να μην χρησιμοποιώ την επιλογή Mobile Network preferred ή να το έχω off; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου (edited) 1 hour ago, Exposed_Bone said: Πιο πιθανό θεωρώ να φταίει το True Phone... Πάντως μόνο με την Samsung δεν έχω δει πότε στοιχείο το οποίο έχει γίνει extract από το Google Profile της Google. Τώρα ανακάλυψα το Dual SIM always on ... ελπίζω να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Κάτι τελευταίο, η μια από τις SIM (διαφορετικές εταιρείες) που εμφανίζει το WI-FI Calling. Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να μην χρησιμοποιώ την επιλογή Mobile Network preferred ή να το έχω off; εγώ το wifi calling δεν το χρησιμοποιώ γιατί χάνω κλήσεις.! τελικά μπήκα στην εφαρμογή google contacts και στο κάδο είχαν σβηστεί χτες μόνες τους 20 επαφές! (και του γιου) πως γίνεται αυτό; επίσης τώρα που έκανα default την εφαρμογή της google phone είδα ότι παρότι έχω ενεργό το do not disturb στην now bar δείχνει το εισερχόμενο νούμερο! με το true phone φυσικά δεν φαίνεται γιατί έτσι πρέπει με do not disturb on Edited 21 Μαΐου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 21 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 minutes ago, ilka71 said: εγώ το wifi calling δεν το χρησιμοποιώ γιατί χάνω κλήσεις.! τελικά μπήκα στην εφαρμογή google contacts και στο κάδο είχαν σβηστεί χτες μόνες τους 20 επαφές! (και του γιου) πως γίνεται αυτό; Αν δεν τους καλείς συχνά τους σβήνει αυτόματα για εξοικονόμηση χώρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 minutes ago, Athkatla said: Αν δεν τους καλείς συχνά τους σβήνει αυτόματα για εξοικονόμηση χώρου σοβαρά το λες η κάνεις πλάκα; με τον γιο μου είναι δυνατόν να μην μιλάω συχνά; ευτυχώς που είδα ότι υπάρχει ο κάδος και έκανα restore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 4 ώρες πριν, ilka71 said: σοβαρά το λες η κάνεις πλάκα; με τον γιο μου είναι δυνατόν να μην μιλάω συχνά; ευτυχώς που είδα ότι υπάρχει ο κάδος και έκανα restore! Και στο μανίσιο της Sammy μου έχουν σβηστεί επαφές από μόνες τους.... Ευτυχώς κρατάω τακτικά backup.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 ώρες πριν, thabull said: Και στο μανίσιο της Sammy μου έχουν σβηστεί επαφές από μόνες τους.... Ευτυχώς κρατάω τακτικά backup.... με ποιο τρόπο παίρνεις back up; εγώ έχω την εφαρμογή superbackup και το έχω βάλει κάθε μέρα να παίρνει και να το στέλνει στο google drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) 8 ώρες πριν, ilka71 said: με ποιο τρόπο παίρνεις back up; εγώ έχω την εφαρμογή superbackup και το έχω βάλει κάθε μέρα να παίρνει και να το στέλνει στο google drive Από την ίδια την εφαρμογή των Επαφών της sammy. Πας στο hamburger (τις τρεις τελίτσες) και εκεί βρίσεις τις επαφές και κάνεις export σε αρχείο vcf. Το αρχείο το κρατάω στο directory του τηλεφώνου και στον υπολογιστή μου (δεν είμαι πολύ φίλος των clouds). Με την 7 το έβρισκες αμέσως όταν πάταγες στο hamburger, στην 8.0 αν δεν κάνω λάθος πήγαινες "διαχείριση επαφών" ή κάτι τέτοιο, με την 8.5 επειδή την περνάω τώρα που γράφω, αν δεν το βρεις πες μου να το ψάξω και να κάνω screenshots. Edited 22 Μαΐου by thabull 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Δεν μπορώ καμία εφαρμογή της Google, δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το Gmail/Google Contact αλλά από το 2006 χρησιμοποιώ Microsoft Exchange και πριν από σκέτο local Microsoft Office. Καμία φορά ξεχνίεμαι και μπορεί να αποθηκεύσω μια επαφή στο outlook.com αντί στο Microsoft Exchange και το flow είναι παρόμοιο. Η μόνη δυσκολία που συνάντησα ήταν στο Android 4, όταν έφυγα από iPhone 3 για Android τελοσπάντων, που δεν υπήρχε καλή συμβατότητα σε αντίθεση με το iOS του τότε. Αλλά ειδικά με την έλευση του Outlook App δεν υπάρχει πιο απλό και πιο smooth integration σε επαφές, calendar και tasks. Πότε δεν μου έχει μπερδέψει επαφή, ποτέ δεν χάθηκε νούμερο σε επαφή με πολλαπλά νούμερα και ενσωματώνεται πλήρως στο android ανεξάρτητα τι apps χρησιμοποιείς και με battery efficiency συγχρονισμό. Δεν συγκρίνω local vs. cloud, αλλά νομίζω είναι μονόδρομος. Με είχε βάλει ένα πελάτης να συνδέομαι στο Zoho και ένα άλλο MKO στο Proton και αρρώστησα. Fun fact: Χωρίς να έχω κανένα authority/task επισκέφτηκα χύμα την εταιρεία που έκανε ο τότε εργοδότης μου outsource τα IT και του είπα δεν την παλεύω άλλο με Google Workstation. Ξέρω τι νούμερα πουλάς, ή θα κάνω ολόκληρη εκστρατεία ότι είσαι πανακριβώς, είτε από μόνος σου θα στείλεις προτροπή για μετάβαση σε microsoft άμεσα 😄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου (edited) με την 8.5 γίνεται να μην ρωτάει κάθε φορά πόση ώρα θες το do not disturb; πολύ σπαστικό EDIT τελικά έχει ρύθμιση να μην ρωτάει Edited 23 Μαΐου by ilka71 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 7 ώρες πριν, boymanos said: Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? έλα μου ντε και εγώ αυτό ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 19 ώρες πριν, boymanos said: δλδ όπως φαίνεται στο iphone Πώς φαινεται στο iPhone? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 19 ώρες πριν, boymanos said: Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) 10 minutes ago, Prattein_Aloga said: Πώς φαινεται στο iPhone? Φαίνεται από που είναι η ειδοποίηση και τι περιέχει. 2 minutes ago, dimitris1090T said: Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; Ακριβώς, βρήκα μία λύση στο reddit αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτο που λέει ο φίλος: Έτσι, είχα το ίδιο πρόβλημα και όλες οι ρυθμίσεις μου ήταν σωστές. Αυτό που κατέληξε να είναι είναι η ηλίθια εφαρμογή Glance AI. Έπρεπε να την απενεργοποιήσω και μπουμ, όλες οι ειδοποιήσεις μου είχαν επιστρέψει στην κλειδώματος οθόνη. Από την οθόνη κλειδώματος, κράτησε το δάχτυλό σου κάτω στην οθόνη μέχρι να μπει σε λειτουργία επεξεργασίας (άλλαξε φόντα και τέτοια), τότε διάλεξε ρυθμίσεις. Απενεργοποίησε το "Ενεργοποίηση AI Lockscreens" στην κορυφή. Edited 24 Μαΐου by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου (edited) +1 για τα αφαντα notifications - Lag ηχου 1-2 sec απο προηγ βιντεο σε επομενο οταν scrollareis σε social media - παιζει τα χρωματα μετα απο μερες να αλλαξαν? ιδιαιτερα στα μπλε buttons/ πλαισια tabs εχω προεπιλογη στο theme κ μου φαινονται διαφορετικα . υπαρχει reset factory settings χρωματων? -flickering σε καποιο σταθερο σημειο(navigation bar )οταν εβλεπα reel/story -privacy mode ακριβως οπως και στα τζαμακια μολις το βαλεις χανεις σε πιστοτητα/ποιοτητα οθονης Edited 1 Ιουνίου by kage 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Καλησπέρα παιδιά Ερωτήση. Τώρα τελευταία όταν χαζεύω στο τικτοκ, βλέπω ανεβάζει θερμοκρασία το κινητό. Συμβαίνει και σε εσάς ? Εάν ναι, μέχρι πόσους βαθμούς φτάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts