Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε September 10, 2024 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2024 iPhone 16 - iPhone 16 Plus Από το ‘It’s Glowtime’ event της δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα iPhone 16, τα οποία η Apple τονίζει πως έρχονται με πιο έντονα χρώματα από ποτέ, χάρη στις νέες διαδικασίες κατασκευής που ενσωματώνει. Πέρα από το πιο έντονο χρώμα τους, το design τους διαφέρει από τα περυσινά μοντέλα και όσον αφορά το σύστημα των καμερών. Ειδικότερα, οι δύο αισθητήρες της κάμερας είναι τοποθετημένοι κάθετα σε σχήμα χαπιού, αντί για διαγώνια. Παράλληλα, η Apple έφερε και στα απλά iPhone 16 το Action button, το οποίο έχει αντικαταστήσει το mute διακόπτη. Αυτό το πλήκτρο μπορεί να προγραμματιστεί για την εκτέλεση οποιασδήποτε ενέργειας και είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στα iPhone 15 Pro. Στη δεξιά πλευρά των iPhone 16 έχει προστεθεί και το ολοκαίνουργιο Camera Control κουμπί. Πρόκειται για μια capacitive επιφάνεια αφής, η οποία με ένα πάτημα ανοίγει την κάμερα και μπορεί να εκτελέσει διάφορες σχετικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, με ελαφρύ πάτημα ανοίγει ένα μενού που επιτρέπει την προσαρμογή του zoom και άλλων ρυθμίσεων. Με δυνατότερο πάτημα το κουμπί τραβά φωτογραφίες, ενώ υπάρχει και gesture για να ξεκινήσει η καταγραφή βίντεο. Συνεχίζοντας με τον εξωτερικό σχεδιασμό, η Apple υπόσχεται πως τα iPhone 16 είναι από τα ανθεκτικότερα τηλέφωνα της αγοράς, αφού είναι εξοπλισμένα με το νέας γενιάς πιο ανθεκτικό Ceramic Shield. Το γυαλί αυτό είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό από κάθε άλλο γυαλί που υπάρχει σε οποιοδήποτε smartphone της αγοράς. Το iPhone 16 έχει οθόνη 6.1 ιντσών, ενώ φυσικά στην αγορά θα έρθει και το iPhone 16 Plus, το οποίο έχει οθόνη 6.7 ιντσών. Η οθόνη αυτή μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2000 nits για να είναι ευανάγνωστη σε φωτεινούς εξωτερικούς χώρους, ενώ στο σκοτάδι μπορεί να πέσει μέχρι και στο 1 nit. Τα iPhone 16 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Apple Intelligence, το σύνολο των λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης του iOS 18. Για το λόγο αυτό, τα φετινά μοντέλα κάνουν το άλμα από το 16 Bionic στον A18 chip. Το άλμα δύο γενιών σημαίνει σημαντικά καλύτερη απόδοση, για να μπορούν να τρέξουν με ευκολία τα διάφορα AI μοντέλα που έχει ετοιμάσει η Apple για τα χαρακτηριστικά του Apple Intelligence. Ο A18 επεξεργαστής έχει ένα αναβαθμισμένο 16 πυρήνων Neural Engine και 17% περισσότερο memory bandwidth. Είναι κατασκευασμένος σε λιθογραφία 3nm δεύτερης γενιάς για ακόμη καλύτερη αποδοτικότητα, ενσωματώνοντας έναν 6 core CPU που κοντράρει ακόμη desktop επεξεργαστές σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας. Ο CPU του iPhone 16 είναι έως και 30% ταχύτερος από αυτόν του iPhone 15, ενώ ακόμη μεγαλύτερο άλμα προσφέρει η 5 Core GPU. Η Apple τονίζει πως ο A18 είναι σε μια «κατηγορία από μόνος του». Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Apple Intelligence θα φέρει μια ανανεωμένη έκδοση της Siri που θα έχει τη δυνατότητα να θυμάται πράγματα που την ρώτησε ο χρήστης στο παρελθόν, θα ξέρει πολλές περισσότερες πληροφορίες και θα μπορεί να πραγματοποιήσει παρά πολλές περισσότερες ενέργειες εκ μέρους του χρήστη. Παράλληλα, αναβαθμίζει και την εφαρμογή Mail, η οποία θα μπορεί να συντάσσει απαντήσεις με γενετική τεχνητή νοημοσύνη ή να συνοψίζει τα emails που υπάρχουν στα εισερχόμενα του χρήστη. Μια AI λειτουργία του Apple Intelligence θα έρθει και στην εφαρμογή των φωτογραφιών, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν αναζήτηση για οτιδήποτε στις φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας φυσική γλώσσα. Το Apple Intelligence θα μεταμορφώσει μέχρι και τα Notifications, μεταφέροντας έξυπνα στην κορυφή της στοίβας τα πιο σημαντικά και συνοψίζοντας πληροφορίες όπου χρειάζεται, όπως για παράδειγμα σε μεγάλα μηνύματα. Τα iPhone 16 θα φέρουν και το νέο Visual Intelligence. Πρόκειται για μια λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που αφορά την κάμερα και θα μπορεί να αναγνωρίσει αντικείμενα, γράμματα και πληροφορίες. Για παράδειγμα, ο χρήστης θα μπορεί να στρέψει την κάμερά του προς ένα μαγαζί και το iPhone θα ανακαλύπτει με AI ποιο είναι και θα του παραθέτει πληροφορίες όπως το τηλέφωνο του καταστήματος, το μενού, κ.α. Το Apple Intelligence θα κάνει το ντεμπούτο του ως δωρεάν ενημέρωση, με τα πρώτα χαρακτηριστικά να καταφθάνουν τον επόμενο μήνα, αποκλειστικά στα Αγγλικά. Αξίζει να σημειωθεί πως το Apple Intelligence θα έχει ενσωματωμένο και το ChatGPT. Πάντως, η Apple τονίζει ότι οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν πότε το iPhone θα κάνει χρήση third-party υπηρεσιών AI, επισημαίνοντας καθόλη τη διάρκειά της παρουσίασής της πως έχει δώσει τεράστια έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών. Όσον αφορά τις κάμερες, το iPhone 16 θα έχει έναν κύριο αισθητήρα των 48MP, ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με crop και ως 2X telephoto. Παράλληλα θα είναι εξοπλισμένο και με έναν autofocusing 12MP ultrawide φακό, ο οποίος μπορεί να λαμβάνει έως και 2.6 φορές περισσότερο φως και θα εξυπηρετεί και macro λήψεις. Με τον τρόπο αυτό, η Apple επισημαίνει ότι η συσκευή θα είναι σα να έχει στην πράξη 4 διαφορετικούς φακούς! Τέλος, η Apple τόνισε ότι έχει εξοπλίσει τα iPhone 16 με μεγαλύτερες μπαταρίες, οι οποίες σε συνδυασμό με τον πιο αποδοτικό A18 επεξεργαστή θα χαρίζουν σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία. Το iPhone 16 θα ξεκινά από τα $799 στην αγορά των ΗΠΑ για το μοντέλο των 128GB, ενώ το iPhone 16 Plus των 128GB θα κοστίζει $899. [Πηγή] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. September 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2024 Αφού πολλοί πέρυσι είχαν σχολιάσει αρνητικά τα "ξεπλυμενα" χρώματα στη γκάμα, φέτος η εταιρεία επανήλθε με έντονες αποχρώσεις. Επίσης, θετικό το γεγονός ότι επέστρεψε το λευκό χρώμα, υπήρχε κάπως με το γαλάζιο πέρυσι, φέτος όμως επέστρεψε το κανονικό λευκό. Λογικά κάπου κάτω από το χιλιάρικο το περιμένουμε, το 15αρι παίζει στα 870 αυτή τη στιγμή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2024 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 iPhone 16 iPhone 16 128GB – €979 iPhone 16 256GB – €1,119 iPhone 16 512GB – €1.369 iPhone 16 Plus iPhone 16 Plus 128GB – €1.139 iPhone 16 Plus 256GB – €1.269 iPhone 16 Plus 512GB – €1.529 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2024 (edited) Καλησπέρα παιδια... μου ηρθε σημερα Παρασκευη 20/09 στον Κωτσοβολο της πολης της Καβαλας. 16αρι απλο με 128GB μαυρο και προπαραγγελια το πρωι της 10/09. Η πωλητρια λεει σιγουρα σας ηρθε μηνυμα να το παραλαβετε? Δεν ηξερε οτι ηρθε. Με επαγγελματικο ΑΦΜ μου βγηκε 789,52 Edited September 20, 2024 by kinhtomania 1 Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. September 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2024 Ανάμεσα στο Black και στο Ultramarine ποιος σας φαίνεται πιο ωραίο σαν χρώμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 Έχει κανείς το τηλέφωνο;Αφού δεν έβγαλα άκρη με το Pro Max και τις προπαραγγελίες ενδιαφέρομαι για το plus που το βρίσκω πιο εύκολα και αναρωτιέμαι αν αξίζει να γλυτώσω κάποια χρήματα και να το έχω και πιο άμεσα... Είχα μια εμπειρία λίγων ημερών με το 15 Pro Max τον χειμώνα,θα ήθελα μισό κλικ μεγαλύτερη οθόνη αλλά τότε πήγα κατευθείαν από S24 Ultra οπότε μάλλον θα το συνηθίσω.Πρωτο κριτήριο η μπαταρία και ακριβώς μετά οι κάμερες σε λίγο πιο δύσκολες συνθήκες (χαμηλό φωτισμό κλπ) .Παιχνίδια δεν παίζω.. Ποια είναι η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 44 minutes ago, George6633 said: Έχει κανείς το τηλέφωνο;Αφού δεν έβγαλα άκρη με το Pro Max και τις προπαραγγελίες ενδιαφέρομαι για το plus που το βρίσκω πιο εύκολα και αναρωτιέμαι αν αξίζει να γλυτώσω κάποια χρήματα και να το έχω και πιο άμεσα... Είχα μια εμπειρία λίγων ημερών με το 15 Pro Max τον χειμώνα,θα ήθελα μισό κλικ μεγαλύτερη οθόνη αλλά τότε πήγα κατευθείαν από S24 Ultra οπότε μάλλον θα το συνηθίσω.Πρωτο κριτήριο η μπαταρία και ακριβώς μετά οι κάμερες σε λίγο πιο δύσκολες συνθήκες (χαμηλό φωτισμό κλπ) .Παιχνίδια δεν παίζω.. Ποια είναι η γνώμη σας; Η μπαταρία στο plus είναι σαφώς καλύτερη αλλά στα υπόλοιπα δεν νομίζω να υπερτερεί σε κάτι 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 2 minutes ago, Tasos19s said: Η μπαταρία στο plus είναι σαφώς καλύτερη αλλά στα υπόλοιπα δεν νομίζω να υπερτερεί σε κάτι Άρα ίσως να αξίζει να πάω στο Max με τα 300+ διαφορά (256 και στις δύο περιπτώσεις) και να περιμένω προς τα τέλη Νοεμβρίου και μετά να γίνει διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 2 ώρες πριν, George6633 said: Έχει κανείς το τηλέφωνο;Αφού δεν έβγαλα άκρη με το Pro Max και τις προπαραγγελίες ενδιαφέρομαι για το plus που το βρίσκω πιο εύκολα και αναρωτιέμαι αν αξίζει να γλυτώσω κάποια χρήματα και να το έχω και πιο άμεσα... Είχα μια εμπειρία λίγων ημερών με το 15 Pro Max τον χειμώνα,θα ήθελα μισό κλικ μεγαλύτερη οθόνη αλλά τότε πήγα κατευθείαν από S24 Ultra οπότε μάλλον θα το συνηθίσω.Πρωτο κριτήριο η μπαταρία και ακριβώς μετά οι κάμερες σε λίγο πιο δύσκολες συνθήκες (χαμηλό φωτισμό κλπ) .Παιχνίδια δεν παίζω.. Ποια είναι η γνώμη σας; Ανάλογα τι ζητάς από τη συσκευή σου. Σε θέμα μπαταρίας, πρόβλημα δεν θα έχεις πιστεύω, όσον αφορά τις κάμερες, η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το Plus δεν έχει τηλεφακό, κάνει ψηφιακό ζουμ. Σε 14αρι που έχω πάντως, σε νυχτερινές λήψεις τα καταφέρνει αρκετά καλά, είμαι ικανοποιημένος, φαντάζομαι το 16αρι θα είναι ακόμα καλύτερο. Αν δεν "καίγεσαι" τόσο για τα επιπλέον χαρακτηριστικά του Pro Max, όπως ο τηλεφακός, το τιτάνιο και όποια άλλα έξτρα έχει, δεν είναι κακή περίπτωση το Plus. Βέβαια, εσύ ξέρεις εφόσον είχες επαφή με Pro Max μοντέλο τι πραγματικά χρειάζεσαι από όλα αυτά.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 7 minutes ago, tsimisde said: Ανάλογα τι ζητάς από τη συσκευή σου. Σε θέμα μπαταρίας, πρόβλημα δεν θα έχεις πιστεύω, όσον αφορά τις κάμερες, η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το Plus δεν έχει τηλεφακό, κάνει ψηφιακό ζουμ. Σε 14αρι που έχω πάντως, σε νυχτερινές λήψεις τα καταφέρνει αρκετά καλά, είμαι ικανοποιημένος, φαντάζομαι το 16αρι θα είναι ακόμα καλύτερο. Αν δεν "καίγεσαι" τόσο για τα επιπλέον χαρακτηριστικά του Pro Max, όπως ο τηλεφακός, το τιτάνιο και όποια άλλα έξτρα έχει, δεν είναι κακή περίπτωση το Plus. Βέβαια, εσύ ξέρεις εφόσον είχες επαφή με Pro Max μοντέλο τι πραγματικά χρειάζεσαι από όλα αυτά.... Το τιτάνιο δεν με πειράζει αλλά οι κάμερες με φοβίζουν.Πχ στο 15 pro Max έμεινα ευχαριστημένος,στο S24 Ultra όχι τόσο..Επειδή ασχολούμαι επαγγελματικα με την φωτογραφία και με βολεύει κάποιες φορές να μην κουβαλάω την κάμερα μαζί για προσωπική χρήση,θα ήθελα μια αναβάθμιση στην κάμερα(το poco x6 pro που έχω το έχω κρατήσει για να μην ταλαιπωρησω κάποιο ακριβότερο στη σεζόν μου) .Το ζουμ όχι τόσο,προτιμώ τις φωτογραφίες από κοντινή απόσταση αλλά αν δεν κάνω λάθος ακόμα και οι 2 από τις τρεις κάμερες στα "απλά" έχουν κάποιες διαφορές σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 2 minutes ago, George6633 said: Το τιτάνιο δεν με πειράζει αλλά οι κάμερες με φοβίζουν.Πχ στο 15 pro Max έμεινα ευχαριστημένος,στο S24 Ultra όχι τόσο..Επειδή ασχολούμαι επαγγελματικα με την φωτογραφία και με βολεύει κάποιες φορές να μην κουβαλάω την κάμερα μαζί για προσωπική χρήση,θα ήθελα μια αναβάθμιση στην κάμερα(το poco x6 pro που έχω το έχω κρατήσει για να μην ταλαιπωρησω κάποιο ακριβότερο στη σεζόν μου) .Το ζουμ όχι τόσο,προτιμώ τις φωτογραφίες από κοντινή απόσταση αλλά αν δεν κάνω λάθος ακόμα και οι 2 από τις τρεις κάμερες στα "απλά" έχουν κάποιες διαφορές σωστά; Εφόσον είσαι επαγγελματίας φωτογράφος, νομίζω τοτε ότι καλύτερο είναι να πας στο Pro Max, έχει αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία πιστεύω ότι θα σου φανούν χρήσιμα, μεταξύ αυτών, η απομόνωση θορύβου περιβάλλοντος, για να ακούγεται μόνο η φωνή. Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικά τα οποία υπάρχουν και στα απλά μοντέλα. Πέραν της έλλειψης τηλεφακου, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ψάξει περαιτέρω τις διαφορές μεταξύ 2 και τριών καμερών. Στις δύο κάμερες, η μια είναι ευρυγώνιος και η άλλη είναι η κανονική. Πλέον είναι στα 48 megapixel η κανονική κάμερα, νομίζω τόσο είναι και η κανονική στα Pro Max, με τον ευρυγώνιο να είναι στα 24 αν δεν απατωμαι. Με επιφύλαξη το λέω, έχω την εντύπωση ότι το απλό και το Plus 16αρι, φορανε το ίδιο σετ καμερών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 11 minutes ago, tsimisde said: Εφόσον είσαι επαγγελματίας φωτογράφος, νομίζω τοτε ότι καλύτερο είναι να πας στο Pro Max, έχει αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία πιστεύω ότι θα σου φανούν χρήσιμα, μεταξύ αυτών, η απομόνωση θορύβου περιβάλλοντος, για να ακούγεται μόνο η φωνή. Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικά τα οποία υπάρχουν και στα απλά μοντέλα. Πέραν της έλλειψης τηλεφακου, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ψάξει περαιτέρω τις διαφορές μεταξύ 2 και τριών καμερών. Στις δύο κάμερες, η μια είναι ευρυγώνιος και η άλλη είναι η κανονική. Πλέον είναι στα 48 megapixel η κανονική κάμερα, νομίζω τόσο είναι και η κανονική στα Pro Max, με τον ευρυγώνιο να είναι στα 24 αν δεν απατωμαι. Με επιφύλαξη το λέω, έχω την εντύπωση ότι το απλό και το Plus 16αρι, φορανε το ίδιο σετ καμερών. Σ ευχαριστώ πολύ,θα περιμένω λίγο ακόμα τότε!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2024 (edited) Άκυρο.. Edited November 2, 2024 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Καλησπερα!Καλη χρονια με υγεια σε ολους!Νεος κατοχος του 16 μολς παρελαβα σημερα μαζι με το watch 10 46mm πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες οσο αφορα την οθονη φωτεινη,καμερα καλη λιγο που την κοιταξα σε μερα τωρα νυχτα δεν ξερω ακομα πως τραβαει,το μεγεθος του για μενα ειναι το ιδανικο σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Καλή χρονιά. Παράγγειλα ένα 16αρι για την κόρη μου από Κωτσόβολο και το περιμένω. Θα είναι το πρώτο iPhone της οικογενείας, και εξαιτίας της υψηλής σχετικά τιμής ήθελα να ρωτήσω τι παίζει από μεμβράνη προστασίας και θήκη. Ενδείκνυται κάποια μάρκα , να πάω σε μαγαζί να του περάσουν κάποια μεμβράνη από αυτές που κολλάνε πάνω στην οθόνη, ή παίρνω μια και την κολλάω μόνος μου; Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, zagoreos said: Καλή χρονιά. Παράγγειλα ένα 16αρι για την κόρη μου από Κωτσόβολο και το περιμένω. Θα είναι το πρώτο iPhone της οικογενείας, και εξαιτίας της υψηλής σχετικά τιμής ήθελα να ρωτήσω τι παίζει από μεμβράνη προστασίας και θήκη. Ενδείκνυται κάποια μάρκα , να πάω σε μαγαζί να του περάσουν κάποια μεμβράνη από αυτές που κολλάνε πάνω στην οθόνη, ή παίρνω μια και την κολλάω μόνος μου; Κατά τη γνώμη μου, για την οθόνη, βάλτε ένα tempered glass, πιστεύω προσφέρει καλύτερη προστασία, άμα τύχει και πέσει, ότι πάθει να το πάθει το τζαμακι, όχι η οθόνη. Στα της θήκης, είτε τη θήκη της εταιρείας, είτε κάποια φθηνότερη όπως της Spigen, είναι αρκετά καλές θήκες και κλασική εταιρεία που κάνει θήκες για την Apple. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1988. Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι δεν μπορώ να καταλάβω σε τι διαφέρουν αυτά τα 2 κινητά το iphone 16 "PLUS" και το "PRO MAX "??? Μπορείτε να μου πείτε ?? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 20 minutes ago, maik1988. said: Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι δεν μπορώ να καταλάβω σε τι διαφέρουν αυτά τα 2 κινητά το iphone 16 "PLUS" και το "PRO MAX "??? Μπορείτε να μου πείτε ?? Ευχαριστώ πολύ Παρά πολλές διαφορες Μπορεις να μπεις gsm arena να βάλεις τα κινητά που θέλεις και να σου βγάλει τις διαφορες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1988. Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 5 minutes ago, Tasos19s said: Παρά πολλές διαφορες Μπορεις να μπεις gsm arena να βάλεις τα κινητά που θέλεις και να σου βγάλει τις διαφορες Έχω REALME GT6 που είναι πολύ τούμπανο και θέλω τη γνώμη σου αξίζει να πάω σε iphone 16 ??? Tη γνώμη σας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 6 minutes ago, maik1988. said: Έχω REALME GT6 που είναι πολύ τούμπανο και θέλω τη γνώμη σου αξίζει να πάω σε iphone 16 ??? Tη γνώμη σας. Ευχαριστώ Μπορείς να συγκρίνεις τις δυο συσκευές όπως σου είπα Εσυ πληρώνεις εσυ αποφασίζεις Εγω έχω XS Max γιατί δεν θέλω να δώσω 1000€ για τηλέφωνο όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω Οτι πληρώσεις αυτό θα πάρεις όμως Παρε ότι αντέχει η τσέπη σου με λίγα λόγια κατά την άποψη μου και επειδή έχω iPhone από το 2007 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου On 2/1/2025 at 8:00 ΠΜ, zagoreos said: Καλή χρονιά. Παράγγειλα ένα 16αρι για την κόρη μου από Κωτσόβολο και το περιμένω. Θα είναι το πρώτο iPhone της οικογενείας, και εξαιτίας της υψηλής σχετικά τιμής ήθελα να ρωτήσω τι παίζει από μεμβράνη προστασίας και θήκη. Ενδείκνυται κάποια μάρκα , να πάω σε μαγαζί να του περάσουν κάποια μεμβράνη από αυτές που κολλάνε πάνω στην οθόνη, ή παίρνω μια και την κολλάω μόνος μου; Λοιπόν, θήκη και tempered glass εγώ ως κάτοχος 14 Pro προτείνω Spigen σε τζαμακια και κάμερες. Απο ελληνικά καταστήματα προτείνω το spaceboy και το stoucky αν είσαι Θεσσαλονίκη. Της Spigen τα τζαμακια έχουν οδηγίες να τα βάλεις μόνος σου, η διαδικασία είναι παιχνιδάκι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, maik1988. said: Έχω REALME GT6 που είναι πολύ τούμπανο και θέλω τη γνώμη σου αξίζει να πάω σε iphone 16 ??? Tη γνώμη σας. Ευχαριστώ Θα κερδίσεις κάτι, θα χάσεις κάτι άλλο. Στο iPhone, θα χάσεις τη γρήγορη φόρτιση, τη μεγάλη μπαταρία, τα 120 Hz ρυθμου ανανέωσης οθόνης, σίγουρα όμως θα κερδίσεις σε ποιότητα κατασκευής, προσωπικά μιλώντας πάντως, όντας χρήστης iPhone, δεν θα έλεγα ότι αξίζει να σκάσεις 1000€ για τα χαρακτηριστικά που δίνει το 16αρι. Γενικά, θα νιώσεις υποβάθμιση καθώς το απλό 16αρι, δεν έχει τα περαιτέρω χαρακτηριστικά ναυαρχίδας που έχουν τα ακριβότερα μοντέλα της σειράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts