Jump to content

Poco F7 pro

andrapos22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,βλέπω δεν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο μοντέλο.Παρέλαβα σήμερα εγώ την μικρή έκδοση από dhgate.Προηγούμενο κινητό το f3 το οποίο είχε αρχίσει να κουράζεται στα παιχνίδια.Ελπίζω να φανεί άξιος αντικαταστάτης,μιας και το f3 την πάλεψε πάνω από 3 έτη με μόνο παράπονο την πολύ μέτρια κάμερα του.

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, andrapos22 said:

Καλησπέρα,βλέπω δεν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο μοντέλο.Παρέλαβα σήμερα εγώ την μικρή έκδοση από dhgate.Προηγούμενο κινητό το f3 το οποίο είχε αρχίσει να κουράζεται στα παιχνίδια.Ελπίζω να φανεί άξιος αντικαταστάτης,μιας και το f3 την πάλεψε πάνω από 3 έτη με μόνο παράπονο την πολύ μέτρια κάμερα του.

Εχθές παρέλαβα και εγώ την 12/256 από amazon!

Πώς το βλέπεις, ποια έκδοση λογισμικού σου λέει, εμένα 2.0.105.0.VOKEUXM???

Προσωπικά για την ώρα μια χαρά το κόβω!

12 minutes ago, bill64 said:

Εχθές παρέλαβα και εγώ την 12/256 από amazon!

Πώς το βλέπεις, ποια έκδοση λογισμικού σου λέει, εμένα 2.0.105.0.VOKEUXM???

Προσωπικά για την ώρα μια χαρά το κόβω!

Το δικό μου έκανε ενημέρωση στην 2.0.103.0 και δεν βρίσκει νεότερη ενημέρωση.Δεν έχω προλάβει να το πιέσω ακόμα,στο σετάρισμα κανένα πρόβλημα,ζεστάθηκε ελάχιστα.Θελω να δω αν θα έχει χαζό κολληματακια όπως το f3 στην αρχή,δεν έχω παρατηρήσει κάτι ως τώρα.

Μια ερώτηση θα ήθελα το hyperos που έχει πως σας φαίνεται?είχα poco x3 και η γυναίκα f3 και είχαν τα θεματακια τους έχει φτιάξει καθόλου?

1 minute ago, doomgeorge said:

Μια ερώτηση θα ήθελα το hyperos που έχει πως σας φαίνεται?είχα poco x3 και η γυναίκα f3 και είχαν τα θεματακια τους έχει φτιάξει καθόλου?

Για μια μέρα που το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα, δεν μου έχει κάνει κάτι κουλό έως τώρα!

Το ίδιο και εγώ..Ένα θέμα που έχω ακόμα με το f3 είναι ότι δεν έχει vowifi,στο f7 δουλεύει.Κολλημα δεν έχω δει ή κάποια δυσλειτουργία ως τώρα.Αν εντοπίσω κάτι θα ενημερώσω.

Μακάρι εγώ είχα πολλά μικρο προβλήματα και ένα μεγάλο στο f3 δεν έδειχνε αριθμό καλούντα έφτιαξε μετά από 6 μήνες σε ένα update γι'αυτό και είμαι λίγο....τώρα έχω ένα Xiaomi 12 και αυτό θεματακια τώρα έστρωσε η αλήθεια είναι 

Να πω την αλήθεια έχω πολλά χρόνια που χρησιμοποιώ xiaomi κινητά και έχω προσαρμοστεί σε πολλά θέματα -παραξενιές που έχει το λειτουργικό.Ως τώρα αυτό που είχα ευχαριστηθεί περισσότερο(και λειτουργεί ακόμα στα χέρια της κόρης μου)είναι το poco f2 pro.Οταν το άλλαξα με το f3 δεν είδα κάποια αισθητή βελτίωση,με εξαίρεση το πολύ μικρότερο βάρος.Τωρα το σκεφτόμουν για το x7 pro αλλά είπα να κάνω την υπέρβαση για το f7 pro.Λιγο που το δουλεύω βλέπω μεγάλη βελτίωση στην κάμερα και την οθόνη.Επισης πιστεύω ο snapdragon 8 gen 3 δεν θα με απογοητεύσει στα παιχνίδια.Δεν έχω προλάβει να παίξω μαζί του αλλά γενικά παίζω παιχνίδια,οπότε θέλω να δω πως θα τα πάει και η μπαταρία με σκληρή χρήση.

Κάποιες πρώτες παρατηρήσεις μετά από λίγες μέρες με τη συσκευή..

1.Πολύ ευκρινής και φωτεινή οθόνη!Κάτω από τον ήλιο δεν μασάει,εντυπωσίασε εμένα και όσους την είδαν.

2.Η μπαταρία έχει αισθητή διαφορά από του f3 προς το καλύτερο (το f3 έχει πρόσφατα αλλαγμένη,όχι 3ετιας..).Και φορτίζει πολύ γρήγορα με τον 90w φορτιστή.

3.Οπως το περίμενα ο gen 3 δεν μασάει πουθενά,στα παιχνίδια πάει μπάλα και με τις θερμοκρασίες που έχουμε τώρα δεν ζεσταίνεται πολύ το κινητό.

4.Στην κάμερα η βασική μου φαίνεται αρκετά καλή για την τιμή του κινητού (μιλάω για την τιμή από κινεζομάγαζο,όχι την επίσημη στα 700 και χωρίς φορτιστή).Με ξενέρωσε η έλλειψη του macro φακού γιατί προσωπικά τον χρησιμοποιούσα στη δουλειά..Πιο πολύ όμως με ξενέρωσε ότι δεν μπορείς να πάρεις raw αρχεία!Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό πραγματικά..

5.Η θήκη που είχε μέσα είναι μαύρη και όχι η διάφανη που γίνεται χαλιά σε λίγους μήνες.Ειναι ελαφριά και δίνει ωραίο κράτημα στο κινητό.Ιδια φάση είναι και στο x6 που έχει η γυναίκα μου και την είχα ζηλέψει.

Δεν ξέρω τι να κάνω με την προστασία οθόνης.Εχω αφήσει προς το παρόν τη ζελατίνα που είχε,γιατί με τα κινέζικα τζαμάκια που σπάνε σε 3 μέρες δεν την παλεύω..Το f3 το είχα γυμνό για πάνω από χρόνο..

• 1 month later...

Η αλήθεια είναι ότι το μοντέλο επισκιάζεται από το ultra,και όσοι θέλουν κάτι πιο budget friendly πάνε στο x7pro.Σιγουρα δεν πούλησε μόνο 2 κομμάτια αλλά ο κόσμος γενικά δεν γράφει πλέον στα φόρουμ όπως παλιά..Προσωπικά το έχω ευχαριστηθεί πολύ και στα παιχνίδια αλλά και στην βασική κάμερα που βγάζει πολύ καλό αποτέλεσμα και σε χαμηλό φωτισμό.Και η μπαταρία πολύ δυνατή!

On 14/6/2025 at 5:33 ΜΜ, bill64 said:

Τι γίνεται, εμείς οι δυο το πήραμε όλοι και όλοι ???

Πολύ απλά είναι πολύ ακριβό για αυτό που είναι.

Φαινεται αυτό και στις πολύ λίγες κριτικές σε skroutz μεριά.

Λογικό γιατί υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές απο Realme μεριά.

Δυστηχώς ανέβασαν πολύ τιμές σε Poco μεριά, και χάθηκε το νόημα πάνω απο το X7 Pro.

1057846047_8D9E6437-8D5C-4B22-8240-B4AB9639CA72.thumb.png.d277abc9dcc5b4630d279c4f853f68bd.png 1835201748_F369A93E-E5D8-4AF1-ABB9-33A088F2F708.thumb.png.246650824c1bf079580690aa4b090e81.png 

Μια από τα ίδια και στο Ultra

40561724_C7AC119A-C6E3-477C-9667-0A94E59C2B9F.png.32ed1a51b417767cc2daf4c3bc320ac2.png 708390048_D5CF283F-7C27-40E8-8FA0-8062439CE8D9.png.cf5f39fdeaf675674ab7bebb8c5d21a3.png

Καλά το ότι βγήκε ένα κινητό λίγο καλύτερο δεν σημαίνει ότι το f7 pro είναι για πέταμα..Υπάρχουν άλλα κινητά που πουλάνε καλύτερα και είναι χάλια για τα λεφτά τους..Παίζει πολύ ρόλο και η διαφήμιση.Παραδειγμα το s24fe που πωλείται πάνω από 500 ευρώ και όπως φαίνεται ο κόσμος το αγοράζει..

On 17/6/2025 at 9:09 ΠΜ, andrapos22 said:

Καλά το ότι βγήκε ένα κινητό λίγο καλύτερο δεν σημαίνει ότι το f7 pro είναι για πέταμα..

Εγραψε κανεις ότι το F7 Pro ειναι για πέταμα?? Μην γράφουμε ότι να ναι.

Αυτό που έγραψα είναι ότι φέτος η Poco F σειρά(θα δούμε στο απλο F7)έχασε το value for money/καλύτερο hardware που την έκανε να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια και την προτιμούσε ο κόσμος.

Και δεν ειναι μονο τα παραπάνω Realme.

Και το Oneplus 13R και αυτό με παρόμοιο hardware και software υποστήριξη με το poco F7 pro είναι.

Δεν επισκιάζεται το F7 Pro από το Ultra, γιατί και το Ultra δεν εντυπωσίασε τον κόσμο από πλευράς τιμής και μικρότερης μπαταρίας.

Από εκεί και πέρα όπως γίνεται κάθε χρόνο σε Poco μεριά, αν τις γιορτές/black friday, πέσουν αισθητά οι τιμές, θα δείτε και παραπάνω κόσμο να σχολιάζει.

Τέλος στα του σχολιασμού,  πάρα πολλοί κουράστηκαν με τα Poco, ειδικά όσο ανεβαίνουμε σε τιμές στα 500+ευρώ, και αν ειναι να πάνε σε poco, θα πάνε κυρίως στα φθηνότερα.

Γιαυτό στα X6/7 pro υπάρχει παραπάνω κίνηση/συμμετοχή, σε σχέση με τα αντίστοιχα θέματα των F6/F7. Χαθηκε το value/ενδιαφέρον στην μεγαλύτερη σειρά.

-αργή υποστήριξη/updates(Χ6/7 pro security patch κάθε 3-4 μήνες???)

-διαφημίσεις out of the box σε ορισμένες εφαρμογές που πρέπει να κλείσεις(ακόμα και στην εφαρμογή της μουσικής πχ)και προεγκατεστημένες εφαρμογές/παιχνιδια/σαβούρα, και γενικά HyperOS με κακή διαχείριση μπαταρίας/πόρων(οι μόνες συσκευές που διαβάζεις και στο εξωτερικό τόσο πολύ για debloat το 2025).

-απουσία αντιπροσωπείας στην χώρα μας(κοινώς ή χρυσοπληρώνεις αλυσίδες/Infoquest ή αγοράζεις από skroutz και παρακαλάς να μην σου βγάλει πρόβλημα).

Edited by Fulgore1

On 21/6/2025 at 4:32 ΜΜ, Fulgore1 said:

Εγραψε κανεις ότι το F7 Pro ειναι για πέταμα?? Μην γράφουμε ότι να ναι.

Αυτό που έγραψα είναι ότι φέτος η Poco F σειρά(θα δούμε στο απλο F7)έχασε το value for money/καλύτερο hardware που την έκανε να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια και την προτιμούσε ο κόσμος.

Και δεν ειναι μονο τα παραπάνω Realme.

Και το Oneplus 13R και αυτό με παρόμοιο hardware και software υποστήριξη με το poco F7 pro είναι.

Δεν επισκιάζεται το F7 Pro από το Ultra, γιατί και το Ultra δεν εντυπωσίασε τον κόσμο από πλευράς τιμής και μικρότερης μπαταρίας.

Από εκεί και πέρα όπως γίνεται κάθε χρόνο σε Poco μεριά, αν τις γιορτές/black friday, πέσουν αισθητά οι τιμές, θα δείτε και παραπάνω κόσμο να σχολιάζει.

Τέλος στα του σχολιασμού,  πάρα πολλοί κουράστηκαν με τα Poco, ειδικά όσο ανεβαίνουμε σε τιμές στα 500+ευρώ, και αν ειναι να πάνε σε poco, θα πάνε κυρίως στα φθηνότερα.

Γιαυτό στα X6/7 pro υπάρχει παραπάνω κίνηση/συμμετοχή, σε σχέση με τα αντίστοιχα θέματα των F6/F7. Χαθηκε το value/ενδιαφέρον στην μεγαλύτερη σειρά.

-αργή υποστήριξη/updates(Χ6/7 pro security patch κάθε 3-4 μήνες???)

-διαφημίσεις out of the box σε ορισμένες εφαρμογές που πρέπει να κλείσεις(ακόμα και στην εφαρμογή της μουσικής πχ)και προεγκατεστημένες εφαρμογές/παιχνιδια/σαβούρα, και γενικά HyperOS με κακή διαχείριση μπαταρίας/πόρων(οι μόνες συσκευές που διαβάζεις και στο εξωτερικό τόσο πολύ για debloat το 2025).

-απουσία αντιπροσωπείας στην χώρα μας(κοινώς ή χρυσοπληρώνεις αλυσίδες/Infoquest ή αγοράζεις από skroutz και παρακαλάς να μην σου βγάλει πρόβλημα).

Δεν έγραψες αυτολεξεί ότι είναι για πέταμα,έγραψες ότι είναι πολύ ακριβό για αυτό που είναι.Δεν ισχύει αυτό,μπορεί να μην είναι πιο φτηνό ή πολύ πιο φτηνό από realme και oneplus αλλά δεν είναι και πολύ πιο ακριβό.Ειναι πάνω-κάτω τα ίδια και αυτό δεν είναι λόγος να μην το προτιμήσει κανένας.Τα χ6 pro και χ7pro βγήκαν πολύ ανταγωνιστικά γιατί χρησιμοποιούν dimensity επεξεργαστές που είναι φθηνότεροι,πλαστική κατασκευή και χειρότερες κάμερες.Και επειδή η διαφορά στις επιδόσεις περνάει απαρατήρητη στους περισσότερους,ενώ τα 200 ευρώ πάνω στον μέσο Έλληνα έχουν αξία..Εγώ δεν περίμενα πάντως κινητό με τον snap 8 gen 3 να παίξει σε τιμή που να ανταγωνίζεται τον 8400,γιατί ήταν και είναι ακόμα ακριβά τσιπάκια..

Έχει πάει σε ακριβά χωράφια ή Poco, οκ, το δέχομαι, όχι όμως ότι δεν έχουν ανεβάσει ψηλά τον αμανέ και οι άλλες εταιρείες. Αντίστοιχα χρήματα δίνεις και σε άλλους ανταγωνιστές, 800€ για Realme & OnePlus και επειδή αναφέρθηκε η ποιότητα κατασκευής, όντας κάτοχος του 13R, ναι, οκ, αλουμινίου το "σασί" του κινητού, από κει και έπειτα, περίμενα πιο ποιοτική αίσθηση, ειδικά για αυτά τα χρήματα. 

Δεν είναι μόνο το περιτύλιγμα, είναι και η ουσία του πράγματος, ακόμα και εκεί, η αλήθεια είναι σε αυτά τα χρήματα, οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, δεν είναι να δώσεις μέχρι 300€ και να πεις ότι ναι μωρέ, εντάξει, αυτό είναι, τι να κάνουμε, πάμε σε χρήματα στα οποία είναι άλλα τα απαιτούμενα.   

Αυτο με τις "Ποιοτητες" ειναι παραμυθια της χαλιμας .

Οριστε το καινουργιο F7 (σκετο) που ερχεται ειναι απο αλουμινιο φρειμ ,γκοριλα γκλας 7 , γυαλι πισω .

Τιμη 400+ στο mistore,   300+ στο Νετ....

[[[  Υλικα παρομοια με συσκευες του χιλιαρικου.  ]]]...

Αρα ....

Ειναι δηθεν πιο ποιοτικα αυτα τα υλικα η αλλιως οι εταιριες ταιζουν σανο οτι παιρνεις κατι πιο ακριβο ? 

Τα υλικα -σκληρα πλαστικα στην πραξη εχουν αποδειχθει πολυ ανθεκτικα .

Μην ασχοληστε με την "Δηθεν" ποιοτητα γνωμη μου παντα....

Η αλήθεια είναι πως ένα κομμάτι αλουμινίου και ένα gorilla glass πίσω δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή από ένα κομμάτι πλαστικό,ώστε να δικαιολογείται μια διαφορά τιμής εκατοντάδων ευρώ..Ούτε και στον χρήστη συνήθως έχει διαφορά γιατί τα κινητά κατά μεγάλο ποσοστό μπαίνουν σε θήκες..Μεγάλη διαφορά στην τιμή έχει μια καλή οθόνη και κυρίως το chipset.H Qualcomm πουλάει ακριβά τα κορυφαία chipακια της,και τα τελευταία χρόνι πολύ πιο ακριβά,και αυτός είναι και ένας λόγος που τα κινητά έχουν ακριβυνει πολύ τα τελευταία χρόνια.Ο 8s gen 4 θα είναι πολύ καλό chipset αλλά δεν θα είναι 8 elite.Μπορεί να είναι καλύτερος σε γραφικά από τον gen 3(που φοράει το f7 pro),αλλά είναι σίγουρα φθηνότερος μιας και η Qualcomm δεν τον θεωρεί flagship chip.Προφανως έδωσε καλή τιμή για να ανταγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία τιμής τους dimensity σειράς 8000.Και σε σχέση με το pro μοντέλο το σκέτο f7 θα χάνει ίσως μόνο στην κάμερα.Η xiaomi όμως έχει καλύψει ένα πολύ μεγάλο φάσμα τιμών με τα x7,x7 pro,f7,f7 pro,f7 ultra ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο χρήστης σε θέματα επεξεργαστή και κάμερας.Θες ένα κινητό για τα βασικά οικονομικό;x7..θες πιο απαιτητική χρήση αλλά χαμηλή τιμή;x7 pro..ακόμα πιο δυνατές επιδόσεις και καλύτερη κατασκευή;f7..θες και λίγο καλύτερη κάμερα;f7 pro,θες flagship killer;f7 ultra..Όλα τα μοντέλα έχουν κύριους ανταγωνιστές πλέον τα realme αλλά δεν είναι ότι χάνουν κατά κράτος..Η realme είχε και παλιότερα δυνατή παρουσία με τα gt μοντέλα της,πλέον έχει και πολύ ανταγωνιστικές τιμές και λογικά θα πάρει ένα κομμάτι της πίτας.

Συμφωνώ με τα λεγόμενα σας, δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι, απλώς να πω το εξής. Σύμφωνοι, τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν το κόστος τους, όμως, στους περισσότερους νομίζω, το AnTuTu score που είναι ανώτερο από τον ανταγωνιστή κατά 10% ξέρω γω, δεν μου λέει κάτι στην πράξη, δεν το αισθάνομαι, εκτός αν κάνω κάποιες πραγματικά απαιτητικές διεργασίες. Οπότε, στην ουσία, πληρώνουμε το κυνήγι εντυπώσεων και χαρακτηριστικών που πλασάρουν οι εταιρείες. Και γενικά, πολύ υπερατου μου θυμίζει η όλη δράση με τη σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών, πράγματα ανούσια επί του πρακτέου. 

Το κόλλημα με την ποιότητα, έχει να κάνει με το ότι πρόκειται για κάτι πιο απτό σε θέμα αξίας, το οποίο φαίνεται με την πρώτη, δεν είναι όπως οι επιδόσεις όπου δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα με την πρώτη. Σαφώς και όλα αυτά πηγαίνουν περίπατο καθώς, τέτοιας αξίας κινητά, δύσκολα τα αφήνει κάποιος χωρίς θήκη. 

Πρωτεύον είναι η εμπειρία χρήσης και σε αυτά τα χρήματα, εκεί ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και παίζει ρόλο το τεχνικό κομμάτι. Προσωπικά μιλώντας πάντως, με το OnePlus 13R που δούλευα μέχρι πρότινος, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, όχι ότι χαλάστηκα αλλά εντάξει, τα σούπερ ουαου χαρακτηριστικά του, δεν μου λένε κάτι, είμαι από αυτούς τους περίεργους....

Μια διαφορά 10% όπως λες στην πράξη δεν έχει ουσιαστική διαφορά.Ουτε καν στα παιχνίδια,δηλαδή αν με το ένα κινητό παίζεις με 50 fps και με το άλλο 55 δεν φαίνεται η διαφορά.Να πεις ότι το ένα παίζει με 25 fps και κάνει σπασίματα και το άλλο με 50-60,εκεί ναι έχει διαφορά..αλλά αυτό είναι +100%,που το βλέπεις μόνο σε κινητά που έχουν μεταξύ τους πολύ μεγάλη διαφορά στα λεφτά.Στην ποιότητα κατασκευής πάλι αν χρησιμοποιείς θήκη στην τελική βολεύει καλύτερα ένα πλαστικό κινητό,γιατί είναι πολύ πιο ελαφρύ οπότε και άνετο στην χρήση.Το κρατάς χωρίς να κουράζονται τα δάχτυλα σου ενώ το super premium απλά θα το βγάζεις μια δυο φορές τη μέρα από τη θήκη για να δεις τι ωραίο που είναι..

Συμφωνώ σε όλα που είπατε, απλά μετά ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες που έχει και αποφασίζει πως θα κινηθεί, άλλος θέλει στιβαρή κατασκευή, άλλος κάποιο γρήγορο τσιπάκι, μεγάλη μπαταρία, καλές κάμερες κτλ.

Η Poco απ το ξεκίνημα της με το θρυλικό F1 έδωσε την κατεύθυνση της ως brand, τις προτεραιότητες της, που θα κάνει υποχωρήσεις κ πάντα ανάλογα την εποχή κ τις ανάγκες προσπαθεί να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται ταυτόχρονα με το καλύτερο δυνατό harware που την παίρνει να δίνει.

Φέτος έδωσε ένα πολύ καλό budget κινητό το χ7pro που κατά την άποψη μου στην κατηγορία τιμής του έπαιζε μπάλα μόνο του, στο παρατσακ δεν το πήρα και γω στις αρχές, στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη με την σειρά f7pro k ειδικά το ultra κ ξέφυγε κάπως απ τα συνηθισμένα της εταιρίας οπότε σε εκείνα τα λεφτά καλώς ή κακώς η αλήθεια είναι υπάρχουν κι άλλες επιλογές μάλλον και καλύτερες. Γ αυτό θεωρώ και δεν περπάτησαν πολύ τα συγκεκριμένα!

Προχτές όμως παρουσίασε το f7 το απλό, μια στιβαρή κατασκευή σαν το pro k ultra με γυαλί κ αλουμίνιο, με μεγαλύτερη οθόνη απ όλα που έχει βγάλει μέχρι σήμερα, πολύ δυνατό harware όπως το περιμέναμε κ φυσικά μαζί με μια τεράστια μπαταρία. Προσωπικά μου αρέσει και ο σχεδιασμός του κ γενικά το σασί του και η αναλογία οθόνης επιτέλους πιο φαρδιά που συνήθως βλέπουμε περισσότερο σε ναυαρχίδες κ κάπου φτάνει με τα μακρόστενα.

Πάντως αν η τιμή στην βασική έκδοση του f7 12/256 θα παίζει γύρω ή και κάτω απ τα 400ευρώ νομίζω προς το παρόν είναι το μοναδικό τηλ με τέτοια χαρακτηριστικά σ αυτήν την τιμή κ πιθανόν να γίνει και το επόμενο κινητό μου. 

Στη σελίδα στο Facebook βρήκα αυτό, δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι η μοναδική έκδοση που θα φέρουν στη χώρα μας οπότε, με βάση τη λογική, αν υπάρχει "μικρή" έκδοση, πιθανόν να παίζει στις τιμές που είπες βέβαια, αν πέσει τόσο χαμηλά, θα παίξει κονταροχτύπημα με το Χ7 Προ....

IMG_0072.jpeg

Απ' ότι διάβασα στην Ελλάδα επίσημα δεν θα έρθει πιο μικρή έκδοση..440 το x7 pro και 480 το f7,στις εκδόσει 12/512.40 ευρώ διαφορά για να πάρεις καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερο chipset.Το f7 pro με επίσημη τιμή 650 είναι 170 ευρώ ακριβότερο για να πάρεις πιο καλή κάμερα.Δεν ξέρω η οθόνη του f7 τι θα λέει σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα.Ομως η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη και οι επιδόσεις είναι πολύ κοντά,παίζει να είναι και λίγο καλύτερος ο gen 4.Εχει και μεγαλύτερη μπαταρία το f7.Νομίζω ότι θα κόψει πωλήσεις και από το x7 pro αλλά κυρίως από το f7 pro.

27 minutes ago, tsimisde said:

Στη σελίδα στο Facebook βρήκα αυτό, δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι η μοναδική έκδοση που θα φέρουν στη χώρα μας οπότε, με βάση τη λογική, αν υπάρχει "μικρή" έκδοση, πιθανόν να παίζει στις τιμές που είπες βέβαια, αν πέσει τόσο χαμηλά, θα παίξει κονταροχτύπημα με το Χ7 Προ....

IMG_0072.jpeg

Ισχύει αυτό ναι, ήρθε σήμερα επίσημα στο mi store 480ευρω early bird και η τιμή κανονικά είναι 530ευρω το 12/512.

Λογικά μόνο την μεγάλη έκδοση θα φέρουν οι μεγάλες αλυσίδες όπως κάνανε και με τα προηγούμενα. Στα υπόλοιπα μαγαζιά όμως προφανώς θα έρθει και το 12/256 και αν κρίνω απ την τιμή της μεγάλης έκδοσης επίσημα τότε στα σκρουτζομάγαζα το 12/256 θα ξεκινήσει κάπου στα 400 και σε 2-3 μήνες μπορει να πέσει και 350-360 ευρώ...Και τότε θα μιλάμε για το απόλυτο value for money περισσότερο ακόμα και απ το χ7προ! Αναμένουμε