jbelsan Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Απο οσα βλεπω στο δικό μου παντως,πολυ αμφιβαλλω οτι θα μπορέσω να εξαντλησω την μπαταρια σε μια μερα ακομα και αν το προσπαθησω.Δεν ξερω ομως αν παιζει καποιος όλη μερα παιχνίδια,τραβάει βιντεο 8k,rendering κλπ τι θα συμβεί. Ασφαλως η διαρκεια αλλάζει αναλογα με την χρηση αλλα η ανάρτηση του φίλου στο Ρεντιτ παραπεμπει σε βλάβη η σκουπιδι. 6 ώρες πριν, Fulgore1 said: Να σε ρωτησω σαν κάτοχος, επειδή τελευταία βλέπω απο διάφορα battery drain test στο youtube(ή και reddit) και το GT7 δεν αποδίδει ανάλογα με τον ανταγωνισμό, είσαι ικανοποιημένος με την αυτονομία, για 7000mah πάντα? Βλέπεις τεράστια διαφορά, ανάλογη της μεγαλύτερης μπαταρίας? Δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα γιατι πολυ καλη αυτονομια ειχα και με το redmi note 9 pro,πολυ καλη αυτονομια εχει και το Nord 4. Καλυτερη απο του GT7 δεν εχω δει ομως και υποθετω οτι ειναι ασφαλες να πουμε οτι οφειλεται κυριως στο μεγεθος της μπαταριας αφου με οσα το συγκρινω ειναι κατωτερα σε απαιτησεις καταναλωσης. Παντως ειναι εξωφρενικο με 15 μιση ωρες SOT να διαρκεσει 4 μιση μερες ακομα και αν τις 2 το ειχα 2g με απενεργοποιημενο το WiFi την νυχτα.Ολα τα αλλα τα ειχα ως συνηθως πχ Bluetooth παντα με το ρολοι,surfing,συν πολλες πειραματικες φωτογραφιες για να δω τις δυνατοτητες κλπ. Οταν λεω να διαρκεσει 4 μιση μερες ενοουσα να πεσει στο 20% με πιθανη διαρκεια αλλες 5 ωρες.Εξωφρενικο νομιζω για τηλεφωνο με αυτην την οθονη που η φωτεινοτητα της αρκει για να βλεπεις με ανεση κατω απο τον μεσημεριανο καλοκαιριατικο ηλιο,δυνατο επεξεργαστη κλπ. Οσο με αφορα ειναι η αντιθετη περιπτωση των αναφορων στο Ρεντιτ..νομιζω οτι θα πρεπει να τα λαβουμε υπ οψη και τα 2 και να δουν οσοι το ζαχαρωνουν αν αφορα καποια συγκεκριμενη εκδοση,λειτουργικο,Κινεζικο,EU κλπ...η ακομα χειροτερα συχνοτερες αστοχιες υλικου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 23, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Φυσικά και μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν έχει ακουστεί ευρέως ότι υπάρχει θέμα, συνεπώς, πιθανόν να πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις, ενδεχομένως και στατιστικό λάθος κατά μία έννοια. Ερώτηση προς κατόχους, κάτι που υπήρχε και στο 13R. Έχει το α λα dynamic island που εμφανίζεται σε εφαρμογές στο πάνω μέρος της οθόνης σε Spotify, χρονόμετρο, ηχογράφηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 (edited) Τα σχόλια σε reddit μεριά, τα ανέφερα περισσότερο σαν παράδειγμα χρηστών. Πιο πολύ (αρνητική)εντύπωση μου έκαναν τα συγκριτικά σε youtube μεριά, στα οποια υπάρχουν συσκευές και από άλλες εταιρείες με παραπλήσιες μπαταρίες προς σύγκριση πχ Τα παραπάνω τα αναφέρω με βάση τι εγραφε τον Ιούνιο το Gsmarena https://www.gsmarena.com/realme_gt_7_global_model_battery_life_test_king-news-67976.php Edited August 23, 2025 by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Πολύ καλά κάνεις εννοείται.Καποιος που σκέφτεται να αγοράσει καινούργια συσκευή,καλό είναι να γνωρίζει κάθε τι που την αφορά. Εγώ το μόνο που μπορώ να καταθέσω είναι την εμπειρία μου και αυτήν όχι συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα που δεν είχα ποτέ μου.Δεν κάθησα να δω τα βίντεο για να είμαι ειλικρινής...κυρίως γιατί καθόλου δεν με απασχολεί αν κρατάνε περισσότερο από το GT7 και υποθέτω ότι είναι ευνόητο για όποιον εχει δει τα στιγμιότυπα της μπαταρίας που ανεβασα. Θα το έψαχνα βέβαια αν επρόκειτο να αγορασωτωρα νέα συσκευη και μάλιστα θα τα έπαιρνα σοβαρά υπόψη. Απλά το GT7 μου,ΕΙΝΑΙ πολύ εντυπωσιακό στην μπαταρία....άντε τα άλλα να είναι απίστευτα 😄. Πολλά μπορεί να φταίνε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 23, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 (edited) Πραγματικά πολλές φορές, αμφιβάλλω για νούμερα αυτονομίας που βλέπω σε δοκιμές. Θεωρητικά είναι ακριβή τα όσα λένε οι reviewers, παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχει τύχει να διαπιστώνω στην πράξη, διαφοροποιήσεις με βάση τα όσα αναφέρουν σε δοκιμές τους. Επίσης, πολλές φορές, δεν διευκρινίζεται επαρκώς υπό ποιες συνθήκες προκύπτουν τα οποία νούμερα. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να αναφέρει βασικά πράγματα. Και επίσης, μην ξεχνάμε ότι οι εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε τα δεδομένα πολλές φορές. Προσωπικά μιλώντας, λόγω διακοπών, είμαι πολύ πιο συχνά με το κινητό στο χέρι, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αυτονομία επομένως, τα νούμερα που ανακοινώνονται φορές, δεν έχουν την ίδια ισχύ σε όλες τις περιπτώσεις.... Edited August 24, 2025 by tsimisde 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 39 minutes ago, tsimisde said: Προσωπικό μιλώντας, λόγω διακοπών, είμαι πολύ πιο συχνά με το κινητό στο χέρι, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αυτονομία επομένως, τα νούμερα που ανακοινώνονται φορές, δεν έχουν την ίδια ισχύ σε όλες τις περιπτώσεις.... Έτσι είναι,εξαρτάται 100% από την χρήση η αυτονομία,απλά στην περίπτωση μου όταν έβγαλε κοντά 5 μέρες με 15 ώρες σοτ και στην περίπτωση του φίλου στο Ρέντιτ που του έβγαλε 6 ώρες με ούτε 3 ώρες οθόνη αν θυμάμαι καλα,είναι ακραίες καταστάσεις που φανερώνουν από την μια απλα δυνατότητα και από την άλλη πρόβλημα γιατί δεν νομίζω ότι εξαρτάται από την χρήση αν μείνεις από μπαταρία με αυτό το τηλεφωνο σε 6 ωρες ότι και αν του κάνεις. Από την άλλη πάλι,ποιος δουλεύει 2g για δύο μέρες😂; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 24, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Και επίσης, δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα σπάταλο σε 5G δίκτυα (κρίνοντας από το 13R πάντα) επομένως, ο τύπος πιθανόν έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι. Και επίσης, πολλές φορές, στο reddit υπάρχουν διάφοροι s**tposters που γράφουν απλά κάτι για να γράψουν συνεπώς, μπορεί να ήταν και λίγο false alarm η φάση. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σε 2G δίκτυο, πόση ενέργεια να ξοδέψει μια συσκευή.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Να πω επισης οτι το 5G δεν το χρησιμοποιω καθολου και το εχω μονιμα στο 4G+ γιατι εδω που ειμαι δεν εχω καποιο πλεονεκτημα. Νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο ενεργοβορο το 5G απο οσα εχω διαβασει..οποτε θα πρεπει να ληφθει και αυτο υποψη οσο αφορα την διαρκεια της μπαταριας του GT μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 24, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 (edited) Με το 13R, θυμάμαι που το είχα 5G, τα πήγαινε περίφημα σε αυτονομία, ανά δύο μέρες πρίζωνα. Δεν είχα λόγο να το γυρίσω σε 4G, δεν ρουφούσε τη μπαταρία. Άρα, είναι απόλυτα λογικά τα νούμερα σου, γενικά δεν φαίνεσαι από τους ανθρώπους που λιώνουν το κινητό στη χρήση, από τη στιγμή που βγάζεις 4 ημέρες με μια φόρτιση.... Για να κάνουμε και μια σύγκριση, το Xiaomi 15 που δουλεύω αυτή την περίοδο, ΜΟΝΟ με δεδομένα, γυρισμένο σε 4G, βγάζω οριακά μια μέρα, με περίπου 6 ώρες SoT με βάση το GSam Battery, βέβαια, το δουλεύω αρκετά, είτε χρησιμοποιώντας το ίδιο το κινητό, είτε ως hotspot. Βέβαια, μιλάμε για μια μπαταρία με 2000 λιγότερα mAh συγκριτικά με το GT 7. Edited August 24, 2025 by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Οπως τα λες ειναι. Αυτος ειναι ο λογος που οταν κριτικαρω την αυτονομια του GT7 δεν θεωρω εμενα ως τον μεσο χρηστη,γιατι δεν ασχολουμαι με το τηλεφωνο στον ιδιο βαθμο με τον περισσοτερο κοσμο και λεω οτι θα ειναι παρα πολυ δυσκολο (για να μην πω αδυνατο) να εξαντλησει καποιος heavy user την μπαταρια σε μια μερα. Τωρα που το εβαλα στην φορτιση (ειχε 15% μπαταρια) με μονιμα το Bluetooth και τα WiFi η δεδομενα 4G+,καθολου φωτογραφιες/μουσικη,ελαχιστο surfing...αρκετα τηλεφωνα,Viber,messenger,κρατησε σχεδον 5 μερες με 3 μιση περιπου ωρες οθονη. Ελπιζω αυτοι οι αριθμοι να λυσουν καποιες απο τις αποριες σας για την αυτονομια του GT7.Νομιζω οτι το εξαντλησα αυτο το θεμα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2025 To GT 7 pro, είχε ενημέρωση λογισμικού, ένα αρχείο 1,18gb. Το μόνο παράξενο, μετά την επανεκκίνηση, δεν έβγαλε παράθυρο: η ενημέρωση έγινε επιτυχώς... Ή , κάτι παρόμοιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2025 Μόλις ήλθε και για το GT7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 On 23/8/2025 at 11:43 ΜΜ, tsimisde said: Πραγματικά πολλές φορές, αμφιβάλλω για νούμερα αυτονομίας που βλέπω σε δοκιμές. Θεωρητικά είναι ακριβή τα όσα λένε οι reviewers, παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχει τύχει να διαπιστώνω στην πράξη, διαφοροποιήσεις με βάση τα όσα αναφέρουν σε δοκιμές τους. Δεν γινεται να έχεις παρόμοια νούμερα με αυτά των reviews, αφού η χρήση είναι διαφορετική. πχ συγκριτικά όπως το παραπάνω σε πολλές συσκευές, γίνονται χωρις Sim και άρα μονο σε Wifi, άρα πάλι τελείως διαφορετική κατανάλωση σε σχέση με data και sim(σήμα),και δεν ειναι και έξω στον ήλιο/ζέστη. Ενδειτικά ανεβαίνουν να υπάρχει μια πολύ γενική εικόνα. On 24/8/2025 at 12:51 ΜΜ, jbelsan said: Ελπιζω αυτοι οι αριθμοι να λυσουν καποιες απο τις αποριες σας για την αυτονομια του GT7.Νομιζω οτι το εξαντλησα αυτο το θεμα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πω, ότι την συσκευή δεν την έχω, αλλά με ενδιαφέρει μιας και έχει την μεγαλύτερη μπαταρία φέτος από οσα κινητά έχουν έρθει στην Ευρώπη. Αρα διαβάζω ότι πράγματα γράφονται, αλλά φυσικά είναι πολύ θετικά(όπως η εμπειρία σου),άλλα είναι λιγότερο θετικά, όπως ορισμένα παραδείγματα που βρήκα/ανεφερα. Προφανώς είναι κάτι που ισχύει για κάθε συσκευή/εταιρεία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 4 minutes ago, Fulgore1 said: Δεν γινεται να έχεις παρόμοια νούμερα με αυτά των reviews, αφού η χρήση είναι διαφορετική. πχ συγκριτικά όπως το παραπάνω σε πολλές συσκευές, γίνονται χωρις Sim και άρα μονο σε Wifi, άρα πάλι τελείως διαφορετική κατανάλωση σε σχέση με data και sim(σήμα),και δεν ειναι και έξω στον ήλιο/ζέστη. Αυτό με τη sim, μου έκανε εντύπωση που το ανέφερε η realme στην παρουσίαση του νέου concept με τα 15000 mAh μπαταρίας, δεν ήξερα όμως ότι ισχύει και στα επίσημα reviews. Οπότε, στο gsm arena που αναφέρει στην αυτονομία διάρκεια κλήσεων, είναι μέσω WiFi Calling? Ναι, αυτό με τη sim αλλάζει χαοτικά τα δεδομένα καθώς, με την ίδια sim, σε διαφορετική συσκευή, έχεις εντελώς διαφορετική κάλυψη δικτύου, κατανοώ όμως γιατί δεν κάνουν έτσι τις δοκιμές, άντε να το δοκιμάζεις με όλους τους παρόχους κινητής εκεί έξω. Αλλά το ότι γίνεται όπως με τις μετρήσεις κατανάλωσης στα αυτοκίνητα, έτσι είναι και με τα κινητά, υπό ιδανικές-εργαστηριακές συνθήκες προκύπτουν αυτά τα νούμερα.... Άρα, κάποια συγκριτικά κάποιων λιγότερο "μεγάλων" reviewers είναι πιο ακριβή, επειδή δοκιμάζουν πολλοί την αυτονομία με δεδομένα κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 11 minutes ago, tsimisde said: Οπότε, στο gsm arena που αναφέρει στην αυτονομία διάρκεια κλήσεων, είναι μέσω WiFi Calling? Ναι, αυτό με τη sim αλλάζει χαοτικά τα δεδομένα καθώς, με την ίδια sim, σε διαφορετική συσκευή, έχεις εντελώς διαφορετική κάλυψη δικτύου, κατανοώ όμως γιατί δεν κάνουν έτσι τις δοκιμές, άντε να το δοκιμάζεις με όλους τους παρόχους κινητής εκεί έξω. Αλλά το ότι γίνεται όπως με τις μετρήσεις κατανάλωσης στα αυτοκίνητα, έτσι είναι και με τα κινητά, υπό ιδανικές-εργαστηριακές συνθήκες προκύπτουν αυτά τα νούμερα.... Άρα, κάποια συγκριτικά κάποιων λιγότερο "μεγάλων" reviewers είναι πιο ακριβή, επειδή δοκιμάζουν πολλοί την αυτονομία με δεδομένα κινητής. Αναλυτικά μπορείς να δεις εδώ πως γίνονται οι μετρησεις, ναι ειναι διαφορετικός ο τρόπος https://www.gsmarena.com/how_we_test_gsmarena_battery_life_test_v2-news-60429.php Αν θέλεις να δεις κάτι πιο κοντά στην κανονική χρήση που κάνεις, θα πρέπει να κοιτάς σε ''real life reviews'' πχ για το Xiaomi 15 σου. Τεστ δηλαδή που και έξω στο φως ειναι(υψηλή φωτεινότητα/παραπάνω ζεστη), και κάνουν χρήση δεδομένω, σήματος κλπ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 9 minutes ago, Fulgore1 said: Δεν γινεται να έχεις παρόμοια νούμερα με αυτά των reviews, αφού η χρήση είναι διαφορετική. πχ συγκριτικά όπως το παραπάνω σε πολλές συσκευές, γίνονται χωρις Sim και άρα μονο σε Wifi, άρα πάλι τελείως διαφορετική κατανάλωση σε σχέση με data και sim(σήμα),και δεν ειναι και έξω στον ήλιο/ζέστη. Ενδειτικά ανεβαίνουν να υπάρχει μια πολύ γενική εικόνα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πω, ότι την συσκευή δεν την έχω, αλλά με ενδιαφέρει μιας και έχει την μεγαλύτερη μπαταρία φέτος από οσα κινητά έχουν έρθει στην Ευρώπη. Αρα διαβάζω ότι πράγματα γράφονται, αλλά φυσικά είναι πολύ θετικά(όπως η εμπειρία σου),άλλα είναι λιγότερο θετικά, όπως ορισμένα παραδείγματα που βρήκα/ανεφερα. Προφανώς είναι κάτι που ισχύει για κάθε συσκευή/εταιρεία. Καμια παρεξηγηση,τι πιο λογικο απο την ερευνα αγορας πριν τα σκασουμε.Ακριβως το ιδιο εκανα και εγω...απλα δεν ειχα καποιον να ρωτησω αφου ημουν απο τους πρωτους που το αγορασε.Εψαξα πολυ εννοειται τα χαρακτηριστικα,reviews,forums και οτι αλλο σχετικο πριν καταληξω εδω,κυριως λογω της τιμης προς αποδοση για την κλαση του...και για την ωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ως προς αυτο. Η πρωτη μου σκεψη πριν τα ψαξω,ηταν το Poco F7 pro (πολλα χρονια με το MIUI) αλλα βαρεθηκα να ασχολουμαι με adb κλπ,για πραγματα που θα επρεπε να μου επιτρεπει το λειτουργικο να μπορω να επιλεξω σαν ΠΕΛΑΤΗΣ που πληρωσε ενα σκασμο χρηματα για την συσκευη και καποια λιγοτερα για να αγορασει εφαρμογες που δεν γουσταρει το HyperOS,απενεργοποιοντας τους καθε τοσο την προσβαση και να χρειαζεται καποιες φορες επανεκκινηση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 9 ώρες πριν, jbelsan said: 1)Εψαξα πολυ εννοειται τα χαρακτηριστικα,reviews,forums και οτι αλλο σχετικο πριν καταληξω εδω,κυριως λογω της τιμης προς αποδοση για την κλαση του...και για την ωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ως προς αυτο. Η πρωτη μου σκεψη πριν τα ψαξω,ηταν το Poco F7 pro (πολλα χρονια με το MIUI) αλλα βαρεθηκα να ασχολουμαι με adb κλπ,για πραγματα που θα επρεπε να μου επιτρεπει το λειτουργικο να μπορω να επιλεξω σαν ΠΕΛΑΤΗΣ που πληρωσε ενα σκασμο χρηματα για την συσκευη και καποια λιγοτερα για να αγορασει εφαρμογες που δεν γουσταρει το HyperOS,απενεργοποιοντας τους καθε τοσο την προσβαση και να χρειαζεται καποιες φορες επανεκκινηση. Ούτως ή άλλως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στην Ελλάδα/Ευρώπη, σε αυτή την κατηγορία μπαταρία ίδια ή μεγαλύτερη των 7000mah του GT7(σε φθηνότερα μοντελα τύπου Redmi 15 μον αν δούμε τπτ). Μόνο σε Ασία/Ινδία μεριά έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες(καλή ώρα σε video πιο πάνω). Και σε σχέση με το F7 pro που ειναι όντως η εναλλακτική του GT7 μαζί με το Oneplus 13R, το Realme έχει 1000mah μεγαλύτερη μπαταρία. Για αυτά που περιγράφεις για Poco, τα βλέπω ο ίδιος από πέρυσι με τα μικρότερα Χ6/x7 pro που πήρα προσωρινά, και ήδη απο το καλοκαίρι ειμαι σε αναζήτηση, ψιλο πάνω κάτω για ότι περιγράφει μεταξύ άλλων(αργή υποστήριξη σε updates πχ). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 20 ώρες πριν, Fulgore1 said: Ούτως ή άλλως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στην Ελλάδα/Ευρώπη, σε αυτή την κατηγορία μπαταρία ίδια ή μεγαλύτερη των 7000mah του GT7(σε φθηνότερα μοντελα τύπου Redmi 15 μον αν δούμε τπτ). Μόνο σε Ασία/Ινδία μεριά έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες(καλή ώρα σε video πιο πάνω). Και σε σχέση με το F7 pro που ειναι όντως η εναλλακτική του GT7 μαζί με το Oneplus 13R, το Realme έχει 1000mah μεγαλύτερη μπαταρία. Για αυτά που περιγράφεις για Poco, τα βλέπω ο ίδιος από πέρυσι με τα μικρότερα Χ6/x7 pro που πήρα προσωρινά, και ήδη απο το καλοκαίρι ειμαι σε αναζήτηση, ψιλο πάνω κάτω για ότι περιγράφει μεταξύ άλλων(αργή υποστήριξη σε updates πχ). Απο την στιγμη που αποκλεισαμε και οι δυο το HyperOS τα GT7 & 13R ηταν για μενα οι κοντινοτερες εναλλακτικες του F7 pro και μαλλον πιο ολοκληρωμενες προτασεις συνολικα,με εξαιρετικα οπως ειδα απο καθε αποψη λειτουργικα. Κατα την γνωμη μου το βασικοτερο πλεονεκτημα του GT7 εναντι του 13R και η κυρια αιτια που το επελεξα ηταν η αδικαιολογητη πιστευω διαφορα στην τιμη γιατι σημαντικες διαφορες στην πραξη δεν νομιζω οτι θα εβλεπα απο την καλυτερη μπαταρια,επεξεργαστη η οτι αλλο του realme. Παντως αυτο που πιστευω οτι μπορω να προτεινω απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου ως μεσος χρηστης απο Xiaomi,realme,Oneplus,χωρις τον κινδυνο να απογοηυευσω καποιον,ειναι οτι οποιος ζηταει σταθεροτητα και απροβληματιστη λειτουργια απο το κινητο του,να λαβει σοβαρα υπ΄οψη τα Oneplus.realme στα ανταγωνιστικα για τις αναγκες του στο hardware μοντελα. Το GT7 ειναι ενα απιθανο συνολικα γαι τα λεφτα του τηλεφωνο οσο με αφορα και αυτο το θυμαμαι καθε φορα που ασχολουμαι με το ταμπλετ της Xiaomi για πολλους λογους...μα καθε φορα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 16 ώρες πριν, jbelsan said: Απο την στιγμη που αποκλεισαμε και οι δυο το HyperOS τα GT7 & 13R ηταν για μενα οι κοντινοτερες εναλλακτικες του F7 pro και μαλλον πιο ολοκληρωμενες προτασεις συνολικα,με εξαιρετικα οπως ειδα απο καθε αποψη λειτουργικα. Κατα την γνωμη μου το βασικοτερο πλεονεκτημα του GT7 εναντι του 13R και η κυρια αιτια που το επελεξα ηταν η αδικαιολογητη πιστευω διαφορα στην τιμη γιατι σημαντικες διαφορες στην πραξη δεν νομιζω οτι θα εβλεπα απο την καλυτερη μπαταρια,επεξεργαστη η οτι αλλο του realme. Παντως αυτο που πιστευω οτι μπορω να προτεινω απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου ως μεσος χρηστης απο Xiaomi,realme,Oneplus,χωρις τον κινδυνο να απογοηυευσω καποιον,ειναι οτι οποιος ζηταει σταθεροτητα και απροβληματιστη λειτουργια απο το κινητο του,να λαβει σοβαρα υπ΄οψη τα Oneplus.realme στα ανταγωνιστικα για τις αναγκες του στο hardware μοντελα. Το GT7 ειναι ενα απιθανο συνολικα γαι τα λεφτα του τηλεφωνο οσο με αφορα και αυτο το θυμαμαι καθε φορα που ασχολουμαι με το ταμπλετ της Xiaomi για πολλους λογους...μα καθε φορα. Στεθεροτητα και καλά χαρακτηριστικά εχει και το motorola edge 60 pro , ασχετα εαν δεν ειναι τοσο γνωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Το ειχα κοιταξει και αυτο αλλα δεν ηθελα με τιποτα κυρτη οθονη και το εβγαλα απο την λιστα. Συμφωνω απολυτα ομως και για αυτο το κοιταξα με προσοχη οταν αποφασισα να αγορασω κινητο..σχεδον pure android,σταθερο,καλες καμερες,πανεμορφο για οσους δινουν σημασια στην εμφανιση κλπ..ολα αυτα απο οσα εχω διαβασει...απλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια και αυτος ειναι ο λογος που δεν το ανεφερα. Νομιζω ομως (απο τα χαρακτηστικα στα χαρτια και μονο επαναλαμβανω) οτι υστερει σαν συσκευη συνολικα απο το 13R & ιδιαιτερα απο το GT7 που πωλειται στην ιδια τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 6 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Στεθεροτητα και καλά χαρακτηριστικά εχει και το motorola edge 60 pro , ασχετα εαν δεν ειναι τοσο γνωστο Με μια γρήγορη ματιά, βλέπω το συγκεκριμένο κινητό να ειναι συνολικά χειρότερο από το GT 7 παντως. Αισθητά μικρότερη μπαταρία, αισθητά χειρότερος επεξεργαστής, μικρότερη software υποστήριξη, λίγο πιο αργή γρήγορη φόρτιση, και προσωπικά είμαι και εγώ υπέρ των επίπεδων οθονών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό και δεν έχω βρεί κάποιο μεγάλο κατάστημα να το δώ από κοντά, θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις: 1) Εχει κάποια μεμβράνη στην οθόνη? 2) Οι ειδοποιήσεις εφαρμογών μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη κλειδώματος του κινητού σε μορφή κειμένου ( οχι εικονίδιο ) ? ( πχ όπως στα iphone ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Έχει μεμβράνη και εμφανίζονται ειδοποιήσεις με κείμενο από μηνύματα,τράπεζες κλπ στην οθόνη κλειδώματος. Πάντως η μεμβράνη γρατζουνιστηκε σε κάποια σημεία σχετικά γρήγορα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 6 ώρες πριν, boymanos said: Καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό και δεν έχω βρεί κάποιο μεγάλο κατάστημα να το δώ από κοντά, θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις: 1) Εχει κάποια μεμβράνη στην οθόνη? 2) Οι ειδοποιήσεις εφαρμογών μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη κλειδώματος του κινητού σε μορφή κειμένου ( οχι εικονίδιο ) ? ( πχ όπως στα iphone ). Υπάρχει ρύθμιση γιά τις ειδοποιήσεις εφαρμογών, μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη κλειδώματος σε μορφή κειμένου ή αν δεν θέλεις να υπάρχει το κείμενο (για ιδιωτικότητα πχ) μπορείς να έχεις μόνο το εικονίδιο της ειδοποίησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 Στην νέα ενημέρωση η επιλογή φόρτιση έως 80% για την μακροημέρευση της μπαταρίας αντικαταστάθηκε με αυτήν. Μου αρέσει πολύ όπως σκέφτονται οι κατασκευαστές αυτών των λογισμικών άσχετα που εγώ φορτίζω με το κάτω τρόπο (resume at 95%). Η επιλογές πρέπει να είναι δικές μας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts