nicolas193 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Δεν μου άρεσε καθόλου το Interstellar. To Gravity για ΄μένα, πολύ καλύτερο. To Gravity για μένα ήταν τραγικό. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 The Terror Live(http://www.imdb.com/title/tt2990738/?ref_=fn_al_tt_1) http://twitchfilm.com/assets/2013/08/the-terror-live-poster-north-america.jpg Ταινια για Οσκαρ.Η καλυτερη ταινια του 2013.Οταν περνουν κατι φολες σαν το Birdman οσκαρ απορω.Μπραβο στους κορεατες.Δειτε την ολοι. 10/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Οταν περνουν κατι φολες σαν το Birdman οσκαρ απορω. :rolleyes::rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 To Gravity για μένα ήταν τραγικό. :wacko: Τραγικη ως σεναριο, αλλα ισως το μοναδικο 3διαστατο φιλμ που ευχαριστηθηκα. Στην κυριολεξια χαθηκα στο διαστημα. Μιλαω για σινεμα, αφου το 3d των τηλεορασεων μου προκαλει ναυτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τραγικη ως σεναριο, αλλα ισως το μοναδικο 3διαστατο φιλμ που ευχαριστηθηκα. Στην κυριολεξια χαθηκα στο διαστημα. Μιλαω για σινεμα, αφου το 3d των τηλεορασεων μου προκαλει ναυτια. Εδώ χάθηκα έχω που το είδα στον υπολογιστή, μάλιστα με πήρε και ο ύπνος.:p Πήρε πάντως το όσκαρ σκηνοθεσίας, σε αντίθεση με το Interstellar... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εδώ χάθηκα έχω που το είδα στον υπολογιστή, μάλιστα με πήρε και ο ύπνος.:p Πήρε πάντως το όσκαρ σκηνοθεσίας, σε αντίθεση με το Interstellar... :rolleyes: Ε άμα πήρε Όσκαρ σκηνοθεσίας σημαίνει είναι αριστούργημα, αφού είναι γνωστό ότι η Ακαδημία βραβεύει πάντα τις καλύτερες ταινίες... :rolleyes: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εδώ χάθηκα έχω που το είδα στον υπολογιστή, μάλιστα με πήρε και ο ύπνος.:p Πήρε πάντως το όσκαρ σκηνοθεσίας, σε αντίθεση με το Interstellar... :rolleyes: Φίλε καμιά σχέση. Σαν να βλέπεις Star wars σε αναλογική τηλεόραση. Ή δες το Gravity σωστά (3D Δηλαδή) ή μην το δεις καθόλου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ε άμα πήρε Όσκαρ σκηνοθεσίας σημαίνει είναι αριστούργημα, αφού είναι γνωστό ότι η Ακαδημία βραβεύει πάντα τις καλύτερες ταινίες... :rolleyes: Αριστούργημα και να με πάρει ο ύπνος, λίγο δύσκολο.. Το Gravity (IMDb-7.9), που είναι χάλια, το ανέφερα ως μέτρο σύγκρισης για το Interstellar (IMDb-8.7), το οποίο θεωρώ χειρότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Αριστούργημα και να με πάρει ο ύπνος, λίγο δύσκολο.. Το Gravity (IMDb-7.9), που είναι χάλια, το ανέφερα ως μέτρο σύγκρισης για το Interstellar (IMDb-8.7), το οποίο θεωρώ χειρότερο. Ειρωνικά το είπα. :p Και οι δύο ταινίες κατά την άποψη μου ήταν εξαιρετικές, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το Interstellar, όμως έχουν και οι δύο πολύ αργή ροή, πράγμα που τις καθιστά - ελαφρώς - δύσκολες στην παρακολούθηση. Απο κει και πέρα, περί ορέξεως, ουδείς λόγος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 θελω προταση ταινιας για σημερα το βραδυ εχω στο μυαλο μου καποια απ τις 2 After ή Starred Up; καποια αλλη ισως; (θριλερ, μυστηριο, περιπετεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 θελω προταση ταινιας για σημερα το βραδυ εχω στο μυαλο μου καποια απ τις 2 After ή Starred Up; καποια αλλη ισως; (θριλερ, μυστηριο, περιπετεια) Εδώ είσαι: http://m.imdb.com/title/tt1614989/ Ταινιαρα απο κάθε άποψη με τα στοιχεια που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 The Terror Live(http://www.imdb.com/title/tt2990738/?ref_=fn_al_tt_1) http://twitchfilm.com/assets/2013/08/the-terror-live-poster-north-america.jpg Ταινια για Οσκαρ.Η καλυτερη ταινια του 2013.Οταν περνουν κατι φολες σαν το Birdman οσκαρ απορω.Μπραβο στους κορεατες.Δειτε την ολοι. 10/10 Μόλις την είδα. Όντως φοβερή , προτείνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Εδώ είσαι: http://m.imdb.com/title/tt1614989/ Ταινιαρα απο κάθε άποψη με τα στοιχεια που θες. χμμμ, οκ, θα τηνε χω στα υποψιν καποια ταινια με φυσικη κατατροφη; περα απ το day after tomorrow και 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μόλις την είδα. Όντως φοβερή , προτείνεται... Ωραία ταινία. Κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Starred Up εκανα το λαθος και την ειδα χτες :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Superfast! 8/10 Ειχα καιρο να δω καλη κωμωδια/παρωδια . Προκειτε για παρωδια του Fast & Furious . Υπηρχαν σημεια που εκλάψα απ το γελιο. Οπως η σκηνη με τις μασκες Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Superfast! 8/10 Ειχα καιρο να δω καλη κωμωδια/παρωδια . Προκειτε για παρωδια του Fast & Furious . Υπηρχαν σημεια που εκλάψα απ το γελιο. Οπως η σκηνη με τις μασκες αν κάποιος δεν έχει δει fast and furious θα καταλάβει τίποτα? είσαι σίγουρος για τη βαθμολογία? 3/10 στο imdb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 αν κάποιος δεν έχει δει fast and furious θα καταλάβει τίποτα? είσαι σίγουρος για τη βαθμολογία? 3/10 στο imdb. Superfast! 8/10 Ειχα καιρο να δω καλη κωμωδια/παρωδια . Προκειτε για παρωδια του Fast & Furious . Υπηρχαν σημεια που εκλάψα απ το γελιο. Οπως η σκηνη με τις μασκες Την είδα πριν κανένα μήνα. Πολύ γέλιο, αλλά αν δεν έχεις δει τα πρώτα Fast Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς κάνουν παρωδία πολλών βασικών σκηνών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) http://reindersshop.com/upload/images/webshop/14504/big.jpg Ομολογώ οτι τοσα χρόνια δεν είχα δει το αριστούργημα του Coppola.Κακώς.Είναι ίσως η καλύτερη μαφιοζικη ταινια με φοβερούς ηθοποιούς κυλάνε οι 3 ώρες χωρίς να το καταλάβεις.Κοιλιά δεν κανει ουτε λεπτο και το τέλος είναι αντάξιο όλης της ταινίας και κλείνει πολύ όμορφα. 9.5/10 και δικαίως έχει αυτή την βαθμολογία στο imdb. Edited May 5, 2015 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ομολογώ οτι τοσα χρόνια δεν είχα δει το αριστούργημα του Coppola.Κακώς.Είναι ίσως η καλύτερη μαφιοζικη ταινια με φοβερούς ηθοποιούς κυλάνε οι 3 ώρες χωρίς να το καταλάβεις.Κοιλιά δεν κανει ουτε λεπτο και το τέλος είναι αντάξιο όλης της ταινίας και κλείνει πολύ όμορφα. 9.5/10 και δικαίως έχει αυτή την βαθμολογία στο imdb. Κακώς, πολύ κακώς! Έτσι είπα κι εγώ στον εαυτό μου που αξιώθηκα να το δω 2-3 χρόνια πριν. Εκπληκτική ταινία κι η σκηνή με το άλογο έχει μείνει στην ιστορία. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) http://reindersshop.com/upload/images/webshop/14504/big.jpg Ομολογώ οτι τοσα χρόνια δεν είχα δει το αριστούργημα του Coppola.Κακώς.Είναι ίσως η καλύτερη μαφιοζικη ταινια με φοβερούς ηθοποιούς κυλάνε οι 3 ώρες χωρίς να το καταλάβεις.Κοιλιά δεν κανει ουτε λεπτο και το τέλος είναι αντάξιο όλης της ταινίας και κλείνει πολύ όμορφα. 9.5/10 και δικαίως έχει αυτή την βαθμολογία στο imdb. Φαντάζομαι ότι θα είδες όλη την τριλογία.η ταινία είναι έπος. Edited May 5, 2015 by VeCo Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Φαντάζομαι ότι θα είδες όλη την τριλογία.η ταινία είναι έπος. Βεβαίως σήμερα θα δω τη δεύτερη και αύριο την τριτη και θα γραψω τη γνώμη μου και για αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostakis_TRP Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Έχει δει κανείς το Woman in gold που παίζεται στο cinema; Γιατί σκέφτομαι να πάω και θα ήταν χρήσιμο να ακούσω μια γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Είδα το Avengers το Σαββατοε. Πολύ διασκεδαστική ταινία! Επίσης, είδα το last kind words χθες. Του έβαλα 2 στο IMDB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εδώ είσαι: http://m.imdb.com/title/tt1614989/ Ταινιαρα απο κάθε άποψη με τα στοιχεια που θες. Την είδα χθες το βράδυ.. Όντως πολύ καλή αν και λίγο ακραία σε κάποια σημεία :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts