Jump to content

Google pixel 10 pro/ 10 pro xl

bujinkan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 16/2/2026 at 1:50 ΜΜ, dimkit said:

Ρε παιδιά τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης και τις επισκευής, ποιος το αναλαμβάνει?

Φαντάζομαι αν κάνεις αγορά από   Πλαισιο , σε καλυπτει το Πλαισιο , αλλα τι γινεται από αλλα μικρα κασταστηματα?

εικόνα_Viber_2026-02-17_15-37-18-538.jpg

14 minutes ago, lazkal said:

εικόνα_Viber_2026-02-17_15-37-18-538.jpg

Ναι αλλα αν εχεις ενα προβλημα που θα το στειλεις για επισκευη? Υπαρχει καποιο service center εντος Ελλαδας ? 

Προσπαθώ να σταθώ στις διαφορές που εντοπίζω στην συσκευή με το προηγούμενο μοντέλο… το 9 pro XL κ την εμπειρία που απέκτησα μετά την αγορά πριν ένα μήνα.

…μια (μικρή όμως)  βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας …

…. σήμα (Vodafone) πολύ καλύτερη η συνολική εμπειρία, σε δύσκολη τοποθεσία κ με ενεργοποίηση του VoWifi/ LTE.….

Αυτά τα δύο κυρίως, τα υπόλοιπα παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το πολύ καλό μοντέλο που αντικατέστησε..

• 2 weeks later...

Πως ενεργοποιώ σε σβηστή οθονη να φαίνεται το ρολοι ημερομηνία και ώρα και ειδοποιήσεις???

Δεν θυμάμαι πως το κάνω...Και κατι άλλο...εχουν βγάλει  την  λειτουργία περιστροφής σε αρχική οθόνη...

4 ώρες πριν, vaggelis_grg said:

Το always on display εννοείς; Ρυθμίσεις- οθόνη - πάντα ενεργή οθόνη.

Ναι αυτο εννοούσα...

Σήμερα ξύπνησα το πρωί και είδα ότι έχω live notifications όπως στο iPhone και στο Samsung ((για αθλητικά) 

Screenshot_20260301-080214.png

Γιώργος

6 ώρες πριν, gmarvel said:

Σήμερα ξύπνησα το πρωί και είδα ότι έχω live notifications όπως στο iPhone και στο Samsung ((για αθλητικά) 

Screenshot_20260301-080214.png

απο το at a glance το ρυθμίζεις.

9 ώρες πριν, gmarvel said:

Ναι το ξέρω μέχρι εχθές δεν έβγαζε τίποτα σήμερα αρχίζει να μου βγάζει τα παντα

εγινε αναβάθμιση πριν λίγες μέρες. 

https://9to5google.com/2026/02/28/pixel-at-a-glance-sports-finance/

Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος εδώ και λίγους μήνες, έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Όταν σβήνει η οθόνη και μετά από λίγη ώρα παύει να έρχονται ειδοποιήσεις! Έρχονται μόνο τα βασικά, messenger, viber κτλ. Ειδοποιήσεις σε Facebook και άλλη μια βασική εφαρμογή δεν έρχονται από τη στιγμή που σβήνει η οθόνη! Έχω μπει στις εφαρμογές και έχω επιτρέψει όλα τα σχετικά ότι αφορά την μπαταρία. Καμία λύση να μη γίνεται αυτό; 

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

17 ώρες πριν, Evagelos_ said:

Το χειρότερο update που έκανε η Google μέχρι στιγμής.

Γιατί;

Έχω αρκετά κολλήματα αλλά δεν ξέρω αν φταίει που .,δεν έχει κάνει ακόμα  update σε  πολλές εφαρμογές.

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB PIXEL 10 PRO XL 512GB

• 4 weeks later...

Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις σήμερα το παρέλαβα και προσπαθώ να το σετάρω. Προερχόμενος από S24 Ultra... και είχα μια εμπειρία για λίγο πριν χρόνια με το Pixel 3XL. Αλλιώς μου φαίνονται όλα... ήμουν πολλά χρόνια στη Σαμυ... 

Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ.... η αλήθεια είναι οτι δίνει αίσθηση στιβαρή και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτά για την ώρα.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

13 ώρες πριν, one2377 said:

Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις σήμερα το παρέλαβα και προσπαθώ να το σετάρω. Προερχόμενος από S24 Ultra... και είχα μια εμπειρία για λίγο πριν χρόνια με το Pixel 3XL. Αλλιώς μου φαίνονται όλα... ήμουν πολλά χρόνια στη Σαμυ... 

Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ.... η αλήθεια είναι οτι δίνει αίσθηση στιβαρή και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτά για την ώρα.

Καλημέρα! 

Αν δεν έχεις κόλλημα με την Samsung και δώσεις και λίγο χρόνο να το συνηθίσεις, άνετα μπορείς να μείνεις. 

Γιατί οκ δεν έχει επαφή το one ui της Samsung με το στοκ android του πιξελ. 

Εγώ πήγα από s25 ultra σε pixel 10 pro xl, 

Και από 10 pro xl σε s26 ultra. 

Καθαρά γιατί έχω κόλλημα με την Samsung 🙂

kountouraN

• 2 weeks later...
On 2/4/2026 at 8:27 ΠΜ, kountoura said:

Καλημέρα! 

Αν δεν έχεις κόλλημα με την Samsung και δώσεις και λίγο χρόνο να το συνηθίσεις, άνετα μπορείς να μείνεις. 

Γιατί οκ δεν έχει επαφή το one ui της Samsung με το στοκ android του πιξελ. 

Εγώ πήγα από s25 ultra σε pixel 10 pro xl, 

Και από 10 pro xl σε s26 ultra. 

Καθαρά γιατί έχω κόλλημα με την Samsung 🙂

Καλημέρα σε όλους και καλό Πάσχα. 

Θεωρώ οτι είναι εξαιρετικά ολοκληρωμένη συσκευή. Έχει δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ταχύτατο. Πολύ καλή μπαταρία. Κάμερες χωρίς ανταγωνισμό... Θα μείνω στο πίξελ.... σίγουρα θα μείνω. Καλή η Samsung, αλλά σίγουρα χρειαζόμουν μια αλλαγή. Και νομίζω την έκανα τη σωστή στιγμή. (έχοντας τόσα πολλά χρόνια στην Samsung, μου φάνταζε πολύ δύσκολο να νιώσω άνετα με άλλη συσκευή, αλλά το ένιωσα ήδη την δεύτερη μέρα.)

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Εγώ πήρα το 10 xl pro τον Νοέμβριο που μας πέρασε,πιο πολύ γιατί είχα μια πολύ καλή προσφορά (( black Friday) και ήθελα να το δοκιμάσω, την δεύτερη ημέρα έβαλα το s25 ultra στο συρτάρι, και πήρα και το pixel watch 4 ,το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και οι δυνατότητες  που δίνει στο software νομίζω ότι δεν τις έχετε στην Ελλαδα, (εγώ είμαι στον Καναδά) είναι πολύ καλές, ( το call screening μου εχει λύσει τα χέρια με τα spam τηλέφωνα που σε παίρνουν ότι ώρα γουστάρουν),τι πρόβλημα που είχα ήταν ο file manager της Google που θεωρώ πως είναι πίσω από τον αντίστοιχο της samsung, και στο πως κάνεις split την οθόνη όταν θέλεις να ανοίξεις 2 εφαρμογές, το συρτάρι που έχει η samsung στο πλάι είναι πολύ βολικό και μπορείς να ανοίξεις οποία εφαρμογή θέλεις και όχι μόνο να μπορείς να ανοίξεις μόνο από τις ανοκτες εφαρμογές όπως στο pixel ,το άλλο είναι ότι επειδή έχω το s11 ultra η συνεργασία με το pixel δεν είναι στο επίπεδο με ένα samsung τηλέφωνο και είναι λογικό. Με το που βγήκε το s26 ultra και πήρε τις δυνατότητες AI του pixel ξαναγύρισα στην samsung, χωρίς να εγκαταλείψω  το pixel,η μπαταρία του pixel είναι από τις καλύτερες, η οθόνη και βέβαια οι φωτογραφίες από τα καλύτερα σημεία του.Αλλα κολλημένος και εγώ με Samsung .Συγγνωμη για το σεντόνι. 

Καλή Ανάσταση σε όλους.

Γιώργος