thabull Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Καλημέρα σε όλους Επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, το αφήνω εδώ αν κάποιος/α μπορεί να βοηθήσει.... Έχω τα buds3 και τον τελευταίο καιρό το αριστερό bud έχει χαμηλότερη ένταση. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται και πως μπορεί να "φτιαχτεί" ή ρυθμιστεί; (Έχω κατεβάσει το extensio για τα buds στο s23u μου) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 1 hour ago, thabull said: Καλημέρα σε όλους Επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, το αφήνω εδώ αν κάποιος/α μπορεί να βοηθήσει.... Έχω τα buds3 και τον τελευταίο καιρό το αριστερό bud έχει χαμηλότερη ένταση. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται και πως μπορεί να "φτιαχτεί" ή ρυθμιστεί; (Έχω κατεβάσει το extensio για τα buds στο s23u μου) Δες στο accessibility μήπως έχεις βάλει χαμηλότερη ένταση στη μια μεριά. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 1 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 3 ώρες πριν, thabull said: Καλημέρα σε όλους Επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, το αφήνω εδώ αν κάποιος/α μπορεί να βοηθήσει.... Έχω τα buds3 και τον τελευταίο καιρό το αριστερό bud έχει χαμηλότερη ένταση. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται και πως μπορεί να "φτιαχτεί" ή ρυθμιστεί; (Έχω κατεβάσει το extensio για τα buds στο s23u μου) Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με τα buds+. Ήθελε καθάρισμα το mesh μέσα στο earbud από το κερί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) 11 ώρες πριν, OverClocker said: Δες στο accessibility μήπως έχεις βάλει χαμηλότερη ένταση στη μια μεριά. Το τσέκαρα, αλλά δεν..... Μου το κάνει και με το Α56..... Και είναι πολύ έντονο στις κλήσεις που σχεδόν δεν ακούω τίποτε.... 9 ώρες πριν, Athkatla said: Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με τα buds+. Ήθελε καθάρισμα το mesh μέσα στο earbud από το κερί. Το έχω υποψιαστεί, καθώς είναι και συμβουλή. Δεν έχω τα pro για να πεις ότι έχει πιάσει στο λαστιχάκι (αυτό εννοείς "mesh"?).Και γενικά δε φαίνεται να έχει πιάσει κάπου κερί.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Edited 1 Μαΐου by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 1 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 10 minutes ago, thabull said: Το τσέκαρα, αλλά δεν..... Μου το κάνει και με το Α56..... Και είναι πολύ έντονο στις κλήσεις που σχεδόν δεν ακούω τίποτε.... Το έχω υποψιαστεί, καθώς είναι και συμβουλή. Δεν έχω τα pro για να πεις ότι έχει πιάσει στο λαστιχάκι (αυτό εννοείς "mesh"?).Και γενικά δε φαίνεται να έχει πιάσει κάπου κερί.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Πρέπει να ανοίξεις το earbud για να δεις το mesh (λεπτή μεταλλική γρίλια). Δες κάποιο video sto YouTube και θα καταλάβεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) On 1/5/2026 at 1:25 ΜΜ, thabull said: Καλημέρα σε όλους Επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, το αφήνω εδώ αν κάποιος/α μπορεί να βοηθήσει.... Έχω τα buds3 και τον τελευταίο καιρό το αριστερό bud έχει χαμηλότερη ένταση. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται και πως μπορεί να "φτιαχτεί" ή ρυθμιστεί; (Έχω κατεβάσει το extensio για τα buds στο s23u μου) Δοκιμασες να τα "διαγραψεις" απο το bluetooth και μετα να τα ξανακανεις Pair ετσι ωστε να "ξεχασει" τις παλιες ρυθμισεις το τηλεφωνο και να "επαναφερει" τις default? Με τα buds2 pro το παθαινα εγω, οταν τα ειχα pair με το τηλεφωνo, την τηλεοραση (samsung) και με το ASUS ROG ALLY μετα απο καποιο διαστημα ο ηχος στο μισο ετσι απλα, μολις τα εκανα unpair απο ολα και τα ξανασυνδεα παλι, "παιζαν" κανονικα....μεχρι την επομενη φορα... Edited 2 Μαΐου by spinemm 2 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 6 ώρες πριν, spinemm said: Δοκιμασες να τα "διαγραψεις" απο το bluetooth και μετα να τα ξανακανεις Pair ετσι ωστε να "ξεχασει" τις παλιες ρυθμισεις το τηλεφωνο και να "επαναφερει" τις default? Με τα buds2 pro το παθαινα εγω, οταν τα ειχα pair με το τηλεφωνo, την τηλεοραση (samsung) και με το ASUS ROG ALLY μετα απο καποιο διαστημα ο ηχος στο μισο ετσι απλα, μολις τα εκανα unpair απο ολα και τα ξανασυνδεα παλι, "παιζαν" κανονικα....μεχρι την επομενη φορα... Καλή ιδέα!!!!! Θα το τσεκάρω (αν και δοκίμασα και τα έκανα pair με το Α56 και παρουσίασαν το ίδιο). Δεν έχω να χάσω τίποτε. Το θέμα είναι ότι δε φαίνεται να είναι βρώμικα ή να έχουν ίχνη κεριού... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 16 minutes ago, thabull said: Καλή ιδέα!!!!! Θα το τσεκάρω (αν και δοκίμασα και τα έκανα pair με το Α56 και παρουσίασαν το ίδιο). Δεν έχω να χάσω τίποτε. Το θέμα είναι ότι δε φαίνεται να είναι βρώμικα ή να έχουν ίχνη κεριού... Και το σχετικό νήμα που δεν βρίσκεις: Πώς και δεν ποσταρες και στο Α56; Απορία το χω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) Καλησπέρα. Βρίσκω το 512 σε γνωστό Σκρουτζομαγαζο στα Βριλήσσια 1300 και με 100 ευρώ παραπάνω το 1GB σε στο Σκρουτζομαγαζο Γλυφάδα TEL..N Γενικά αυτό της Γλυφάδας βλέπω καλές κριτικές, αλλά με χάλασε που βλέπω ότι έχει 1 με 2 και referbish. . Έχει ψωνίσει ποτέ κάποιος ? Σας ευχαριστώ πολύ και αναμένω τα φώτα σας !!! Εάν γνωρίζετε και κάποιο έμπιστο μαγαζί , pm me Edited 2 Μαΐου by MobilePerson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 1 hour ago, MobilePerson said: Καλησπέρα. Βρίσκω το 512 σε γνωστό Σκρουτζομαγαζο στα Βριλήσσια 1300 και με 100 ευρώ παραπάνω το 1GB σε στο Σκρουτζομαγαζο Γλυφάδα TEL..N Γενικά αυτό της Γλυφάδας βλέπω καλές κριτικές, αλλά με χάλασε που βλέπω ότι έχει 1 με 2 και referbish. . Έχει ψωνίσει ποτέ κάποιος ? Σας ευχαριστώ πολύ και αναμένω τα φώτα σας !!! Εάν γνωρίζετε και κάποιο έμπιστο μαγαζί , pm me περιττος ο χωρος 1 tb σε κινητο.παντως με 512gb απο κει που αγοραζω συνεχεια 2 μαγαζια το ενα το εχει 1045 & 1085 ευρο αντιστοιχα (hashtagrade-smartbee) .προσφατα πηρα απο το δευτερο σε φυσικη παρουσια στο καταστημα στους αμπελοκηπους κινητο σε συσκευασια σφραγισμενη.αγογη εξυπηρετηση και αποδειξη αγορας . Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Απλά για τη 16GB μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 1 minute ago, MobilePerson said: Απλά για τη 16GB μνήμη α οκ! εχεις ενα δικιο..αλλα μπορεις να ενεργοποιησεις απο το κινητο την επιπλεον ραμ.εγω στην θεση σου και επειδη το κινητο εχει παρει την κατηφορα να παρεις καποιο στα 256 gb και φυσικα κατω απο 1000 ευρο,γιατι σε περιπτωση μεταπωλησης οπως κανουμε οι περισσοτεροι θα χασεις αξια της επιπλεον ram που θελεις, Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Μεγάλη διαφορά. Πρόκειται για ευρωπαϊκο μοντέλο με εγγύηση Samsung Ελλάδος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου ολα τα κινητα απο ελλαδα ειναι ευρωπαικης αποθηκης.το γνωριζω πολυ καλα γιατι χρονια αγοραζω συνεχεια samsung.επισης μια φορα που χρειαστηκα την ευγγυηση κουτι θελανε και οχι αποδειξη..και βρηκανε ακριβως στο συστημα τι σειρα ητανε..ποτε ενεργοποιηθηκε η συσκευη και αλλες πληροφοριες. προσφατα πηρα α56 απο καταστημα που σου ειπα.ολα μια χαρα δουλευει αψογα. προβλημα στα παραεισαγωγης εχουνε τα xiaomi-oneplus-realme. τωρα αυτη την στιγμη που σου γραφω το samsung s26 ultra 12/256 εχει 900 ευρο σε μωβ χρωμα.τωρα τι κολπο κανουν και εχουν τοσο πολυ χαμηλες τιμες δεν ξερω.παντως οτι κινητο εχω αγορασει τοσα χρονια απο σκρουτζ η bestprice προβλημα δεν ειχα κανενα. Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 14 ώρες πριν, katsiletra said: Και το σχετικό νήμα που δεν βρίσκεις: Πώς και δεν ποσταρες και στο Α56; Απορία το χω Το Α56 δεν έχει πολλούς συμμετέχοντες που να έχουν και μια ιδέα του τι μπορεί να γίνεται, οπότε θεώρησα ότι δε χρειάζεται να σπαμάρω. (Πάλι σου έλυσα απορία, αντί να κράζω) Σε ευχαριστώ πολύ για το νήμα που πόσταρες προσπαθώντας να βοηθήσεις αντί να ειρωνευτείς. Δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο.... Βέβαια δε μιλάει για τα Samsung, αλλά κάτι είναι και αυτό.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 48 minutes ago, thabull said: Το Α56 δεν έχει πολλούς συμμετέχοντες που να έχουν και μια ιδέα του τι μπορεί να γίνεται, οπότε θεώρησα ότι δε χρειάζεται να σπαμάρω. (Πάλι σου έλυσα απορία, αντί να κράζω) Σε ευχαριστώ πολύ για το νήμα που πόσταρες προσπαθώντας να βοηθήσεις αντί να ειρωνευτείς. Δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο.... Βέβαια δε μιλάει για τα Samsung, αλλά κάτι είναι και αυτό.... Το ότι έχεις γράψει σε τρία νήματα το ίδιο πράγμα δεν είναι σπαμ;; Το φόρουμ έχει θέματα σχεδόν για τα πάντα. Δεν σε ειρωνεύεται κανένας, αλλά ψάξε πρώτα και μετά ρώτα. Υποτίθεται ότι είσαι κι απ τα παλιά μέλη και θα έπρεπε να ξέρεις κάποια πράγματα. Edited 3 Μαΐου by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) Προσωπικα δεν ενοχληθηκα. Δεν εγραψε κατι ασχετο, ζητησε βοηθεια για κατι... Ο σκοπος του φορουμ ειναι αυτος υποτιθεται... Καταλαβαινω το σκεπτικο του με τη λογικη οτι τα θεματα στα Samsung κινητα ειναι σε ιστορικο χαμηλο ποσταρισματος τον τελευταιο καιρο. Edited 3 Μαΐου by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου @Tips2022τι γίνεται εδώ ;;; Δώσε μας τα φώτα σου γέροντα https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s27_ultra_to_have_one_less_camera_then_its_predecessor-news-72631.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Καλημέρα και καλό μήνα. Έχω μία απορία και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Έχω και χρησιμοποιώ καθημερινά το 26άρι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα είτε μπαταρίας είτε απόδοσης. Όλα βαίνουν καλώς. Προχθές όμως ήμουν με τον γιο μου στη προπόνηση μπάλας που τον πηγαίνω και καθόμουν και έπαιζα με το κινητό μου (κλασική εικόνα) όσο περίμενα. Έτυχε και είχα μαζί μου και το 25άρι αφού το ένα είναι της δουλειάς μου. Σπάνια τα έχω και τα δύο επάνω μου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ηλιόλουστη μέρα με direct ήλιο χωρίς ίχνος σκιάς. Θυμόμουν πως μου είχε κάνει εντύπωση η φωτεινότητα του 25 πριν βγει το 26 δεν έπεφτε εύκολα κάτω από τον ήλιο αλλά γενικά η μπαταρία μετά από το πέρας των συγκεκριμένων συνθηκών, έπεφτε αλόγιστα και ιδιαίτερα γρήγορα. Έχοντας λοιπόν μαζί μου και τα δύο κινητά, έκανα ένα τέστ. Τα έβγαλα και τα δύο μαζί δίπλα δίπλα και παρατήρησα πως το 26 σχετικά γρήγορα ξεκινούσε throttling και έριχνε την φωτεινότητα σχεδόν άμεσα. Το 25 αντίστοιχα παρέμενε φωτεινό και μάλιστα για αρκετή ώρα. Ακόμα και throttling που έκανε ήτανε λιγότερο επιθετικό και ουσιαστικά η ώρα που έφτασα σε σημείο να πω πως δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα, άργησε πάρα πολύ. Το 26 βέβαια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έριξε τη φωτεινότητα αλλά παρατήρησα πως όταν το άφησα στη σκιά ακόμα και για λίγα δευτερόλεπτα, η θερμοκρασία του επανερχόταν σχεδόν άμεσα, ανέβαζε πάλι φωτεινότητα και ξανά πάλι το ίδιο μοτίβο. Επίσης η διαχείριση της μπαταρίας ήταν πολύ καλύτερη συγκριτικά με το 25. Τώρα για κερασάκι σας έχω το εξής: Φίλος δίπλα μου την ίδια στιγμή, αφού φυσικά τον έπρηξα 😝 πρώτα , μου έδωσε το δικό του το ΑΠΛΟ 25άρι και αυτό που είδα δεν περιγράφεται, μηδενικό σχετικά throttling και ΟΟΤΤΑΝ έγινε, άμεση σχεδόν επαναφορά. Τρομερή διαχείριση μπαταρίας και θερμοκρασίας σε σημείο έκπληξης. Τα βρίσκετε φυσιολογικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Μήπως στο 25 είχες αλλάξει το προφιλ φωτεινότητας σε light και στο 26 όχι? Γιατί εγώ είχα δει το αντίθετο, το 25 να πέφτει πιο γρήγορα απο το 26. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 23 ώρες πριν, katsiletra said: Το ότι έχεις γράψει σε τρία νήματα το ίδιο πράγμα δεν είναι σπαμ;; Το φόρουμ έχει θέματα σχεδόν για τα πάντα. Δεν σε ειρωνεύεται κανένας, αλλά ψάξε πρώτα και μετά ρώτα. Υποτίθεται ότι είσαι κι απ τα παλιά μέλη και θα έπρεπε να ξέρεις κάποια πράγματα. Ότι πεις.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 3 ώρες πριν, OverClocker said: Μήπως στο 25 είχες αλλάξει το προφιλ φωτεινότητας σε light και στο 26 όχι? Γιατί εγώ είχα δει το αντίθετο, το 25 να πέφτει πιο γρήγορα απο το 26. Πώς το αλλάζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Display assistant->Brightness limit profile 2 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Τελικά στο 25υ δεν το έχει σαν επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 50 minutes ago, challenge143 said: Τελικά στο 25υ δεν το έχει σαν επιλογή Μεσω της εφαρμογης Display Assistant απο Good Lock 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts