tsimisde Δημ. 8 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Αν δεν απατωμαι, κάπου υπάρχει η ρύθμιση για το αν μπορεί να γίνεται προεπισκόπηση των ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος, πιθανόν κάτι να έφτιαξες, τώρα που πήγες στις σχετικές ρυθμίσεις.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Έχει βρει κάποιος τρόπο να ξεκινά η κάμερα με διπλό κλικ στο power αντί για το volume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Καλημέρα! 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Εάν σκέφτεται κανείς σας να πουλήσει GT7 ή GT7 PRO ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.... ευχαριστώ. Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου To pro μάλλον έχει πρόβλημα, στο αποτύπωμα δακτύλου, τουλάχιστον σε μένα. Μάλλον φταίει ο αισθητήρας υπερήχων, δεν δουλεύει με τοποθετημένο tempered glass!!! Ψάξτο!!!! Η γνώμη μου είναι, πήγαινε στο απλό gt 7.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 15 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Μιλώντας για προβλήματα, ώρα να ενημερώσω για το δικό μου. Τελικά, έπεσα σε ελαττωματική πλακέτα SIM, γι' αυτό δε τη διάβαζε. Εδώ υπάρχει όμως θέμα. Δεν υπάρχει απόθεμα ανταλλακτικών και είναι άγνωστο το πότε θα έχουν απ' όσο κατάλαβα μετά από επικοινωνία με το σέρβις. Επίσης, μπορεί να δυσαρεστήσω κόσμο με αυτό που θα πω αλλά, θεωρώ ότι έπεσα θύμα του hype που είχε χτιστεί από τις διαφημίσεις & από τις δοκιμές που είχα δει. Overhyped & overpriced κατά τη γνώμη μου και με βάση την εμπειρία μου. Ναι, σφαίρα το κινητό, μετά από το Realme UI 7 όμως, η μπαταρία πήγε στράφι, χωρίς βέβαια να πω ότι και πριν είχα ενθουσιαστεί, με βάση τα όσα είχα κατά νου περί μπαταρίας. Επίσης, η κάμερα σε κάποιες περιπτώσεις, έχει βγάλει πολύ άσχημα αποτελέσματα, λόγω προσωπικών δεδομένων δεν θα αναρτήσω κάποια, έχει τύχει όμως βγάζοντας σελφι, να φαινόμαστε λες και μπήκαμε μετά από πολύ κακό μοντάζ στη φωτογραφία, λες και βγήκαμε μπροστά σε green screen και φαίνεται το περίγραμμα των εικονιζόμενων. Επίσης, το θεωρώ αδιανόητο να αγοράσει κάποιος τη συγκεκριμένη συσκευή, κοντά στα 800€ επίσημη τιμή και μετά να μην υπάρχει απόθεμα ανταλλακτικών, αν τύχει η στραβή όπως έγινε σε μένα. Από τη στιγμή που δίνω τόσα λεφτά, να το βράσω το πιο ισχυρό τσιπακι που βγάζει 2.000.000+ σκορ στο Antutu αν δεν υπάρχουν τα βασικά. Θέλεις να χτίσεις όνομα στην αγορά ως εταιρεία, κάνε και παρασκηνιακά τα όσα πρέπει, μην πουλάς μονάχα παπατζιλίκια για εντυπωσιασμό. Άπαξ και επιστρέψει η συσκευή στα χέρια μου από το σέρβις, θα τη διώξω, έληξε το νταλαβέρι μου με την εταιρεία, έχω σπαστεί.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, tsimisde said: α)Δεν υπάρχει απόθεμα ανταλλακτικών και είναι άγνωστο το πότε θα έχουν απ' όσο κατάλαβα μετά από επικοινωνία με το σέρβις. β) Overhyped & overpriced κατά τη γνώμη μου και με βάση την εμπειρία μου. γ)Επίσης, η κάμερα σε κάποιες περιπτώσεις, έχει βγάλει πολύ άσχημα αποτελέσματα έχει τύχει όμως βγάζοντας σελφι, να φαινόμαστε λες και μπήκαμε μετά από πολύ κακό μοντάζ στη φωτογραφία δ)Επίσης, το θεωρώ αδιανόητο να αγοράσει κάποιος τη συγκεκριμένη συσκευή, κοντά στα 800€ επίσημη τιμή και μετά να μην υπάρχει απόθεμα ανταλλακτικών, αν τύχει η στραβή όπως έγινε σε μένα. Καταλαβαίνω γιατί έχεις ξενερώσει αλλά ας τα πιάσουμε ένα ένα αυτά που γράφεις(τα βάζω σε spoiler καλού κακού) Spoiler α)Αν δεν μπορεί να γίνει επισκευή του κινητού στο service λόγω ανταλλακτικών, μιλάς με το κατάστημα αγοράς ή και την ιδια την Realme αν χρειαστεί να σου γινει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. β)Δεν έπεσες θύμα κάποιου hype. Δεν υπήρχε hype για το συγκεκριμένο κινητό ή έτρεξε κόσμος να το πάρει day one στα 800ευρώ. Οι περισσότεροι που το πήραν, το έκαναν αφού έπεσε η τιμή του στα τάρταρα(δηλαδή κάτω από τα 500ευρώ). Και εσύ καθαρά για μικρόβιο δοκιμής το πήρες οπως έγραψες. γ)Αλλο πράγμα να λέμε ότι έχει γενικά και αόριστα κακή κάμερα(κεντρική,τηλεφακό,video)και άλλο να λέμε ότι έχει κακή selfie κάμερα συγκεκριμένα. Εχει διαφορά το ένα με το άλλο. Ούτε για τις κάμερες του κινητού υπήρχε κάποιο hype. δ) Δυστηχώς αυτό συμβαίνει με τις περισσότερες από αυτές τις συσκευές που πωλούνται στην χώρα μας και η αγορά της Ελλάδας είναι πολύ μικρή. Δεν έχουν μεγάλη ζήτηση/δεν πουλάνε, και άρα δεν υπάρχουν πολλά ανταλλακτικά για αυτές άμεσα διαθέσιμα. Ούτε και η Infoquest πιστεύω ότι θα έχει η ίδια ανταλλακτικά πχ για τα ακριβότερα Xiaomi 15 Ultra ή σε Google Pixel/Nothing Phone 3 μεριά σε Πλαισιο κλπ. Ακομα χειρότερα αυτό σε αναδιπλούμενα(Fold/Flip)κινητά. Γιαυτό πχ στο Αμέρικα(ή και Ευρώπη) αγοράζουν κυρίως Apple(και Samsung)πάρα πολλοί. Γιατι υπάρχει βαρβάτο after sales support ακόμα και τουρίστας να είσαι. Και για τους περισσότερους αυτό μετράει περισσότερο. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που διστάζω να επενδύσω γενικά σε διάφορες εταιρείες από ένα ποσό και πάνω. Και δεν το αναφέρω τόσο για τα 450ευρώ του Realme GT7 αλλά για 800+ευρώ που γράφεις.( δεν βρίσκεις τίποτα αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα απο άλλες εταιρειες πχ Samsung/Apple). Και τα 800ευρώ προκύπτουν στο ότι οι μεγάλες αλυσίδες φέρνουν μόνο τις μεγαλύτερες/ακριβότερες 512gb εκδόσεις. Τέλος, πιθανώς να έγραφες τα ίδια αν είχες αγοράσει συσκευή από Κίνα(OP15 στα 570ευρω) και ήσουν και εκεί άτυχος και σου έβγαζε πρόβλημα και είχες μετά πάρε δώσε με τους Κινέζους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Εγώ είμαι γενικά ευχαριστημένος και πιστεύω ότι το πως θα το δεις έχει σχέση με τις προσδοκίες του καθενός. Εγώ νομίζω ότι για τα λεφτά που έδωσα είμαι ικανοποιημένος από αυτό που πήρα. Με το προηγούμενο τηλέφωνο (oneplus) όταν ήμουν σε ταξίδι με δίκαρτο, βγάζοντας φωτογραφίες, βλέποντας χάρτες, κλπ δεν έβγαζα τη μέρα και έπρεπε να κουβαλάω φορτιστή να το βάλω έστω και λίγο όπου κάτσω ή μετά τα μισά της μέρας να περιοριστώ στη χρήση. Τώρα σε ίδιες συνθήκες βγάζω άνετα ολόκληρη μέρα. Στο παλιό με android auto αν ξέχναγα να το βάλω στο φορτιστή όπως οδηγούσα μου έπινε τη μπαταρία και ζεσταινόταν η συσκευή, τώρα είναι σαν να μην είναι συνδεδεμένο. Δε με νοιάζει πόσο sot λέει, με νοιάζει ότι κάνω τη δουλειά μου και δεν με απασχολεί ο φορτιστής. Φεύγω καμία φορά από το σπίτι με 30% και δεν αγχώνομαι ότι θα ξεμείνω, με το παλιό κάτω από 50% με άγχωνε. Διαφορά με το UI7 δεν έχω δει στην κατανάλωση, έχω δει όμως αναβαθμίζοντας μία εφαρμογή που με υποχρεώνουν να έχω από τη δουλειά, αν είχε κάτσει αυτό μαζί με αναβάθμιση μπορεί να το απέδιδα εκεί. Όσον αφορά τη ποιότητα της φωτογραφίας, συγκρίνοντας με το pixel της γυναίκας μου, κάποιες φορές είναι λίγο καλύτερο, κάποιες λίγο χειρότερο αλλά κατά μέσο όρο είναι τα ίδια (με την stock εφαρμογή), όμως το pixel έκανε και σχεδόν τα διπλάσια λεφτά. Update παίρνει τακτικά, δεν έχω δει κανένα bug όταν κάτι motorola, xiaomi και oneplus πολλές φορές έβγαζαν σοβαρά προβλήματα για μήνες και μερικά bug δε διορθώνονταν ποτέ ή δεν ενημερώνονταν ποτέ από ένα σημείο και μετά. Όσον αφορά το service, τελευταία φορά που μου χρειάστηκε ήταν πριν από 15 χρόνια (και περίμενα 2 μήνες για αλλαγή touch), δε ξέρω αν είμαι πολύ τυχερός ή εσύ πολύ άτυχος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Εγώ πάντως έχω να δω τέτοια μπαταρία από εποχές LG G2. Το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα το φόρτιζα και δύο φορές τη μέρα ενώ σε αυτό εδώ προσπαθώ και δεν τελειώνει 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 15 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Να διευκρινίσω κάποια πράγματα μιας και προέκυψε άκρως ενδιαφέρον διάλογος στην πορεία. @Fulgore1 Ακριβώς οι σκέψεις μου, γραμμένες σε κείμενο. Να διευκρινίσω απλά ότι το hype, βασίστηκε σε σχόλια και δοκιμές όπου παρουσιάστηκε ως σούπερ ντουπερ μαμάτο κινητό, με μπαταριάρα και γενικά ως κινητό που σπέρνει. Καλά το είχα ψιλιαστεί ότι σε πολλά από τα σχόλια και δοκιμές, πρόκειται απλά για αναπαραγωγή του δελτίου τύπου της εταιρείας, τα βαρύγδουπα λόγια πολλές φορές, αυτά προμηνύουν. Όσον αφορά το σχόλιο περί after sales, εκεί κι αν συμφωνώ απόλυτα. @spiliot & @minotavros Να διευκρινίσω κι εδώ κάτι. Προφανώς και δεν είναι για τον Καιάδα η μπαταρία, θα είμαι ειλικρινής. Θεωρώ όμως ότι ΒΑΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ περίμενα καλύτερα πράγματα. Μου θυμίζει λίγο το hype των 200 Mpx που είχα πάθει με Xiaomi και αν δεν απατώμαι το είχε και η realme σε κάποιο μοντέλο της ενώ στην πραγματικότητα, αποδείχθηκε κραυγαλέο μαρκετινίστικο τρικ. Ποντάρουν στον εντυπωσιασμό πολλές φορές τα νούμερα και πολύ φοβάμαι ότι μένουν εκεί.... Μην ξεχνάμε εδώ ότι πλασαρίστηκε ως ατού το γραφένιο. Στην πράξη έχει τόση σημασία; Από τη στιγμή όπου ο καθένας μας θα το βάλει σε μια θήκη, νομίζω πάει περίπατο ή θερμοαγωγιμότητα του υλικού Μιας και προανέφερα την κάμερα. Σε ότι αφορά το προβληματική φωτογραφία που προανέφερα, ήταν σε συγκεκριμένα σενάρια, όχι πάντοτε. Δεν μου έχει ξανατύχει όμως κάτι αντίστοιχο σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει περάσει από τα χέρια μου. Και ναι, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να μην το πήρα στα 800€, το γεγονός όμως ότι πρόκειται για συσκευή με ονομαστική αξία αυτό το ποσό, διαμορφώνει και αλλού είδους απαιτήσεις. Όλα αυτά, τα γράφω κυρίως για να υπάρχει και ο αντίποδας της αποθέωσης, πολλοί πίνουν νερο στο όνομα της εταιρείας, ειχα πειστεί σχετικά, η πραγματικότητα όμως για μένα, είναι διαφορετική πλέον και δεν ξέρω αν μελλοντικά ξαναστραφώ προς την εταιρεία. Τη δοκίμασα και μάλλον ολοκλήρωσα την πορεία μου. Να πω επίσης ότι έχει να κάνει και με τι απαιτήσεις πάει κάποιος. Κρίνοντας από την περίπτωση μου, δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες από τη Motorola, είχα χαμηλά τον πήχη και κάθε μέρα που περνάει, με κερδίζει ολοένα και περισσότερο. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς βαρύγδουπα λόγια, προσφέρουν αξιόλογα προϊόντα, στην ουσία των πραγμάτων, χωρίς φαντεζί στοιχεία, κάτι το οποίο απο την άλλη πλευρά, κάνει φερ' ειπείν η realme, κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντα, γι' αυτό και η όποια απογοήτευσις.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) Θα συμφωνήσω, απαράδεκτο να πουλάς επίσημα τόσο ακριβά μια συσκευή και να μην έχεις ανταλλακτικά. Πρώτα απ όλα αυτοί που τα πουλάνε επίσημα θα έπρεπε να αντιδρούν. Αφού δεν έχεις ανταλλακτικά και είναι στην εγγύηση δώσε μου καινούριο τηλέφωνο κύριε επισημε πωλητή. Αλλιώς δε σέβεσαι τον εαυτό σου. Με ρωτάς αν έχω δεύτερο τηλέφωνο να δουλέψω; Επίσης το hype πιστεύω είναι υποκειμενικό. Για όσους ασχολούνται λίγο γνωρίζουν τι ζητάνε και πόσα χρήματα θέλουν να δώσουν για την κάθε συσκευή. Εγώ πχ για το GT7 δε θα έδινα πάνω από €400-450. Επισης θα συμφωνήσω για τη Motorola, λίγο που έπιασα το Edge 60 pro ενθουσιαστηκα αλλά με ξενέρωσε που δεν έχει υπέρυθρες. 😊 Edited 15 Ιανουαρίου by minotavros 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 hour ago, tsimisde said: Όλα αυτά, τα γράφω κυρίως για να υπάρχει και ο αντίποδας της αποθέωσης, πολλοί πίνουν νερο στο όνομα της εταιρείας, ειχα πειστεί σχετικά, η πραγματικότητα όμως για μένα, είναι διαφορετική πλέον και δεν ξέρω αν μελλοντικά ξαναστραφώ προς την εταιρεία. Τη δοκίμασα και μάλλον ολοκλήρωσα την πορεία μου. Να πω επίσης ότι έχει να κάνει και με τι απαιτήσεις πάει κάποιος. Κρίνοντας από την περίπτωση μου, δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες από τη Motorola, είχα χαμηλά τον πήχη και κάθε μέρα που περνάει, με κερδίζει ολοένα και περισσότερο. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς βαρύγδουπα λόγια, προσφέρουν αξιόλογα προϊόντα, στην ουσία των πραγμάτων, χωρίς φαντεζί στοιχεία, κάτι το οποίο απο την άλλη πλευρά, κάνει φερ' ειπείν η realme, κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντα, γι' αυτό και η όποια απογοήτευσις.... Για την μπαταρία δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά γενικά έχω διαβάσει καλά λόγια και στο εδώ θέμα και σε κριτικές skroutz. Και εσύ αν θυμάμαι καλά στις αρχές καλά λόγια έλεγες σε σχέση και με το Oneplus(βέβαια το Oneplus είχε Snapdragon με καλύτερο optimization από τον Mediatek του GT7). Πάντα μετά από μεγάλη αναβάθμιση υπάρχουν παράπονα στην μπαταρία τον πρώτο καιρό, είτε μιλάμε για Apple, είτε για Realme, είτε για Samsung κλπ. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου περι τιμών και προσδοκιών, απλά δυστηχώς αυτό από μόνο του στις ημέρες μας δεν λέει πολλά, γιατί όλες οι εταιρείες υπερκοστολογούν τις συσκευές τους day one, γιαυτό μετά πέφτουν τόσο απότομα σε τιμή. Αυτή την στιγμή η μόνη εναλλακτική του Realme, ειναι το περσινό Poco F7 12/512 σε αυτά τα χρήματα,και μιλάμε για εταιρεία χωρίς αντιπροσωπεία στην χώρα μας. Και τα χειρότερα έρχονται φέτος λόγω Ram Crisis και σε κινητά πέραν των υπολογιστών. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, tsimisde said: Να διευκρινίσω κι εδώ κάτι. Προφανώς και δεν είναι για τον Καιάδα η μπαταρία, θα είμαι ειλικρινής. Θεωρώ όμως ότι ΒΑΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ περίμενα καλύτερα πράγματα. Μη με παρεξηγήσεις δε προσπαθώ να σε αντικρούσω αλλά να καταλάβω, τι ακριβώς περίμενες από τη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, minotavros said: Θα συμφωνήσω, απαράδεκτο να πουλάς επίσημα τόσο ακριβά μια συσκευή και να μην έχεις ανταλλακτικά. Πρώτα απ όλα αυτοί που τα πουλάνε επίσημα θα έπρεπε να αντιδρούν. Αφού δεν έχεις ανταλλακτικά και είναι στην εγγύηση δώσε μου καινούριο τηλέφωνο κύριε επισημε πωλητή. Αλλιώς δε σέβεσαι τον εαυτό σου. Ο κάθε πωλητής δεν έχει καθημερινή ενημέρωση από όλα τα service για το τι ανταλλακτικό υπάρχει για όλα τα κινητά, γιατί δεν ειναι αυτή η δουλειά του. Παρόλα αυτά σε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης, αν η επισκευή ειναι αδύνατη(βλεπε καλή ώρα απουσία ανταλλακτικού), ο πελάτης βάσει νόμου ζητάει άλλη καινούργια συσκευή αντικατάστασης ή επιστροφή χρημάτων/πιστωτικό. Ας μιλήσει ο συμφορουμίτης με την Realme να δει τι θα του πει, και αν και αυτή πχ ότι δεν ξέρει, μιλάει κατευθείαν με το κατάστημα αγοράς/πωλητή. Edited 15 Ιανουαρίου by Fulgore1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 15 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 34 minutes ago, Fulgore1 said: Ας μιλήσει ο συμφορουμίτης με την Realme να δει τι θα του πει, και αν και αυτή πχ ότι δεν ξέρει, μιλάει κατευθείαν με το κατάστημα αγοράς/πωλητή. Πρώτα επικοινώνησα με το σκρουτζομάγαζο από το οποίο έκανα την αγορά το οποίο κατάστημα, με παρέπεμψε σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία, εν προκειμένω την Procordia. Από το συγκεκριμένο σέρβις είχα τη σχετική απάντηση περί έλλειψης ανταλλακτικών. Έστειλα μήνυμα και στη realme, αναμένω νεότερα και κινούμαι αναλόγως. 2 ώρες πριν, minotavros said: Θα συμφωνήσω, απαράδεκτο να πουλάς επίσημα τόσο ακριβά μια συσκευή και να μην έχεις ανταλλακτικά. Πρώτα απ όλα αυτοί που τα πουλάνε επίσημα θα έπρεπε να αντιδρούν. Αφού δεν έχεις ανταλλακτικά και είναι στην εγγύηση δώσε μου καινούριο τηλέφωνο κύριε επισημε πωλητή. Αλλιώς δε σέβεσαι τον εαυτό σου. Με ρωτάς αν έχω δεύτερο τηλέφωνο να δουλέψω; Δεν το αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα, το έστειλα στο επίσημο σέρβις, όπως μου είπε και το κατάστημα από όπου το αγόρασα. Πάντως, δεν μου αντιπρότειναν την αντικατάσταση συσκευής, απλώς μου ανέφεραν ότι θα καθυστερήσει η επισκευή (άγνωστο πόσο) επειδή υπάρχει έλλειψη στα αντίστοιχα ανταλλακτικά. Πλακέτα της SIM η κάτι τέτοιο μου είπαν. 44 minutes ago, spiliot said: Μη με παρεξηγήσεις δε προσπαθώ να σε αντικρούσω αλλά να καταλάβω, τι ακριβώς περίμενες από τη μπαταρία; Παρασύρθηκα από την ονομαστική χωρητικότητα η οποία όμως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από το 13R που είχα. Περίμενα κάπως καλύτερη απόδοση και αυτονομία, μου φαίνεται αρκετά κοντά με την αυτονομία του Edge 60 Fusion που δουλεύω τώρα, το οποίο έχει και περίπου 2000 mAh μικρότερη χωρητικότητα στη μπαταρία. Μιας και αναφέρθηκε και η αναβάθμιση, κατά μία ειρωνεία, μετά την αναβάθμιση σε Oxygen 16 στο 13R, παρατηρήθηκε επίσης επίπτωση στην αυτονομία, με την ίδια ακριβώς χρήση με πριν. Βέβαια, οι μεγάλες αναβαθμίσεις θέλουν το χρόνο τους για να "κάτσουν". 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Από τα 6000 στα 7000 είναι χοντρικά 15% διαφορά, αν το ένα αντέχει μια μέρα το άλλο θα αντέχει 3-4 ώρες παραπάνω, ίσως όσο το λίγο καλύτερα που βλέπεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, tsimisde said: Πρώτα επικοινώνησα με το σκρουτζομάγαζο από το οποίο έκανα την αγορά το οποίο κατάστημα, με παρέπεμψε σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία, εν προκειμένω την Procordia. Από το συγκεκριμένο σέρβις είχα τη σχετική απάντηση περί έλλειψης ανταλλακτικών. Έστειλα μήνυμα και στη realme, αναμένω νεότερα και κινούμαι αναλόγως. Δεν το αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα, το έστειλα στο επίσημο σέρβις, όπως μου είπε και το κατάστημα από όπου το αγόρασα. Πάντως, δεν μου αντιπρότειναν την αντικατάσταση συσκευής, απλώς μου ανέφεραν ότι θα καθυστερήσει η επισκευή (άγνωστο πόσο) επειδή υπάρχει έλλειψη στα αντίστοιχα ανταλλακτικά. Το Service το μονο που κάνει ειναι τυχόν επισκευή(για εντος εγγύησης προφανώς). Αν αυτή κριθεί αδύνατη, τότε η επιστροφη χρημάτων/πιστωτικό ή νέα συσκευή παρέχονται από τον πωλητή, που στην περίπτωση μας ειναι το skroutzo μάγαζο. Για να φτάσουμε βέβαια σε αυτό, πρέπει ο πωλητής να ενημερωθεί από το επίσημο service για την επισκευή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Σε διαφορετική περίπτωση, κλπ κλπ, πριν χρόνια, είχα προσφύγει στον συνήγορο του καταναλωτή,, άμα αποτύχουν οι προσπάθειες για πιστωτικό/ αλλαγή συσκευή. Ζήτησε η επικοινωνία να γίνεται εγγράφως με email κλπ. Τυχαίνουν αυτά.. και εγώ είχα ελαττωματική συσκευή, απο την αρχή, Samsung note 4 νομίζω,, κλπ, και μετά από ένα χρόνο, δωρεάν σε γνωστό μου, την έδωσα. Καλή τύχη. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου On 15/1/2026 at 10:46 ΠΜ, tsimisde said: Επίσης, μπορεί να δυσαρεστήσω κόσμο με αυτό που θα πω αλλά, θεωρώ ότι έπεσα θύμα του hype που είχε χτιστεί από τις διαφημίσεις & από τις δοκιμές που είχα δει. Overhyped & overpriced κατά τη γνώμη μου και με βάση την εμπειρία μου. Εγώ πάντως ακόμα και μετά από το δικό σου συμβάν, θα συνεχίσω να προτείνω το συγκεκριμένο κινητό σε όποιον ειναι σε αυτό το εύρος τιμών, γιατί δυστηχώς οι επιλογές ειναι λίγες και συγκεκριμένες. Προφανώς θα το προτείνω σαν all around συσκευή χωρις σάλτες του τύπου ''3ημέρες μπαταρία, καμερα ναυαρχίδας κλπ''. Πάλι καλά να λές που έχει και η Realme service εδώ Ελλάδα, αν και είσαι άτυχος στο συγκεκριμένο ανταλλακτικό, για το οποίο γενικά δεν νομίζω να κρατάνε γενικά πολλά ανταλλακτικά τα service. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 17 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Άσχετα από την προσωπική μου εμπειρία, δεν αναιρείται η αξία ως συσκευής, πάλι θεωρώ ότι είναι από τις καλές επιλογές, χωρίς τις όποιες υπερβολές βεβαίως βεβαίως.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου On 17/1/2026 at 8:29 ΜΜ, tsimisde said: Άσχετα από την προσωπική μου εμπειρία, δεν αναιρείται η αξία ως συσκευής, πάλι θεωρώ ότι είναι από τις καλές επιλογές, χωρίς τις όποιες υπερβολές βεβαίως βεβαίως.... Πολύ καλά έκανες και έγραψες την προσωπική σου εμπειρία, ειδικά για κάτι οχι συνηθισμένο όπως είναι το service κινητών λιγότερο γνωστών εταιρειών βλεπε Realme, που τονίζει πόσο άτυχος μπορεί να είναι κάποιος αν του κάτσει η στραβή σε ορισμένα ανταλλακτικά. Επίσης πολύ καλά έκανες και έγραψες κάποιους τομείς που απογοητεύτηκες όπως η μπαταρία και στην selfie camera. Και τέλος εννοείται ότι αν ξενέρωσες τόσο, οταν βγάλεις ακρη με το service, να το βάλεις αγγελία, αφού ξενέρωσες. Εγώ αυτό που υπενθύμισα, είναι ότι όσο η συσκευή σήμερα έχει κάτω από 450ευρώ, οι μόνες αντίστοιχες επιλογές ειναι από Poco μεριά, που είναι συνολικά κατώτερες, ενώ παλιότερα η Poco ήταν μονόδρομος σε αυτή την κατηγορία. Το Oneplus 13R πχ έχει 200ευρώ ακριβότερα και μάλλον πάει για απόσυρση λογω 15R. Το Motorola Edge 60Pro που αναφέρθηκε πιο πίσω, υστερεί σε αρκετούς τομείς απο το GT7, και ειδικά σε software υποστήριξη οπως διαβάζω ιντερνετικά σε spoiler απο κάτω Spoiler Αν γνωρίζεις άλλες συσκευές σαν εναλλακτικές του Realme, θα με ενδιέφερε να μου πεις, μιας και είμαι γενικά στο ψάξε σε περίπτωση που δεν πάω σε μήλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 19 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, Fulgore1 said: Το Motorola Edge 60Pro που αναφέρθηκε πιο πίσω, υστερεί σε αρκετούς τομείς απο το GT7, και ειδικά σε software υποστήριξη οπως διαβάζω ιντερνετικά σε spoiler απο κάτω Αν γνωρίζεις άλλες συσκευές σαν εναλλακτικές του Realme, θα με ενδιέφερε να μου πεις, μιας και είμαι γενικά στο ψάξε σε περίπτωση που δεν πάω σε μήλο. Από προσωπική εμπειρία με το Edge 60 Pro, θα πω ότι κατά πρώτον, δεν συγκρίνονται ως τηλέφωνα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό το ένα με το άλλο. Το Edge 60 Pro είναι κυρίως καμεροκινητό, χωρίς να υστερεί σημαντικά και στους υπόλοιπους τομείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η μπαταρία του, με ικανοποιεί περισσότερο συγκριτικά με του GT7, για τα θέλω μου, είναι το ιδανικό τηλέφωνο,. Προσωπική μου προτίμηση, ακόμα κι αν υστερεί σε πράγματα, το Edge 60 Pro καθώς επίσης και το Edge 60 Fusion, με έχουν βολεψει απίστευτα ως τηλέφωνα. Δεν έχουν τα υπέρτατα beast χαρακτηριστικά του ανταγωνισμού όπως το GT7, είναι όμως αρκετά αξιόλογες συσκευές σε καθημερινή χρήση, κανένα απολύτως παράπονο μέχρι τώρα. Ναι, είναι ένα θέμα τα update, στην πράξη όμως, αντίστοιχη εμπειρία είχα και με την Xiaomi συνεπώς, δεν το θεωρώ τόσο μεγάλο ζήτημα στην τελική. Όσον αφορά τον ανταγωνισμό του GT7, δεν έχω κάτι άλλο κατά νου πέραν των όσων ήδη ανέφερες, σε αυτή την κατηγορία τιμής, είναι ένα πλήρες πακέτο σε θέμα χαρακτηριστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, tsimisde said: Το Edge 60 Pro είναι κυρίως καμεροκινητό, χωρίς να υστερεί σημαντικά και στους υπόλοιπους τομείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η μπαταρία του, με ικανοποιεί περισσότερο συγκριτικά με του GT7, για τα θέλω μου, είναι το ιδανικό τηλέφωνο,. Το θέμα όμως με το συγκεκριμένο κινητό, ειναι ότι δεν υπερτερεί και πουθενά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό των 400-500ευρώ(ισα ισα που κάνανε και αυτοί περικοπές σε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγουμενο 50pro), πέραν ισως της ασύρματης φόρτισης. Γιαυτο λέω ότι το GT7 παραμένει προς το παρόν μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα (σαν σύνολο πάντα), εκτός αν κάποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Fulgore1 said: Το θέμα όμως με το συγκεκριμένο κινητό, ειναι ότι δεν υπερτερεί και πουθενά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό των 400-500ευρώ(ισα ισα που κάνανε και αυτοί περικοπές σε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγουμενο 50pro), πέραν ισως της ασύρματης φόρτισης. Γιαυτο λέω ότι το GT7 παραμένει προς το παρόν μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα (σαν σύνολο πάντα), εκτός αν κάποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο. Συμφωνώ μεχρι κεραίας παντα σύμφωνα με την δικη μου εμπειρία ως χρήστης. ΟΚ,δεν είμαι συνεχώς με δεδομενα (συνηθως τα απενεργοποιώ στο σπιτι),κάποιες φορες πριν κοιμηθώ εχοντας διπλα μου το κινητό απενεργοποιώ και το WiFi και πολυ σπανια ξεπερνω τις 7 ώρες σότ παρα το οτι συνεχίζω να πειραματιζομαι με τις κάμερες του κινητου,μονιμα το bluetooth,full τις αναλύσεις κλπ καλούδια και...ποτε δεν εχω πέσει κατω απο δυο μερες πριν χρειαστώ φόρτιση δλδ όταν πέσει απο το 100% ~ στο 20%. Το στάνταρ μου ειναι 3,5 μερες με 5,5 ώρες οθονη,εχω ξαναπεί οτι ειναι ένα τηλεφωνο που πολυ δύσκολα θα καταφέρει καποιος να εξαντλήσει την μπαταρια του σε μια μερα χωρις φυσικα να αποκλειω οτι αν το δουλεύει σαν χοτ σποτ και παιζει ταυτόχρονα βαριά παιχνίδια με φουλ φωτεινότητα όλη μερα δεν θα συμβεί. @tsimisde Περα απο την ατυχία και δυστυχώς την απαράδεκτη καλυψη οσο με αφορα (η ελλειψη ανταλλακτικών σημαίνει για μενα επιστροφή χρηματων η αντικατάσταση αν υπαρχει ανάληψη ευθύνης..τα νομικιστικα δεν με αφορούν).Δεν είμαι σιγουρος πλεον αν θα προτεινα ενα τηλεφωνο χωρις να λάβω υπ όψιν και αυτό....τι λεει το Σκρουτζ για ολα αυτα; Οσο για το GT7 σε ειχα προειδοποιήσει οτι πίστευα οτι δεν θα δεις πουθενά καποια σημαντική διαφορα απο το 13r η το αντιστροφο,οτι το GT7 μαλλον θα υστερούσε παρα το αντιθετο στις κάμερες αλλα οτι συνολικά αγοράζουμε ένα τηλεφωνο ιδιας κλασης σημαντικα φθηνοτερα. Ουτε το γραφενιο μπορεις να το πεις μαρκετινιστικο κολπο (σου ειχα πει οτι δεν μπορω να δω διαφορα λογω wallet) εκτος και αν δούμε οτι δεν ισχυει εκτος της θήκης.Προσωπικα δεν το έλαβα υπ όψιν πριν την αγορα αφου ειχα σκοπό να το βαλω σε θήκη πορτοφόλι αλλα ουτε το βγαζω πχ πριν την φορτιση στα 120w για να δω αν ζεσταίνεται λιγοτερο...αλλα αυτό αφορα εμενα και οχι την εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 20 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 12 minutes ago, jbelsan said: @tsimisde Περα απο την ατυχία και δυστυχώς την απαράδεκτη καλυψη οσο με αφορα (η ελλειψη ανταλλακτικών σημαίνει για μενα επιστροφή χρηματων η αντικατάσταση αν υπαρχει ανάληψη ευθύνης..τα νομικιστικα δεν με αφορούν).Δεν είμαι σιγουρος πλεον αν θα προτεινα ενα τηλεφωνο χωρις να λάβω υπ όψιν και αυτό....τι λεει το Σκρουτζ για ολα αυτα; Οσο για το GT7 σε ειχα προειδοποιήσει οτι πίστευα οτι δεν θα δεις πουθενά καποια σημαντική διαφορα απο το 13r η το αντιστροφο,οτι το GT7 μαλλον θα υστερούσε παρα το αντιθετο στις κάμερες αλλα οτι συνολικά αγοράζουμε ένα τηλεφωνο ιδιας κλασης σημαντικα φθηνοτερα. Ουτε το γραφενιο μπορεις να το πεις μαρκετινιστικο κολπο (σου ειχα πει οτι δεν μπορω να δω διαφορα λογω wallet) εκτος και αν δούμε οτι δεν ισχυει εκτος της θήκης.Προσωπικα δεν το έλαβα υπ όψιν πριν την αγορα αφου ειχα σκοπό να το βαλω σε θήκη πορτοφόλι αλλα ουτε το βγαζω πχ πριν την φορτιση στα 120w για να δω αν ζεσταίνεται λιγοτερο...αλλα αυτό αφορα εμενα και οχι την εταιρια. Ξεκινώντας ανάποδα, ούτε και για μένα ήταν selling point το γραφένιο, πραγματικά αδιάφορο, είναι ένα χαρακτηριστικό που διαφημίστηκε όμως. Όσον αφορά τις διαφορές μεταξύ 13R & GT7, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, το ίδιο πράγμα με διαφορετικό περιτύλιγμα. Θα σταθώ για άλλη μια φορά στο ότι παίζει ρόλο η χρήση που κάνει ο καθένας μας, προσωπικά μιλώντας, ότι μπαταρία και να έχει ένα κινητό, τρείς μέρες δεν θα μου βγάλει, εκτός αν το παρατήσω σε μια γωνιά και δεν ασχοληθώ καθόλου. Όσον αφορά τα της περίπτωσης μου, επικοινώνησα με την ίδια την εταιρεία, ζήτησαν τα στοιχεία της συσκευής και του σέρβις και μείναμε στο ότι θα ερχόταν σε επικοινωνία με το σέρβις. Για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts