Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 25αρι το ειχα δώσει με 100% και κάπου 230 κύκλους

Τώρα:

received_982066901200600.thumb.jpeg.c953d8da1a54051b74ad54111e8c7540.jpeg

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

3 ώρες πριν, OverClocker said:

Το 25αρι το ειχα δώσει με 100% και κάπου 230 κύκλους

Τώρα:

received_982066901200600.thumb.jpeg.c953d8da1a54051b74ad54111e8c7540.jpeg

Μην δίνετε σημασία...

Οι κύκλοι της μπαταρίας είναι μια απλή ένδειξη η οποία αλλάζει (ανεβοκατεβαίνει) ανάλογα με τον τρόπο φόρτισης του τηλεφώνου και τα update λογισμικού.

Μπορεί εάν αλλάξεις τρόπο φόρτισης να ανέβει στο 100% ή κατέβει περισσότερο.

Εάν το αφήσεις μία με δύο φορές να πέσει κάτω από το 10% και να το φορτίσεις μέχρι το 100% ίσως σου δείξει και 100% ξανά...

Απλά οι περισσότεροι βάζουν την προστασία μπαταρίας να φορτίζει μέχρι το 85% και το φορτίζετε πριν το 20% και υπολογίζει λάθος.

Edited by makouin

Οι κυκλοι δεν ανεβοκατεβαινουν. Καθε φορα που φορτιζεις σε συνολο 100% (πχ 60% σημερα, 40% αυριο) προστιθεται ενας κυκλος φορτισης....

Για το ποσοστο υγιειας δεν ξερω σιγουρα, αλλα στο S22 U  που το εχω μεσω εφαρμογης το εχω δει να πεφτει μονο.

Edited by GMF80

6 minutes ago, GMF80 said:

Οι κυκλοι δεν ανεβοκατεβαινουν. Καθε φορα που φορτιζεις σε συνολο 100% (πχ 60% σημερα, 40% αυριο) προστιθεται ενας κυκλος φορτισης....

Για το ποσοστο υγιειας δεν ξερω σιγουρα, αλλα στο S22 U  που το εχω μεσω εφαρμογης το εχω δει να πεφτει μονο.

Ναι έχεις δίκαιο....λάθος διατύπωση...το ποσοστό υγείας μόνο ανεβοκατεβαινει...

1 hour ago, GMF80 said:

Οι περισσότερες εφαρμογές κάνουν το δικό τους calculation και όχι από το bms κατευθείαν.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

24 minutes ago, OverClocker said:

Οι περισσότερες εφαρμογές κάνουν το δικό τους calculation και όχι από το bms κατευθείαν.

Παντως το ιδιο ποσοστο μου βγαζουν 2 διαφορετικες. Η μια μαλιστα (abattery) διαβαζει λογικα το αρχειο γιατι πρεπει να την τρεξεις παραλληλα με μια αλλη που θελει USB debugging και τρεχει κωδικα...

H μπαταρια σιγουρα εχει φαει καποιο hit μετα την αναβαθμιση... Θα ελεγα μιση με μια ωρα λιγοτερη ωρα οθονης δυστυχως, τουλαχιστον για μενα

Καλημέρα s25 ultra jet black 3μηνων με μηδενική χρήση έχει αυτά τα σημάδια στην οθόνη και ακόμα ένα παρόμοιο με το πλαϊνό ,έχει κανείς ιδέα τι είναι και αν το πάω στη Samsung το καλύπτει η εγγύηση;

IMG_2176.jpeg

22 ώρες πριν, agriniopk said:

Οκ αυτό το βρήκα με την βοήθειά σου.
Κάτι ακόμα ποιο δύσκολο.
Έχω ως μόνιμο πρόγραμμα επαφών και κλήσεων το DW Dialer business. Όταν πατάω να κάνω επεξεργασία μιας επαφής την ανοίγει με την εφαρμογή της samsung και όχι με το app DW Dialer business όπως έκανα.. Το έχουν αλλάξει τώρα με το νεο UI ή το έχουν αποκλείσει και η επεξεργασία της επαφής γίνεται μόνο με εφαρμογή της samsung?

μπορείς να κάνεις κλήση με αυτήν την εφαρμογή; πατάω πχ το εικονίδιο με το τηλ δίπλα στην επαφή μου προτείνει να επιλέξω την εφαρμογή της samsung, true phone και viber! όχι με την DW! είναι δυνατόν;

52 minutes ago, giorgos_suzuki said:

Καλημέρα s25 ultra jet black 3μηνων με μηδενική χρήση έχει αυτά τα σημάδια στην οθόνη και ακόμα ένα παρόμοιο με το πλαϊνό ,έχει κανείς ιδέα τι είναι και αν το πάω στη Samsung το καλύπτει η εγγύηση;

IMG_2176.jpeg

Αν δεν έχεις βάλει τζάμι τότε μάλλον κάτι έχει γίνει με την επίστρωση. Κ καλύπτετε απο εγγύηση 

μου εξηγεί κάποιος γιατί ενώ έχω την εφαρμογή Google dialer δεν μου την προτείνει να την επιλέξω όταν πατήσω το εικονίδιο κλήσης μέσα από το google messages στην επαφή μέσα;πολύ παράξενο 

Screenshot_20260530_103941_Android System.jpg

Καλησπέρα σας. Τι άποψη έχετε για την παρακάτω θήκη: https://www.skroutz.gr/s/58999228/Nillkin-Super-Frosted-Back-Cover-Plastiko-Silikonis-Gri-Galaxy-S25-Ultra-6902048288454.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Όπως γράφει η πλάτη της είναι από σκληρό πλαστικό, ενώ περιμετρικά διαθέτει σιλικόνη. 

Έχω το titanium grey και η βασική μου θήκη είναι η https://www.skroutz.gr/s/58415019/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-Silikonis-0-3mm-Adiavrocho-Marble-Grey-Galaxy-S25-Ultra-ACS08954.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Η οποία είναι ελαστική.. σκέφτηκα την παραπάνω καθώς είναι πιο ανοιχτό το χρώμα.. θέλω να πάρω κάτι πιο ανοιχτό και να είναι όσο πιο κοντά στο χρώμα του κινητού (γκρι ανοιχτό).. στο παρελθόν είχα πλαστική απλά σκέφτομαι μήπως το σκληρό πλαστικό επηρεάσει τις επιφάνειες του κινητού..

Δεν κοιτάζω κάποιες spigen πχ που έχουν και μαγνητικό.. δεν θέλω να ξεπεράσω τα 20€ καθώς έχω αρκετές και τη θέλω μόνο για την αλλαγή.

Καμία άποψη έτσι για να κάνουμε κουβεντούλα

Edited by LELELO

Η πλακα ειναι οτι εχω ακριβως το ιδιο χρωμα κινητο  και την ιδια Spigen θηκη.  Εχω και καποιες απο Temu που δεν εχουν σε τιποτα να ζηλεψουν τις ακριβες. Τη συγκεκριμενη θηκη της Nillkin την εχω και εγω στα υποψιν καθως προτιμω μαλακες θηκες και λεπτες να μην το κανουν "κουμουτσα"... Ετσι ακριβως το εκανε η πολυ ακριβη Spigen Optic Armor που μου κολλησε να την παρω σε πρασινο και εκλαιγα τα λεφτα μου μετα...

Απλα οι θηκες για Edge κινητα ειναι πιο designατες για μενα και δυσκολευομαι να βρω καποια στο 25αρι που να με καλυπτει απολυτα...

Τωρα του φοραω 2 απο Temu Carbon style...

Edited by GMF80

Την Spigen Optic Armor την έχω και την φοράω συνήθως όταν η μέρα μου είναι απαιτητική υπάρχει περίπτωση να γρατζουνιστούν κάμερες ή να πέσει ή οτιδήποτε.. στη θάλασσα σε εξορμήσεις ή κανένα πικνικ εννοείται ότι βάζω αυτή.. για μένα μήπως σκέφτεσαι και να την πάρεις γιατί έχει έξτρα προστασία όταν εσύ τη χρειαστείς

Για μένα είναι αυτή που φοράω στην καθημερινά η καλύτερη Spigen Liquid Air Back Cover Σιλικόνης 0.3mm Αδιάβροχο Marble Grey (Galaxy S25 Ultra).

Απλά λόγω καλοκαιριού θέλω ένα πιο ανοιχτό χρώμα και να προσεγγίζει όσο το δυνατόν το γκρι ανοιχτό του κινητού..

Κοιτα να δεις που δεν εχω μονο εγω τη λοξα να αλλαζω θηκες ανα εποχη. Για χειμωνα παντα εχω τη μαυρη  Spigen Liquid Air(οπως και ειναι η διαθεση μου το χειμωνα οταν εχει χαλια καιρο) ενω τις υπολοιπες εποχες θελω θηκες σε πιο ανοιχτα χρωματα...

Εγώ έχω τέσσερις.. θα ψάξω να βρω το post που είχα κάνει ανάλυση και θα το βάλω εδώ να το δεις.

Edit: https://myphone.gr/forum/topic/207121/?do=findComment&comment=7362848

Πλέον χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο την 2.. σε ειδικές περιπτώσεις που χρειάζεται extra πρόσταση για το κινητό την 3. Και ελάχιστες φορές την τέσσερα..

Edited by LELELO

Βασικο μου ζητημα σε θηκη ειναι εκτος απο κομψη, να μην χοντραινει τα ελαχιστα bezel του κινητου και επισης να μπορεις να τη βαλεις και βγαλεις ευκολα... Οσες πηρα και δεν ειχαν αυτα τα χαρακτηριστικα τις εδωσα... Σε περιπτωση που θελω εξτρα προστασια εχω θηκη τσαντακι και το βαζω εκει μεσα... Γενικα εχω πεταξει πολλα λεφτα σε θηκες κλπ και παντα λεω οτι δεν θα παρω αλλη και παντα καποια μου "γυαλιζει".  Δεν θα θελα να ειμαι σαν γνωστο που παιρνει μια μαυρη θηκη και τη φοραει οσα χρονια κραταει το κινητο αλλα ουτε να κανω σαν παιδακι που δεν τον ευχαριστει τιποτα...  🤣  Μεγαλη ζημια το temu και το Ali που πας να συμπληρωσεις πραγματα για τα δωρεαν μεταφορικα και ψωνιζεις αχρηστες θηκες!.... 

Εγώ πήρα τέσσερις σχετικά οικονομικές και έμεινα εκεί... Και πολλές πήρα.. αν το κινητό δεν ήταν τζάμπα θα έπαιρνα το πολύ δύο.. τώρα αν πάρω ακόμα μία θα είναι το πολύ μέχρι 15€.. η χειρότερες μακράν αν και κομψές είναι της samsung... Η κάμερες είναι σχεδόν σε ευθεία με τη θήκη και η προστασία είναι μηδενική..

Μόνο εγω φαίνεται χρησιμοποιώ την Spigen Tough Armour...

Δεν λέω το μεγαλώνει το κινητο αλλα νιώθεις οτι πιάνεις θηκη...

Η αλήθεια ειναι οτι κοιτώ και την Torras,αλλα ακομα δεν εχω ξεκαθαρίσει αν θα το κρατήσω η θα κάνω αλλαγή στο S 26 ultra...

Εχω πιάσει το S 26 ultra αλλα κατι με χαλάει...Δεν ξερω η οθόνη μου φαίνεται κάπως...Απο την άλλη πιστεύω ότι η αλλαγή δεν ειναι οτι σημαντική ώστε θα κερδίσω πολλά σε σχέση με το S 25 ultra που εχω...

Και η καμερα στο sS 26 ultra εξέχει πολυ δεν ειναι σταθερό σε ένα τραπέζι...Το κινητο ακομα και,με θηκη "παιζει"...

6 ώρες πριν, jimlost said:

Μόνο εγω φαίνεται χρησιμοποιώ την Spigen Tough Armour...

Δεν λέω το μεγαλώνει το κινητο αλλα νιώθεις οτι πιάνεις θηκη...

Η αλήθεια ειναι οτι κοιτώ και την Torras,αλλα ακομα δεν εχω ξεκαθαρίσει αν θα το κρατήσω η θα κάνω αλλαγή στο S 26 ultra...

Εχω πιάσει το S 26 ultra αλλα κατι με χαλάει...Δεν ξερω η οθόνη μου φαίνεται κάπως...Απο την άλλη πιστεύω ότι η αλλαγή δεν ειναι οτι σημαντική ώστε θα κερδίσω πολλά σε σχέση με το S 25 ultra που εχω...

Και η καμερα στο sS 26 ultra εξέχει πολυ δεν ειναι σταθερό σε ένα τραπέζι...Το κινητο ακομα και,με θηκη "παιζει"...

Το μόνο που κερδίζεις είναι η ταχύτητα λόγω του επεξεργαστή που κάνει το κινητό απίστευτα γρήγορο χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Η οθόνη είναι πιο φωτεινή. Διαφορές με το s25 ultra δε θα βρεις σημαντικές. Ουσιαστικά στην καθημερινή χρήση οι διαφορές είναι αμελητέες. Άμα δεις συγκριτικά βίντεο των δύο κινητών που αφορούν την οθόνη, όλοι στο τέλος δίνουν ένα μικρό προβάδισμα συνολικά στην οθόνη του s26 ultra.

Η Spigen Liquid Air είναι απο τις καλύτερες θήκες που έχω αγοράσει ever. Δεν έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στις σκληρές πλάτες καθώς ουσιαστικά μεταφέρεται το σοκ του χτύπου στο σωμα του κινητού, χωρίς να αποροφάται έστω και μέρος του.....

ThaBull

Η Liquid Air ειναι παντα η πρωτη θηκη που αγοραζω με καθε κινητο εδω και 10 ετια σχεδον...

Χαζή ερώτηση:

Έχω μια επαφή η οποία έχει 2 αριθμούς τηλεφώνου, ας πούμε εργασία και κινητό. Προεπιλεγμένος είναι ο αριθμός της εργασίας. Τι συμβαίνει τώρα: Εάν με καλέσει από το κινητό, εμφανίζεται ο αριθμός του κινητού και μόνο, όχι η επαφή. Κι εγώ είμαι αναγκασμένος να ψάχνω ποιανού είναι. Δεν υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται το όνομα της επαφής πάντοτε; 🤔

Χρησιμοποιώ τον dialer της samsung. 

Edited by gregpec2