Jump to content

COSMOTE 5G WiFi

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες θα πάρουμε και άλλη έκπτωση;

Screenshot_20250514_180606_COSMOTE.jpg

Edited by Antonio21

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες θα πάρουμε και άλλη έκπτωση;

Screenshot_20250514_180606_COSMOTE.jpg

Ανεβασαν πριν ενα λεπτο στο YouTube διαφημιση για το magenta one

1 hour ago, ANAGNPANA said:

Ανεβασαν πριν ενα λεπτο στο YouTube διαφημιση για το magenta one

Ναι αλλά δεν διευκρινίζει και πολλά η διαφήμιση τους, το νόημα ίδιο παραμένει ότι είναι σχήμα για κινητή σταθερή κτλ. Θα δείξει τώρα για τη σταθερή και τις εκπτώσεις που συζητήσαμε παραπάνω. Ίσως τους ρωτήσω αύριο στο chat εάν ξέρουν λεπτομέρειες να μάθουμε.

Hlias.

9 ώρες πριν, elkons said:

Ναι αλλά δεν διευκρινίζει και πολλά η διαφήμιση τους, το νόημα ίδιο παραμένει ότι είναι σχήμα για κινητή σταθερή κτλ. Θα δείξει τώρα για τη σταθερή και τις εκπτώσεις που συζητήσαμε παραπάνω. Ίσως τους ρωτήσω αύριο στο chat εάν ξέρουν λεπτομέρειες να μάθουμε.

Εντάξει, μην περιμένεις κοσμοϊστορικές αλλαγές, μετονομασία του Cosmote One σε Magenta One έγινε.

Έχουν και μία προωθητική ενέργεια για νέες ενεργοποιήσεις, που ανέβηκε σε διπλανό θέμα.

Αντιγράφω:

"Ώθηση στις ευρυζωνικές υπηρεσίες αναμένεται να δώσει και η νέα υπηρεσία FWA (το Cosmote 5G WiFi) που λάνσαρε ο όμιλος στις αρχές της χρονιάς, με στόχευση σε περιοχές όπου η υποδομή των οπτικών ινών δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Πρόκειται για την "απάντηση" του ΟΤΕ στο δορυφορικό ίντερνετ της SpaceX, που κερδίζει έδαφος στην ελληνική αγορά. Μέχρι τώρα, η νέα υπηρεσία του ΟΤΕ έχει υιοθετηθεί από περίπου 7.000 πελάτες, ενώ η διείσδυσή της αναμένεται να αυξηθεί τους επόμενους μήνες, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου η ζήτηση για συνδεσιμότητα στις απομακρυσμένες περιοχές κορυφώνεται."

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• 3 weeks later...

Χθες μιλούσα με φίλο που δουλεύει στην Cosmote.

Λέει ότι μέχρι τέλη Ιουνίου το πακέτο θα έχει τηλεφωνία.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

9 ώρες πριν, MIKU said:

Χθες μιλούσα με φίλο που δουλεύει στην Cosmote.

Λέει ότι μέχρι τέλη Ιουνίου το πακέτο θα έχει τηλεφωνία.

Τέλεια 

Καλημερα.

Ηθελα να ρωτησω η συνδεση 5G WiFi δεν εχει σταθερο τηλ μαζι μεσω Voip?

Επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων για να αλλαξω παροχο απο NOVA σε Cosmote και μου ειπαν οτι δεν εχει σταθερο να σε καλουν. Εχει μονο Internet!!!

Αληθευει?

Καλημέρα, ναι για την ώρα το Cosmote 5G Wifi δεν έχει καθόλου σταθερή για την ώρα, με τις πληροφορίες που έχουμε βέβαια μέχρι τέλη Ιουνίου ίσως έχει σταθερή αναφέρθηκε εδώ.

Η περιοχή δεν έχει έστω VDSL;

Hlias.

13 minutes ago, elkons said:

Καλημέρα, ναι για την ώρα το Cosmote 5G Wifi δεν έχει καθόλου σταθερή για την ώρα, με τις πληροφορίες που έχουμε βέβαια μέχρι τέλη Ιουνίου ίσως έχει σταθερή αναφέρθηκε εδώ.

Η περιοχή δεν έχει έστω VDSL;

Δυστυχως εχει ενα απαρχαιωμενο δικτυο χαλκου διαλυμενο που δεν ενδιαφερεται κανενας να το διορθωσει εστω δεν μιλαμε για να το αντικαταστησουν.... Και ολα αυτα 5 χιλιομετρα απο το κεντρο της τριτης μεγαλυτερης πολης στη χωρα μας....

2 ώρες πριν, George K said:

Δυστυχως εχει ενα απαρχαιωμενο δικτυο χαλκου διαλυμενο που δεν ενδιαφερεται κανενας να το διορθωσει εστω δεν μιλαμε για να το αντικαταστησουν.... Και ολα αυτα 5 χιλιομετρα απο το κεντρο της τριτης μεγαλυτερης πολης στη χωρα μας....

Μήν το λές.. Και εγώ σε χωρίο έξω απο την πολύ μικρότερη πόλη σχεδόν 5km μακριά είμαι αλλα η διαφορά ποιά είναι; Απο το κέντρο μέχρι περίπου τα 4km έρχεται με οπτική ίνα μέχρι την καμπίνα (οπότε φτάνει ακέραια η ταχύτητα) οπου είναι κεντρικός δρόμος μονή κατεύθυνσης και απο εκεί και μετά πάει χαλκός περίπου 800m μέχρι το σπίτι μου. Για πολλά χρόνια οι πολλοί τεχνικοί που ερχόντουσαν για διάφορα τεχνικά΄ προβλήματα αναίβεναν στα κουτιά στον παράδρομο και πείραζαν τα καλώδια και έκαναν μετρήσεις και όταν εγώ είχα ADSL 24 μου λέγανε λόγω χαλκού δεν πρόκειται ποτέ να ανέβεις πάνω απο 22-23mbps όπως και ήταν στην πράξη. Μια μέρα όμως που ο τεχνικός ήρθε μαζί με μια υπεύθυνη ανώτερη μαζί του μου λέει πάμε να δούμε και το μεταλικό κουτάκι που φτάνει ακριβώς στον τοίχο του σπιτιού μου (μονοκατοικία). Ώς δια μαγείας μου λέει μετράω 43mbps! 😶Έφτεγε η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού μου. Μόλις άλλαξα απο το μεταλλικό κουτάκι έξω στον τοίχο μου μέχρι το πριζάκι που κουμπώνει το router έχω απο τοτε 44-47 mbps.. Γι'αυτό σου λέω ψάξε κάθε πιθανή λύση που μπορεί να σου κρύβουν τεχνικοί που βαριούντε να ψάξουν απο την καμπίνα μέχρι όλη την διαδρομή που φτάνει στο σπίτι σου (μέχρι και τι προφίλ σε έχουν βάλει στο καφάο παίζει ρόλο).. Και εγώ με τον χαλκό νόμιζα οτι τα εγγόνια μου θα δούνε πρόοδο αλλα και ο χαλκός μια χαρά ανταπεξέρχεται σε κάποιες περιπτώσεις..

Redmi By Xiaomi

On 3/6/2025 at 9:30 ΠΜ, George K said:

Περίμενε λίγο. Σύντομα με τηλεφωνία. Αξίζει η αναμονή.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραγε όσοι βάλουν τηλεφωνία θα είναι σε μορφή add on; θα αυξηθεί η τιμή ή θα μειωθεί όπως στη Vodafone;

Hlias.

1 hour ago, elkons said:

Άραγε όσοι βάλουν τηλεφωνία θα είναι σε μορφή add on; θα αυξηθεί η τιμή ή θα μειωθεί όπως στη Vodafone;

Ε πόσο να αυξηθεί; Κάνα ευρώ; Λογικά θα φτιάξουν κάνα πρόγραμμα όπως της σταθερής, απεριόριστα σταθερά ξέρω γω με τόσα προς κινητά και άλλο με απεριόριστα προς κινητά, κάτι τέτοιο, με άλλη τιμή. Γενικά θα το βάλουν πιστεύω ο κόσμος σίγουρα, αλλά να το φτάσουν πάνω από 2.5 αντε 3 ευρώ διαφορά, δε πιστεύω. 

1 hour ago, johnny_htc said:

Ε πόσο να αυξηθεί; Κάνα ευρώ; Λογικά θα φτιάξουν κάνα πρόγραμμα όπως της σταθερής, απεριόριστα σταθερά ξέρω γω με τόσα προς κινητά και άλλο με απεριόριστα προς κινητά, κάτι τέτοιο, με άλλη τιμή. Γενικά θα το βάλουν πιστεύω ο κόσμος σίγουρα, αλλά να το φτάσουν πάνω από 2.5 αντε 3 ευρώ διαφορά, δε πιστεύω. 

Η Vodafone με ποιο σκεπτικό όμως έχει μειωμένη τιμή άμα μπει σταθερό; αυτό δε μπορώ να καταλάβω. 

Hlias.

12 minutes ago, elkons said:

Η Vodafone με ποιο σκεπτικό όμως έχει μειωμένη τιμή άμα μπει σταθερό; αυτό δε μπορώ να καταλάβω. 

Δε βγάζει κάποιο νόημα η κίνησή της. Τι να σου πω. Να το κάνει πιο ελκυστικό άραγε; 

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Δε βγάζει κάποιο νόημα η κίνησή της. Τι να σου πω. Να το κάνει πιο ελκυστικό άραγε; 

Βασικά βγάζει. Η σιμ θα είναι κινητό και θα παίρνει και καλά έκπτωση λόγω σταθερής; υποθέσεις κάνω.

Edited by elkons

Hlias.

2 ώρες πριν, elkons said:

Βασικά βγάζει. Η σιμ θα είναι κινητό και θα παίρνει και καλά εκτύπωση λόγω σταθερής; υποθέσεις κάνω.

Έκπτωση* εννοείς. Αν εννοείς να συνδυάζεται με κινητό και να ρίχνει την τιμή συνδυαστικά, το σκέφτηκα και γω, αλλά δε διάβασα τα ψιλά γράμματα, δε ξέρω αν διάβασε κανείς άλλος κάτι 

Και εγώ το περιμένω πως και πως να μπει τηλεφωνία είμαι και εγώ σε χωριό και από χαλκό δράμα από παγωνιά σε καύσωνα μεγάλη διαφορά άμα πιάσουμε πάγο κάτι γίνεται, το δικό μου το μεγάλο πρόβλημα είναι αν μπορούν να δώσουν Public Ip γιατί με όσα τρέχω εδώ μέσα πίσω από CGNat δουλειά δεν γίνεται. 

On 4/6/2025 at 2:24 ΜΜ, elkons said:

Υπήρχε κάποτε φορολογικός λόγος και ήταν πιο φθηνό να υπάρχει τηλεφωνία μέσα. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

On 4/6/2025 at 2:37 ΜΜ, johnny_htc said:

Μην ξεχνάτε:

Το σκέτο ίντερνετ δεν έχει φόρο κινητής τηλεφωνίας.

Όταν βάλει τηλεφωνία θα έχει +10% φόρο κινητής τηλεφωνίας. Σίγουρα θα αυξηθεί.

16 ώρες πριν, leotzian said:

Και εγώ το περιμένω πως και πως να μπει τηλεφωνία είμαι και εγώ σε χωριό και από χαλκό δράμα από παγωνιά σε καύσωνα μεγάλη διαφορά άμα πιάσουμε πάγο κάτι γίνεται, το δικό μου το μεγάλο πρόβλημα είναι αν μπορούν να δώσουν Public Ip γιατί με όσα τρέχω εδώ μέσα πίσω από CGNat δουλειά δεν γίνεται. 

Δε νομίζω να δίνουν πλέον public IP. Πρέπει να μιλήσεις μαζί τους. Καλά τι στο καλό χρειάζεται η public IP σήμερα;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

9 ώρες πριν, MIKU said:

Μην ξεχνάτε:

Το σκέτο ίντερνετ δεν έχει φόρο κινητής τηλεφωνίας.

Όταν βάλει τηλεφωνία θα έχει +10% φόρο κινητής τηλεφωνίας. Σίγουρα θα αυξηθεί.

ΚΑΙ σε αυτό φόρο 💀

Hlias.