Nrg Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Εκανα το λαθος προχθες να δω το Λυκοφως (για 1η φορα) και λεω εκανα το λαθος γιατι χθες ειδα τη Νεα Σεληνη και η απογοητευση ηταν παρα πολυ μεγαλη σε σχεση με το Λυκοφως. Υπηρχαν παρα πολλες σκηνες που γελουσε ολος ο κινηματογραφος, ειδικα εκει που το ζευγαρακι ετρεχε σαν το μικρο σπιτι στο λιβαδι :lol: Παντως ειναι ΙΔΑΝΙΚΗ ταινια για να τη κοροιδεψει καποια ταινια τυπου scary movie, εχει να βγαλει πολυ γελιο απο μερικες σκηνες οπως αυτη με το μικρο σπιτι στο λιβαδι ή που ψηφιζουν οι βρικολακες αν θα... βρικολακιασουν την Μπελα κτλ, οταν μαλωνει ο τζεικ(λυκανθρωπος) με τον Εντουραρτ (βρικολακας) και μπαινει στη μεση η Μπελα , οταν παει ο Τζεικ σπιτι της Μπελας και αυτη του πιανει τους κοιλιακους και εχει υφος "παρε με τωρα" :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 εχει κανεις να προτεινει ταινιες με εξωγηινους και γενικα θεματα που να ξεφευγουν απο τα γηινα?αλλα παραγωγης μετα 1995-1998..να ειναι προσφατες σχετικα.. ευχαριστω.. υπάρχει μία καινούρια αλλά δεν λέει και τοσο γιατι είναι πολύ παπάτζα!:lol: District9 http://www.youtube.com/watch?v=d6PDlMggROA Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Εκανα το λαθος προχθες να δω το Λυκοφως (για 1η φορα) και λεω εκανα το λαθος γιατι χθες ειδα τη Νεα Σεληνη και η απογοητευση ηταν παρα πολυ μεγαλη σε σχεση με το Λυκοφως. Υπηρχαν παρα πολλες σκηνες που γελουσε ολος ο κινηματογραφος, ειδικα εκει που το ζευγαρακι ετρεχε σαν το μικρο σπιτι στο λιβαδι :lol: Η δική μου φρίκη ήταν μεγαλύτερη. Κι εγώ είδα πριν λίγες μέρες το Λυκόφως. Πολύ μέτριο, αλλά τέλος πάντων βλεπότανε πες. Μόλις γύρισα από τον κινηματογράφο...Ο συνδυασμός Νέας Σελήνης και +-12χρονων κοριτσιών στην αίθουσα ...θανατηφόρος για τα νεύρα μου. Υστερικές κραυγές όταν ο λυκανθρωπάκος έδειχνε το κορμί του και χειροκροτήματα όταν κάποιος φιλούσε την wannabe βρυκολακίνα... Αν δεν είστε κορίτσι γυμνασίου, άντε βαριά βαριά λυκείου, ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ τουλάχιστον στον κινηματογράφο!:!: 9,5€ + 9,5€=19€ :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 αν ειχε λιγοτερες ξενερωτες σκηνες, πολλες περισσοτερες μαχες και καλυτερο φιναλε θα παλευοταν πολυ πιο πολυ :s Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 υπάρχει μία καινούρια αλλά δεν λέει και τοσο γιατι είναι πολύ παπάτζα!:lol: District9 http://www.youtube.com/watch?v=d6PDlMggROA φιλε την εχω δει και ειναι πολυ καλη απο αποψη σκηνοθεσιας..σεναριακα ναι ειναι μετρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 κατευαζω το the informers αυτη την στιγμη, ελπιζω να ειναι καλο γιατι χθες ειδα μια αιδια διαρκειας 2 ωρων...and the oscar goes to The Push! ηθελα να χαλαρωσω λιγο και να δω μια αναλαφρη ταινια αλλα αυτη παραηταν αναλαφρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Απόψε στις 2.15 στο Αλτερ έχει μια από τις καλύτερες gay ταινίες. ΕΙΜΑΙ GAY! ΛΟΙΠΟΝ; (PROM QUEEN) Κομεντί καναδικής παραγωγής 2004 Παίζουν: Άαρον Άσμορ, Μακ Φάιφ, Ταμάρα Χόουπ, Τρέβορ Μπλούμας, Ντέιβ Φόλει Σκηνοθεσία: Τζον Λ’ Εκιγιέρ Υπόθεση: Παρά το γεγονός ότι ο Μαρκ έχει παραδεχτεί ανοιχτά το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος, δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ούτε στη συντηρητική πόλη που ζει, ούτε στο καθολικό σχολείο του. Αντιθέτως, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς μαθητές. Όμως, όλα αυτά θα αλλάξουν όταν αποφασίζει να πάει στο σχολικό χορό συνοδευόμενος από το αγόρι του. Και τότε, θα δει τη ζωή του να μπαίνει στο επίκεντρο της δημοσιότητας, και η ιστορία του να γίνεται σημαία του gay κινήματος. Δείτε απόσπασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramos Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Έκανα και γω το λάθος να δω στο κινηματογράφο την Νέα Σελήνη. Κρίμα τα λεφτά που έδωσα...Και στο τέλος το ξενέρωμα μου ήταν τεράστιο γιατί περίμενα ένα αίσιο τέλος που δεν ήρθε ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 District 9.Αυτη τη ταινια την περιμενα πολυ καιρο,με πορωσε το trailer αλλα με ξενερωσαν οι εταιριες διανομης που καναν 3 μηνες να την προβαλουν και τωρα παιζει σε μια αιθουσα..Τελοσπαντων,ας αρχισουμε απο τα βασικα,δεν ειναι μονο εξωγηινοι,δεν ειναι μονο ντοκιμαντερ,δεν ειναι μονο μια περιπετεια επιστημονικης φαντασιας,ειναι ολα αυτα μαζι.Η σκηνοθεσια αν και επιτειδευμενη ειναι πολυ καλη,θα ελεγα εξαιρετικη αν δεν παραχρησιμοποιουσε καποιες μεθοδους.Οι ηθοποιοι ειναι καλοι σε γενικες γραμμες οπως και ο πρωταγωνιστης.Και φτανουμε στο σεναριο το οποιο με προβληματισε γιατι ενω υπαρχει στην ταινια μια εξαιρετικη,πρωτοτυπη,πανεξυπνη κεντρικη ιδεα τα υπολοιπα κομματια που την απαρτιζουν δεν ανταποκρινονται πληρως.Αν ειχαν προσεξει πολυ λιγο συγκεκριμενα bugs της ταινιας οπως σεναριακες κοινοτυπιες,την μουσικη και κατι αλλα τοτε θα ημουν σιγουρος οτι δεν ηταν μια πολυ καλη ταινια μονο,αλλα το Βlade Runner του 21ου αιωνα.Πατε να την δειτε 8,5/10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Είδα το Up το οποίο είναι καταπληκτικό. Αν όχι η καλύτερη ταινία της Pixar σίγουρα στο ίδιο επίπεδο με τα Ratatouille και Finding Nemo. 11/10 :p Συμφωνώ με αυτό. Είναι πάρα πολύ καλή ταινία της Pixar, και είναι ενθαρρυντικό που το studio αυτό καταφέρνει να βγάζει ταινίες που η μία είναι καλύτερη της άλλης. Ξέρω πως γενικά το εξετάζουν το θέμα με την ισορροπία/αναλογίες ύφους στις ταινίες τους ώστε να δίνουν κάτι και για τους μικρούς και για το ενήλικο κοινό, αλλά μετά το UP θα ήθελα να δω και κάτι από Pixar που θα είναι κυρίως για μεγάλα... παιδιά. Γιατί αν με χάλασε κάτι στο UP ήταν κάποιες απότομες εναλλαγές στο ύφος όταν ... σοβάρευαν τα πράγματα και 1-2 σκηνές που μου θύμισαν σκυλιά της Δαλματίας or sth. Δε θέλω σε καμιά περίπτωση βέβαια να χάσουν τη φαντασία τους. Το ειδα και εγω πολυ ωραιο. Η φατσα του παππου δεν σας θυμιζει Ζαχο χατζηφωτιου? Ιδιος ειναι. Το UP το είδα κι εγώ το Σαβατοκύριακο που πέρασε .. ήταν απίστευτο.. πραγματικά πολύ συγκινητική ταινία ... με άγγιξε .. ο παππούλης όλα τα λεφτά .. όντως ίδιος ο Χατζηφωτίου.. Επίσης είδα Planet 51, είχε γέλιο όλη αυτή η "αναποδιά" ... με τους εξωγήινους και τον αστροναύτη .. πέρασε ευχάριστα η ώρα .. The Cristmas Carol σε 3D ήταν επίσης καλό .. δεν είχα δει ποτέ κάποια άλλη version της ιστορίας, ούτε είχα διαβάσει το παραμύθι .. 2012 - Πολύ εφετζίδικο .. και ψεύτικο ... απορώ δηλαδή, πως πιάνει και πρώτες θέσεις στα charts .. μου άρεσε ωστόσο που κάποια στιγμή τέθηκαν ηθικά, πολιτικά , κοινωνικά ζητήματα ... όπως και το ότι η "Γη της Επαγγελίας" (αν μπορούμε να το πούμε έτσι, αυτό το υπόγειο καταφύγιο με την κατασκευή) βρισκόταν σε μια άλλη ήπειρο που την έχουν αρκετά υποτιμημένη .. (αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο!!) και τέλος, είδα μια φετινή, λιγότερο πρόσφατη - ταινία .. Marley & me.. έριξα πολύ κλάμα επίσης, άγγιξε ευαίσθητες χορδές ...ίσως φταίει που έχω 2 σκυλιά στο πατρικό μου και είμαι πολύ δεμένη .. μου άρεσε ο συνδυασμός κωμικού και συναισθηματικού στοιχείου .. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 το paranormal activity απλα να πουμε οτι και ο ιδιος ο σκηνοθέτης εμεινε αφωνος με την ταινια που κατασκεύασε !!!!! αφου δεν αλλαξε επαγγελμα.. ειδα χθες το orphan.αρκετα καλο θα το έλεγα.,σιγουρα καλυτερο απο το paranormal activity Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Το UP το είδα κι εγώ το Σαβατοκύριακο που πέρασε .. ήταν απίστευτο.. πραγματικά πολύ συγκινητική ταινία ... με άγγιξε .. ο παππούλης όλα τα λεφτά .. όντως ίδιος ο Χατζηφωτίου.. Επίσης είδα Planet 51, είχε γέλιο όλη αυτή η "αναποδιά" ... με τους εξωγήινους και τον αστροναύτη .. πέρασε ευχάριστα η ώρα .. The Cristmas Carol σε 3D ήταν επίσης καλό .. δεν είχα δει ποτέ κάποια άλλη version της ιστορίας, ούτε είχα διαβάσει το παραμύθι .. 2012 - Πολύ εφετζίδικο .. και ψεύτικο ... απορώ δηλαδή, πως πιάνει και πρώτες θέσεις στα charts .. μου άρεσε ωστόσο που κάποια στιγμή τέθηκαν ηθικά, πολιτικά , κοινωνικά ζητήματα ... όπως και το ότι η "Γη της Επαγγελίας" (αν μπορούμε να το πούμε έτσι, αυτό το υπόγειο καταφύγιο με την κατασκευή) βρισκόταν σε μια άλλη ήπειρο που την έχουν αρκετά υποτιμημένη .. (αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο!!) και τέλος, είδα μια φετινή, λιγότερο πρόσφατη - ταινία .. Marley & me.. έριξα πολύ κλάμα επίσης, άγγιξε ευαίσθητες χορδές ...ίσως φταίει που έχω 2 σκυλιά στο πατρικό μου και είμαι πολύ δεμένη .. μου άρεσε ο συνδυασμός κωμικού και συναισθηματικού στοιχείου .. Πράγματι, το marley & me είναι πολύ καλό, γενικά η Aniston έχει γυρίσει αρκετές καλές κωμωδίες τελευταία. Όντως άκρως συναισθηματική αλλά και με μπόλικο και καλό γέλιο!:) Το 2012 είχε φοβερά εφέ και αρκετή δράση αλλά πολύ υπερβολή γενικά. Κυρίως το βλέπεις για τα εφέ αν και με αυτά που αναφέρουν οι επιστήμονες για την αύξηση του στάθμης της θάλασσας, σύντομα κάποιες σκηνές της ταινίας μπορεί να αποδειχτούν προφητικές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Μπορειτε οταν κανετε κριτικη σε ταινιες να μη λετε ΣΠΟΙΛΕΡ για το τελος;;;:mad: ειπαρχουν και αλοι τροποι να μιλατε για το τελος χωρις ομως να το λετέ σορι απλα το βλεπω διαρκως σε αυτο το θρεντ και ενταξει ειναι καπως ενοχλητικο. Οκ ειδα προσφατα το christmas carol 3d με τον one and only jim :).Η ταινια αξιζει σε ολα τα λεφτα για το σινεμα με γιαλια 3d ΤΟ christmas carol μπορει να μην εχει να προσφερει το κατι το διαφορετικο στην ιστορια απο αυτη που ξερουμε ηδη,,, αλλα πρωτα καναν μια φανταστικη δουλια με την 3d τεχνολογια αφου για πρωτη φορα βλεπεις τα animation να ειναι σαν κανονικοι ανθρωποι. Και δευτερον ενω η ταινια βασιζεται στο κλασικο του ντικενς που ναι δηλ για ολη την οικογενεια εδω μου θυμισε λιγο αυτη η εκδοχη το coraline Η ταινια δηλ στην αρχη εχει μια γοτθικη ατμοσφαιρα, και μερικες σκηνες τις βρικα λιγο ακαταλληλες για μικροτερες ηλικιες. Το θεμα ομωσ ειναι πως σε καθηλωνει τις 2 ωρες που διαρκει και ειναι κατι το διαφορετικο σαν γενικο αποτελεσμα απο χριστογενιατικες ταινιες που εχει δει κανεις ως τωρά. Θα το ξαναπω οσοι τη δειτε απο τορεντ και χωρις γιαλια η ταινια δε θα αξιζει τοσο. Επισης το τελος το βρικα καπως συγκινιτικο. αυτα Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Μπορειτε οταν κανετε κριτικη σε ταινιες να μη λετε ΣΠΟΙΛΕΡ για το τελος;;;:mad: ειπαρχουν και αλοι τροποι να μιλατε για το τελος χωρις ομως να το λετέ σορι απλα το βλεπω διαρκως σε αυτο το θρεντ και ενταξει ειναι καπως ενοχλητικο. Δράττομαι της ευκαιρίας για να επιστήσω την προσοχή όλων στη χρησιμοποίηση των Spoilers για τις περιγραφές σκηνών ή του τέλους των ταινιών. Αποτελεί εξ άλλου ειδικό κανόνα του subforum My Movies and TV. Υπενθυμίζω ότι τα spoilers μπαίνουν ως εξής: κείμενο σας [/spoiler) και αντικαθιστούμε το ) στο τέλος με ] Ευχαριστώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Συγνώμη για την αναφορά σε σκηνές, δεν το γνώριζα καθότι ήταν το πρώτο μου post σε αυτό το θέμα, αφαίρεσα τις επίμαχες αναφορές.:O Το Christmas Carol πρέπει να είναι πολύ ωραίο, έχω δει το trailer στο σινεμά και μόλις βγεί τα Χριστούγεννα θα πάω να το δω. Τα γραφικά και γενικά η όλη δουλειά είναι εξαιρετική. Στην αρχή ούτε που κατάλαβα οτι ο Σκρούτζ δεν είναι αληθινός! Επίσης το Avatar πρέπει να είναι καταπληκτικό, θα το δω και αυτό!:D Άλλος για το Avatar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Το Pandorum ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία και με ωραία εξέλιξη. Το SAW VI δεν ήταν κακό, παρόλο που έπεσε πολύ θάψιμο. Πολλές αναφορές στα προηγούμενα από τα οποία δυστυχώς δεν θυμάμαι σημαντικές λεπτομέριες. Ίσως, αν τα έβλεπα με την σειρά και ήταν όλα φρέσκα, θα μου έκανε καλύτερη εντύπωση η ταινία. Ελπίζω να μην δούμε και έβδομο μέρος γιατί το έχουν κουράσει το θέμα. Το 2012 στην 1 ώρα και κάτι που είδα μου άρεσε. Τρομερά εφέ αλλά από σενάριο είναι για σφαλιάρες. Επίσης οι χαρακτήρες δεν πείθουν. Βέβαια έχω μπροστά μου άλλο τόσο μέχρι να την δω όλη (να δούμε πότε θα προλάβω) και να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Το Pandorum ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία και με ωραία εξέλιξη. Το SAW VI δεν ήταν κακό, παρόλο που έπεσε πολύ θάψιμο. Πολλές αναφορές στα προηγούμενα από τα οποία δυστυχώς δεν θυμάμαι σημαντικές λεπτομέριες. Ίσως, αν τα έβλεπα με την σειρά και ήταν όλα φρέσκα, θα μου έκανε καλύτερη εντύπωση η ταινία. Ελπίζω να μην δούμε και έβδομο μέρος γιατί το έχουν κουράσει το θέμα. Το 2012 στην 1 ώρα και κάτι που είδα μου άρεσε. Τρομερά εφέ αλλά από σενάριο είναι για σφαλιάρες. Επίσης οι χαρακτήρες δεν πείθουν. Βέβαια έχω μπροστά μου άλλο τόσο μέχρι να την δω όλη (να δούμε πότε θα προλάβω) και να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Το Pandorum θέλω πολύ να το δω γιατί έχω ακούσει καλά λόγια!Το SAW VI ακόμα δεν το είδα αλλά τις επόμενες μέρες σίγουρα θα το δω!Πάντως για να λέμε την αλήθεια πριν λίγες μέρες είδα τα πρώτα 5 SAW (καθημερινά δηλαδή) και ήταν πολύ καλύτερα (ξαναπωρώθηκα με την συγκεκριμένη σειρά θρίλερ) από ότι όταν τα βλέπαμε μετά από ένα χρόνο το καθένα!Ενώνεις πολύ πιο έυκολα τα κομμάτι σε στυλ......γρίφου!!!Ενημερωτικά θα βγει και 7 και 8(θα είναι το τελευταίο!)!!!! Το 2012 το είδα σινεμά και ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Δεν αξίζει τόσο για σπίτι!Είναι καθαρά ταινία σινεμά/ποπ κορν κ.α.!Σενάριο/καταστάσεις....χιλιοπαιγμένο αλλά μια χαρά πέρασαν οι 2.30 ώρες!Όταν ξέρεις τι πας να δεις δεν απογοητεύεσαι! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Απο τις λιγες ταινιες που βγηκα εξω και δεν μπορουσα να την αξιολογησω και αυτο οχι γιατι ειναι μπερδεμενη αλλα γιατι ειναι ενα παραμυθι,δηλαδη τι βαθμο να βαλεις σε ενα παραμυθι..?Περα απο αυτο,εχει καλες ηθοποιειες,ωραια σκηνοθεσια,αδιαφορη μουσικη.Ειναι 2 ωρες που περναν περιεργα ευχαριστα και ομαλα.Αν θα την ξαναβλεπα?Φυσικα οχι,αν αξιζε που την ειδα?Νομιζω ναι,ειναι απλα μια καλα παρασουσιαζομενη μυθοπλασια.Ο Λετζερ δεν ξεχωριζει,ουτε και καποιος απο τους αλλους που αυτη η ταινια ανα παιζονταν χωρις αυτους μαλλον θα πηγαινε απατη.Εεεεε μμμμ κατι κοντα στο 7/10?Ουτε ξερω lol Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 To pandorum μου αρεσε και εμενα αρκετα, ωραιο σεναριο. Το 2012 ηταν πολυ εντυπωσιακο και αρκετα καλο αλλα ωρες ωρες η βλακεια ξεπερνουσε τα ορια. Παντως εμενα μου αρεσε και το new moon αν και θα ηθελα λιγη δραση παραπανω(αν και τοτε μαλλον θα το ελεγαν underworld). Παντως η καλυτερη και με διαφορα που ειδα τελευται ηταν το "νομοταγης πολιτης" αν και με ξενερωσε λιγο το τελος. Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Απο τις λιγες ταινιες που βγηκα εξω και δεν μπορουσα να την αξιολογησω και αυτο οχι γιατι ειναι μπερδεμενη αλλα γιατι ειναι ενα παραμυθι,δηλαδη τι βαθμο να βαλεις σε ενα παραμυθι..?Περα απο αυτο,εχει καλες ηθοποιειες,ωραια σκηνοθεσια,αδιαφορη μουσικη.Ειναι 2 ωρες που περναν περιεργα ευχαριστα και ομαλα.Αν θα την ξαναβλεπα?Φυσικα οχι,αν αξιζε που την ειδα?Νομιζω ναι,ειναι απλα μια καλα παρασουσιαζομενη μυθοπλασια.Ο Λετζερ δεν ξεχωριζει,ουτε και καποιος απο τους αλλους που αυτη η ταινια ανα παιζονταν χωρις αυτους μαλλον θα πηγαινε απατη.Εεεεε μμμμ κατι κοντα στο 7/10?Ουτε ξερω lol Την είδα κι εγώ την Κυριακή. Κι εγώ μπερδεμένος είμαι!:p Μάλλον 6/10 θα έλεγα με το ζόρι πάντως. Ένα μέτριο μπέρδεμα!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Εγώ πάλι πήγα στο σινεμά και είδα το The imaginarium of doctor Parnassus μη έχοντας ιδέα για την υπόθεση, μη έχοντας δει τρέιλερ αλλά ακούγοντας τα άπειρα σχόλια περι casting. Στην αρχή με εντυπωσίασε η όλη ατμόσφαιρα και το μυστήριο. Στο πρώτο μισάωρο όμως, εκεί που ο Παρνάσους διηγήθηκε την ιστορία του στην κόρη του, για μένα η ταινία τελείωσε. Από εκείνο το σημείο, σε κάθε λεπτό αναρωτιόμουν τι κάθομαι και βλέπω τώρα; Ποιο το νόημα της ταινίας; Πραγματικά, δεν έχει νόημα. Δεν έχει τίποτα που α κρατήσει να την δεις μέχρι το τέλος (το οποίο παρεπιμπτόντως, είναι εντελώς αδιάφορο). Ένα είναι σίγουρο. Αν δεν κυκλοφορούσαν όλες αυτές οι φημολογίες περί Λέτσερ, η ταινία θα περνούσε απαρατήρητη. Υπάρχουν παραμύθια και παραμύθια. Αυτό ανήκει στην κατηγορία "Μείνε μακριά - Δεν αξίζει να ασχοληθείς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Είδα το limits of control. Δεν ξέρω πόσο κουλτουριάρικη θεωρείται η ταινία αλλά είναι απίστευτα βαρετή και δεν καταλαβαίνεις και ΤΙΠΟΤΑ στο τέλος. Δεν κατάλαβα ούτε σενάριο ούτε τίποτα. Ούτε καμιά ιδιαίτερη μουσική είχε, σπάνιους διαλόγους, ψιλοάσχημοι ηθοποιοί....πραγματικά χάλια ταινία. 2 ώρες από τη ζωή μου χαμένες Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 ρε παιδιά, για προτείνετε καμια ρομαντική και χουχουλιάρικη ταινία τώρα που ρχονται Χριστούγεννα :love: Πως την πάτησα και είδα το a walk to remember το οποίο μου φάνηκε ξενέρωτη αμερικανιά και τωρα χρειάζομαι αντίδοτο! το the timetravellers wife το χει δει κανεις? λέει τπτ? (κι αυτό παρομοίως αμερικανια το φανταζομαι αλλα τελοσπαντων). Αμα εχετε να προτεινετε καμια ευρωπαϊκή/ Ν.Αμερικάνικη θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Και εγώ αμερικάνικη παραγωγή θα σου προτείνω αλλά αξίζει 1000%. (500) Days of Summer. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ταινία. Ωστόσο αν θέλεις ρομαντική κωμωδία ευρωπαϊκού κινηματογράφου σου προτείνω ανετότατα τα γαλλικά "Jeux D' Enfants" και "Je Vais Bien, Ne T' En Fais Pas". Επίσης, πάρα πολύ καλές ρομαντικές κωμωδίες και αυτό γιατί (και οι τρεις) ξεφεύγουν από τα κλασικά μοτίβα των rom-com. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Και εγώ αμερικάνικη παραγωγή θα σου προτείνω αλλά αξίζει 1000%. (500) Days of Summer. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ταινία. Ωστόσο αν θέλεις ρομαντική κωμωδία ευρωπαϊκού κινηματογράφου σου προτείνω ανετότατα τα γαλλικά "Jeux D' Enfants" και "Je Vais Bien, Ne T' En Fais Pas". Επίσης, πάρα πολύ καλές ρομαντικές κωμωδίες και αυτό γιατί (και οι τρεις) ξεφεύγουν από τα κλασικά μοτίβα των rom-com. αχ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! το 500 days of Summer το χα κι εγώ στο μυαλό μου...ίσως το πετύχω σε κανα σινεμά γιατί για κατέβασμα - μ' ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα - δεν είδα να χει βγει ακόμα σε αξιοπρεπή ποιότητα... Το Jeux D' Enfants το χω δει και είναι κι εμένα απ' τις αγαπημένες μου...βασικά ακριβώς κάτι σαν κι αυτό θα μ' άρεσε να δω, σαν αυτό ή σαν το Love Actually... Το Je Vais Bien, Ne T' En Fais Pas δεν το ήξερα κι ευχαριστώ για τη σύσταση: το δα κιόλας! καλά ρομαντική κωμωδία δεν το λες με τίποτα...μετα βίας το λες ρομαντικό (αφού η βασική υπόθεση είναι άλλη...κοινωνικο/δράμα το λες μάλλον) αλλά είναι μια πολύ ωραία ταινία, χαμηλών τόνων και πολύ ανθρώπινη, καλοδουλεμένο και ολοκληρωμένο σενάριο, με μια πολύ συμπαθή πρωταγωνίστρια και ένα πολύ όμορφο τραγούδι (http://www.youtube.com/watch?v=CdixoJEBL6I - το ερωτεύτηκα αμέσως). Τη συστήνω κι εγώ λοιπόν ανεπιφύλακτα - αλλά όχι αν έχετε ψυχπλάκωμα/καταθλιψη κλπ, δε θα βοηθήσει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts