Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, merkon said:

Ερώτηση προς γνωστές. Ενεργοποιούμε το battery protection για φόρτιση έως 80% ή φορτίζουμε άφοβα μέχρι 100%;

Το Galaxy A52S της γυναίκας μου, μετά από 3 χρόνια και 2 μήνες απόλυτα απρόσεκτης χρήσης (φόρτιση πάντα στο 100%, μένει με τις ώρες στην πρίζα ακόμα και μετά που θα φορτίσει, το χρησιμοποιεί συχνά ενώ φορτίζει), έχει ένα πολύ αξιοπρεπές battery health 87% (μετρημένο με accubattery).
Οπότε θεωρώ ότι δεν χρειάζεται σχολαστικότητα σ' αυτό το θέμα.
Αν το 80 ή καλύτερα 85% σου φτάνει σίγουρα για να βγάλεις τη μέρα, φόρτιζέ το έτσι, αλλιώς μην ασχολείσαι (εννοείται το Basic protection θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο).
Καλό είναι επίσης να μην το αφήνουμε ΠΟΤΕ να αδειάσει εντελώς η μπαταρία του (στο παράδειγμα με το A52S αυτό δεν έχει συμβείο ποτέ).

1 ώρα πριν, merkon said:

Ερώτηση προς γνωστές. Ενεργοποιούμε το battery protection για φόρτιση έως 80% ή φορτίζουμε άφοβα μέχρι 100%;

Είναι το μοναδικό τηλέφωνο της εταιρείας που έχει νόημα αυτή η φόρτιση γιατί η μπαταρία του κρατάει πολύ!! Απλά θα την έχεις λίγο περισσότερο, αν κρατάς πολύ χρόνο το ίδιο τηλέφωνο.  Βάλε και τη γρήγορη φόρτιση και σε λιγότερο από μισή ωρίτσα θα έχεις από το 20 μέχρι το 80 ένα φορτισμένο τηλέφωνο.  

Νομίζω μετά την αναβάθμιση μου δημιούργησε πρόβλημα στο πορτοφόλι. 

Δεν μπορώ να πληρώσω ούτε με κινητό ούτε με ρολόι. 

Βγάζει το παρακάτω σφάλμα. 

Τι μπορώ να κάνω άραγε? 

Και στις ρυθμίσεις πληρωμών στο πορτοφόλι βγάζει το ίδιο σφάλμα. 

Screenshot_20250922_104626_GoogleWallet.jpg

Screenshot_20250922_160254_GoogleWallet.jpg

kountouraN

Παίζει να σου έχει ξεμείνει καμιά εφαρμογή χωρίς update για πολύ καιρό?

Google play services?

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

Δοκίμασες να κάνεις clear cache και data από την εφαρμογη?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

17 minutes ago, OverClocker said:

Παίζει να σου έχει ξεμείνει καμιά εφαρμογή χωρίς update για πολύ καιρό?

Google play services?

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

Δοκίμασες να κάνεις clear cache και data από την εφαρμογη?

Ούτε εμένα μου έχει συμβεί ποτέ. 

Οι εφαρμογές μου όλες ενημερωμένες. 

Έκανα επανεκκίνηση. 

Έκανα clear cache Και data. 

Απεγκατασταση την εφαρμογή και εγκατάσταση ξανά. 

Βρήκα νεότερη έκδοση εφαρμογής πορτοφόλι εκτός play store την έκανα. 

Τίποτα. 

Μετά πάλι την έσβησα και κατέβασα από play store. 

Τίποτα δεν πέτυχε. 

kountouraN

10 minutes ago, kountoura said:

Ούτε εμένα μου έχει συμβεί ποτέ. 

Οι εφαρμογές μου όλες ενημερωμένες. 

Έκανα επανεκκίνηση. 

Έκανα clear cache Και data. 

Απεγκατασταση την εφαρμογή και εγκατάσταση ξανά. 

Βρήκα νεότερη έκδοση εφαρμογής πορτοφόλι εκτός play store την έκανα. 

Τίποτα. 

Μετά πάλι την έσβησα και κατέβασα από play store. 

Τίποτα δεν πέτυχε. 

Μπες σου ρυθμίσεις εκεί που λέει ασφάλεια να δεις μήπως χρειάζεται κάτι.  Κι από εκεί κατεβάζεις και το play  την τελευταία έκδοση.  Πατα εκεί που λέει με τα κόκκινα γράμματα μήπως δεις κάτι.  Κάνε και μια επανεκκίνηση και αναβαθμίση με το guardian.  Λέω μήπως φτιάξει αλλιώς πήγανε να το δουν.  

5 minutes ago, costsa41 said:

Μπες σου ρυθμίσεις εκεί που λέει ασφάλεια να δεις μήπως χρειάζεται κάτι.  Κι από εκεί κατεβάζεις και το play  την τελευταία έκδοση.  Πατα εκεί που λέει με τα κόκκινα γράμματα μήπως δεις κάτι.  Κάνε και μια επανεκκίνηση και αναβαθμίση με το guardian.  Λέω μήπως φτιάξει αλλιώς πήγανε να το δουν.  

Ευχαριστώ. 

Τι είναι η αναβάθμιση με το guardian? 

Screenshot_20250922_175726_Settings.jpg

Screenshot_20250922_175730_Settings.jpg

kountouraN

44 minutes ago, kountoura said:

Ευχαριστώ. 

Τι είναι η αναβάθμιση με το guardian? 

Screenshot_20250922_175726_Settings.jpg

Screenshot_20250922_175730_Settings.jpg

Πάτα και το εργαλείο αυτόματου αποκλεισμού μήπως αν και δε νομίζω,  μήπως δεν το θεωρεί τόσο ασφαλές.  Το good guardian θα το βρεις στο κατάστημα της samsung . Κάνει optimization τις εφαρμογές μετά από κάθε αναβάθμιση και σου δείχνει και πολλά άλλα πράγματα.  Πραγματικά είναι πολύ παράξενο που δε σου δέχεται το πορτοφόλι.  Λογικά δε θα είχες κανένα πρόβλημα. Ειδικά αν δεν έχεις πειράξει το τηλέφωνο και το έχεις κανονικά είναι πολύ παράξενο.  

Edited by costsa41

3 ώρες πριν, kountoura said:

Νομίζω μετά την αναβάθμιση μου δημιούργησε πρόβλημα στο πορτοφόλι. 

Δεν μπορώ να πληρώσω ούτε με κινητό ούτε με ρολόι. 

Βγάζει το παρακάτω σφάλμα. 

Τι μπορώ να κάνω άραγε? 

Και στις ρυθμίσεις πληρωμών στο πορτοφόλι βγάζει το ίδιο σφάλμα. 

Screenshot_20250922_104626_GoogleWallet.jpg

Screenshot_20250922_160254_GoogleWallet.jpg

Δοκίμασε να αφαιρέσεις και να ξαναπροσθεσεις την κάρτα από το wallet.

55 minutes ago, Athkatla said:

Δοκίμασε να αφαιρέσεις και να ξαναπροσθεσεις την κάρτα από το wallet.

Αφαίρεσα μια από τις πολλές κάρτες. 

Την ξανά πρόσθεσα. 

Έστρωσαν όλα. 

Έλα Παναγία μου. 

Σε ευχαριστώ! 

Τώρα μένει μόνο να δοκιμάσω σε ένα pos. 

Πάντως το σφάλμα εξαφανίστηκε. 🙂 

Screenshot_20250922_201016_GoogleWallet.jpg

kountouraN

3 minutes ago, kountoura said:

Αφαίρεσα μια από τις πολλές κάρτες. 

Την ξανά πρόσθεσα. 

Έστρωσαν όλα. 

Έλα Παναγία μου. 

Σε ευχαριστώ! 

Τώρα μένει μόνο να δοκιμάσω σε ένα pos. 

Πάντως το σφάλμα εξαφανίστηκε. 🙂 

Screenshot_20250922_201016_GoogleWallet.jpg

Στην εκκαθάριση αρχείων της εφαρμογής, σου είχε κρατήσει τις κάρτες? Στο wallet του κινητού?

Νόμιζα ότι χρειάζεται να τις ξανα περάσεις. 

Εκτός αν εννοείς ότι την έβγαλες τελείως απ το wallet.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

37 minutes ago, OverClocker said:

Στην εκκαθάριση αρχείων της εφαρμογής, σου είχε κρατήσει τις κάρτες? Στο wallet του κινητού?

Νόμιζα ότι χρειάζεται να τις ξανα περάσεις. 

Εκτός αν εννοείς ότι την έβγαλες τελείως απ το wallet.

Και εγώ έτσι νόμιζα. 

Αλλά τις κρατούσε. 

Ακόμα και στην κατάργηση εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά, πάλι οι κάρτες ήταν στην θέση τους. 

Παράξενο αλλά έτσι έγινε. 

Μήπως διαβάζει λογαριασμό και έχει το πορτοφόλι έτοιμο? 

Δεν ξέρω. 

kountouraN

2 minutes ago, kountoura said:

Παράξενο αλλά έτσι έγινε. 

Μήπως διαβάζει λογαριασμό και έχει το πορτοφόλι έτοιμο? 

Τις αποθηκεύει στις υπηρεσίες google play. Για αυτό η διαγραφή του wallet δεν κάνει κάτι.

13 minutes ago, paanos said:

Τις αποθηκεύει στις υπηρεσίες google play. Για αυτό η διαγραφή του wallet δεν κάνει κάτι.

Υποτίθεται ότι και στο gpay να τις έχεις πρέπει να κρυπτογραφιθούν στην εκάστοτε συσκευή.

Αυτό το θέμα το είχαμε αντιμετωπίσει όσοι είχαμε THL CSC γιατί δεν ήταν properly synced η αναβάθμιση του λογισμικού της Samsung με τα google services. Δεν μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής με τη νέα έκδοση.

13 ώρες πριν, OverClocker said:

Υποτίθεται ότι και στο gpay να τις έχεις πρέπει να κρυπτογραφιθούν στην εκάστοτε συσκευή.

Σωστά. Οι υπηρεσίες είναι αν δεις εφαρμογή που υπάρχει στο κινητό, αλλά καλό είναι να μην πειράξεις από εκεί cache/data 

Καλημέρα παιδιά.

Το κινητό είναι εντάξει από θέμα φορητότητας και κρατήματος στο χέρι; Θέλω να το πάρω αλλά σκέφτομαι το τεράστιο μέγεθος που έχει.

1 hour ago, arasparadiser said:

Καλημέρα παιδιά.

Το κινητό είναι εντάξει από θέμα φορητότητας και κρατήματος στο χέρι; Θέλω να το πάρω αλλά σκέφτομαι το τεράστιο μέγεθος που έχει.

Έχει τέλειο μέγεθος και κράτημα αν υπολογίσουμε το μέγεθος της οθόνης. 

Σίγουρα καλύτερο από το 24 ουλτρα. 

Πολύ καλύτερο. 

kountouraN

Φαντάζομαι αν βάλεις και θήκη δε θα γλιστράει τόσο. Εχω δει σε βιντεάκια την επίσημη θήκη της Σαμσουγκ  που λέγεται clear case και μου φαίνεται πολύ διακριτική. Την έχει κάποιος στο κινητό του φορεμένη;

3 ώρες πριν, arasparadiser said:

Καλημέρα παιδιά.

αισθητα ελαφρυτερο και καλυτερο κρατημα απο το s23 ultra που εχω.λιγο που το χρησιμοποιησα μπορεις να το εχεις και χωρις θηκη..η καποια θηκη ultra thin.της pitaka.παντως  η φλατ οθονη ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.εγω την εχω βαρεθει την κυρτη που εχουν τα παλιοτερα μοντελα.το μεγεθος το συνιθιζεις,αλλα λογω οτι ειναι και ελαφρυ δεν σε κουραζει στη χρηση

my old profile -----> RAVER

Λεπτομέρεια με την ενημέρωση. Όταν πλέον ανοίγεις hotspot δεν ζητάει να απενεργοποιήσει το wifi! 

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12, Samsung Galaxy S25 Ultra

Βρηκε κανεις λυση με το now brief που δεν εμφανιζεται ουτε στη lock screen ουτε στην aod;

galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

23 minutes ago, johnhoston said:

Βρηκε κανεις λυση με το now brief που δεν εμφανιζεται ουτε στη lock screen ουτε στην aod;

Έχει μια ρύθμιση, μήπως δεν την έχεις ενεργοποιημένη;

Settings-Lock Screen-AOD-Show Now bar

28 minutes ago, johnhoston said:

Εμένα μου εμφανίζεται πρωί, μεσημέρι και βράδυ. 

Αν δεν το ανοίξω μένει εκεί που είναι. 

Screenshot_20250923_204347_AlwaysOnDisplay.jpg