dasnowy Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, jimdem582 said: Με 5g wifi οι κλήσεις στην υποστήριξη χρεώνονται πλέον; Καινούριο είναι αυτό; Θεωρείται σύνδεση κινητής οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Την χρέωση την λέει και στην αρχή της κλήσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, dasnowy said: Θεωρείται σύνδεση κινητής οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Την χρέωση την λέει και στην αρχή της κλήσης. Δεν λέει κάτι για χρέωση όταν καλείς. Επίσης άλλες κλήσεις φαίνονται χωρίς χρέωση και άλλες με χρέωση. Κάτι πάει στραβά σίγουρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, jimdem582 said: Δεν λέει κάτι για χρέωση όταν καλείς. Επίσης άλλες κλήσεις φαίνονται χωρίς χρέωση και άλλες με χρέωση. Κάτι πάει στραβά σίγουρα. Δεν λέει ότι η χρέωση είναι 0,21 ανά κλήση ανεξάρτητα της διάρκειας και ότι τα πρώτα 4 λεπτά είναι δωρεάν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, dasnowy said: Δεν λέει ότι η χρέωση είναι 0,21 ανά κλήση ανεξάρτητα της διάρκειας και ότι τα πρώτα 4 λεπτά είναι δωρεάν; Όχι το παραπάνω δεν το άκουσα ποτέ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου (edited) Τα 13788 είναι βλάβες και δεν χρεώνονται. Τα 13888 είναι υποστήριξη πελατών και χρεώνονται. Στην αρχή τα είδα βιαστικά και νόμιζα ότι σου χρέωσαν 13788, το οποίο θα ήταν λάθος. Edited 16 Φεβρουαρίου by minast 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κανονικά είναι δωρεάν από σταθερό cosmote. Ίσως έχουν κάνει λάθος και όταν καλείς βλέπει σταθερό και λέει ότι είναι δωρεάν, ενώ χρεώνεται σαν κλήση από κινητό cosmote που είναι 0,21/κλήση μετά τα 4 λεπτά. Δεν είμαι στο χώρο να το δοκιμάσω τώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, dasnowy said: Κανονικά είναι δωρεάν από σταθερό cosmote. Ίσως έχουν κάνει λάθος και όταν καλείς βλέπει σταθερό και λέει ότι είναι δωρεάν, ενώ χρεώνεται σαν κλήση από κινητό cosmote που είναι 0,21/κλήση μετά τα 4 λεπτά. Ίσως το σύστημα αν καλέι από τηλεφωνικό αριθμό μέσω 5G-Wifi να μην τη θεωρεί κλήση από σταθερό έστω και αν το νούμερο δεν ξεκινάει από 69------. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Δοκίμασα σήμερα να καλέσω απο το κινητό μου στο 13888 και έλεγε στην αρχή "τα 4 πρώτα λεπτά είναι δωρεάν και μετά υπάρχει χρέωση 0.21ε". Μετά κάλεσα απο το σταθερό μου (5g wifi) και έλεγε στην αρχή "η κλήση απο σταθερό cosmote είναι δωρεάν". Μίλησα με υπάλληλο του είπα τι γίνεται είπε θα γίνει πίστωση. Ρώτησα αν διορθώθηκε το θέμα ή θα ξαναχρεωθώ μελλοντικά; Λέει διορθώθηκε. Οπότε ας έχετε το νου σας όσοι παίρνετε 13888 με 5g wifi 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malagad_ Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου (edited) Αν ήξερα τι ταλαιπωρία θα περνούσα και περνάω ακόμα με αυτούς της Cosmote δεν θα επέλεγα ποτέ τη λύση 5G WIFI. Συνοπτικά, αίτηση φορητότητας (voip αριθμού) την περασμένη Παρασκευή, ολοκλήρωση φορητότητας την περασμένη Δευτέρα και από τότε νεκρή η τηλεφωνική γραμμή ώσπου να δεηθεί το "it" να ολοκληρώσει το αίτημα!!! Όταν της αντέτεινα (στο 13888), μετά από πέντε αλλαγές εκπροσώπου, ότι η φορητότητα έχει οριζόμενο χρόνο υλοποίησης μία μέρα μου απάντησε: "καλά κύριε, η αίτησή σας είναι μόνο από τις 13/2ου"!!! Αυτοί νομίζουν είμαστε ακόμα στο 1980. Κάκιστη εμπειρία και συμπεριφορά γενικώς. Αν δεν πρόσφεραν καλύτερο σήμα για την περίπτωσή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να τους επέλεγα. Τραγική κατάσταση. Και στο 13888 είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις άκρη. Αδιέξοδο κανονικό. Στο τέλος μου είπε: "Το ζήτημά σας πέρασε από προϊστάμενο για την ΚΟΡΥΦΩΣΗ του". Για γέλια και κλάματα μαζί. Όσοι το σκέφτεστε και έχετε κι άλλες επιλογές προτιμήστε τις δεύτερες. Edited 20 Φεβρουαρίου by Malagad_ 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοιταξε.... οταν ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ το ζητημα σου τοτε ολα θα πανε κατ'ευχην.... Εξαλλου Ελλαδα 2.0 ειμαστε μονο. Μολις πιασουμε το 3.0 θα πεταμε... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 1 hour ago, George K said: Κοιταξε.... οταν ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ το ζητημα σου τοτε ολα θα πανε κατ'ευχην.... Εξαλλου Ελλαδα 2.0 ειμαστε μονο. Μολις πιασουμε το 3.0 θα πεταμε... Δεν θέλω μιζέριες, η Ευρώπη μας ζηλεύει και θέλει να γίνει σαν εμάς. Άλλωστε είμαστε ζάχαρη όπως είπε ο παρολίγον δαρμένος υπουργός μας 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Μάλλον δεν έχετε βιώσει την ευρωπαϊκή εξυπηρέτηση πελατών της Telekom στην Γερμανία. Να δείτε εκεί ζάχαρη που είναι 😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Παρατήρησα πως όταν λείπω το speedport πάντα κάνει τα δικά του. Την άλλη φορά είχε κολλήσει και δεν έπαιζε ίντερνετ + τηλεφωνία, τώρα είχε κολλήσει η τηλεφωνία και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση... Ρώτησα στον οτε αν υπάρχει τρόπος να βάλω έστω το fritz 7530 που έχω για να σταματήσουν αυτά τα προβλήματα και είπαν δε γίνεται. Μου πρότειναν να το παρατηρήσω και αν το ξανακάνει να μου στείλουν router zte (θα παίξει όμως με κεραία wnc?). To internet δουλεύει καλά πάντως στα 170 είμαι σταθερά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου On 25/2/2026 at 1:15 ΜΜ, jimdem582 said: Παρατήρησα πως όταν λείπω το speedport πάντα κάνει τα δικά του. Την άλλη φορά είχε κολλήσει και δεν έπαιζε ίντερνετ + τηλεφωνία, τώρα είχε κολλήσει η τηλεφωνία και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση... Ρώτησα στον οτε αν υπάρχει τρόπος να βάλω έστω το fritz 7530 που έχω για να σταματήσουν αυτά τα προβλήματα και είπαν δε γίνεται. Μου πρότειναν να το παρατηρήσω και αν το ξανακάνει να μου στείλουν router zte (θα παίξει όμως με κεραία wnc?). To internet δουλεύει καλά πάντως στα 170 είμαι σταθερά. Μήπως θα σου αλλάξουν και τη κεραία μαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου On 26/2/2026 at 1:27 ΜΜ, bfc said: Μήπως θα σου αλλάξουν και τη κεραία μαζί? Ποιος ξέρει. Το ξαναέκανε σήμερα το πρόβλημα πάλι κιόλας με το που έλειπα για ώρες απο το σπίτι λες και με παρακολουθεί 😂 Πήρα στις βλάβες είπα δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Στην αρχή είπαν θα μου στείλουν νεο ρούτερ μετά είπαν θα περάσει τεχνικός να δει και να κάνει την αλλαγή αν χρειαστεί. Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό το σήριαλ. Μια το ένα έχει πρόβλημα μια το άλλο, ησυχία δε βρίσκω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) Σήμερα το πρωί παρατήρησα οτι χάθηκε το δίκτυο για λίγο και αργούσαν πολύ οι σελίδες για μερικά λεπτά. Δεν έγινε κάποιο restart του router κλπ. Μετά είδα οτι άλλαξε η ip και απο 35. που ξεκινούσε πριν τώρα ξεκινάει με 109. Συνεχίζει στο myspeedtest.cosmote να μου λέει οτι δεν ανήκω σε δίκτυο cosmote και στο speedtest.net βλέπω μέσω browser οτι αν κάνω test σε server cosmote, μετά βίας πιάνει 50mbps ενώ δοκίμασα σε άλλο server στην αθήνα και έπιασα 175mbps. Δεν ξέρω αν είναι θεωρία συνωμοσίας αλλά θα μπορούσε να μην καταλαβαίνει η cosmote οτι είμαι "δικός της" βάσει ip στο speedtest και να μη μου δίνει καλά αποτελέσματα στο τεστ για να παω σε αυτούς; 😂 Edit: Ήρθε τεχνικός πριν λίγο μετά τα προβλήματα με την τηλεφωνία που ανέφερα και μου άλλαξε το router. Απο arcadyan πήγα σε sercomm. Μου είπε οτι είχαν αρκετά προβλήματα τα arcadyan και τα σταμάτησαν. Όσα θέματα είχα και του τα ανέφερα τα ήξερε ήδη απο άλλες περιπτώσεις. Ελπίζω να είμαι οκ τώρα χωρίς bugs. (Απο θέμα ταχύτητας δεν άλλαξε κάτι στα ίδια είμαι) Edited 2 Μαρτίου by jimdem582 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Γενικά είχε θέμα σήμερα το 5G της πράσινης/ματζέντα. Μέχρι και στο κινητό είχα θέμα γενικά να μπω. Το μεσημέρι έστρωσε. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 13 minutes ago, zurabi_97 said: Γενικά είχε θέμα σήμερα το 5G της πράσινης/ματζέντα. Μέχρι και στο κινητό είχα θέμα γενικά να μπω. Το μεσημέρι έστρωσε. Εγώ από το μεσημέρι εξακολουθώ να έχω μια καθυστέρηση με 5g στο φόρτωμα των σελίδων ή των εφαρμογών των οποίων επισκέπτομαι με ταχύτητες πάνω από 100mbps. Περιοχή Θεσσαλονίκη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 2 ώρες πριν, spoukos said: Εγώ από το μεσημέρι εξακολουθώ να έχω μια καθυστέρηση με 5g στο φόρτωμα των σελίδων ή των εφαρμογών των οποίων επισκέπτομαι με ταχύτητες πάνω από 100mbps. Περιοχή Θεσσαλονίκη Εγώ έχω κάνει επανεκκίνηση την εξωτερική και την εσωτερική μονάδα και έστρωσε. Είχα ping 70-100ms. Αν και είχα 300ρια, το ping ήταν τραγικό. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 2 ώρες πριν, zurabi_97 said: Εγώ έχω κάνει επανεκκίνηση την εξωτερική και την εσωτερική μονάδα και έστρωσε. Είχα ping 70-100ms. Αν και είχα 300ρια, το ping ήταν τραγικό. Πόσο συχνά χρειάζεται επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 18 ώρες πριν, opmgls said: Πόσο συχνά χρειάζεται επανεκκίνηση; Τώρα έτυχε αυτό, μία φορά έκανα την εξωτερική μονάδα. Την εσωτερική μονάδα την κάνω επανεκκίνηση κάθε ξημέρωμα (4-6, αυτόματα). Σε συζητησεις μήνα πριν, ανέφερα για πτώσεις ταχύτητας από 300 στα 45-70. 2 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Καλημερα παιδια Με αυτα τα στατιστικα αξιζει να βαλω 5g wifi? τωρα ειμαι σε vdsl50. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 29 minutes ago, mastorantza said: Καλημερα παιδια Με αυτα τα στατιστικα αξιζει να βαλω 5g wifi? τωρα ειμαι σε vdsl50. Έχεις τέλειο σήμα αρκεί να χει Ν78 στο 5G. Ριξε ένα speedtest. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) speedtest Edited 4 Μαρτίου by mastorantza 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 1 hour ago, mastorantza said: speedtest Η μέτρηση είναι σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο; Αν είναι σε εσωτερικό, δοκίμασε και έξω μέτρηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts