Jump to content

Poco F7 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xiaomi-poco-f7-5g-12gb-512gb-snapdragon-8s-gen-4-6500mah-50mp-con-ois-6-83-1-5k-120hz-pantalla-amoled-negro.thumb.jpg.fc6f0826223d71b1595815a85993539b.jpg

xiaomi-poco-f7-5g-12gb-512gb-snapdragon-8s-gen-4-6500mah-50mp-con-ois-6-83-1-5k-120hz-pantalla-amoled-negro.thumb.jpg.0cf7861886c83490b2df62504a996208.jpg

Το Poco F7 θα δεχθεί 6 Χρόνια Υποστήριξης για αναβαθμίσεις  και ενημερώσεις Ασφαλείας έως 2031  .

Network Technology GSM / HSPA / LTE / 5G
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G bands HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 18, 19, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 42, 48, 66
5G bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 48, 66, 77, 78 SA/NSA/Sub6
Speed HSPA, LTE, 5G

Body Dimensions 163.1 x 77.9 x 8.2 mm (6.42 x 3.07 x 0.32 in)
Weight 215.7 g (7.62 oz)
Build Glass front (Gorilla Glass 7i), aluminum frame, glass back
SIM Nano-SIM + Nano-SIM

IP68 dust tight and water resistant (immersible up to 1.5m for 30 min)

Display Type AMOLED, 68B colors, 120Hz, 3840Hz PWM, Dolby Vision, HDR10+, 700 nits (typ), 1700 nits (HBM), 3200 nits (peak
Size 6.8 inches, 114.5 cm2 (~90.2% screen-to-body ratio)
Resolution 1280 x 2772 pixels, 19.5:9 ratio (~447 ppi density)
Protection Corning Gorilla Glass 7i, Mohs level 5

Platform OS Android 15, HyperOS 2
Chipset Qualcomm SM8735 Snapdragon 8s Gen 4 (4 nm)
CPU Octa-core (1x3.21 GHz Cortex-X4 & 3x3.0 GHz Cortex-A720 & 2x2.8 GHz Cortex-A720 & 2x2.0 GHz Cortex-A720)
GPU Adreno 825

Memory Card slot No
Internal 256GB 12GB RAM, 512GB 12GB RAM
  UFS 4.1

Main Camera Dual 50 MP, f/1.5, 26mm (wide), 1/1.95", 0.8µm, PDAF, OIS
8 MP, f/2.2, 15mm (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm
Features LED flash, HDR, panorama
Video 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240/960fps, gyro-EIS
Selfie camera Single 20 MP, f/2.2, (wide), 1/4"
Features HDR

Sound Loudspeaker Yes, with stereo speakers
3.5mm jack No
  24-bit/192kHz Hi-Res & Hi-Res Wireless audio

Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6/7, dual-band, Wi-Fi Direct
Bluetooth 6.0, A2DP, LE, aptX HD, aptX Adaptive, LHDC 5
Positioning GPS (L1+L5), BDS (B1I+B1c+B2a), GALILEO (E1+E5a), QZSS (L1+L5), NavIC (L5), GLONASS
NFC Yes
Infrared port Yes
Radio No
USB USB Type-C 2.0, OTG

Features Sensors Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass
  Circle to Search

Battery Type 6500 mAh - International model
Charging 90W wired, PD3.0, QC3+, 80% in 30 min
22.5W reverse wired
Our Tests Performance AnTuTu: 2.024.751 (v10)
GeekBench: 6402 (v6)
3DMark: 4476 (Wild Life Extreme)
Display 1525 nits max brightness (measured)
Loudspeaker -26.2 LUFS (Good)
Battery
EU LABEL Energy Class B
Battery 64:03h endurance, 1000 cycles

Το Poco F7 θα δεχθεί 6 Χρόνια Υποστήριξης για Αναβαθμίσεις  και ενημερώσεις Ασφαλείας έως 2031 .

Edited by s_nova

Εε ναι πιστεύω άξιζε ένα δικό του θέμα το συγκεκριμένο μοντέλο και αν θέλουν ας μας γράψουν εντυπώσεις και παιδιά που το πήραν ήδη.

Το σκέφτομαι και γω το f7 για μετά το καλοκαίρι που θα πέσουν λίγο και οι τιμές Ελλάδα γιατί σε ευρωπαϊκά αμαζον ήδη το βλέπω τώρα στα 350€ το 12/256 που το θεωρώ ότι καλύτερο μπορεί να βρει κάποιος σ αυτά τα λεφτά.

Πανέμορφο κινητό για τα γούστα μου ιδίως το λευκό, πολύ καλή κατασκευή, μεγάλη οθόνη-μπαταρία και φυσικά poco επιδόσεις! Επίσης μου αρέσει που είναι σε διαστάσεις πιο φαρδύ και όχι τα κλασικά μακρόστενα που μας είχε συνηθίσει η εταιρία.

Νομίζω αδικείται κάπως που βγήκε αργότερα και σχεδόν στην σκιά των pro k ultra και σαν να μαζεύτηκαν κάπως πολλά μοντέλα ταυτόχρονα, γιατί αν το δεις σαν το απλό μοντέλο της σειράς f πιστεύω είναι καλή αναβάθμιση σε σχέση με τα προηγούμενα και αξίζει της προσοχής! 

3 ώρες πριν, skiniko said:

Εε ναι πιστεύω άξιζε ένα δικό του θέμα το συγκεκριμένο μοντέλο και αν θέλουν ας μας γράψουν εντυπώσεις και παιδιά που το πήραν ήδη.

Το σκέφτομαι και γω το f7 για μετά το καλοκαίρι που θα πέσουν λίγο και οι τιμές Ελλάδα γιατί σε ευρωπαϊκά αμαζον ήδη το βλέπω τώρα στα 350€ το 12/256 που το θεωρώ ότι καλύτερο μπορεί να βρει κάποιος σ αυτά τα λεφτά.

Πανέμορφο κινητό για τα γούστα μου ιδίως το λευκό, πολύ καλή κατασκευή, μεγάλη οθόνη-μπαταρία και φυσικά poco επιδόσεις! Επίσης μου αρέσει που είναι σε διαστάσεις πιο φαρδύ και όχι τα κλασικά μακρόστενα που μας είχε συνηθίσει η εταιρία.

Νομίζω αδικείται κάπως που βγήκε αργότερα και σχεδόν στην σκιά των pro k ultra και σαν να μαζεύτηκαν κάπως πολλά μοντέλα ταυτόχρονα, γιατί αν το δεις σαν το απλό μοντέλο της σειράς f πιστεύω είναι καλή αναβάθμιση σε σχέση με τα προηγούμενα και αξίζει της προσοχής! 

Οχι δεν μαζευτηκαν πολλα απλα η Poco εφαρμοζει πλεον πολιτικη παρομοια με Samsung οπως αυτη εχει Πχ. το  S25 - S25 plus - S25  ultra κτλ  ετσι και δω πλεον εχει το F7 - F7  Pro - F7 Ultra.

Και τα τρια  εχουν αρκετες ομοιοτητες μεταξυ τους και ο καθενας μπορει να διαλεξει.

Το F7 το ειχα 6 μερες πριν μπει στα σταν καταστηματος φιλου μου . Ειναι καταπληκτικη συσκευη με καλο κρατημα , καλη μπαταρια Ωραια οθονη 6.8  γρηγορη πλοηγηση δεν κανει κιχ, Αναβαθμισμενο ηχο στις κλησεις ακους πολυ καθαρα τον  συνομιλητη σου   γενικα και τις 6 μερες δεν συναντησα κανενα bug  η αλλο προβλημα να με ανησυχησει.

Πλεον η σειρα F ξεφευγει πολυ πετυχημενα απο τα προηγουμενα ειδη καλα μοντελα οποιος "αναβαθμιστει" θα εχει πολυ καλυτερη εμπειρια χρησης !

Edited by s_nova

• 3 weeks later...

Έχω τη συσκευή ενάμιση μήνα. Διάβαζα μόλις reviews στο skroutz και επιτέλους κάποιος αναφέρει το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ. 

Αντιγράφω το σχόλιο: "μου έχει εμφανίσει κάποιες δυσλειτουργιες σε κάποια app που χρησιμοποιώ, όχι σημαντικές αλλα είναι δυλειτουργιες. Παράδειγμα πατάω να ανοίξει το app, μένει στάσιμο η οθόνη στην αρχική σελίδα του app με το λογότυπο και δεν ανοίγει. Το κλείνω εντελώς, ανοιγοκλεινω το εικονίδιο του wifi, ξαναπατάω το app και ανοίγει σφαίρα. (σε κάνα δυο app συγκεκριμένα αυτό) "

Αυτό ακριβώς αντιμετωπίζω και εγώ. Το "επιλύω" κλείνοντας το wifi, φορτώνω την εφαρμογή με data και έπειτα κλείνω data και ανοίγω ξανά wifi. Μετά από αυτή τη διαδικασία φορτώνουν κανονικά οι επίμαχες εφαρμογές.

Το έχει αντιμετωπίσει αυτό κανένας άλλος;

Κανε εκκαθαριση δεδομενων της καθε εφαρμογης που στο κανει αυτο να δεις εαν το ξανακανει.Επισης δεν λες ποιες εφαρμογες ειναι αυτες  

Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής, διαγραφή δεδομένων εφαρμογής, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Δεν διορθώνεται, παρά μόνο με τη μέθοδο που είπα ή αν πατήσω forget στο wifi δίκτυο και επανασυνδεθώ. Δοκίμασα και επαναφορά ρυθμίσεων συνδεσιμότητας (wifi, bluetooth, data) αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Φαίνεται να είναι θέμα software/firmware του wifi...

Έχω στείλει αναλυτικά feedbacks στη xiaomi με logs ανοιχτά αλλά και με screen record ανοιχτό. Με ρώτησαν ποιο router έχω κλπ. Τους είπα ότι είναι το ZTE H1600 της COSMOTE, αλλά δεν παίζει ρόλο. Το πρόβλημα υπάρχει σε 2 διαφορετικά router (εννοώ δύο ZTE Η1600, ίδιο μοντέλο αλλά σε άλλους χώρους) αλλά και σε wifi access points ξενοδοχείου. Γενικά με το wifi δηλαδή και σε συγκεκριμένες εφαρμογές, ενώ με mobile data δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μία εφαρμογή (δύο έχω εντοπίσει που έχουν θέμα, ίσως να είναι και παραπάνω όμως, δεν τις έχω ελέγξει όλες) είναι η εφαρμογή WhatsUp της Cosmote. 

Σημαντικό στοιχείο: με ίδια ακριβώς χρήση στο POCO F3 δεν είχα κανένα θέμα με αυτές τις εφαρμογές.
Επίσης σημαντικό: δεν είναι από Κίνα η συσκευή, είναι αγορασμένη από επίσημη αλυσίδα (πλαίσιο).
Θα μπορούσα να κάνω μια ολοκληρωτική επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αλλά είναι μεγάλος κόπος και δεν νομίζω να λύνει το πρόβλημα. Το οποίο πρόβλημα τελικά δεν έχω μόνο εγώ. Ελπίζω σε αναγνώριση του προβλήματος και επίλυση μέσω software update. Δεν πρόκειται να το επιστρέψω γιατί είναι φοβερή συσκευή, γιατί δεν ξέρω πώς μπορώ να εξηγήσω στο κατάστημα αυτό το πρόβλημα αλλά κυρίως γιατί βαριέμαι.

Edited by ParallelUniverse

Η εφαρμογη WhatsUp της cosmote ελεγχει την sim που εχεις μεσα εαν εχεις υπολοιπο και διαφορα αλλα . Εφοσον λειτουργει κανονικα λες με data αλλα μενει στο λογοτυπο οταν εχεις wifi σιγουρα παιρνει δεδομενα απ το wifi η κολαει γιατι δεν συνδεθηκε ???  Φανταζομαι να δινεις ολα τα δικαιωματα στην εφαρμογη εαν την εχεις κανει εγκατασταση.  Ταυτιση με το F3 μη κανεις γιατι εχει παλια επιπεδα ασφαλειας.

Επισης λες οτι το προβλημα δεν το εχεις μονο εσυ αλλα και ενας αλλος κατοχος στο skroutz εχεις μιλησει με τον ιδιο και αναφερε το ιδιο προβλημα στην εφαρμογη οι εταιριες δεν δεχονται επιστροφες συσκευων επειδη κολαει για καποιο λογο  πχ. Το whatsUp της cosmote.

Υπαρχει ενδεχομενο να εχεις δεχθει μεγαλο σε ογκο δεδομενων Update μια και η συσκευη ειναι πολυ καινουργια και κατι να μην εκατσε καλα εφοσον υπαρχει αυτο το περιεργο προβλημα οπως λες το οποιο  το εχει αλλος ενας στο skroutz .

Edited by s_nova

8 ώρες πριν, ParallelUniverse said:

Δεν πρόκειται να το επιστρέψω γιατί είναι φοβερή συσκευή, γιατί δεν ξέρω πώς μπορώ να εξηγήσω στο κατάστημα αυτό το πρόβλημα αλλά κυρίως γιατί βαριέμαι.

Πέρα απ το πρόβλημα που ανέφερες... τι λέει το κινητό μιας που το εχεις ενάμιση μήνα, με την μπαταρία ας πούμε πως τα πάει φορτίσεις κτλ ,οθόνη φωτεινότητα, θερμοκρασίες ζεσταίνεται πολύ αν το ζορίζεις, επιδόσεις να φανταστώ όλα σφαίρα, είσαι γενικά ευχαριστημένος το προτείνεις για αγορά?

10 ώρες πριν, skiniko said:

Πέρα απ το πρόβλημα που ανέφερες... τι λέει το κινητό μιας που το εχεις ενάμιση μήνα, με την μπαταρία ας πούμε πως τα πάει φορτίσεις κτλ ,οθόνη φωτεινότητα, θερμοκρασίες ζεσταίνεται πολύ αν το ζορίζεις, επιδόσεις να φανταστώ όλα σφαίρα, είσαι γενικά ευχαριστημένος το προτείνεις για αγορά?

Είναι ακριβώς όπως το περίμενα και καλύτερο. Όσα γράφω θα είναι σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου (POCO F3)

•  Μπαταρία: βγάζει 2 ημέρες αν δεν το τραβάς από τα μαλλιά. Υπάρχουν ημέρες που με απλή χρήση από το πρωί έως το βράδυ μπορεί να έχω 65 με 70 %. Φορτίζει γρήγορα, αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ αργούς φορτιστές (35 Watt και λιγότερο). Δεν έχω 90 Watt φορτιστή για να δω την πραγματικά γρήγορη φόρτιση, μόνο μέχρι 45 Watt έχω και δεν τον χρησιμοποιώ πολύ για προστασία της μπαταρίας.
•  Οθόνη και φωτεινότητα: ίσως είναι το πιο δυνατό του σημείο (ακόμα και από τη θηριώδη μπαταρία), είναι εντυπωσιακά φωτεινή και δεν μασάει ακόμα και στον κόντρα ήλιο του Ιουλίου το μεσημέρι. Για χρώματα είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν έχω τρελές απαιτήσεις.
•  Ταχύτητες: είναι ΟΚ, δεν αργεί τίποτα, όπως και στο F3.
•  Δακτυλικό αποτύπωμα: ευχάριστη έκπληξη, γρήγορο, 1 στις 50 αποτυγχάνει και ίσως να λέω πολύ.
•  Θερμοκρασίες: δεν το έχω ζορίσει (δεν παίζω games), δεν έχω παρατηρήσει κάτι εξωφρενικό. Απόλυτα φυσιολογικά θα ζεσταθεί ελαφρώς αν το χρησιμοποιήσω ασταμάτητα με κάμερα, διάφορες εφαρμογές κλπ για μισή ώρα σερί. Δεν έχω δει κάτι σε σχέση με τα τέρατα περί υπερθέρμανσης που γράφονται στο internet.
•  Κάμερα: οκ, μια χαρά, τίποτα ιδιαίτερο. Οι φωτογραφίες αξιοπρεπείς νύχτα και μέρα, βελτίωση μεγάλη όμως υπάρχει στο βίντεο (πάντα σε σχέση με F3).
•  Λήψη WiFi και σήματος κινητής: απροβλημάτιστο το WiFi όπως και στο F3. Η λήψη σήματος κινητής ίσως είναι ελαφρώς υποδεέστερη από το F3, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.
•  Κλήσεις (ίσως η πιο σημαντική λειτουργία, για κινητό μιλάμε): Επιτέλους ο proximity sensor (δεν έχω καταλάβει αν είναι virtual ή όχι τελικά...) λειτουργεί, σε αντίθεση με το F3! Το βάζεις στο αυτί και σβήνει η οθόνη. Στοιχειώδες αλλά όχι αυτονόητο. Σημαντικό ότι οι συνομιλητές μου μου έχουν πει ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στην απομόνωση θορύβων. Μιλάμε τώρα για πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα στα οποία ο συνομιλητής με ακούει τέλεια, χωρίς να καταλαβαίνει ότι είμαι σε περιβάλλον με δυνατές μουσικές και χιλιάδες κόσμου! Ενώ με την προηγούμενη συσκευή δεν ίσχυε αυτό.
•  Αναπαραγωγή ήχων και μουσικής: Καλή ποιότητα. Για κινητό είναι ευχάριστα τα μπάσα και τα πρίμα. Θα ήθελα λίγη παραπάνω ένταση, ίσως το F3 να είχε λίγο πιο δυνατό ήχο.
•  Άχρηστη πληροφορία για κάποιους, χρήσιμη για εμένα: η θήκη που δίνει η xiaomi είναι μια χαρά, δεν αξίζει η αναζήτηση αμφίβολης ποιότητας θηκών από Ελλάδα και εξωτερικό. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι σχετικά περιορισμένες ούτως ή άλλως.

Γενικά είναι μια βελτιωμένη σε όλα έκδοση του F3, αυτό ακριβώς που έψαχνα δηλαδή. Οι διαστάσεις και το πάχος του δεν μου κάνουν καμία αρνητική αίσθηση, είναι πολύ καλά ισορροπημένο στην κατασκευή και την κατανομή βάρους.
Θα το πρότεινα οπωσδήποτε αν κάποιος θέλει τούμπανο συσκευή πάνω από 350 ευρώ και κάτω από 500. Μόνο για Samsung S24/S25 θα το άφηνα αλλά μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην τιμή... Μου πέρασε από το μυαλό και το OnePlus Nord 4 αλλά και το 5, είναι πολύ αχαρτογράφητα νερά για εμένα αυτά όμως. Σκέφτηκα και Nothing Phone 3a αλλά αυτό και αν είναι πειραματικό κινητό σε αχαρτογράφητα νερά. Έμεινα στη Xiaomi που ξέρω καλά, με τα καλά και τα κακά της (είχα και το F1 πριν το F3).

Το μόνο παράπονο είναι αυτό που ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο, σχετικά με την προβληματική φόρτωση συγκεκριμένων εφαρμογών με WiFi.

Αν χρειαστεί κάποιος άλλες πληροφορίες ή εντυπώσεις, θα χαρώ να τις μοιραστώ.

Αναλυτικοτατος σ ευχαριστούμε...  το χω βάλει στο μάτι και γω κ λογικά προς το φθινόπωρο θα το χτυπήσω.

Μου έκανε το κλικ απ την μέρα που κυκλοφόρησε και γω είμαι κατοχος 4,5 χρόνια του Χ3 πολυ ευχαριστημένος και ακόμα κ σήμερα το κινητό είναι αξιοπρεπεστατο γ αυτό πάλι προς poco μεριά κοιτάω. Κάτα κάποιο τρόπο τα χουμε μάθει όπως επίσης μας έχουν μάθει κι αυτά κ όταν σου δίνουν τέτοια specs σ αυτά τα χρήματα δεν βλέπω κανέναν λόγο να κοιτάς αλλού κ να μη τα πάρεις! Εδώ να είμαστε να τα λέμε.

• 2 months later...

Καλημέρα στην παρέα..Βρήκα κάποιες εξαιρετικές προσφορές με κουπόνια μέχρι 7/11 για τη Mega Choice Day όπως τη ονομάζει από Ευρωπαϊκά καταστήματα (μέσω aliexpress).Δεν ξέρω αν μετά τις 11/11 έχουν παραπάνω εκπτώσεις αλλά έχει αρκετά κινητά σε πολύ δυνατή τιμή.Πχ το Poco F7 Pro ξεκινάει από 323€,το F7 ultra από 425€ για τις Global εκδόσεις και το F7 το απλό το οποίο και αγόρασα,ξεκινάει από 250€.

Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να μπείτε στο kimovil και βγάζει ακριβώς μπροστά τις συσκευές και αν πατήσετε από εκεί σας μεταφέρει με το κουπόνι στη σελίδα του ali.

Ο λόγος που προτίμησα το F7 είναι για την μεγαλύτερη οθόνη αλλά και τη μεγαλύτερη μπαταρία και αν όλα πάνε καλά θα είναι το δεύτερο poco μετά το X6 Pro που θα περάσει από τα χέρια μου.Αυτή τη στιγμή έχω μείνει με ένα TCL 50 nxtpaper 5g και η αλήθεια είναι πως για όσα κάνω με καλύπτει προς το παρόν,αλλά επειδή η τιμή για το απλό F7 είναι πολύ δυνατή,με έβαλε στο τρυπάκι να το παραγγείλω.Φυσικα έχει και άλλες εταιρίες με εκπτώσεις σε συσκευές και προφανώς το ανάλογο ρίσκο με την εγγύηση αν χρειαστούμε κάτι. 

Screenshot_20251105-121825~2.png

Edited by George6633

49 minutes ago, s_nova said:

Ωραιος να το χαρεις η τιμη πολυ καλη και η συσκευη τουμπανο Μπραβο !

Σ ευχαριστώ πολύ,ελπίζω μόνο να μην έχω θέμα με την υπερθέρμανση που γράφουν ακόμα και χωρίς βαριά χρήση.Φαινεται δυνατή συσκευή και χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις!

Σούπερ τιμή! Για την υπερθέρμανση ίσως να είναι θέμα τις πρώτες μέρες; Υποτίθεται πως έχει την μεγαλύτερη ψήκτρα που είχαν ποτέ τα Poco ή κάτι τέτοιο. Αλλά όπως και να έχει, θα το δεις σίγουρα το καλοκαίρι και όχι τώρα που πέφτει η θερμοκρασία. Πιστεύω θα είναι κάπως καλύτερο του X6 Pro που είχες.

Ίσως να έχει και σταμάτημα της φόρτισης όταν φτάνει 80%

1 ώρα πριν, Arinos said:

Σούπερ τιμή! Για την υπερθέρμανση ίσως να είναι θέμα τις πρώτες μέρες; Υποτίθεται πως έχει την μεγαλύτερη ψήκτρα που είχαν ποτέ τα Poco ή κάτι τέτοιο. Αλλά όπως και να έχει, θα το δεις σίγουρα το καλοκαίρι και όχι τώρα που πέφτει η θερμοκρασία. Πιστεύω θα είναι κάπως καλύτερο του X6 Pro που είχες.

Ίσως να έχει και σταμάτημα της φόρτισης όταν φτάνει 80%

Από όσο γνωρίζω έκανε ένα update από την αρχή που έλεγε ότι διορθώνει την υπερθέρμανση αλλά δεν ξέρω αν είναι όλα καλά.Το θέμα είναι ότι με έβαλε σε πειρασμό να το παραγγείλω ενώ σε αυτή τη φάση δεν χρειάζομαι τηλέφωνο αλλά οκ,αξίζει η τιμή. 

Τις εφαρμογες του φακελου Google  θα τις βαλεις να κλεινουν μετα απο 10 λεπτα στο παρασκηνιο και ολα καλα.Δεν εχει υπερθερμανση βεβαια σε πολλες εφαρμογες να τρεχουν η να δουλευει πολυ ωρα η gpu ισως ανεβαζει λογικες θερμοκρασιες.

Edited by s_nova

On 5/11/2025 at 12:38 ΜΜ, George6633 said:

Καλημέρα στην παρέα..Βρήκα κάποιες εξαιρετικές προσφορές με κουπόνια μέχρι 7/11 για τη Mega Choice Day όπως τη ονομάζει από Ευρωπαϊκά καταστήματα (μέσω aliexpress).Δεν ξέρω αν μετά τις 11/11 έχουν παραπάνω εκπτώσεις αλλά έχει αρκετά κινητά σε πολύ δυνατή τιμή.Πχ το Poco F7 Pro ξεκινάει από 323€,το F7 ultra από 425€ για τις Global εκδόσεις και το F7 το απλό το οποίο και αγόρασα,ξεκινάει από 250€.

Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να μπείτε στο kimovil και βγάζει ακριβώς μπροστά τις συσκευές και αν πατήσετε από εκεί σας μεταφέρει με το κουπόνι στη σελίδα του ali.

Ο λόγος που προτίμησα το F7 είναι για την μεγαλύτερη οθόνη αλλά και τη μεγαλύτερη μπαταρία και αν όλα πάνε καλά θα είναι το δεύτερο poco μετά το X6 Pro που θα περάσει από τα χέρια μου.Αυτή τη στιγμή έχω μείνει με ένα TCL 50 nxtpaper 5g και η αλήθεια είναι πως για όσα κάνω με καλύπτει προς το παρόν,αλλά επειδή η τιμή για το απλό F7 είναι πολύ δυνατή,με έβαλε στο τρυπάκι να το παραγγείλω.Φυσικα έχει και άλλες εταιρίες με εκπτώσεις σε συσκευές και προφανώς το ανάλογο ρίσκο με την εγγύηση αν χρειαστούμε κάτι. 

Screenshot_20251105-121825~2.png

H EUR Version τι διαφορές έχει από την Global;

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256

3 ώρες πριν, xetasa said:

H EUR Version τι διαφορές έχει από την Global;

Από ότι διαβάζω και γράφουν και στις κριτικές το τηλέφωνο είναι Global απλά στην ευρωπαϊκή έκδοση δεν έχει φορτιστή.Νομίζω ότι τα Poco βγαίνουν Global γενικά. 

399€ το 512gb στη Vodafone 

Υπάρχει επιδότηση 300€ την  οποία θέλω να αξιοποίησω, το μόνο μειονέκτημα είναι το μέγεθος του 😎

Έχω συνηθίσει το 15προ 🍎 αλλά με το ios 26 τρώει μπαταρία....

Εκτός και εάν το πάρω και το πουλήσω απευθείας🤣

Edited by terry39

18 ώρες πριν, terry39 said:

399€ το 512gb στη Vodafone 

Υπάρχει επιδότηση 300€ την  οποία θέλω να αξιοποίησω, το μόνο μειονέκτημα είναι το μέγεθος του 😎

Έχω συνηθίσει το 15προ 🍎 αλλά με το ios 26 τρώει μπαταρία....

Εκτός και εάν το πάρω και το πουλήσω απευθείας🤣

Κοιτα και δω οι απόψεις διίστανται για τη μπαταρία και ήδη έχει αρχίσει να με ανησυχεί αυτό το πράγμα γιατί ήταν ο βασικότερος λόγος που έδωσα το X6 Pro.Και τώρα μιλάμε για μια μπαταρία 6500mAh στη Global έκδοση.Ευελπιστώ όμως με τα πολύ ωραία tips που δίνει συχνά πυκνά ο @s_novaνα αντέξει το τηλέφωνο αλλιώς τρίτη ευκαιρία δεν δίνω στην poco.Το κομμάτι της άμεσης μεταπώλησης και ειδικά σφραγισμένο είναι άλλο πράγμα και αν είσαι εντάξει στα υπόλοιπα με το 15 Pro,ίσως και να αξίζει να το δώσεις.

4 ώρες πριν, George6633 said:

Κοιτα και δω οι απόψεις διίστανται για τη μπαταρία και ήδη έχει αρχίσει να με ανησυχεί αυτό το πράγμα γιατί ήταν ο βασικότερος λόγος που έδωσα το X6 Pro.Και τώρα μιλάμε για μια μπαταρία 6500mAh στη Global έκδοση.Ευελπιστώ όμως με τα πολύ ωραία tips που δίνει συχνά πυκνά ο @s_novaνα αντέξει το τηλέφωνο αλλιώς τρίτη ευκαιρία δεν δίνω στην poco.Το κομμάτι της άμεσης μεταπώλησης και ειδικά σφραγισμένο είναι άλλο πράγμα και αν είσαι εντάξει στα υπόλοιπα με το 15 Pro,ίσως και να αξίζει να το δώσεις.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ο αδερφός μου είναι προσφάτως κάτοχος του X7 pro, ευχαριστημένος δηλώνει, βασικός χρήστης, social media,κλήσεις ,με απλά παιχνίδια τάβλι - χαρτιά κτλ, τον πάει άνετα μέχρι το βράδυ της επόμενης μέρας.

Πιο πολύ κλείνω στην άμεση μεταπωληση κάπου στα 350-340€,γιατί πήρα πλέον και τα airpods 3 pro 😎 μετά από τα σκυλιά huawei freebuds 2pro που έκλεισαν 2ετια.

Έχω δει όλα τα ελληνικά reviews στο YouTube και έχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια.

52 minutes ago, terry39 said:

Αυτό παθαίνω και γω,όσα περισσότερα βλέπω τόσο μπερδεύομαι.Πάντως το 15 Pro είναι καλό τηλέφωνο όποτε με κάποιες υποχωρήσεις (εκτός και αν είναι ενοχλητικές με τη μπαταρία) αξίζει. 

1 ώρα πριν, terry39 said:

Πιο πολύ κλείνω στην άμεση μεταπωληση κάπου στα 350-340€

Σε τι ακριβώς έχεις μπερδευτεί από τα Ελληνικά reviews, από την στιγμή που πέραν του οικονομικού, δεν βλέπω να σε τραβάει κάτι άλλο στην συγκεκριμένη συσκευή(και έχεις και το μέγεθος στα μείον)?

Προφανώς και η αυτονομία θα είναι καλύτερη από το 15pro, γιατι μιλάμε για σχεδόν 2πλάσια μπαταρία.

Απλά είναι χειρότερη σε σχέση με άλλες συσκευές με παρόμοια σε μέγεθος μπαταρία.

Και όλα τα Ελληνικα και ξένα reviews λένε το ίδιο πράγμα για όλα τα Poco.

Δυνατός επεξεργαστής και καλά specs για τα χρήματα τους(ιδανικά για παιχνιδια), με αδύναμο software(miui/hyperOS), για όσους τους απασχολεί αυτό.

Edited by Fulgore1

4 ώρες πριν, George6633 said:

Αυτό παθαίνω και γω,όσα περισσότερα βλέπω τόσο μπερδεύομαι.Πάντως το 15 Pro είναι καλό τηλέφωνο όποτε με κάποιες υποχωρήσεις (εκτός και αν είναι ενοχλητικές με τη μπαταρία) αξίζει. 

Η συσκευη ειναι επιπεδου ναυαρχιδας σε τιμη ουτε καν midrange μην παιδευεσαι τσαμπα την παιρνεις με κλειστα Ματια ειναι λογικο παντου η xiaomi να δεχεται τρολαρισμα με τετοιες τιμες  😅 οι αλλοι πουλανε στα 500 ευρω συσκευες με επεξεργαστη επιδοσεων και χρονισμους ετους 2018-2019-2020 βαζοντας μια στρατια απο τρολς και Γιουτουμπερ να λενε οτι ειναι καλες συσκευες να τις παρετε χαχαχαχχα

Edited by s_nova