Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 minutes ago, tattooxxx said:

Άμα είναι και σε προστασία σωστές τότε θα πάω κι εγώ εκεί

Αρχικά φαίνονται πολύ κυριλέ και δεν εινια ορατό και το δαχτυλίδι που λίγο με ενοχλεί Από που αγοράζουμε; 

Είδα παίζουν Amazon. De στα 50

Πόσο όμως προστατεύει από πεσίματα; 

Εγώ πήρα αυτές τις 2 από το επίσημο site 50 ευρώ με μια έκπτωση που είχαν τότε. 

Δωρεάν μεταφορικά. 

Δες κανένα βιντεακι που φαίνονται καλύτερα,μόνο αν τις δοκιμάσεις θα είσαι σίγουρος 100% αν σε βολεύουν ή όχι. 

Τώρα πχ βλέπω 10% με μια εγγραφή στο newsleater. 

Προσοχή στην επιλογή armor pro και armor air. 

Η pro καλύπτει περιμετρικά ολόκληρη την συσκευή ενώ η air αφήνει ανοιχτά τα κουμπιά και την υποδοχή type c και γενικά είναι πολύ πιο λεπτή από την προ. 

Edited by kountoura
kountouraN

5 minutes ago, kountoura said:

Εγώ πήρα αυτές τις 2 από το επίσημο site 50 ευρώ με μια έκπτωση που είχαν τότε. 

Δωρεάν μεταφορικά. 

Δες κανένα βιντεακι που φαίνονται καλύτερα,μόνο αν τις δοκιμάσεις θα είσαι σίγουρος 100% αν σε βολεύουν ή όχι. 

Τώρα πχ βλέπω 10% με μια εγγραφή στο newsleater. 

Προσοχή στην επιλογή armor pro και armor air. 

Η pro καλύπτει περιμετρικά ολόκληρη την συσκευή ενώ η air αφήνει ανοιχτά τα κουμπιά και την υποδοχή type c και γενικά είναι πολύ πιο λεπτή από την προ. 

Ναι ναι το είδα 

Για την προ θα πάω σίγουρα αν πάω 

Αλλά έχω μια επιφύλαξη αν προστατεύει αρκετά στα πεσίματα 

Γιατί σίγουρα θα μου φύγει κάποια στιγμή 

Μη το κλαίμε με το καλημέρα 

2 minutes ago, tattooxxx said:

Ναι ναι το είδα 

Για την προ θα πάω σίγουρα αν πάω 

Αλλά έχω μια επιφύλαξη αν προστατεύει αρκετά στα πεσίματα 

Γιατί σίγουρα θα μου φύγει κάποια στιγμή 

Μη το κλαίμε με το καλημέρα 

Αν είναι σίγουρο ότι θα σου φύγει, πρέπει να βάλεις οποσδηποτε και tempered. 🙂 

Εγώ θεωρώ ότι η μεγαλύτερη σχέση προστασίας εμφάνισης είναι μια μεσαίου όγκου θήκη πλατης και ένα tempered glass. 

kountouraN

3 ώρες πριν, ikikianis said:

Μόλις παρέλαβα απο εξωτερικό.

Πολύ όμορφη και στιβαρή συσκευή.

Εντυπώσεις σε λίγο!

IMG20250130185910.heic 1 MB · 20 downloads

IMG20250130185910.jpg

Δεν καταλαβαίνω..

Δεν σας νοιάζει ότι όταν θα σας δει κάποιος με αυτή τη θηκη θα νομίζει ότι έχετε το s22 ultra;

Χαλάει όλη την αισθητική της συσκευής.  Για μένα οι spigen σιλικόνης διαφανές, μια χαρά προστασία προσφέρουν από κραδασμούς και πτώσεις. Και άμα κιτρινίζει την αλλάζεις.  4 διαφανές παίρνεις αντί αυτής της φωτογραφίας.  

Και το άλλο βέβαια,, τόση προστασία, γιατι; Μη γρατσουνιστει; Γιατι, για να την πουλήσεις σε 11 μηνες στην μισή τιμή απ όσο τη πήρες; 

Έχω και εγώ τρέλα με τις θηκες, αλλα θηκεε οπως οι παραπάνω όχι μόνο είναι πανάκριβες,  αλλα οπως προείπα,  χαλάνε και την αισθητική γενικότερα. Μείωσαν οι κορεατες το πάχος φέτος για να του βάλουν κάποιοι αυτή τη γκουμουτσα! 😛

9 minutes ago, kountoura said:

Αν είναι σίγουρο ότι θα σου φύγει, πρέπει να βάλεις οποσδηποτε και tempered. 🙂 

Εγώ θεωρώ ότι η μεγαλύτερη σχέση προστασίας εμφάνισης είναι μια μεσαίου όγκου θήκη πλατης και ένα tempered glass. 

Μπα τζάμι δεν βάζω δεν μου αρέσει καθόλου και τόσα χρόνια μια οθόνη έχω σπάσει μόνο μετά απο κινηματογραφική προσγείωση 

Δεν το χω σύστημα αλλά θυμάμαι να μου πέφτει το κινητό κάποιες φορές, πολύ λίγες ναι μεν αλλά θεωρώ ότι είναι αυταπάτη να θεωρούμε ότι δεν θα μας πέσει  μια συσκευή που κρατάμε στο χέρι όλη μέρα κάθε μέρα  

Αυτή υποτίθεται ότι προστατεύει, είναι λαστιχο το πλαϊνό ή και αυτό κεβλαρ; 

Γιατί θεωρώ ότι αν είναι κεβλαρ, θα έχουμε νοκαουτ με την πρώτη 

15 minutes ago, tattooxxx said:

Μπα τζάμι δεν βάζω δεν μου αρέσει καθόλου και τόσα χρόνια μια οθόνη έχω σπάσει μόνο μετά απο κινηματογραφική προσγείωση 

Δεν το χω σύστημα αλλά θυμάμαι να μου πέφτει το κινητό κάποιες φορές, πολύ λίγες ναι μεν αλλά θεωρώ ότι είναι αυταπάτη να θεωρούμε ότι δεν θα μας πέσει  μια συσκευή που κρατάμε στο χέρι όλη μέρα κάθε μέρα  

Αυτή υποτίθεται ότι προστατεύει, είναι λαστιχο το πλαϊνό ή και αυτό κεβλαρ; 

Γιατί θεωρώ ότι αν είναι κεβλαρ, θα έχουμε νοκαουτ με την πρώτη 

Και εγώ χωρίς τζαμί και δεν μπορώ πλέον με προστασία οθόνης...

2 minutes ago, redcon said:

Κρίμα θα σκαλιζαμε με μανία το ΣΚ.

αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ

7 minutes ago, redcon said:

Κρίμα θα σκαλιζαμε με μανία το ΣΚ.

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Και σε Γερμανία σε μερικούς άρχισαν να στέλνουν. Εμείς εδώ στο νότο... Απλά τα έχουν κάνει φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο σαλάτα, αλλού τα έχουν στείλει ήδη, αλλού θα τα στείλουν και θα τα έχουν αύριο, αλλού από Τρίτη.  Αχταρμάς. Καλή υπομονή για εμάς. 😛

Edited by nasosvasedis

Απ'το Βορρα μέχρι το Νοτο, να αποσταλούν δε βρήκαν τρόπο....

Υπομονή μάγκες! Θα έρθουν από βδομάδα σαν αποδημητικά πουλιά. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε και κανενα μικροσκόπιο (ποτέ δεν ξέρετε) 😝

Εδώ στο χέρι μια πρόχειρη πρώτη προστασία για το ξεσφράγισμα, μέχρι να έρθουν και κάποιες ringke και ghostek που έχω παραγγείλει. 

Το ξεσφράγισμα βέβαια δε βλέπω ακόμα 😝

IMG20250131123442.jpg

On 28/1/2025 at 3:32 ΜΜ, nasosvasedis said:

Στην Αμερική παντως βλέπω στο Reddit άρχισαν ήδη να τα στέλνουν και σε πολλούς γράφει παράδοση στις 30 Ιανουαρίου. 

Κι εδώ το ίδιο.  Σε συνάδελφο μου ήρθε μήνυμα ότι παραδόθηκε σε easy mail ΕΛΤΑ κουριερ ήδη από το samsung e shop.  

bestprice ηδη διαθεσιμο για αμεση αποστολη και σε καλυτερη τιμη

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Να υποθέσω ότι το χρώμα Jetblack θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω Samsung shop? Μιλάω και για μελλοντικά...

12 minutes ago, costsa41 said:

Κι εδώ το ίδιο.  Σε συνάδελφο μου ήρθε μήνυμα ότι παραδόθηκε σε easy mail ΕΛΤΑ κουριερ ήδη από το samsung e shop.  

γνωριζεις ποτε το παρηγγειλε?

Edited by nikolasn80

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

4 minutes ago, nikolasn80 said:

γνωριζεις ποτε το παρηγγειλε?

Σήμερα!! Μαζί με ρολόι 

6 minutes ago, costsa41 said:

Σήμερα!! Μαζί με ρολόι 

μαλλον αφορα μονο το ρολοι

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

21 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Να υποθέσω ότι το χρώμα Jetblack θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω Samsung shop? Μιλάω και για μελλοντικά...

Θεωρητικά θα είναι μόνο μέσω samsung eshop για όλη τη διάρκεια πώλησης του, όπως κάνουν και σε άλλα μοντέλα ανα τον κόσμο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Με πήραν (ξανά) από το Πλαίσιο. 4 Φεβρουαρίου παραλαβή.

Από θήκες έχω παραγγείλει μια γνήσια μαύρη δερμάτινη της Samsung και μια διάφανη της πλάκας από σκρουτζομάγαζο ίσα ίσα για να βάλω κάτι μέχρι να έρθει η καλή. Τζάμια ESR.

Γειά σας, από Α52s μετάβαση σε s25ultra, συνηθίζεται εύκολα το μέγεθος να κάνω την υπέρβαση μετά από 3 χρόνια?