konstantin79 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Μόλις πήρα το συγκεκριμένο τηλ μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά από το a52 που είχα. Το μόνο που με εχει μπερδέψει μέχρι τώρα είναι το wifi calling. Δεν μου εμφανίζει καθόλου την επιλογή στις "συνδέσεις" Η sim ειναι καινούργια καθώς πριν μερικές μέρες εκανα αλλαγή από cote σε cu. Επίσης το volte ειναι ενεργοποιημένο γιατί έχω δεδομένα όταν μιλάω. Να σημειώσω οτι ουτε στο a52 με ote είχα την επιλογή, μου είχε εξαφανιστεί μετά από κάποια αναβάθμιση λογισμικού πριν χρόνια, αλλά επειδή δεν λειτουργούσε καλά σε εμένα δεν εδωσα σημασία. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) 56 minutes ago, konstantin79 said: Μόλις πήρα το συγκεκριμένο τηλ μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά από το a52 που είχα. Το μόνο που με εχει μπερδέψει μέχρι τώρα είναι το wifi calling. Δεν μου εμφανίζει καθόλου την επιλογή στις "συνδέσεις" Η sim ειναι καινούργια καθώς πριν μερικές μέρες εκανα αλλαγή από cote σε cu. Επίσης το volte ειναι ενεργοποιημένο γιατί έχω δεδομένα όταν μιλάω. Να σημειώσω οτι ουτε στο a52 με ote είχα την επιλογή, μου είχε εξαφανιστεί μετά από κάποια αναβάθμιση λογισμικού πριν χρόνια, αλλά επειδή δεν λειτουργούσε καλά σε εμένα δεν εδωσα σημασία. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? Πας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το εχει να το επιλέξεις wifi calling.. Edited 22 Μαρτίου by Christos kitsos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantin79 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 21 minutes ago, Christos kitsos said: Πας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το εχει να το επιλέξεις wifi calling.. αυτο είναι το θέμα! δεν υπάρχει αυτή η επιλογή καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 5 minutes ago, konstantin79 said: αυτο είναι το θέμα! δεν υπάρχει αυτή η επιλογή καθόλου A56 εχω και εγω δεν γινεται να μην υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 13 ώρες πριν, konstantin79 said: αυτο είναι το θέμα! δεν υπάρχει αυτή η επιλογή καθόλου Εδώ πήγες; Εφαρμογή "τηλέφωνο" => ρυθμίσεις => κλήσεις Wi-Fi όπου βλέπεις τους παρόχους σου. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Εδώ πήγες; Εφαρμογή "τηλέφωνο" => ρυθμίσεις => κλήσεις Wi-Fi όπου βλέπεις τους παρόχους σου. "Ρυθμίσεις" και "συνδέσεις" πρέπει να πάει. Τι σχέση έχει η εφαρμογή "τηλέφωνο"; Edited 23 Μαρτίου by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Εδώ πήγες; Εφαρμογή "τηλέφωνο" => ρυθμίσεις => κλήσεις Wi-Fi όπου βλέπεις τους παρόχους σου. Εκεί είναι και εμένα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Ναι ισχύει. Το έψαχνα και γω και το βρήκα εκεί. Από την Παρασκευή χρήστης και γω της συσκευής. Μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με το A52s. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantin79 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 21 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Εδώ πήγες; Εφαρμογή "τηλέφωνο" => ρυθμίσεις => κλήσεις Wi-Fi όπου βλέπεις τους παρόχους σου. 17 ώρες πριν, chios said: Εκεί είναι και εμένα. Τελικά είναι στη στο "τηλέφωνο". Στις "συνδέσεις" δεν υπήρχε τίποτα. Μόλις το ενεργοποίησα έβγαλε κατευθείαν και την ενημέρωση οτι δουλεύει Ευχαριστώ πολυ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 19 ώρες πριν, tassosmer said: Ναι ισχύει. Το έψαχνα και γω και το βρήκα εκεί. Από την Παρασκευή χρήστης και γω της συσκευής. Μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με το A52s. Για πες μας γενικες εντυπώσεις πως σου φανηκε ? μπαταρία ,ταχύτητα κάμερα κτλ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 7 minutes ago, freddaras said: Για πες μας γενικες εντυπώσεις πως σου φανηκε ? μπαταρία ,ταχύτητα κάμερα κτλ ! Πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή μπαταρία, και στην αναμονή του και κατά τη χρήση. Κάμερα δεν την έχω πολύ δοκιμάσει. Γενικά δεν ασχολούμαι. Δεν περιμένω και ιδιαίτερη διαφορά από το 52 μιας και μιλάμε για Α σειρά. Δεν το έχω στρεσάρει να δω πόσο μπορεί να πάει η μπαταρία. Από 84% φόρτισα στο 22% και είχα 3,5 ώρες περίπου οθόνη (50 λεπτά χοντρικά fb, insta με reels) και 1.5 μέρα αναμονή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Αντιμετώπισα ένα περίεργο πρόβλημα. Η 2η SIM μου είναι Vodafone και προσπαθούσα να ενεργοποιήσω την προώθηση όταν είναι κλειστό ή εκτός δικτύου με την εντολή *62*[αριθμό προώθησης]# και κλήση. Όταν το κάνω μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει δίκτυο ή είναι λάθος η εντολή ΜΜΙ. Δοκίμασα επανεκκίνηση, δοκίμασα με WiFi αλλά τίποτα. Τελικά έβγαλα τη SIM και την έβαλα σε ένα παλιό Huawei και η εντολή έπαιξε κατευθείαν. Το έχει συναντήσει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 1 hour ago, alex_1982 said: Αντιμετώπισα ένα περίεργο πρόβλημα. Η 2η SIM μου είναι Vodafone και προσπαθούσα να ενεργοποιήσω την προώθηση όταν είναι κλειστό ή εκτός δικτύου με την εντολή *62*[αριθμό προώθησης]# και κλήση. Όταν το κάνω μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει δίκτυο ή είναι λάθος η εντολή ΜΜΙ. Δοκίμασα επανεκκίνηση, δοκίμασα με WiFi αλλά τίποτα. Τελικά έβγαλα τη SIM και την έβαλα σε ένα παλιό Huawei και η εντολή έπαιξε κατευθείαν. Το έχει συναντήσει άλλος; Για να παίξει, απενεργοποίησε πρώτα το Εργαλείο Αυτόματου Αποκλεισμού από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, katsiletra said: Για να παίξει, απενεργοποίησε πρώτα το Εργαλείο Αυτόματου Αποκλεισμού από τις ρυθμίσεις. Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν άλλαξε κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, alex_1982 said: Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν άλλαξε κάτι! Μήπως το κάνεις με google dialer? Μόλις το δοκίμασα με τον Samsung dialer και το έκανε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, sgatzo said: Μήπως το κάνεις με google dialer? Μόλις το δοκίμασα με τον Samsung dialer και το έκανε κανονικά Samsung dialer. Η 1η SIM είναι Cosmote και η 2η Vodafone. Έχω την τελευταία ενημέρωση λογισμικού. Στην Cosmote λειτουργεί κανονικά, στη Vodafone όχι. Σε άλλο κινητό λειτουργεί και η Vodafone. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Edited 25 Μαρτίου by alex_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Πολύ περίεργο, γιατί και εγώ Vodafone έχω και πήρε τον κωδικό με την πρώτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 11 ώρες πριν, alex_1982 said: Samsung dialer. Η 1η SIM είναι Cosmote και η 2η Vodafone. Έχω την τελευταία ενημέρωση λογισμικού. Στην Cosmote λειτουργεί κανονικά, στη Vodafone όχι. Σε άλλο κινητό λειτουργεί και η Vodafone. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μήπως να περάσεις κι από την Vodafone λίγο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου 2026 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siberian Tiger Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Παιδιά καλησπέρα! Μία ερώτηση, η μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε android 16 χειροτέρεψε ή ειναι η ίδια; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Δε δείχνει να χειροτέρεψε στις λίγες ώρες που την έχω περάσει. Μου έκανε εντύπωση όμως ότι κατά την εγκατάσταση και λίγο μετά το κινητό ανέβασε πολύ θερμοκρασία. Τώρα λίγες ώρες μετά είναι οκ. Μπορεί να έτυχε, δε ξέρω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Ήρθε η ενημέρωση Google Play για Μάρτιο 2026.... 1 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Λιγα λογια το κινητο.εχωντας πολλα χρονια μονο κινητα galaxy S ,αποφασισα να παρω για δοκιμη ενα της σειρας Α. το κινητο στην τιμη που παιζει τωρα στα 250-300 ευρο ειναι η τιμη που πρεπει να το αγορασει καποιος.παραπανω δεν αξιζει και παει σε καποια αλλη εταιρια.τωρα οι λειτουργιες τους software ειναι σχεδον ιδιες με την ακριβοτερη σειρα. οι επιδοσεις ειναι καλες γι αυτο τον επεξεργαστη.η αυτονομια επισης πολυ καλη αν και το κινητο ειναι ημερων. η καμερα του την ημερα καλη.το βραδυ αξιοπρεπης.μου λειπει ο τηλεφακος. η οθονη εχει πολυ αντανακλαση.βλεπω τα μουτρα μου σε καθημερινη χρηση.αυτο για μενα ειναι ενα (-) και ισως με κανει να το αλλαξω το κινητο.επισης θα ηθελα το δαχτυλικο αποτυπωμα λιγο παραπανω και οχι τοσο κατω.το κινητο ειναι μεγαλο και εχει bezels ,το Α57 τα εχει διορθωσει αυτα...αλλα σε αυτη την τιμη δεν αξιζει..αν και μεσα σ2 βδομαδες κυκλοφοριας μπορει να το βρει καποιος κατω απο 400 ευρο.αλλα και παλι δεν αξιζει σε αυτη την τιμη. το κινητο εχει πολυ καλη ποιοτητα κλησης.ενας λογος που αλλαξα το s23 ultra ειναι οτι με κουρασε ο ογκος και το βαρος.και πηρα δοκιμη ενα κινητο σε λιγοτερες ιντσες και ογκο. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 12 minutes ago, ktikti said: Λιγα λογια το κινητο.εχωντας πολλα χρονια μονο κινητα galaxy S ,αποφασισα να παρω για δοκιμη ενα της σειρας Α. το κινητο στην τιμη που παιζει τωρα στα 250-300 ευρο ειναι η τιμη που πρεπει να το αγορασει καποιος.παραπανω δεν αξιζει και παει σε καποια αλλη εταιρια.τωρα οι λειτουργιες τους software ειναι σχεδον ιδιες με την ακριβοτερη σειρα. οι επιδοσεις ειναι καλες γι αυτο τον επεξεργαστη.η αυτονομια επισης πολυ καλη αν και το κινητο ειναι ημερων. η καμερα του την ημερα καλη.το βραδυ αξιοπρεπης.μου λειπει ο τηλεφακος. η οθονη εχει πολυ αντανακλαση.βλεπω τα μουτρα μου σε καθημερινη χρηση.αυτο για μενα ειναι ενα (-) και ισως με κανει να το αλλαξω το κινητο.επισης θα ηθελα το δαχτυλικο αποτυπωμα λιγο παραπανω και οχι τοσο κατω.το κινητο ειναι μεγαλο και εχει bezels ,το Α57 τα εχει διορθωσει αυτα...αλλα σε αυτη την τιμη δεν αξιζει..αν και μεσα σ2 βδομαδες κυκλοφοριας μπορει να το βρει καποιος κατω απο 400 ευρο.αλλα και παλι δεν αξιζει σε αυτη την τιμη. το κινητο εχει πολυ καλη ποιοτητα κλησης.ενας λογος που αλλαξα το s23 ultra ειναι οτι με κουρασε ο ογκος και το βαρος.και πηρα δοκιμη ενα κινητο σε λιγοτερες ιντσες και ογκο. Μήπως να δοκίμαζες ένα tempered glass? Συνήθως (τα καλής ποιότητας) μειώνουν τις αντανακλάσεις... Αν αυτό είναι το μόνο που σε χαλάει ίσως να του έδινες μια ευκαιρία... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 hour ago, DimitrisAndNiki said: Μήπως να δοκίμαζες ένα tempered glass? Συνήθως (τα καλής ποιότητας) μειώνουν τις αντανακλάσεις... Αν αυτό είναι το μόνο που σε χαλάει ίσως να του έδινες μια ευκαιρία... μου αρεσει να χρησιμοποιω το κινητο χωρις τζαμι προστασιας.για καλυτερη αισθηση του απωτυπωματος.ολα μου τα κινητα ετσι τα χρησιμοποιω. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts