makouin Δημ. Πέμπτη στις 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:12 μμ Μήπως υπάρχει κάποιο διαθέσιμο κουπόνι με 15% που έμεινε και δεν το χρειάζεστε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 08:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:14 μμ 1 hour ago, NOS_KOS said: Χαρίζεται κουπονι -15% για προπαραγγελια s25u απο samsung eshop 1 minute ago, makouin said: Μήπως υπάρχει κάποιο διαθέσιμο κουπόνι με 15% που έμεινε και δεν το χρειάζεστε; Ευχαριστώ. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOS_KOS Δημ. Πέμπτη στις 08:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:15 μμ Just now, OverClocker said: Το εδωσα ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Πέμπτη στις 09:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:41 μμ Μου εξαφανίζονται συντομεύσεις και εικονίδια από την αρχική οθόνη. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα; Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Πέμπτη στις 09:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:52 μμ 3 ώρες πριν, dimitris15 said: Εμείς που θέλουμε call recording ποιο CSC βάζουμε THL INS η XID και γιατί; Με ποιο περνούμε ota updates; Στο S23 Ultra έχω XID Εγώ έβαλα THL... Αυτό είχα και στο s24u και όλα ήταν μια χαρά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. Παρασκευή στις 05:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:09 πμ 8 ώρες πριν, makouin said: Μήπως υπάρχει κάποιο διαθέσιμο κουπόνι με 15% που έμεινε και δεν το χρειάζεστε; Ευχαριστώ. Καλημερα εαν θελεις και εχεις payzy ο γερμανος το δινει με 15% επιστροφη.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Παρασκευή στις 06:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:52 πμ και σημερα που μου εστειλαν διαφημιστικο για το s25 ultra που εληξαν οι προπαραγγελιες, το εχουν 1499 ευρω το 512. όχι 1619 . δεν ξερω για ποσο ακομη βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Παρασκευή στις 06:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:56 πμ Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα ασυρματο φορτιστή στη δουλειά και από συνήθεια το βάζω εκέι το το κινητό, αυτό μπορεί να καταστερέψει την μπαταρία με το συχνό βάλε-βγάλε στη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Παρασκευή στις 07:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:15 πμ 15 minutes ago, Pns_znts said: Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα ασυρματο φορτιστή στη δουλειά και από συνήθεια το βάζω εκέι το το κινητό, αυτό μπορεί να καταστερέψει την μπαταρία με το συχνό βάλε-βγάλε στη φόρτιση; Εδώ και χρόνια φορτίζω 90% των περιπτώσεων σε Samsung ασύρματους φορτιστές. Φυσικά όχι όποτε να ναι. Αργά το βράδυ που έχει πέσει σε ποσοστό έως νωρίς το πρωί. Το s23 ultra μετά από 23 μήνες τέτοιας χρήσης που το έστειλα στο επίσημο σέρβις για έλεγχο και αν χρειάζεται να άλλαζαν και μπαταρία, μου είπαν ότι είναι ακόμα στο 100%. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Παρασκευή στις 07:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:18 πμ 2 minutes ago, kountoura said: Εδώ και χρόνια φορτίζω 90% των περιπτώσεων σε Samsung ασύρματους φορτιστές. Φυσικά όχι όποτε να ναι. Αργά το βράδυ που έχει πέσει σε ποσοστό έως νωρίς το πρωί. Το s23 ultra μετά από 23 μήνες τέτοιας χρήσης που το έστειλα στο επίσημο σέρβις για έλεγχο και αν χρειάζεται να άλλαζαν και μπαταρία, μου είπαν ότι είναι ακόμα στο 100%. Απλά αναρωτιέμαι επειδή δεν το έχω μόνιμα στη φόρτιση και μπορέι σε 10 λεπτά να το βάλω και να το βγάλω 5-6 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Παρασκευή στις 07:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:25 πμ 6 minutes ago, Pns_znts said: Απλά αναρωτιέμαι επειδή δεν το έχω μόνιμα στη φόρτιση και μπορέι σε 10 λεπτά να το βάλω και να το βγάλω 5-6 φορές. Δεν είμαι τεχνικός αλλά αυτό δεν το βλέπω για σωστό. 🙂 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaudi Δημ. Παρασκευή στις 09:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:10 πμ Εγώ πάλι γτ αισθάνομαι ότι το κινητό ζεσταίνεται;; χωρίς να γίνεται σκληρή χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Παρασκευή στις 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:32 πμ 3 ώρες πριν, Pns_znts said: Απλά αναρωτιέμαι επειδή δεν το έχω μόνιμα στη φόρτιση και μπορέι σε 10 λεπτά να το βάλω και να το βγάλω 5-6 φορές. Σε σχέση με το S24 εγώ τα βλέπω να ζεσταίνονται τα ίδια, ίσως και λιγότερο το 25. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. Παρασκευή στις 10:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:53 πμ Εγώ εκανα παραγγελία το JetBlack 1 Φεβ. και ακόμα δεν μου ήρθε. μίλησα με την Samsung και μου είπε για το χρώμα αυτό περιμένουμε 31 Μαρτίου!!! 1 2 1 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Παρασκευή στις 01:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:32 μμ Ωχχχχ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Παρασκευή στις 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:43 μμ που μπορω να βρω το firmware THL ωστε να εχω call recording? 16 ώρες πριν, redcom7 said: Εγώ έβαλα THL... Αυτό είχα και στο s24u και όλα ήταν μια χαρά απο που το κατεβασες φλασαρες μονο το CSC? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Έτσι πληροφοριακά, πως υπολογίζει κύκλο φόρτισης? Κάθε φορά που φτάνει στο 100%? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Παρασκευή στις 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:06 μμ 4 minutes ago, kountoura said: Έτσι πληροφοριακά, πως υπολογίζει κύκλο φόρτισης? Κάθε φορά που φτάνει στο 100%? 1 κύκλος είναι μια χρήση της συνολικής χωρητικότητας της μπαταρίας, όχι απαραίτητα ενιαία. πχ 100 -> 0 (1 κύκλος) 100 -> 50 (μισός κύκλος). Φόρτιση 50->100, χρήση 100 -> 50 (μισός κύκλος). Σύνολο 1 κύκλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Παρασκευή στις 03:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:54 μμ (edited) https://youtu.be/U4qNCj8aE6Q?si=Tb9RqoYfUxf5KBSf Μόνο 15 δευτ Λέω να ανεβάσω το συγκεκριμένο VS στο διπλανό νήμα του iPhone 16 …. μια ακόμη παρουσίαση από γνωστή ελληνική ιστοσελίδα… Edited Παρασκευή στις 05:49 μμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Παρασκευή στις 04:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:19 μμ 18 ώρες πριν, redcom7 said: Εγώ έβαλα THL... Αυτό είχα και στο s24u και όλα ήταν μια χαρά οσοι αλλαξατε CSC αλλαξατε μονο το CSC? Τι γινεται με τα ota updates? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. Παρασκευή στις 05:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:10 μμ Παιδιά μια απορια πανω δεξιά δίπλα απ το σήμα δε μου βγάζει το σηματάκι του volte όπως στο 24 ultra ενώ είναι κανονικά ενεργό...εσάς το βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Παρασκευή στις 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:49 μμ 39 minutes ago, eddiedimitris said: Παιδιά μια απορια πανω δεξιά δίπλα απ το σήμα δε μου βγάζει το σηματάκι του volte όπως στο 24 ultra ενώ είναι κανονικά ενεργό...εσάς το βγάζει? Ούτε εμένα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. Παρασκευή στις 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:50 μμ 38 minutes ago, eddiedimitris said: Παιδιά μια απορια πανω δεξιά δίπλα απ το σήμα δε μου βγάζει το σηματάκι του volte όπως στο 24 ultra ενώ είναι κανονικά ενεργό...εσάς το βγάζει? Το βγάζει όλο όταν τραβήξεις το control center κάτω. Προφανώς το κρύβει για εξοικονόμηση χώρου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Παρασκευή στις 05:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:55 μμ 4 ώρες πριν, dimitris15 said: που μπορω να βρω το firmware THL ωστε να εχω call recording? απο που το κατεβασες φλασαρες μονο το CSC? Μονο το csc άλλαξα με samfwfrptool 1 ώρα πριν, dimitris15 said: οσοι αλλαξατε CSC αλλαξατε μονο το CSC? Τι γινεται με τα ota updates? Στο S24U δούλευε μια χαρά με ota updates.. Μόνο που ήταν σε άλλες ημερομηνίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Παρασκευή στις 07:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:03 μμ στις εφαρμογες οπτε βαζω αλφαβητικη σειρα προβολης με αφηνει να κανω μονο καθετη κυλιση οταν επιλεγω προσαρμοσμενη προβολη η κυλιση παει οριζοντια που την θελω. δεν μπορω να εχω αλφαβητικη σειρα και οριζοντια κυλιση? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts