Jump to content

Poco F7 pro

andrapos22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 25/6/2025 at 7:20 ΜΜ, andrapos22 said:

έγραψες ότι είναι πολύ ακριβό για αυτό που είναι.Δεν ισχύει αυτό,μπορεί να μην είναι πιο φτηνό ή πολύ πιο φτηνό από realme και oneplus αλλά δεν είναι και πολύ πιο ακριβό.

Ειναι πάνω-κάτω τα ίδια και αυτό δεν είναι λόγος να μην το προτιμήσει κανένας.

Ο λόγος ύπαρξης των Poco κινητών όλα αυτά τα χρόνια ήταν γιατί έδιναν gaming επιδόσεις/specs σε χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό(βάζοντας μέσα και άλλες εταιρείες βλέπε Realme). 

Γιαυτό υποτίθεται έχουν και διαφημίσεις/προτεινόμενα.

Φέτος όμως που η Poco έβγαλε πόσα μοντέλα και ανέβασε τις τιμές, αυτό ξενέρωσε πάρα πολλούς.

Για ποιο λόγο να αγοράσω εγώ ή ο καθένας το Poco F7 pro στα σχεδόν ίδια χρήματα με το Realme GT 7?

To Realme είναι συνολικά παρόμοιο με το Poco, αλλά έχει 1000mah μεγαλύτερη μπαταρία, έχει τηλεφακό και ltpo οθόνη, και το OS της Realme είναι πιο καθαρό σε σχέση με το HyperOS της Poco.

19 ώρες πριν, skiniko said:

Στα υπόλοιπα μαγαζιά όμως προφανώς θα έρθει και το 12/256 και αν κρίνω απ την τιμή της μεγάλης έκδοσης επίσημα τότε στα σκρουτζομάγαζα το 12/256 θα ξεκινήσει κάπου στα 400 και σε 2-3 μήνες μπορει να πέσει και 350-360 ευρώ...Και τότε θα μιλάμε για το απόλυτο value for money περισσότερο ακόμα και απ το χ7προ

Απόλυτο value for money ειναι το X7 pro, γιατί δεν υπάρχει τίποτα κάτω από τα 300ευρώ να το πλησιάζει συνολικά.

Value for money το Poco F7 δεν ειναι αν κοστίζει σχεδόν 80ευρώ ακριβότερα.....

Τέλος, επειδή μάλλον δεν το γνωρίζετε, να ενημερώσω ότι το Poco F7, έχει σοβαρό θέμα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

https://www.gsmarena.com/poco_f7-review-2846p4.php

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

33 minutes ago, Fulgore1 said:

Ο λόγος ύπαρξης των Poco κινητών όλα αυτά τα χρόνια ήταν γιατί έδιναν gaming επιδόσεις/specs σε χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό(βάζοντας μέσα και άλλες εταιρείες βλέπε Realme). 

Γιαυτό υποτίθεται έχουν και διαφημίσεις/προτεινόμενα.

Φέτος όμως που η Poco έβγαλε πόσα μοντέλα και ανέβασε τις τιμές, αυτό ξενέρωσε πάρα πολλούς.

Για ποιο λόγο να αγοράσω εγώ ή ο καθένας το Poco F7 pro στα σχεδόν ίδια χρήματα με το Realme GT 7?

To Realme είναι συνολικά παρόμοιο με το Poco, αλλά έχει 1000mah μεγαλύτερη μπαταρία, έχει τηλεφακό και ltpo οθόνη, και το OS της Realme είναι πιο καθαρό σε σχέση με το HyperOS της Poco

Το poco f7 pro με το gt7 στο skroutz έχουν 100 ευρώ διαφορά στην έκδοση 12/256.Οκ δεν είναι τόοοσο μεγάλη διαφορά όμως στα 80 ευρώ πάνω από το gt7 παίρνεις το f7 ultra με την ίδια λογική.Η realme ήταν και παλιότερα ανταγωνιστική,την εποχή του poco f3 είχε βγάλει το gt neo 2 που ήταν πολύ ανταγωνιστικό.

1 hour ago, Fulgore1 said:

Απόλυτο value for money ειναι το X7 pro, γιατί δεν υπάρχει τίποτα κάτω από τα 300ευρώ να το πλησιάζει συνολικά.

Value for money το Poco F7 δεν ειναι αν κοστίζει σχεδόν 80ευρώ ακριβότερα.....

Τέλος, επειδή μάλλον δεν το γνωρίζετε, να ενημερώσω ότι το Poco F7, έχει σοβαρό θέμα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

https://www.gsmarena.com/poco_f7-review-2846p4.php

Είδα άπειρα reviews απ το εξωτερικό και όλοι όσοι αναφέρθηκαν στις θερμοκρασίες το ανέφεραν ως κάτι το συνηθισμένο για τέτοιες αποδοτικές συσκευές, τίποτα το ιδιαίτερο δλδ που να τους έκανε εντύπωση ώστε να σε αποτρέψουν για την αγορά....και το χ7προ ζεσταίνεται το έχει φίλος και ξέρω, αλλά προφανώς σ αυτά τα λογικά πλαίσια που γνωρίζουμε.

Τώρα όσον αφορά τις τιμές δεν νομίζω σε κάνα δίμηνο από σήμερα να έχουν 80ευρω διαφορά γιατί το f7 μόλις που κυκλοφόρησε και η αρχική τιμή του είναι πολύ κοντα στην τιμή εκκίνησης που είχε το χ7προ. Που για μένα και στα 80ευρώ παραπάνω θα αξίζει αλλά δεν θα είναι ούτε καν τόσα για κάνα 40αρι 50αρι το κόβω μαξ. Και παίρνεις έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλυτερη μπαταρία κ φυσικά ποιοτικότερη κ πιο στιβαρή κατασκευή.

Eύκολα υπερτερεί στα σημεία έναντι του χ7προ όπως και το realme gt7 έναντι του f7προ που έγραψες παραπάνω. Άρα όπως λες, αν το ένα αξίζει έναντι του άλλου έτσι θα αξίζει και το f7 έναντι του x7pro γιατί στα λεφτά θα είναι κοντά!

Για τις θερμοκρασίες να πουμε ότι λόγο της εποχής όλα τα κινητά ζεσταίνονται αρκετά.Το δικό μου f7 ultra ζεσταίνεται στο gaming,αλλά σε σύγκριση το s25 ultra συναδέλφου που έπαιζε δίπλα μου το ίδιο παιχνίδι είχε ζεσταθεί ακόμα περισσότερο.Για να πεις ότι έχει θέμα με τις θερμοκρασίες ένα κινητό πρέπει να το βάλεις δίπλα σε αλλά και να το συγκρίνεις,γιατί γενικά όσα έχουν δυνατούς επεξεργαστές αν τα ζορίζεις ζεσταίνονται..και αν έχει και ζέστη ο χώρος ή βρίσκεσαι έξω το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο..

22 ώρες πριν, skiniko said:

Τώρα όσον αφορά τις τιμές δεν νομίζω σε κάνα δίμηνο από σήμερα να έχουν 80ευρω διαφορά γιατί το f7 μόλις που κυκλοφόρησε και η αρχική τιμή του είναι πολύ κοντα στην τιμή εκκίνησης που είχε το χ7προ. Που για μένα και στα 80ευρώ παραπάνω θα αξίζει αλλά δεν θα είναι ούτε καν τόσα για κάνα 40αρι 50αρι το κόβω μαξ. 

Εγώ σχολιάζω τα πιο πίσω γραπτά που γράφτηκαν περί 350-360ευρώ για το Poco F7.

Αν τώρα πέσει τόσο πολύ το F7, το ξανασυζητάμε.

Από εκεί και πέρα, να ξεκαθαρίσω ότι τα σχόλια μου συνολικά πάνε στην αρχική απορία που είχε ενα μέλος πριν λίγες ημέρες,στο γιατί δεν υπάρχει καθόλου συμμετοχή από αγοραστές στο εδώ θέμα (μια από τα ίδια και για το F7 Ultra, που ούτε καν δικο του θέμα δεν έχει).

Και η απάντηση σε αυτό ειναι ο συνδιασμός πολλών μοντέλων από την Poco, υψηλών day one τιμών και ανταγωνισμού.

Ακόμα και στις μπαταρίες, ένα μπάχαλο ειναι τα Poco φέτος.

Αλλη μπαταρία το X7 pro, άλλη το F7, άλλη το F7 pro ,άλλη το F7 Ultra, και άλλη μπαταρία όλα στην Ινδία.

Για το ultra να σχολιάσω πως απλά το είχε πάρει το μάτι μου σε μια σχετικά καλή τιμή αλλά μάλλον δεν αξίζει γιατί είναι ακόμα ακριβό σε σχέση με τις υπόλοιπες εναλλακτικές. Κι αν βάλουμε μέσα το λειτουργικό σε σχέση με realme/oneplus δεν αξίζει τον κόπο

Επίσης επειδή αναφέρθηκε το +80€ προσωπικά θα προτιμούσα +80€ για να έχω ένα καθαρό με και λειτουργικό λειτουργικό σύστημα παρά αυτό το πράγμα

Επίσης μην ξεχνάμε και την ταμπέλα που ξεκίνησε να εφαρμόζεται από 20 Ιουνίου και οι πληροφορίες είναι επίσημες και το πως έρχεται η συσκευή out of the box 

F7 Ultra

20250613161830_70f8afd1.jpeg

F7 Pro

20250613161723_d8f1bd52.jpeg

F7

20250630095040_6ea60517.jpeg

Πως γινεται το F7 ultra με το απλό F7 να έχουνε ίδια η καλύτερα νούμερα και το ενα να βγαινει A rated και το αλλο B rated.

Πέρα από αυτό, αν και είμαστε offtopic, παίζει εδώ και αρκετές ημέρες πλέον το απλό F7 από Amazon UK η 12/256 εκδοση στα 350ευρώ τελική, ενώ με τα τελευταία updates λένε το θέμα με τις θερμοκρασίες έχει μετριαστεί αρκετά. Τρομερά vfm τηλέφωνο.

Edited by chocorello

Αν είναι εδώ το νήμα του F7 μήπως να προστεθεί στον τίτλο;

Καλό θα είναι να φτιαχτεί νέο θέμα για το Poco F7, μιας και υπάρχουν πολλές διαφορές.

On 10/7/2025 at 8:40 ΠΜ, gkal said:

Αν είναι εδώ το νήμα του F7 μήπως να προστεθεί στον τίτλο;

Καλό θα είναι να φτιαχτεί νέο θέμα για το Poco F7, μιας και υπάρχουν πολλές διαφορές.

Γενικά υπάρχουν διαφορές και στα 3 F7 μοντέλα, απλά δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ξεχωριστά θέματα.

Σκέψου πχ στο εδώ θέμα αν δεν γράφονταν αυτά περι F7, θα ήμασταν ακόμα στην πρώτη σελίδα, σε 3μηνών θέμα.

Επίσης τώρα με το φθηνότερο Poco F7, σίγουρα θα έπεσε τρελά το ενδιαφέρον για Poco F7 Pro. Ηδη σκρουτζ βλέπω 100ευρώ διαφορά μεταξύ τους.

Edited by Fulgore1

• 3 weeks later...

καλησπερα σε ολους τους φιλους 

νεος κατοχος πλεον του F7 PRO αυτο που θελω να ρωτησω ειναι στο προηγουμενω τηλεφωνο ειχα αναμονη κλησεων δηλ τι εννοω μετα απο 20 δευτ το τηλεφωνο σταματουσε να κτυπαει και εβγαζε μυν στο καλουντα η κληση σας προωθητε. Τωρα στη καινουργια συσκευη δεν μου δουλευεη αυτο και οταν με καλανε κραταει η κληση μεχρι να το κλεισει ο αλλος.

Ακομα στην καμερα πως θα το ρυθμισω(εαν γινετε) να φαινετε το ονομα τις συσκευης στις φωτογραφιες?

POCO F7 PRO (BLACK EDISION) 24117RK2CG

20 ώρες πριν, Djdiageo said:

καλησπερα σε ολους τους φιλους 

νεος κατοχος πλεον του F7 PRO αυτο που θελω να ρωτησω ειναι στο προηγουμενω τηλεφωνο ειχα αναμονη κλησεων δηλ τι εννοω μετα απο 20 δευτ το τηλεφωνο σταματουσε να κτυπαει και εβγαζε μυν στο καλουντα η κληση σας προωθητε. Τωρα στη καινουργια συσκευη δεν μου δουλευεη αυτο και οταν με καλανε κραταει η κληση μεχρι να το κλεισει ο αλλος.

Ακομα στην καμερα πως θα το ρυθμισω(εαν γινετε) να φαινετε το ονομα τις συσκευης στις φωτογραφιες?

Για το θέμα αναμονής κλήσεων δεν το έχω ψάξει, για την κάμερα θα την ανοίξεις και θα πας ρυθμίσεις , εκεί που λέει υδατογράφημα.

On 29/7/2025 at 2:29 ΜΜ, bill64 said:

Για το θέμα αναμονής κλήσεων δεν το έχω ψάξει, για την κάμερα θα την ανοίξεις και θα πας ρυθμίσεις , εκεί που λέει υδατογράφημα.

οκ το βρηκα σε ευχαριστω πολυ 

Για το θεμα των κλησεων καποιος αλλος φιλος να το εχει αντιμετωπισει?

1 hour ago, Djdiageo said:

οκ το βρηκα σε ευχαριστω πολυ 

Για το θεμα των κλησεων καποιος αλλος φιλος να το εχει αντιμετωπισει?

Η θα καλει συνεχεια η  μετααπο 20 δευτερα  θα λεει οτι συνδεθηκατε με τον τηλεφωνητη.

Καθε εταιρια εχει τους κωδικους της .Γραψτο στο Νετ να το βρεις και θα στο βγαλει πχ.

Στη Nova εαν θες να χτυπαει για  20 δευτερα να λεει μετα  η κληση προωθειται συνδεθηκατε με τον τηλεφωνητη γραφεις τον παρακατω κωδικο:

Screenshot_20250730_160100_Chrome.jpg

Edited by s_nova

55 minutes ago, s_nova said:

Η θα καλει συνεχεια η  μετααπο 20 δευτερα  θα λεει οτι συνδεθηκατε με τον τηλεφωνητη.

Καθε εταιρια εχει τους κωδικους της .Γραψτο στο Νετ να το βρεις και θα στο βγαλει πχ.

Στη Nova εαν θες να χτυπαει για  20 δευτερα να λεει μετα  η κληση προωθειται συνδεθηκατε με τον τηλεφωνητη γραφεις τον παρακατω κωδικο:

Screenshot_20250730_160100_Chrome.jpg

Αυτό είναι εκτροπή κλήσης σε άλλον αριθμό. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• 4 weeks later...

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους τους φιλους 

c0fa743d-bffb-43d5-83f7-25c8dd689b4e.jpg

• 1 month later...

Έχω ένα πρόβλημα με το poco f7 pro. Σε ανοιχτή ακρόαση με ακούει ο συνομιλητής πολύ χαμηλά, ένω όταν μιλάμε κανονικά με ακούει καμπάνα. Κάποιο bug είναι ή κάποια ρύθμιση;

Έχει κανένας θέμα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων???

Μετά την αναβάθμιση στην 2.0.206.0 ξέχασα το δακτυλικό αποτύπωμα, η πλάκα είναι ότι και ο γιος ενός φίλου που που έχει το ίδιο τηλέφωνο έπαθε το ίδιο ...

Δεν πιάνει με τίποτα!!!

Χωρίς tempered glass κανονικά αλλά με αυτό όχι...

1 hour ago, s_nova said:

Εφοσον πατησεις την ανοιχτη ακροαση μετα ανεβασε τον ηχο απ το πλαινο κουμπι .

Ο άλλος με ακούει χαμηλοφωνα

12 ώρες πριν, bill64 said:

Έχει κανένας θέμα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων???

Μετά την αναβάθμιση στην 2.0.206.0 ξέχασα το δακτυλικό αποτύπωμα, η πλάκα είναι ότι και ο γιος ενός φίλου που που έχει το ίδιο τηλέφωνο έπαθε το ίδιο ...

Δεν πιάνει με τίποτα!!!

Χωρίς tempered glass κανονικά αλλά με αυτό όχι...

Καλημέρα. 

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα δακτυλικά αποτυπώματα με το τζαμάκι τοποθετημένο. 

5 minutes ago, Nikos988 said:

Καλημέρα. 

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα δακτυλικά αποτυπώματα με το τζαμάκι τοποθετημένο. 

Δεν τα παίρνει με τίποτα, έκανα παραγγελία άλλα τζαμακια, μήπως φταίνε αυτά, αλλά είναι περίεργο ότι έγινε ακριβώς την μέρα με την αναβάθμιση που λέω πιο πάνω ...

Εμένα εξ αρχής με τζαμάκι δεν έπιανε το δαχτυλικο.Με τη ζελατίνα που φόραγε από τη μάνα του και με άλλη ζελατίνα που δοκίμασα αργότερα πιάνει μια χαρά.

Δεν φταίνε τα τζαμακια,ουτε η συσκευή.

Αυτο ειναι το κυριότερο μειονεκτημα του αισθητήρα υπερήχων έναντι του οπτικού.Δεν λειτουργούν με τα tempered σωστα παρα μονο με ζελατίνα..το ιδιο πρόβλημα  εχουμε και στα realme,στο gt7 λειτουργούν ολα σαν να μην φοραει το τεμπερντ,στο gt7pro δεν δουλεύει το δακτυλικο.

Edited by jbelsan

• 2 months later...

καλημερα σε ολους τους φιλους 

ποψο φ7 προ.JPG