Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

se mia bdomada exoun pei to dvd

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Δευτέρα βράδυ, στο "μαγικό" (λόγω ημέρας ήταν άδειο) Mall, είδα το The Matador. Ο Pierce Brosnan δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, από τις καλύτερες της καριέρας του, αν όχι η καλύτερη... Εξαρετικός και ο Greg Kinnear. Η μετάφραση της ταινίας δεν είναι καλή, με αποτέλεσμα αρκετές από τις θανατηφορές (πέφτω-από-την-καρέκλα) ατάκες του Julian Noble (Brosnan), να χάνονται. Είχα αρκετό καιρό να δω τέτοια ταινία από τον Brosnan, ειλικρινά και πραγματικά αξίζει να την δείτε. Η υποψηφιότητα του για Χρυσή Σφαίρα δεν ήταν καθόλου άδικη... Συστήνεται ανεπιφύλακτα! :up:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

thanx:)

πολυ παλια ομως...λεει να τη δεις σημερα?:ninja:

Έτσι κι έτσι. Ψιλομούφα, ακόμα και για την εποχή της νομίζω. Υπάρχουν καλύτερα αυτού του είδους.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

ok θα δω μολις παω.ααα σημερα ειδα και το s.w.a.t 4 αρκετα καλη ταινια δρασης και πιστευω οτι δειχνει αρκετα καλα την ζωη αυτης της ομαδας της αστυνομιας

:lol: To swat 4 είναι παιχνίδι... Το Swat σκέτο είναι η ταινία ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

οops επηρεασμενος απο το παινιδι το εγραψα ετσι εχω κολησει και καπου και δεν μπορω να το περασω :lol:

Ego pedia eida to Lord Of War kai itan poli jet tainia me pola minimata!!! Aporo kai pos tin afisane na provli8i!!! 8/10!!! Dite tin!!!

Πάρα πολύ καλή!!!!Και με "ωραίο" τέλος!

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

thanx:)

πολυ παλια ομως...λεει να τη δεις σημερα?:ninja:

εγω θα σου προτεινα να τη δεις-καμια σχεση με το remake,στην καινουρια εχουν αλλαξει πολλα.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΕXTRAS..:)

Ace of Hearts..

Cinderella Man

Καλή ταινία. Έχω βαρεθεί βέβαια τό όλο "Βοχ" θέμα μιας και κάθε χρόνο έχουμε από 2-3 ταινίες, αλλά αυτή η ταινία ήταν το κάτι διαφορετικό.

Απεικονίζει τις κακουχίες των αμερικανών κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και έχει μια ευαίσθητη χρειά.

Αξίζει να την δείτε αλλά προτείνω να έχετε και την ανάλογη διάθεση γιατί η ταινία είναι λίγο μελόδραμα.

"Με στοίχημα τη ζωή του"

Δεν θυμάμαι τον αγγλικό τίτλο. Η ταινία έχει να κάνει με το παιχνίδι του μπιλιάρδου και το πως γίνεται κομπίνα με σκοπό το μέγιστο κέρδος.

Χαλαρή , όχι κάτι το ιδιαίτερο , αλλά με ωραίο τέλος. Εμένα μου άρεσε :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μόλις είδα το Equilibrium.Παιδια ενα εχω να πω ισως ειναι η καλυτερη ταινια επιστημονικης φαντασιας που εχω δει.

Το σενάριο έχει περίπου ως εξής. Μετά από έναν 3ο παγκόσμιο πόλεμο, οι ανθρωπότητα έχει μαζέψει πλέον τα κομμάτια της. Ένας ηγέτης, που ονομάζεται Πατέρας (Father) έχει επιβάλει σε όλους τους ανθρώπους του πολιτισμένου κόσμου (που πλέον αποτελεί μία χώρα που ονομάζεται Libria) να ξεχάσουν οποιαδήποτε μορφή συναισθήματος (καθώς θεωρεί πως τα συναισθήματα είναι η αιτία όλου του μίσους μεταξύ ανθρώπων που οδηγεί στον πόλεμο). Ένας τρόπος για να το πετύχει αυτό, είναι να καθιερώσει την χρήση του φαρμάκου prozium το οποίο οδηγεί σε παντελή έλλειψη συναισθημάτων. Για την επιβολή των κανόνων του και το κυνήγι των παραβατών της αίσθησης (sense offenders) ο Πατέρας έχει δημιουργήσει την τάξη των Κληρικών του Γράματρον (Gramatron Clerics). Πρόκειται για άψογα εκπαιδευμένους "αστυνομικούς" ειδικευμένους στις πολεμικές τέχνες και στην χρήση όπλων. Όμως όταν ένας από τους κληρικούς ξεχνάει να πάρει την δόση από prozium, όλα αλλάζουν...

Τελειες σκηνες μαχης,κορυφαιο σεναριο και πολυ καλες ερμηνειες σας την προτεινω και αν δεν σας αρεσει ελατε να με κυνηγησετε μετα

Ελληνικος Τιτλος «Ανθρώπινο Μίσος»

Μόλις είδα το Equilibrium.Παιδια ενα εχω να πω ισως ειναι η καλυτερη ταινια επιστημονικης φαντασιας που εχω δει.

Το σενάριο έχει περίπου ως εξής. Μετά από έναν 3ο παγκόσμιο πόλεμο, οι ανθρωπότητα έχει μαζέψει πλέον τα κομμάτια της. Ένας ηγέτης, που ονομάζεται Πατέρας (Father) έχει επιβάλει σε όλους τους ανθρώπους του πολιτισμένου κόσμου (που πλέον αποτελεί μία χώρα που ονομάζεται Libria) να ξεχάσουν οποιαδήποτε μορφή συναισθήματος (καθώς θεωρεί πως τα συναισθήματα είναι η αιτία όλου του μίσους μεταξύ ανθρώπων που οδηγεί στον πόλεμο). Ένας τρόπος για να το πετύχει αυτό, είναι να καθιερώσει την χρήση του φαρμάκου prozium το οποίο οδηγεί σε παντελή έλλειψη συναισθημάτων. Για την επιβολή των κανόνων του και το κυνήγι των παραβατών της αίσθησης (sense offenders) ο Πατέρας έχει δημιουργήσει την τάξη των Κληρικών του Γράματρον (Gramatron Clerics). Πρόκειται για άψογα εκπαιδευμένους "αστυνομικούς" ειδικευμένους στις πολεμικές τέχνες και στην χρήση όπλων. Όμως όταν ένας από τους κληρικούς ξεχνάει να πάρει την δόση από prozium, όλα αλλάζουν...

Τελειες σκηνες μαχης,κορυφαιο σεναριο και πολυ καλες ερμηνειες σας την προτεινω και αν δεν σας αρεσει ελατε να με κυνηγησετε μετα

Ελληνικος Τιτλος «Ανθρώπινο Μίσος»

Απίστευτη ταινία. Την είδα πρόσφατα, συμφωνώ και επαυξάνω! :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ο alpha στο κουτι της Πανδωρας τη Δευτερα εχει για ενα αεροπορικο δυστυχημα του οποιου θυματα ηταν μια ομαδα αθλητων. Καποιοι απο αυτους καταφεραν να επιζησουν για 72 ημερες τρωγοντας τους πεθαμενους συναθλητες τους (!). Εχει γυριστει και σε ταινια, αν θυμαμαι καλα η ταινια λεγεται "Οι επιζωντες" μπορει καποιος να μου πει παραπανω πληροφοριες, και πως ειναι ο τιτλος στα αγγλικα ωστε να μπορεσω να τη βρω?

Ευχαριστω :)

Ο alpha στο κουτι της Πανδωρας τη Δευτερα εχει για ενα αεροπορικο δυστυχημα του οποιου θυματα ηταν μια ομαδα αθλητων. Καποιοι απο αυτους καταφεραν να επιζησουν για 72 ημερες τρωγοντας τους πεθαμενους συναθλητες τους (!). Εχει γυριστει και σε ταινια, αν θυμαμαι καλα η ταινια λεγεται "Οι επιζωντες" μπορει καποιος να μου πει παραπανω πληροφοριες, και πως ειναι ο τιτλος στα αγγλικα ωστε να μπορεσω να τη βρω?

Ευχαριστω :)

στα ελληνικα νομιζω λεγεται "οι επιζησαντες", οπως και στο κουτι της πανδωρας, ειναι απιστευτη ταινια, αρκετα παλια. δυστυχως δε θυμαμαι αγγλικο τιτλο, μηπως survivors; να δειτε το ντοκιμαντερ οπωσδηποτε, ειναι το λιγοτερο ανατριχιαστικο...τρωγανε τα αδελφια και τις μαναδες τους για να επιζησουν κι ομως κανεις στη χωρα τους δεν τους κατηγορησε οτι σκοτωσαν τους υπολοιπους για να βρουν να φανε.

edit:η ταινια στα αγγλικα λεγεται "alive" και ειναι του 1993 νομιζω. το πραγματικο αεροπορικο εγινε το 1972 :)

τι σου ειναι το google :p

http://www.movieprop.com/tvandmovie/reviews/alive.jpg

στα ελληνικα νομιζω λεγεται "οι επιζησαντες", οπως και στο κουτι της πανδωρας, ειναι απιστευτη ταινια, αρκετα παλια. δυστυχως δε θυμαμαι αγγλικο τιτλο, μηπως survivors; να δειτε το ντοκιμαντερ οπωσδηποτε, ειναι το λιγοτερο ανατριχιαστικο...τρωγανε τα αδελφια και τις μαναδες τους για να επιζησουν κι ομως κανεις στη χωρα τους δεν τους κατηγορησε οτι σκοτωσαν τους υπολοιπους για να βρουν να φανε.

edit:η ταινια στα αγγλικα λεγεται "alive" και ειναι του 1993 νομιζω. το πραγματικο αεροπορικο εγινε το 1972 :)

τι σου ειναι το google :p

http://www.movieprop.com/tvandmovie/reviews/alive.jpg

Ναι αυτη ειναι, u rock man :up:

Crash

Απίστευτη ταινία. Άπαικτο σενάριο και πολύ επίκαιρο θέμα.

Μερικές ιστορίες ανθρώπων στην ίδια πόλη ενώνονται μεταξύ τους με τρόπο που μας δείχνει πόσο περίεργα φέρνει τα πράγματα καμιά φορά η ζωή και έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό..Τον ρατσισμό.

Η ταινία μετράει και πρέπει να την δείτε.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Crash

Απίστευτη ταινία. Άπαικτο σενάριο και πολύ επίκαιρο θέμα.

Μερικές ιστορίες ανθρώπων στην ίδια πόλη ενώνονται μεταξύ τους με τρόπο που μας δείχνει πόσο περίεργα φέρνει τα πράγματα καμιά φορά η ζωή και έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό..Τον ρατσισμό.

Η ταινία μετράει και πρέπει να την δείτε.

Αυτή είναι που πήρε όσκαρ καλύτερης ταινίας πριν λίγες μέρες νομίζω... Την έχω στα υπόψιν μου να τη δω. :D

:lol: Xαχαχαχαχαχ!Το διακυνδινεύεις!!!!!:p

Είδα και το Ροζ Πάνθηρα....Πολύ πολύ γέλιο!!!:lol:

δοκιμασε να την δεις Stalitsa και πες μου μετα.Αν σου αρεσε το matrix το πρωτο (γιατι μετα χαλασε ) σιγουρα θα σου αρεσει και αυτο

δοκιμασε να την δεις Stalitsa και πες μου μετα.Αν σου αρεσε το matrix το πρωτο (γιατι μετα χαλασε ) σιγουρα θα σου αρεσει και αυτο

θυμιζει matrix?(οι σκηνες μαχης)

δεν την εχω ακουστα την ταινια...παιζεται σε κινηματογραφο αυτη την περιοδο?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]