lazkal Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου On 16/2/2026 at 1:50 ΜΜ, dimkit said: Ρε παιδιά τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης και τις επισκευής, ποιος το αναλαμβάνει? Φαντάζομαι αν κάνεις αγορά από Πλαισιο , σε καλυπτει το Πλαισιο , αλλα τι γινεται από αλλα μικρα κασταστηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, lazkal said: Ναι αλλα αν εχεις ενα προβλημα που θα το στειλεις για επισκευη? Υπαρχει καποιο service center εντος Ελλαδας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 46 minutes ago, lazkal said: Που το βλέπεις αυτο με την εγγύηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Προσπαθώ να σταθώ στις διαφορές που εντοπίζω στην συσκευή με το προηγούμενο μοντέλο… το 9 pro XL κ την εμπειρία που απέκτησα μετά την αγορά πριν ένα μήνα. …μια (μικρή όμως) βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας … …. σήμα (Vodafone) πολύ καλύτερη η συνολική εμπειρία, σε δύσκολη τοποθεσία κ με ενεργοποίηση του VoWifi/ LTE.…. Αυτά τα δύο κυρίως, τα υπόλοιπα παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το πολύ καλό μοντέλο που αντικατέστησε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου On 17/2/2026 at 4:36 ΜΜ, jimlost said: Που το βλέπεις αυτο με την εγγύηση??? Στις Ρυθμίσεις . Αν πάθει κάτι πάει στο Πλαίσιο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Πως ενεργοποιώ σε σβηστή οθονη να φαίνεται το ρολοι ημερομηνία και ώρα και ειδοποιήσεις??? Δεν θυμάμαι πως το κάνω...Και κατι άλλο...εχουν βγάλει την λειτουργία περιστροφής σε αρχική οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Το always on display εννοείς; Ρυθμίσεις- οθόνη - πάντα ενεργή οθόνη. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 4 ώρες πριν, vaggelis_grg said: Το always on display εννοείς; Ρυθμίσεις- οθόνη - πάντα ενεργή οθόνη. Ναι αυτο εννοούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Σήμερα ξύπνησα το πρωί και είδα ότι έχω live notifications όπως στο iPhone και στο Samsung ((για αθλητικά) 1 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 6 ώρες πριν, gmarvel said: Σήμερα ξύπνησα το πρωί και είδα ότι έχω live notifications όπως στο iPhone και στο Samsung ((για αθλητικά) απο το at a glance το ρυθμίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Ναι το ξέρω μέχρι εχθές δεν έβγαζε τίποτα σήμερα αρχίζει να μου βγάζει τα παντα Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 9 ώρες πριν, gmarvel said: Ναι το ξέρω μέχρι εχθές δεν έβγαζε τίποτα σήμερα αρχίζει να μου βγάζει τα παντα εγινε αναβάθμιση πριν λίγες μέρες. https://9to5google.com/2026/02/28/pixel-at-a-glance-sports-finance/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Υπάρχει ενημέρωση Μαρτίου 730 mb .. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB PIXEL 10 PRO XL 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος εδώ και λίγους μήνες, έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Όταν σβήνει η οθόνη και μετά από λίγη ώρα παύει να έρχονται ειδοποιήσεις! Έρχονται μόνο τα βασικά, messenger, viber κτλ. Ειδοποιήσεις σε Facebook και άλλη μια βασική εφαρμογή δεν έρχονται από τη στιγμή που σβήνει η οθόνη! Έχω μπει στις εφαρμογές και έχω επιτρέψει όλα τα σχετικά ότι αφορά την μπαταρία. Καμία λύση να μη γίνεται αυτό; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Το χειρότερο update που έκανε η Google μέχρι στιγμής. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB PIXEL 10 PRO XL 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 17 ώρες πριν, Evagelos_ said: Το χειρότερο update που έκανε η Google μέχρι στιγμής. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Έχω αρκετά κολλήματα αλλά δεν ξέρω αν φταίει που .,δεν έχει κάνει ακόμα update σε πολλές εφαρμογές. 1 Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB PIXEL 10 PRO XL 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις σήμερα το παρέλαβα και προσπαθώ να το σετάρω. Προερχόμενος από S24 Ultra... και είχα μια εμπειρία για λίγο πριν χρόνια με το Pixel 3XL. Αλλιώς μου φαίνονται όλα... ήμουν πολλά χρόνια στη Σαμυ... Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ.... η αλήθεια είναι οτι δίνει αίσθηση στιβαρή και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτά για την ώρα. 4 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 13 ώρες πριν, one2377 said: Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις σήμερα το παρέλαβα και προσπαθώ να το σετάρω. Προερχόμενος από S24 Ultra... και είχα μια εμπειρία για λίγο πριν χρόνια με το Pixel 3XL. Αλλιώς μου φαίνονται όλα... ήμουν πολλά χρόνια στη Σαμυ... Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ.... η αλήθεια είναι οτι δίνει αίσθηση στιβαρή και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτά για την ώρα. Καλημέρα! Αν δεν έχεις κόλλημα με την Samsung και δώσεις και λίγο χρόνο να το συνηθίσεις, άνετα μπορείς να μείνεις. Γιατί οκ δεν έχει επαφή το one ui της Samsung με το στοκ android του πιξελ. Εγώ πήγα από s25 ultra σε pixel 10 pro xl, Και από 10 pro xl σε s26 ultra. Καθαρά γιατί έχω κόλλημα με την Samsung 🙂. 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 2/4/2026 at 8:27 ΠΜ, kountoura said: Καλημέρα! Αν δεν έχεις κόλλημα με την Samsung και δώσεις και λίγο χρόνο να το συνηθίσεις, άνετα μπορείς να μείνεις. Γιατί οκ δεν έχει επαφή το one ui της Samsung με το στοκ android του πιξελ. Εγώ πήγα από s25 ultra σε pixel 10 pro xl, Και από 10 pro xl σε s26 ultra. Καθαρά γιατί έχω κόλλημα με την Samsung 🙂. Καλημέρα σε όλους και καλό Πάσχα. Θεωρώ οτι είναι εξαιρετικά ολοκληρωμένη συσκευή. Έχει δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ταχύτατο. Πολύ καλή μπαταρία. Κάμερες χωρίς ανταγωνισμό... Θα μείνω στο πίξελ.... σίγουρα θα μείνω. Καλή η Samsung, αλλά σίγουρα χρειαζόμουν μια αλλαγή. Και νομίζω την έκανα τη σωστή στιγμή. (έχοντας τόσα πολλά χρόνια στην Samsung, μου φάνταζε πολύ δύσκολο να νιώσω άνετα με άλλη συσκευή, αλλά το ένιωσα ήδη την δεύτερη μέρα.) 2 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Εγώ πήρα το 10 xl pro τον Νοέμβριο που μας πέρασε,πιο πολύ γιατί είχα μια πολύ καλή προσφορά (( black Friday) και ήθελα να το δοκιμάσω, την δεύτερη ημέρα έβαλα το s25 ultra στο συρτάρι, και πήρα και το pixel watch 4 ,το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και οι δυνατότητες που δίνει στο software νομίζω ότι δεν τις έχετε στην Ελλαδα, (εγώ είμαι στον Καναδά) είναι πολύ καλές, ( το call screening μου εχει λύσει τα χέρια με τα spam τηλέφωνα που σε παίρνουν ότι ώρα γουστάρουν),τι πρόβλημα που είχα ήταν ο file manager της Google που θεωρώ πως είναι πίσω από τον αντίστοιχο της samsung, και στο πως κάνεις split την οθόνη όταν θέλεις να ανοίξεις 2 εφαρμογές, το συρτάρι που έχει η samsung στο πλάι είναι πολύ βολικό και μπορείς να ανοίξεις οποία εφαρμογή θέλεις και όχι μόνο να μπορείς να ανοίξεις μόνο από τις ανοκτες εφαρμογές όπως στο pixel ,το άλλο είναι ότι επειδή έχω το s11 ultra η συνεργασία με το pixel δεν είναι στο επίπεδο με ένα samsung τηλέφωνο και είναι λογικό. Με το που βγήκε το s26 ultra και πήρε τις δυνατότητες AI του pixel ξαναγύρισα στην samsung, χωρίς να εγκαταλείψω το pixel,η μπαταρία του pixel είναι από τις καλύτερες, η οθόνη και βέβαια οι φωτογραφίες από τα καλύτερα σημεία του.Αλλα κολλημένος και εγώ με Samsung .Συγγνωμη για το σεντόνι. Καλή Ανάσταση σε όλους. 2 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts